משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון החילו לשעמם אותי כל המשחקים בהם שחקתי עד היום, אבל אף פעם לא ניסיתי לשחק במשחק מכות טוב .... לכן אני רוצה שם של משחק מכות ממש טוב עם גרפיקה כמו שצריך ... אני יודע ש TEKKEN 3 הוא משחק מכות טוב אך לא ראיתי שיש גירסה ל PC :-\ תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז הגעתי סוף סוף ל300 סאבים ביוטיוב אז החלטתי לעשות תחרות עריכה אז כולם מוזמנים לנסות להיכנס לתחרות!! בהצלחה לכולם !
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תמונות: http://www.gamespot.com/pc/action/bioshock/images.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;images הורדה: http://www.gamershell.com/download_20697.shtml רדו למטה יש ישראלי תורידו... דרייברים: http://www.gamershell.com/news/41037.html תבחרו תמערכת שלכם ותורידו. לא נראה לי שצריך להכניס את זה לדין הרשמי, אם כן אז מנהלים תנעלו.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היצירה החדשה של חברת BioWare נחשפת בפירוט מורחב - עם מאפיינים שאמורים לקרוץ לקהל הרחב וגם כאלו שקצת פחות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר שלי מחשב שמחובר לLCD אצלו בחדר. אנחנו רוצים לשחק במשחקים אחד נגד השני (מכות, מירוצים, יריות וכד'). יש לנו גם שני ג'ויסטיקים של Xbox לPC. אשמח לשמוע המלצות למשחקים בסגנון הזה (כאלה שיש להם מסך אחד ושני שחקנים כמו וורמס, Flatout2; ומשחקים שיש בהם מסך מפוצל, למשל משחקי מכות, מירוצים ויריות, אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בWacky Wheels האגדי). תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לא זוכר את השם של המשחק סנוקר-פול הישן והטוב.. אני זוכר שהשם שלו היה דומה לטריקושט משהו כזה..אולי מישהו מכיר? הוא שוקל 700 מגה אני יודע..
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
התקנתי את הלף לייף ועשיתי את כל ה updates שצריך אבל המשחק כל הזמן אומר שיש לו בעיות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אני לא מבין את זה ... מה הוא לא תומך בג'פורס 4 4200 ? משהו יודע מה עושים ? אני אמור להוריד דרייברים ישנים או משהו כזה רשום שהבעיה היא כזו : could not open bitmap file 'gfx/shell/splash.bitmap' (זה נרשם בחלון של המשחק ולא בחלון של ווינדוס) אז אני לוחץ אוקיי אחרי זה נפתח עוד חלון של המשחק שבו רשום : could not oprn MCI file for playback:275: Cannot find the specified file. Make sure the path and filename are correct. ואז אני לוחץ שוב אוקיי ואז אנ מתחיל את המשחק ומתחיל משחק חדש חלון של ווינדוס נפתח ורשום בו : could not open gfx.mad חבר'ה …
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת למה מחשב בעל המפרט הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeForce fx5200 DDR 256mb X 2 לא מסוגל להריץ את המשחק Pro Evolution Soccer 6 על ההגדרות הגבוהות ביותר במידה ומגדירים על הגבוהות המשחק נהפך לאיטי. במידה ומגדירים על הבינוניות צריך לסגור הכל וגם הוא דיי איטי. במידה ומגדירים על נמוכות הוא עובד חלק אבל לפעמים במחצית המשחק או במחצית המשחק נתקע (גם הייתי מעוניין לדעת למה זה קורה).\ לפי מה שרואים על המשחק הוא לא דורש דרישות גבוהות הגראפיקה שלו לא בשמיים, אז השאלה שלי מה מונע מהמשחק לעלות על ההגדרות הגבוהות. המעבד? הכרטיס מסך או שמה הזיכרון הפנימי?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
רק כשאני במסוק או מטוס, יכול להיות תוך שנייה או אחרי רבע שעה... לא כשאני בשום מצב אחר
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בשביל Mount blade רק צריך להירשם ואפשר להוריד עבור The witcher2 צריך להירשם, להיכנס לאתר כל יום במשך שבוע ולבצע "החתמה" ולאחר מכן ניתן להוריד אותו בחינם באתר http://www.gog.com
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
משחקים כללי נמצאים בשרת דיבור של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community הסבר מי שרוצה לשחק במשחק חינם יכול לבוא לשרת הדיבור הזה ושם אפשר לפתוח חדרים למשחקים. מי שרוצה לדבר איתי אימייל שלי : vkk33@walla.com שרת דיבור : 212.199.164.135:9910
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן.. שאלה פשוטה לי אליכם: הרבה פעמים קרה לי שהתקנתי משחקים על מחיצה שהיא לא המחיצה של WINDOWS, ולרוב אפשר לשחק בהם גם אחרי שמפרמטים את המחשב. הבעיה היחידה היא שהם לא רשומים בREGISTRY כמותקנים ולכן אי אפשר להתקין להם חבילות הרחבה או לעדכן אותם בכל צורה שהיא.. שאלתי היא, בנוגע למשחקים באופן כללי ולC&C3 באופן ספציפי, האם אני חייב להתקין את המשחק מחדש או שיש אפשרות "להשלים" לWINDOWS את החסר כדי שיכיר בקיומו של המשחק על ההרדיסק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, למי שלא מכיר , יצא משחק מובא חדש בשם paragon , המשחק הוא בסגנון smite למי שמכיר והוא דומה ללול ודוטה וכל הסגנונות האלה רק שהוא באיכות הרבה יותר טובה ומשחקיות מדהימה . המשחק הוא מובא fps אונליין. המשחק כרגע ב early access, האופן בטא תיהיה בקיץ, והיא תיהיה בחינם כמו המשחק עצמו. מי שרוצה לקבל גישה מוקדמץ צריך לרכוש את המשחק מהאתר , החבילה הבסיסית עולה 20 דולר. אני מחפש כרגע שחקנים ישראלים כדי להקים קהילה וקטנה וכדי שכולם יוכלו לשחק יחד. מי שכבר קנה מוזמן להוסיף אותי ולרשום גם פה את השם שלו. במשחק השם blead.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל הדמו עובד חלק עד הקטע שבו עולים על גבעה ויש למטה בתים וים... שם זה עובד ממש ממש גרועה. חשוב לציין כי אני משחק על הגדרות MID-HIGH <<<שימו לב למאפייני מערכת מישו יודע למה??? תודה רבה!! ;D
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כי לא הבנתי בדיוק מה זה משחקים המוניים ברשת, ואיך משחקים אותם.. WOW נראה לי משחק ממש טוב ואני שוקל לקנות אותו, אבל קודם אני צריך לדעת מה בדיוק עושים שם ואיך המשחקיות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מעוניינים לרכוש משחקים דיגיטליים חדשים לאוסף שלכם? יתכן שיהיה חכם להמתין עד ל-21 ביוני לפני שתבחרו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש משחקים שהשליטה בהם עם העכבר ומעט מקלדת. מה שהסתדר לי לשחק זה בעיקר דיאבלו ודומיו - torchlight, grim dawn, titan quest . אם יש משחקים דומים, כולל משחקי פעולה שהשליטה בדמות היא דומה? תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי. אני צריך מדריך סיום מלא של GTA SA, בשפה העברית אם אפשר בבקשה. אני זוכר שהיה לי, אבל הלינק אבד!, פשוט הורידו אותו לצערי
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני אוהב משחקים בסגנון של קרייסיס, דום וכו'. משחקים שבהם אתה הולך עם נשק ויורה, יש נתיב אחד מאוד מוגדר ומטרה ברורה. ללא מפה חופשית, ללא מטרות נסתרות וללא מנגנונים משוכללים. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר גם מישחקים קטנים וגם עדיף זה יכול להיות מרוצים יריות וכל אקשן אחר
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
כחלק מהכרזותיה בתערוכת E3, המפיצה הצרפתית הגדולה חשפה כי תספק במהלך השנה שבעה משחקים חינמיים לכל מי שיפעילו את קליינט הגיימינג האישי שלה גם ליוביסופט (Ubisoft) היו הרבה הכרזות מעניינות לספק לנו במסגרת מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3, כשאחת המפתיעות שבהן הייתה מיזם חלוקת משחקים חינמיים למשתמשי פלטפורמת ה-uPlay, מדי חודש – לרגל חגיגות יום הולדת שלושים לחברה. יוביסופט הולכת בעקבותיה של EA Games ומיזם ה-On The House שלה, כך נראה, ותציע משחקים קלאסיים באופן חינמי לגמרי לכל מי שכבר נרשמו או יירשמו לשירות ה-uPlay, יורידו, יתקינו ויפעילו את תוכנת הקליינט שלו – ממש כמו הדרישה לקבלת הכותרים החינמיים ב-Origin, אשר מתעדכנים מדי כמה חודשים. הכותר החינמי הראשון של יוביסופט, שז…
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ הזה Command & Conquer 3- Tiberium Wars Part1.iso ניסיתי לפתוח אותו דרך DAEMON TOOLS והוא לא פותח אותו כשאני מנסה לפתוח אז הוא רושם"...אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן והדיסק פגום..." ניסיתי לפתוח גם דרך IsoBuster והוא פתח את הקובץ הזה Track 01.tao ניסיתי לפתוח גם אותו אבל כאילו זה קובץ בתוך קובץ . אני לא יודע מה לעשות אולי יש שיטה אחרת אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-