משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
חנות ה-Green Man Gaming המקוונת מציעה הנחות נאות על כל כותריה של המפתחת האהובה Rockstar, כולל מחיר אטרקטיבי במיוחד ללהיט העדכני האדיר שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-שכדאי-לנצל-gta-v-זמין-לרכישה-ב-38-דול/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שעות אחרונות למבצעי החורף הגדולים בחנות המקוונת אשר מציעה את כל משחקיה ללא הגנות קבצים, והזמנות אחרונה לקבל את הכותר הוותיק והנהדר Giants: Citizen Kabuto ללא תשלום וללא התחייבות חנות המשחקים המקוונת GOG נכנסה ליממה האחרונה של מבצעי החורף הגרנדיוזיים שלה לשנת 2015, שבמסגרתה חוזרים כל המבצעים השונים שהתחלפו במהלך השבועיים האחרונים, ויש גם בונוס – משחק הפעולה מגוף שלישי ההומוריסטי בעולם פתוח, Giants: Citizen Kabuto, חינם לחלוטין לכל המשתמשים הרשומים באתר. על חלק מן המבצעים העסיסיים סיפרנו לכם כבר לפני כשבוע, והם כולם זמינים שוב, כאמור, עד לשעות אחר הצהריים מחר (ראשון). בנוסף, להלן עוד כמה דילים שצליחו לתפוס את תשומת הלב שלנו מתוך הרשימה המרשימה שכוללת מאוד הנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה כל המי ומה בתחרות הגיימינג השנה - https://gaming.walla.co.il/item/3473267
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק החדש בסדרה של חברת אקטיוויז'ן יספק לנו מצב עלילתי חדש שלם, מסתורי ועמוס במתים-חיים - בסגנון מלחמת העולם השנייה, כמובן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היכרות ראשונה עם הכותרים המבטיחים שמבוססים על The Walking Dead ועל World War Z לכתבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא מכיר, המשחק star citizen הוא משחק ענקי שיצא במלואו ב2016, המשחק כולל קרבות אויר בחלל למי שאוהב משחקיי טיסה, יכלול עולם פתוח שבו תוכלו לשוטט, לסחור לעשות משימות ואפילו משחק יריות... מדובר בפרוייקט ראשון מסוגו מבחינת סדר הגודל של משחקים הממומנים ע"י קהל תומכים (הגדול בהסטוריה). למי שמעוניין. בהרשמות, במידה ותזינו את הקוד הבא תקבלו כסף התחלתי בתוך המשחק שישמש לשדרוגים ודברים נוספים בשווי של כ20 שקל! הקוד הוא: STAR-Q37J-GK79
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני והחברים רוצים לקנות מתנה לחבר. המשחק שעל הפרק הוא WWE 2009. הבעיה- בארץ הוא יקר מדי. הפתרון- להזמין מחו"ל. אני מתלבט בין game.co.uk ל play-asia. עלות המשחק בשקלים עם המשלוח הכי זול מפלי אסיה היא 210 שקלים. עלות המשחק מ גיים.יוקיי היא 230 שקלים. היתרון של game.co.uk היא המשלוח המהיר יותר. ההצהרה היא על 4-6 ימים, לעומת 6-10 ימים. בעקרון לא היה כזה משנה, אבל אנחנו גם ככה באיחור של חודש. בעקרון ה 20 שקל האלה לא ממש משנים- אבל רציתי לדעת באיזה משלוח יש יותר סיכוי שהמכס יתפסו את המשחק. PLAY ASIA שולחים במעטפה- שזה טוב. איך לי מושג איך האנגלים שולחים. בכל מקרה, מאיפה לדעתכם עדיף להזמין? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, נראה לי שזה המקום המתאים ביותר לשאול את זה. אף פעם לא קניתי משחקים באתרים בחול ובחיפוש באינטרנט כל אחד אומר משהו אחר. אז השאלה שלי היא, מאיפה הכי כדאי להזמין משחקי מחשב בהזמנה מוקדמת? אני מתכוון לקנות באטלפילד ועוד כמה.. אבל נתחיל מבאטלפילד. ושאלה נוספת, האם כל גרסה שאני אקנה של באטלפילד כוללת שימוש במולטיפלייר (זה הדבר החשוב ביותר עבורי) ? כי ראיתי בכל מיני אתרים הפרשי מחירים מטורפים ואני באמת שלא מבין למה... אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת לbattlefield 4.. נכנסתי דרך origin אבל יש שם 3 גרסאות במחירים שונים: Battlefield 4 Digital Deluxe שעולה 69.99 יורו, Battlefiled 4 שעולה 59.99 יורו, וBattlefield 4 Premium Membership שעולה 49.99 יורו. מה ההבדל בין הגרסאות?? לפי מה שכתוב נראה שגרסת הפרימיום הכי משתלמת עם הכי הרבה תוספות, אז איך היא הכי זולה? אם מישהו יכול להסביר לי ממש תודה! קישור לחנות של Origin: http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז זה לא בדיוק המשחק הקלאסי להזמנה קבוצתית אבל נראה לי שזה הולך להיות משחק חזק. אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה קבוצתית של המשחק אז מוזמן להרשם פה,ואם תהיה כמות מספיקה אז נפנה עם זה לארקדיה/זול גיימז/החנות שתציע את המחיר הכי זול. בברכת GET TO THE CHOPPA !!!!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הזמנה קבוצתית - The Elder Scrolls V: Skyrim - בלעדי לחברי HWzone בהמשך לניסיון הטוב שלנו מול חנות ארקדיה, גם הפעם הם מציעים מחיר אטרקטיבי. עבור משחק שמתומחר 60$ (כ-220 ש"ח) קיבלנו הנחה קבוצתית ומחיר עותק עומד על 175 ש"ח. המכירה כוללת השקת חצות ביום תאריך השחרור. לאלה שלא התנסו במכירות קודמות: בחצות הלילה של השחרור, בין חמישי לשישי (10-11/11/11) החנות תהיה פתוחה במיוחד עבור המכירה, כאשר יוגש כיבוד קל לנוכחים, יהיה ניתן לאסוף את העותק ולטוס הבייתה להתקין ולהלן תנאי המכירה: * המחיר עומד על 175 ש"חלעותק. * החנות מקצה לHWzone כמות של 50 עותקים מוזלים. * מדובר בגירסה הרגילה של המשחק. * הפצת עותקים ביום שחרור המשחק, ה11/1…
-
- 131 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------- תודה לכל מי שהשתתף, ציפינו ליותר אך העיקר שקבוצת S6 חוזרת! -------------------------------------------------------- כמיטב המסורת ובנוסף למכירה הקבוצתית אנחנו שמחים לקיים מיני מפגש כמידי שנה בדיזינגוף סנטר המשחק ישוחרר בעולם ב 8/11/2011. למשתתפי ההזמנה הקבוצתית המשחק כבר זמין!! המחיר לקניה הקבוצתית עומד על 249 ש"ח ליחידה. זה המחיר הכי זול כרגע בישראל. (בתנאי שנעבור כמות של 35 יחידות) מידע למניעת שאלות מיותרות: *התשלום יהיה באמצעות כרטיס אשראי או מזומן * לא ניתן לשלם ב PAYPAL * לא ניתן לשלם במזומן לשליח * לחלופין ניתן לבצע העברה בנקאית לארקדיה: בנק הפועלים, סניף 552, מס' חשבון 172162 * תשלום עבור מש…
-
- 153 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח למשחק להגיע לארץ? אני רוצה להזמין bf3 , הם עושים בעיות עם pre-order או שהמשחק בא בול בתאריך? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי עכשיו Crysis 2 מ EA DOWNLOAD MANAGER וקיבלתי את crysis 1 מתנה למישהו יש מושג למה הוא מופיע לי 3 פעמיים ? ולגבי Crysis 2, הוא לא מופיע .. הוא יופיע ב 25 ? או שאני יקבל את ה CDKEY למייל או משהו ? תמונה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה זמן זה דואר אקספרס??
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואשמח לקבל המלצות למשחקים שיעלו עליו פצצה וגם עם איזה הגדרות להפעיל אותם(כדי לנצל את המקסימום) מעבד E6300 512X2 זיכרון טווינמוס לוח אם כנראה ג'יגהבייט עם הצ'יפסט של ה965 כרטיס מסך או 7600GT או 7900GS זה רק יום ראשון אני אדע... 250GB שמתוכם אני משקיע...100GB למשחקים חחחחח לפחות)P בכל אופן אני מתכנן לקרוע תמחשב הזה...אשמח לקבל המלצות לדברים הכי חמים שיש.. את המשחקים הנ"ל אני אקבל שבוע הבא אשמח לשמוע המלצות גם עליהם קונסטנטין 25 to life NFS most wanted matrix: path of new enter the matrix GTA SA Bloodrayne 2!! B&w2 swat4 Worms force Under משו DOOM3 FEAR WW II fifa 2006/7 cars the vidoe game hitman bloodmoney!!! serious sam2
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסינו לפתוח אתר מעריצים ישראלי למשחק. אתר שירכז חומרים בכול הנושאים השונים שיש במשחק, ושיהיה אפשר להגיע אליהם בצורה נוחה ופשוטה, ובנוסף שיהיה אפשר להגיב ולדבר אליהם. אין לנו שום כוונה להיות אתר יותר טוב מכל האתרים אשר ברמה עולמית. וגם לא פורום טוב יותר מפורום זה או כל פורום אחר של הקהילה. יש לנו גם המון חומרים שמתורגמים (עם אישור מן האתרים האלה ורבים אחרים). לא אין באתר פרסומות, הוא לא מכניס כסף, זה גם לא סוד שהוא לא נבנה על ידי איזה חברה ענקית אלא פשוט על ידי אנשים המשחקים את המשחק (ועוד לא משחקים משהו). מאוד נשמח אם תוכלו להקדיש כמה דקות מזמנכם, רק להביט באתר, לראות קצת מן התכנים ולתת ביקורות, בין אם היא ביקורת טובה, רעה או בונה. כל הערה תתקבל בהערכה גם הערות כמו "התו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כותר הפשע החדש רק הושק וכבר מצליח להסתבך עם השחקנים לכתבה
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
Place Your Bets.. http://megagames.com/news/html/pc/valvekillingoffh-l2protagonist.shtml
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפיצת המשחקים THQ Nordic מחליטה ללכת נגד הזרם, ומכריזה כי תשיק את כל המשחקים המובילים שלה לשנת 2018 גם בגרסאות ללא שום הגנות קבצים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כנס QuakeCon השנתי מתקיים ממש עכשיו - ולצידו תוכלו למצוא הנחות על כלל כותריה של חברת האם Bethesda בפלטפורמת הגיימינג המרכזית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בואו לסיבוב בחדר החדש ש-Sega השיקה ב-Steam.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-