משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
למדתי לשחק שש-בש ואני רוצה שתמליצו לי על איזה משחק שש-בש איכותי
-
הפרק השלישי בסדרת המצליחה של From Software היפנית מגיע בתחילת השנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%97%d7%95%d7%95%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
מתחילת חודש הבא אני מתכוון להתחיל משחקי רשת בדיאבלו. אז כל מי שמעוניין לשחק ב-Diablo 2 - Lord Of Destruction , שירשום את התגובה שלו רק לפי הנוסח הבאתרשמו רק לפי הקטגוריות הבאות , כדי שיהיה סדר) דמות: Amazon/Barbarian/Sorceress/Necromancer/Paladin/Assassin/Druid רמה: (Hell/Nightmare/Normal) רמת הדמות: העדפת משחק: (דמות מול דמות/לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות/שניהם) Icq/Messenger: נ.ב: מי שעדיין אין לו את הגירסא המעודכנת של המשחק(1.10) , שיעדכן אותה דרך הדף הזה. עכשיו הפרטים שלי: דמות: Sorceress רמה: Hell(סיימתי כבר את Hell) רמת הדמות: 83 העדפת משחק: לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות Icq/Messenger: תרשמו את המס'/כתובת שלכם ואני כבר יוסיף אותכם. נ.ב - כדי שזה…
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
למישהו יש שרתים ל Star warez jedi nightII: Jedi outcast פשוט השרת שלהם גדול מידי אני מחפש משהו קטן ונחמד אם למישהו יש אז תודה!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כ.מסך HD7970 וכאשר אני מפעיל AA קצת יותר מתוחכם ממה שלבליזרד יש להציע עם המשחקים שלה, כל המשחק נראה זוועה ומטושטש להחריד ומתעוות למדי (כולל תפריטים למיניהם והכיתוב, ממש הכול). האם יש דרך לדאוג שה-AA יפעל רק על המשחק ולא על התפריטים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לא זכור לי אפילו לא משחק אחד שיורד בו גשם ! ישמצב שזה בגלל שחושבים שזה סתם יכביד ? ומישהו ראה סירטון/תמונה מקרייסיס שיורד שם גשם ?
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הכותר שינסה לשנות את כל מה שהכרנו אודות סדרת Total War מקבל תאריך השקה מיועד, ואנחנו מחזיקים אצבעות שלא יאכזב לכתבה: http://hwzone.co.il/היכונו-לקרב-של-חייכם-total-war-warhammer-מגיע-באפריל/
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני יכול להציע הצעה? שנעשה שרת ישראלי למשחק COD 2 בבקשה,דני
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אממ.. יש לי ת'משחק כבר די הרבה זמן.. חצי שנה בערך.. שיחקתי בו אתמול.. והיום כשאני באתי להיכנס למשחק הוא פשוט לא עולה.. כשאני לוחץ להיכנס למשחק, יש אנימציה של העכבר כמה שניות.. שהמחשב חושב.. וזהו, ואז זה פשוט מפסיק "לחשוב" ונשאר בשולחן העבודה.. אני לא מבין למה זה קורה..=/ המפרט של המחשב אם זה משנה: כרטיס מסך - ATI RADEON X600PRO 128MB PCI-E 512MB זיכרון.. 120GB מקום.. 3.0Ghz מהירות.. תודה מראש, אלכס.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. אני תקוע במשחק The Punisher, במשימה שנקראת: Castle's Apartment זה עם איזה בריון שמדבר ברוסית שאני תקוע איתו בתוך חדר ואין דרך החוצה.. (יש שתי דלתות סה''כ) אני מנסה להרביץ לו כמה שיותר ע''י הסכין של המטבח והמקל של השוטר הזה. זה לא מוזיז שום דבר מהכוח שלו. שברתי את כל הזכוכיות, זה גם לא עוזר. איך אני עובר את זה?? :bash: :s05: :s05: :s05: (תמונות מצורפות) תמונה של המשימה המדוברת: ותמונה של איפה שאני תקוע עם הביריון: תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
במפעל מטחנת הבשר אחרי שעברתי את הלייזרים אני מגיע לחייל עם ראש אנושי וגוף מכני שקורע לי את הצורה (גם יש לו את העוזרים שצצים מכל הכיוונים) ניסיתי עליו כל נשק אפשרי והוא פשוט לא נופל יש למישהו טיפ איך לעבור אותו?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a1-%d7%a9%d7%9c-telltale-games-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מעוניינים בחבילה מגוונת עם שבעה כותרים לפחות בעבור פחות מ-60 שקלים? יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המשחק עבד בסדר גמור למשך כמה ימים אבל מאז שהתקנתי AUTHENTICATOR (לטלפון) אני לא יכול להתחבר לא לדיאבלו 3 ולא לאתר battlenet (במשחק שגיאה 315300 ובאתר זה אומר שהAUTHENTICATOR שלי לא נכון או משהו כזה). ***פעם ראשוה אחרי שהתקנתי את הAUTHENTICATOR הצלחתי להתחבר, שיניתי את הBANNER שלי, זה התנתק ומאז אני לא מצליח להתחבר. ניסיתי כל פיתרון אפשרי שמצאתי: סינכרנתי את הAUTHENTICATOR, עשיתי לו RESTORE, שיניתי סיסמא לחשבון שלי, התקנתי מחדש את הCLIENT, ניסיתי להתחבהר ממחשב אחר, ניסיתי להתחבר לשרתים אחרים, יצרתי חשבון אדמין חדש על המחשב, מחקתי את התיקיות של בליזרד תחת PROGRAMDATA, העתקתי אותם מהמחשב של חבר שלי שאצלו המשחק כן עובד (שוב- לא עם החשבון שלי). אף אחד מאלה לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני צריך משחקיי מחשב שיתיאמו לילדה בת 7. חינמיים ומאוד ורודים. :\
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום,אני הורדתי את המשחק החדש,התקנתי אותו בתוכנת דומין טולז,אבל כנראה שנתקעתי בבעיה. התפריט של המשחק עולה,כלומר הקטע שבו שאתה צריך ללחוץ " play " בכדי שהמשחק יעלה. עכשיו יש 2 בעיות שמבוססות על אותו עיקרון : 1) שאני לוחץ על play , על העכבר מתחיל להופיע טעינה כזאת , אחרי טעינה מופיע לי שגיאה(ראו תמונה) : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=902046412.JPG 2) שאני מחליף קארק ,יש לי שגיאה מערכת , לפני זה יש מסך שחור כאילו שהמשחק עולה ולאחר מכן , ( exe ) אשמח לעזרה,[glow=red,2,300][/glow] שתוכל לעזור לי ולהאנשים האחרים שנתקלו באותה בעיה,תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אוהבים, לא אוהבים? נהינתם ? משחק טוב, אמיתי? שווה משהו?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שוחרר טריילר חדש משולב וידאו+קטעים מהמשחק עצמו,פשוט ענק! http://whatisthematrix.warnerbros.com/rl_cmp/downloads_trailers2.html לפי הטריילר זה יהיה אחד ממשחקי הפעולה הטובים בכל הזמנים!
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הגירסה המחודשת והמשופרת של Gears of War, משחק הקרבות Killer Instinct וגם Rise of the Tomb Raider יגיעו אל ה-PC במהלך החודשים קרובים מחפשים משהו טוב לשחק בו במהלך חודשי החורף הקרירים? נראה כי למיקרוסופט יהיה איך לסייע לכם. שלושה כותרים מעניינים שהיו עד כה בלעדיים לקונסולת ה-Xbox One ינחתו במחשבים מבוססי חלונות בחודשים הקרובים, והנה הפרטים שידועים לנו נכון לעכשיו. Rise of the Tomb Raider, משחק הפעולה-הישרדות-הרפתקאות שממשיך את דרכו של Tomb Raider המאותחל משנת 2013 וזכה לציונים חיוביים מאוד כשהושק בחודש נובמבר לקונסולה של מיקרוסופט, יגיע לפלטפורמת ה-Steam כבר במהלך חודש ינואר הנוכחי – כך לפחות נטען בעמוד הכותר שעלה לאחרונה ל-Steam עצמה. תאריך ספציפי עוד אין (זה יקר…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אוקי כולם לא מזמן השאלתי לחבר שלי את האקונט שלי ועכשיו הוא החזיר לי אותו הקטע הוא שהוא שינה איימיל וססיממא עכשיו האימיל שלו היה של hotmail והוא נסגר וההססימא הוא שכח עכשיו יש לי תשם משתמש של האקונט ות2 סידייקם שבו מה אפשר לעשות ? על מנת להחזיר תאקונט ?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי לשלב שאני נמצא ביוון בטירה של Piere. תסתכלו בתמונה (מקווה שהעלתי כמו שצריך!) הגעתי למעין קיר כזה שצריך לירות בחורים שלו ואז יוצא מין אור.. לפני היריות בחורים: אחרי: חברה תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות!
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
גם אחרי שהתקנתי מחדש. קראתי על הארור(אתם תראו אותו ואת פרטי דרייבר כרטיס המסך וכו') והרבה אומרים שזה נובע מהדרייבר המיושן אבל בכל פעם שאני מעדכן ל310 הופעות כרטיס המסך צונחות דרמטית. יש פיתרונות?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-