עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MDK,

אני לוחץ על הקיצור דרך וכלום לא קורה....לא נטען כלום בדקתי גם בתיקיה NADA מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הורדתי אנריל אבל הוא מוגבל ל15 יום האנריל עצמו עובד מצויין. אבל אני לא מצליח לשחק בו מישהו יודע איך משחקים בו זה לא קשור לוורז! שאלתי איך משחקים בו!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Please insert the correct CD-ROM חיפשתי האם הורדתי גם איזשהו קראק ביחד עם הקובץ של המשחק. אבל לא הורדתי משהו כזה. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. כאשר אני מפעיל את המשחק TacticalOps מופיעה הודעת שגיאה שאומרת: הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר WINDOWS.DLL

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  6. אני לא יודע איך להפעיל אותו אין שם קובץ התקנה וניסיתי להפעיל בדמונטולס אבל גם כלום יש שם את הקבצים כמו בתמונה ויש שם גם כאלה רק שהם מקובצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. היי אתמול הורדתי את החבילה במחיר מוזל , לפניי שבוע הורדתי את המשחק המלא בכ6 דולר בלבד , לפניי שנכנסתי למשחק ראיתי שיש הורדה , כניראה שאת היתה ההורדה של העדכון end game , אבל איך אני נכנס למפות האלו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הורדתי פיפא 2002 ואז הורדתי את הקראק לעיברית והקראק מתרגם חלק מהמשחק ובשאר אין טקסט:

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  10. הורדתי מהאתר WWW.GTA3.NET סקינים למכוניות בשביל GTA3, הקבצים הם Zip, פרקתי את הקבצים לתיקיה בשולחן עבודה, לאן אני מעביר אותם במשחק כדי שיפעלו? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  11. אני התחלתי להוריד לפני יומיים את המשחק UNREAL TOURNAMMENT 2004 ועד עכשיו ירדו לי 400MB. המשחק הוא בגירסת DVD. מרוב טיפשוטתי אני שחכתי שאין לי צורב DVD, כך שהמשחק יתקע לי על הכונן הקשיח או שאני בסוף אצטרך למחוק אותו. רציתי לדעת אם אני יכול איכשהוא בכל זאת לצרוב את המשחק על דיסק רגיל בורב רגיל?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by DanDan10,

הורדתי משחק של מקאזה והופתעתי לראות שהסיומת של הקובץ היא .bin למישהו יש מושג איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה מראש דן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ShahafH,

הורדתי postal 2 ואני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת DMG... יש איזו תוכנה לזה? הנה תמונת מסך: http://img304.imageshack.us/img304/791/dmg3ma.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. שלום לא מזמן התקנתי ACT OF WAR החדש שיחקתי הרבה וזה והיו לי בעיות במהלך המשחק מכייוון המתמונה הבהבה ואמרו לי שזה לא בריא אז סתם נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הפא'ץ החדש אחרי שהתקנתי אני לוחץ על הקיצור דרך וקופץ לי שגיאה: Wrong disc Inserted please insert CD\DVD Act Of War........ אבל הדיסק בכונן? מה עליי לעשות

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  15. http://www.ea.com/redalert/ לקראת היציאה של RA3, ניתן להוריד בחינם את RA1 המקורי. כמו כן, מי שיזמין עכשיו את RA3 יקבל איתו את RA2 בחינם גם כן ומפת multiplayer בלעדית.

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. קודם כל סירטון קטן מאיטליה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12377 לא ידעתי שאילטקים ירצו ליקנות תWII כתבה בגימספוט http://www.gamespot.com/news/6162890.html?tag=latestnews;title;0 עוד כתבה מגימספוט - http://www.gamespot.com/news/6162876.html?tag=latestnews;title;1 דרך אגב זה 350$ בערך באירופה למי שחושב להזמין מכשיר אירופי טוב אני לא יודע מיספרים באירופה אבל לפי הכתבות השקה מאוד מוצלחת גם באירופה ואותי זה די מפתיע שנינטנדו מצליחה באירופה טוב כניראה שהPS3 נידחה זה מאוד עזר לנינטנדו באזור הזה

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. רגע לפני שהמיזם מסתיים במלואו, בחברת הגיימינג הצרפתית מציעים למעריצים הדרן עם כמה וכמה כותרים שמוצעים חינם לכל דורש לכתבה

18. יום אחרון של דילים עבור משחקי מסתורין ואימה - וגם אחרים - בפלטפורמה הגדולה ביותר בתחום לכתבה

19. חנות המשחקים המקוונת מסיימת את מבצעי האביב שלה עם הפתעה: פיספסתם את ההנחות הקודמות? עכשיו כולן זמינות יחד למשך יומיים אחרונים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%96%d7%93%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אספנו עבורכם עוד עשרה מבצעים מדליקים בפלטפורמה המקוונת של וואלב, יומיים לפני שהם מסתיימים באופן רשמי אם תקלת זכרון המטמון הביזארית של Steam בתחילת מיזם מבצעי סוף השנה הנוכחי לא הרתיעו אתכם, ודאי תשמחו לדעת שעדיין יש לכם הזדמנות לקבל משחקים עדכניים ונהדרים במחירי מבצע קורצים. הנה רשימת המלצות נוספת מאיתנו, אשר תהיה תקפה עד ליום שני, ה-4 בינואר, בשעות אחר הצהריים. קניות מהנות! The Long Dark, משחק ההישרדות בעל הסגנון הייחודי שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזוכה לשבחים מקיר לקיר, נמכר בחצי ממכירו – 10 דולר בלבד. משחק הפאזל והחשיבה הנהדר של יוצרי משחקי Serious Sam הברוטאליים, The Talos Principle, נמכר ברבע ממחירו המלא, 10 דולר. משחק ה-4X ה…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. חנות ה-GOG מציעה עשרות משחקים חדשים וישנים בהנחות יפות, רק למשך היממה וחצי הקרובות מחפשים להתחדש בכותרים עדכניים למחשב האישי שלכם?מומלץ מאוד שתעיפו מבט על הסייל של חנות ה-GOG שמתקיים ברגעים אלו, כסיומת חגיגית למבצעים אשר באו בטיפטופים במשך כל השבוע החולף – וכעת זמינים כולם יחד ל-34 שעות אחרונות, עד סופו של יום ראשון, ה-1 במאי. גולת הכותרת מבין כל הדילים הנוכחיים הוא משחק הזומבים הנהדר Dying Light, שזמין בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו במחיר של 40 דולר – זאת ללא שום מנגנוני הגנות קבצים. מגיפת זומבים רצחניים מעולם לא נראתה טוב יותר כמו כן, ניתן לרכוש חבילה של משחק הפעולה האותנטי Mount & Blade, יחד עם כל ארבעת ההרחבו…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. משחק הפשע מושק בחנות ה-GOG כשנה וחצי אחרי שהחל להימכר לראשונה, במסגרת צעד שעשוי לקבל גיבוי גם מיוצרים אחרים בעתיד לכתבה

23. משחק אסטרטגיה ברשת בעברית. גירסת הבטא שהסתיימה בשבוע שעבר הייתה ממכרת. במשחק צריך לנהל כפר של רומאים, גאלים או טאוטונים ולהילחם עם כפרים אחרים. המשחק מתחיל מחדש ביום שני הקרוב כך שאפשר להצטרף עכשיו מבלי ליפול טרף לכפרים ישנים. הכתובת: http://www.travian.co.il/index.php מומלץ!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.