משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי אמורה לצאת מפת הקהילה החדשה? זו עם הג'ונגל?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
או שצריך סטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם?! טורניר מספר 22, לא להאמין. אנחנו אוטוטו ברבע מאה, שזה ממש יפה. אני זוכר את המפעל הזה כשהוא החל. ב"ה המפעל מתקדם, אתם איתנו אנחנו אתכם, כיף גדול! כל השחקנים שעדיין לא הרוויחו נקודות או רוצים להרוויח נקודות דירוג עדיין יכולים לעשות זאת! אנחנו בסה"כ בחודש השלישי ויש בפנינו עוד 9 חודשים עד סוף השנה, אשר בה יוכל לזכות אחד ממכם בפרס גדול שווה ערך. אז כרגיל אנחנו לא מבקשים שום דבר, רק תרשמו, תגיעו, תשחקו ותהנו זה ממש חשוב לנו! זכרו ככל שיהיו יותר שחקנים רשומים אשר גם ישחקו ככה נוכל להגדיל את כמות הפרסים לקהילה הזאת. זה חשוב לכם לא פחות מאשר שלנו זה חשוב, הרי אנחנו באנו להשקיע בכם! לינק ההרשמה לטורניר מספר 22 אשר פתוח ל-64 שחקנים ואף יותר אם נצטרך לפניכם:…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
TOTAL WAR זה המשחק מבחינתי אבל שיחקתי גם HALF LIFE 2 יש הצעות? שווה לעשות OC בשביל משהו? מעולם לא ניסיתי... תודה
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
CS יש לי כבר DMC יש לי DM יש לי משהו אחר יש לכם?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת אחד נגד השני לא מוצאים את ההגדרות אני צריך עזרה איך לשחק ברשת.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. יש לי windows xp ואני לא מצליח להעלות בו את המשחק "משיח". אני מתקין את המשחק, לוחץ על כפתור ההפעלה, עולה לי מסך שחור כזה, ואז זה יוצא לי מהמשחק. בבקשה תעזרו!!!! תודה . SOLIMER
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הממשיך הרוחני של Castlevania שובר את שיאי המימון של Kickstarter לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יום לפני שהוא נוחת בפלטפורמת ה-uPlay במחשבי ה-PC, אתם מוזמנים לצפות ולהתרשם מתמונות וסרטוני השוואה של משחק הפעולה הפרהיסטורי מחר, ה-1 במרץ, יושק המשחק Far Cry Primal בגירסה שאמורה להיות האולטימטיבית והמרשימה ביותר שלו – זו שמיועדת עבור מחשבים אישיים, ומגיעה שבוע אחרי ההשקה לקונסולות הדור הנוכחי של סוני ומיקרוסופט. המשחק שהופך אתכם לצייד-על ושליט חיות הפרא בעידן העתיק זכה לביקורות חיוביות לרוב עבור גירסאות הקונסולות שלו, כשחלק מהמבקרים מעריכים יותר את המעבר הבלתי צפוי לתקופה שונה לחלוטין עבור סדרת Far Cry וחלק פחות, אך מה שמסקרן יותר במסגרת גירסת ה-PC (שבאופן טבעי תציע את אותה העלילה ואותה המשחקיות הכללית) היא איך בדיוק יוכל להיראות המשחק כשהוא אינו מוגבל בידי חו…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן את המוד הזה ואני מעוניין להתקין אותו אבל אני לא יודע איך ואני צריך עזרה. http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-GB/minecraft/index.aspx ההורדה נמצאת בקישור. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בעת הפעלה עולה לי ההודעה הבאהׁׁ(ראו תמונה) מה גם ששילמתי על המשחק הזה בחנות של ORIGIN יכול להיות שהמחשב לא מתאים גרפית להפעלת המשחק?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
-
-
היי,האם אתם מכירים את האתר הזה:http://www.gamecriticsawards.com/ נתקלתי בו,עניין אותי זה הבחירות שלו...
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
משחק עתיק , למי שמכיר אין לי כוח לפרט .. אני מחפש בנרות - שנים רבות ;D איפה אני משיג אותו ,יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הדקנתי את המשחק החדש אובליביין כדי שהתרשם מהביצועים שהמחשב החדש מסוגר להפיק, ובאמת הוא מריץ אותו על רמה ממש גבוהה בלי תקיעות או פרייזים, הבעייה היא שמדי פעם פתאום המשחק נעצר ויוצא, או פשוט עושה ריסטרט! מישהוא יודע למה הדבר הזה קורה?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הי אני משחק את ה single player campain ובמשימה הרביעית, Into The Mountains, המשחק נתקע בלופ. הוא משחק, אבל המשימה לא מתקדמת. קראתי את ה guide ופעלתי דומה, http://www.gamespot.com/features/6178997/p-8.html אבל כלום לא קורה. יש למישהו טיפ? תודה... (8800GTS, Q6600 פאטש 1.002)
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום מתי שאני משחק בwarcraft 3 הוא יוצא אחרי כמה זמן לבד מהמשחק למרות שיש לי מחשב טוב הינה מפרט AMD 3000 1024 זיכרון 6600GT ולא רק שהוא יוצא מהמשחק, המחשב כולו "כמעט נכבה"- המסך נסגר והמחשב לא מגיב לכלום! משהוא יכול להגיד לי למה זה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פיפא ממה השתפר ורציתי לדעת מה מבין הכותרים החדשים יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! תגידו...שווה לי לעבור לויסטה למרות שיש לי "רק" ג'יגה זיכרון פנימי?(המחשב מיועד בעיקר למשחקים...)ההבדל בביצועים בין xp לויסטה עם ג'יגה זיכרון אמור להיות ממש מורגש או שהוא די קטן?(אני לא חושב שאני אוכל להוסיף עוד זיכרון בזמן הקרוב...) ועוד משהו...מבחינת הכרטיס מסך והמעבד(מפרט...)אני מסודר?או שהכובד של הויסטה יכול להשפיע גם עליהם ואז הביצועים ירדו יותר,או שזה בכלל לא קשור אליהם אלא רק לזיכרון? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אוקי כולם לא מזמן השאלתי לחבר שלי את האקונט שלי ועכשיו הוא החזיר לי אותו הקטע הוא שהוא שינה איימיל וססיממא עכשיו האימיל שלו היה של hotmail והוא נסגר וההססימא הוא שכח עכשיו יש לי תשם משתמש של האקונט ות2 סידייקם שבו מה אפשר לעשות ? על מנת להחזיר תאקונט ?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מקווה שאני במקום הנכון לשאול את השאלות שיש לי... אז ככה: אני קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג (בהמלצת התותחים בפורומים פה) ויש לי כמה התלבטויות שהייתי רוצה לשאול: 1. אני רוצה לקנות גיים פאד כלשהו שישמש לי למשחקים כמו ASSASSINS CREED 3 , battlefield , black ops ועוד, השאלה היא האם לדעתכם זה אפשרי לשחק את רוב המשחקים עם גיים פאד או שרוב המשחקים של ימינו לא בנויים לעבודה עם ג'ויסטיק? הכוונה מבחינת האם זה בכלל יקלוט אותו או שיגיד לי שאני יכול לשחק רק עם מקלדת ועכבר. 2. האם יש ג'ויסטיק טוב שאתם הייתם ממליצים עליו? אני יודע שהג'ויסטיק של ה XBOX מעולה אבל לעומת זאת יש ג'ויסטיקים של חברות כמו לוג'יטק ו saitek שאת הג'וייסטיקים שלהם אפשר לתכנת גם למשחקים שלא נועדו לעבוד עם ג…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעניין באיזה שרת גולשים יותר ישראלים, אפשר להצביע לשלושתם עם אתם משחקים בכל 3 השרתים.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-