עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by חן מ,

היי סיימתי את TUROK וגם את COD4 אני צריך המלצות למשחקים בסגנון הזה:שיהיה הרבה אקשן וירי אני חשבתי על: THE ORANGE BOX FEAR GEARS OF WAR DMC 4 וזהו יש עוד? ותגידו אם מה שרשמתי כאן נחשב משחקים טובים

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  2. הפרק החדש בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט מתיימר להשאיר אבק לכל המתחרים שלו לכתבה

3. Started by rikus,

החלטתי לנסות את זה, אף פעם לא שיחקתי, כן אני יודע שזה ממכר, הלאה. טוב, זה רק למי ששיחק ונתקל בזה אחרת אפשר למחוק את הדיון. בקיצור ה INSTALLER המעפן שלהם יורד כמו גרוטאה בעליה, כל הזמן אומר לי שהוא לא מוצא LOCLIZATION.XML ושהוא מצטער ולא הוא לא יכל להפעיל אותו. אז אני מנסה להוריד ידנית, הגרסא שלי היא- 2.1.0.6692 , אז זה אומר שאני צריך להתקין את כל הקבצים עד לגרסא 3 משהו. מה הפיסחות הזאת? ככה הם עוצרים את הכמות האדירה של האנשים שמשחקים את זה? ע"י זה שמבלבלים אותך ולא מאפשרים לך להתעדכן בשרת? אגב, פתחתי פורטים בראטור, פיירוול-לא עזר. בדקתי בפורום תמיכה של בליזרד אירופה, על הפנים, מלא בעיות עם תשובות שלא קשורות ולא עוזרות...

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by oren99,

מי משחק? איזה תענוג.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  5. הכפתורים מתאפסי םכל הזמן וכל פעם מחדש אנ יצריך להגדיר אותם מחדש .. מה עושים כדי שהם יישמרו ?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by tombcatz,

LOL חבר שלי הראה לי משהו קורע בOBLIVION הוא קנה קסם לכאורה רגיל,אבל הקסם הזה מכיל באג ממש מוזר בפיסיקה של המשחק בכל פעם שאתה יורה אותו על משהו,זה מעיף את החפץ לעזאזל [וזה קסם מקורי מהמשחק,לא ממוד כלשהו] בכל מקרה,הלכנו לWIZARDS TOWER וירינו את הברקים על הספרים בארונות זה מעיף את כל הספרים ביחד לעזאזל למאות מטרים,משהו קורע העליתי לכם לינק להורדה: http://rapidshare.de/files/24632699/______1_.3gp.html הערה:סליחה על האיכות הירודה,זה צולם במצלמת פלאפון שלי הקובץ ווידאו הוא מפורמט 3GP [third generation partnership[ ניתן להפעיל את הקובץ הזה ע"י נגן quicktime או פשוט ע"י פלאפון שתומך בהרצת ווידאו.

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  7. הדמו עבור היצירה החדשה מבית Capcom גורף שבחים רבים - ומצפה לכם ב-Steam כעת לכתבה

8. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=ravrBxy0NbYתיהנו , ותירשמו אם אהבתם

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by Red Siskin,

PB054-Z392K-5DQTM M6A89-NENBG-AQCF8 CQK4W-EYEN2-2N4AY Z5VAA-MF7DT-AXLX2 HWGCR-MGFK4-DGPXF 279J3-DAJNX-05C0G 5BK90-PGFBT-D4Y5G VJIY7-5TFQY-AHL5I חג שמח....

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by idanmal,

חברים אתם חייבים לעזור לי ואני פונה לכול חובבי האסטרטגיה אז ככה לפני כמה שנים בערך 5 או6 שיחקתי במישחק אסטרטגיה היחידי שבאמת אהבתי ואני לא זוכר איך קוראים לו אני רק יכול לתאר לכם אותו ואם מישהו איזה צדיק זוכר שירשום את השם .....היה למשחק שם עם משהו כמו war game אני רק זוכר שיכולתם לבחור או צבא של חיילים או מין רובוטים וחלליות כאלו יש במפות ים ויבשה בתור חיילים הייתי מציב סוללות של טילים נגד הרובוטים ולרובוטים גם היו מין רובוטים ענקיים שיורים טילים וחלליות שמפטרלות ,יכולתי גם לבנות ספינות טילים שהיו מפליגות קרוב לבסיס של הרובוטים ומשגרות עליהם טילים אאה היו לי גם טנקים ....בקיצור שנים אני מחפש את המשחק הזה אם למישהו יש תשובה אז תודה תודה תודה..... :s05:

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by GameGems,

במהלך השנים, מעריצים של סדרות משחקים שונות יצרו משחקי שיכולים להוות תוספת לא רשמית לאותן הסדרות. חלקם מוצלחים במיוחד וקשה להאמין שהם לא משחקים רשמיים.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by Interl-Conore,

יש לי LOSS ו CHOKE!! אין לי שום SPYWEAR או VIRUS אני מכבה את האנטי וירוס כשאני משחק :'(. מדובר על LOSS לא גבוה כ 1-4 אבל זה לא היה בעבר וגם יש יותר CHOKE :-[

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by ns,

סתם אני לא קונה אני מוריד מ-kazaa אבל עדיין אני צריך איזו עצה. משחק טוב ושהיה ברשת. משהו דומה ל-counter strike אבל אחר! ואם אפשר גם המלצה על משחק מרוצים או מכוניות. אוקיי תודה :2gunsfiring_v1:

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by WarMachine,

שוחרר טריילר חדש משולב וידאו+קטעים מהמשחק עצמו,פשוט ענק! http://whatisthematrix.warnerbros.com/rl_cmp/downloads_trailers2.html לפי הטריילר זה יהיה אחד ממשחקי הפעולה הטובים בכל הזמנים!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

אני מדבר על ה-UT הראשון. הצבעים שלו מורא כהים וחשוכים. גם כשבהגדרות המשחק זה על הבהירות הכי גבוהה, המשחק נורא כהה וזה כאילו הולכים בחושך כמעט מוחלט. הדבר היחידי שעוזר זה להגביר את צבעי המסך (בלחצנים של המסך, הכוונה) עד הסוף. זה אמור להיות ככה? באף משחק זה עוד לא קרה לי. אפרופו UT, מישהו יודע מה לעזאזל אני צריך לעשות שם (ב-PRACTICE)? אני מתחיל את המשחק וכל מה שאני יכול לעשות זה סתם לשוטט בשטח. החייל לא אוסף חפצים, לא יורה (כשאני לוחץ על ירייה אז זה מעביר אותי להסתכל על שחקן אחר), והקיצר אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלטייל. מה עושים?!

16. פרסי Steam Awards של הקהילה לשנת 2022 חולקו, וגם אלו שמכניסים את סכומי הכסף הגדולים ביותר נחשפו - בואו לגלות מי נמצא בכל אחת מהרשימות, ואולי גם בשתיהן יחדלכתבה

17. Started by Yehazkel,

מישהו שיחק בו יכול לתת ביקורת?

18. Started by BeN-T,

ערב טוב. בגלל המשימה האחרונה של call of duty 5 נכנס בי דודה לשחק משחק עם זומביים שצריך לחסל וכל זה. יש לכם איזה משחק טוב וחדש להמליץ? :s05:

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום יש לך כבר כמה 3 חודשים את המשחק Battlefield 2142, עם עידכון גירסה 1.10. המשחק עבד בהתחלה מצויין, המשחק התחיל לעשות לי בעיות כבר מלפני חודש. הבעיות: 1) המשחק קורס לי לשולחן העבודה אחרי טעינת המפה. 2) בעיות עם כרטיס קול Sound Blaster X-Fi המחשב נתקע ונשמע קול של צפיצוף חזק. 3) בעיות עם הגדרות המסך של המשחק ( ATI X850 ). מפורמים שרושמים באתר המשחק ומאתרים אחרים... אני לא היחיד עם הבעיה, אין לי מושג למה זה קורה ואיך לתקן את זה. :s05: אתר שמסביר על בעיות ופותר בעיות: http://bf2142tracker.com/thread-2049.html (ניסתי לעשות מה שכתוב אבל לא הצלחתי שום דבר ) מישהו בבקשה יכול לעזור או לפנות אותי למישהו שמבין בזה...

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by Trooper-Flax,

קיבלתי את המשחק היום בבוקר, ואחרי שחזרתי הביתה מהבית ספר רצתי להתקין אותו ואני כבר לא הייתי מסוגל לחכות עוד. ההתקנה עברה בהצלחה יצרתי לי דמות והתחלתי לשחק. ממש על ההתחלה מתי שיורדים עם הקיסר לבטן האדמה ונלחמים בגנבים, המשחק נתקע לי ויש מסך עם הרבה חירבושים צבעוניים וכל המחשב נתקע. וככה כל פעם שאני מגיע לאותו קטע אחרי שאני מתחיל מחדש- שוב נתקע, אני כבר מיואש... יש לי כרטיס מסך Gforce 6600 GT מעבד 2.8 GHZ של אינטל ו512 זכרון DDR . בבקשה מישהו שיעזור לי לפתור את החרא הזה... :'(

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  21. יש לי את המפרט שב(מפרט שלי) עכשיו שאני משחק ב Unreal II אחרי כמה דקות הוא יוצא לי ורושם לי את ההודעה הזאת מה זה יכול להיות ? מה ההודעה הזאת אומרת ? (מצטער אין לי מושג באנגלית) וגם בכללי במשחקים שיש לי על המחשב אני לא יכול לשים רצולוציה של יותר מ - 768*1024 איך זה הגיוני בכלל ומה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by Jinjis Han,

לאוהבי ה RPG אחלה משחק שמתחרה טוב טוב עם דנג'ן סיג' 2... מבית מיקרוסופט וליון הד סטודיוס... התחלתי לשחק אתמול והמשחק באמת נהדר (אחרי שמסיימים את כל הטוטוריאל שאתה עוד צעיר ולומד איך להילחם) המשחק באמת מאד מושקע ואולי אנשים מכירים אותו טוב עוד מה xbox. מומלץ. http://www.gamespot.com/pc/rpg/fablethelostchapters/index.html?q=fable

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by Mizardon,

התחלתי הלתקין את הסן אנדרס בשלבים הראשונים של התהתקנה קופת הודעה שום כתובL הקובץ לא נמצא או משו כזה ושמו CUTS.IMG אני עושה נסה שנית ואז עולה ההודעה :"קשל כטסטרופלי". אחרי זה אני מתקין מחדש ונמצאת עוד מעיה של הקובת GTA3.IMG אני עוד הפעם לוחץ נסה שנית והוא כותב קשר קטסטרפלי אם מישהוא יודע מה הבעיה או שיש איזשהיא תוכנה שמטםלת בקבצים ועוזרת אז שמישו יגיד לי כאן תודה מראש, איליה :

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by ParanoidLoneWolf,

http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore release date is somewhere in the 4th quarter of 2006, probably in november

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by nadav1379,

אני צריך את הפקודה שהופכת אותך להיות אדמין אמרו לי שזה setinfo אבל אני לא בטוח וגם לא יודע איך לכתוב את כולה אם זו הפקודה אני מדבר על CS 1.6 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים