עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו יודע מתי יוצא BATTLEFIELD 2 ? בבקשה לענות בקשר לשאלה ולא למשהו אחר תודה ! ו- נ.ב אם מישהו יודע את דרישות המערכת אודה לכם תודה !

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by NIRAN,

צריך CRACK ל MTX MotoTrax

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

מקור איזה כיף, נורא אהבתי את Renegade

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by quantoM,

כאשר קניתי את הCS:S דרך הtאתר של סטים הייתה שמה חבילה של עוד 5$ בשביל גרי מוד, אמרתי, 20 שקל בשביל משחק, למה לא? אז קניתי. נכנסתי למשחק, ולא הבנתי מה המטרה שלו, מה אני צריך לעשות ? והכינוי שלי היה n00b משום מה ??? מישהו בבקשה יכול להסביר מה הפואנטה במשחק הזה ? מה אני צריך לעשות ? בתודה ושבת שלום, Quantom.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by kip,

TOTAL WAR זה המשחק מבחינתי אבל שיחקתי גם HALF LIFE 2 יש הצעות? שווה לעשות OC בשביל משהו? מעולם לא ניסיתי... תודה

6. Started by Bug2000,

בזמן האחרון החילו לשעמם אותי כל המשחקים בהם שחקתי עד היום, אבל אף פעם לא ניסיתי לשחק במשחק מכות טוב .... לכן אני רוצה שם של משחק מכות ממש טוב עם גרפיקה כמו שצריך ... אני יודע ש TEKKEN 3 הוא משחק מכות טוב אך לא ראיתי שיש גירסה ל PC :-\ תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  7. חבילת ה-Humble Bundle העדכנית כוללת שישה (עוד כמה יחשפו בהמשך) כותרי אינדי נהדרים שאולי טרם יצא לכם להתנסות בהם, ויכולים להיות שלכם בעבור כ-5 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/כמה-מהמשחקים-הטובים-ביותר-שכנראה-לא-הכ/

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  8. הייתי רוצה לדעת אם קיימים משחקים בפורמט הזה? אם כן,האם במקרה כזה היציאה הקואקסלית עבור המשחק נשארת או שצריך קינפוג מסויים לזה? וכמובן המלצות (בעיקר משחקי מלחמה). תודה שבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by mickl_kl,

כרגע הגרפיקה עומדת על High. האם קיימת דרך לשנות את רמת הגרפיקה במשחק Crysis ל Very high למרות שהמשחק עצמו לא מאפשר את האופציה הזאת ? האם יש דרך בכל זאת לעקוף את זה ? כרטיס מסך gtx 260 192SP, מעבד Q9550.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by michaelr,

Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by IL ORANGE,

שלום רציתי להתקין משחק ובמהלכו הוא עשה לי שגיאה שאומר אין לי driectx למרות שיש לי הוא רשם ההתקנה לא תוכל להמישך אם אין לך driectx אז התקנתי מכול מיני מקומות וגם בזאת של המשחק את ההתקנה של הדריקטאיקס שצרבתי לחבר את המשחק אצלו זה עבד ככה שאין בעיה בדיסק או משהו נ.ב המשחק הוא ניד פור ספיד קרבון החדש מה אני עושה כדי להמשיך את ההתקנה? מה עלי לעשות תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by toniviner,

היי, הבטע יצא לפני קצת יותר משבוע ואני מת לשחק בו. אני רשום בבליזארד לבטע ואחד משני דברים קרו 1. אני לא נבחרתי לבטע 2. הם עדיין לא האלו את השרתים שלהם באירופה ולכן אפילו לא בדקו את הבקשה שלי בכל מקרה יש סחר חזק במפתחות של הבטע. למישהוא פה יש מפתח? מישהוא קיבל את המפתח במייל? (כדי שנדע אם פתחו את השרתים באירופה)

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by oren99,

מי משחק? איזה תענוג.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by FeedMe,

Aperture Science: We do what we must, because we can.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  15. אז מה שיש בכותרת הכרטיס שלי זה audigy 2 הבעיה שיש סאונד רגיל אבל לא מוזיקה וכאשר אני מנסה לשים נגיד שיר של Mp3 בזמן שאני במשחק עדין אין מוזיקה גם לא של ה mp3 רק הסאונד הרגיל של דיאבלו . מישהו מכיר איזה פיטרון? הגירסה שיש לי עכשיו זה 1.10. (מקורי) ומישהו אולי רוצה לשחק ב internet איתי?

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  16. הייתי מעוניין לדעת למה מחשב בעל המפרט הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeForce fx5200 DDR 256mb X 2 לא מסוגל להריץ את המשחק Pro Evolution Soccer 6 על ההגדרות הגבוהות ביותר במידה ומגדירים על הגבוהות המשחק נהפך לאיטי. במידה ומגדירים על הבינוניות צריך לסגור הכל וגם הוא דיי איטי. במידה ומגדירים על נמוכות הוא עובד חלק אבל לפעמים במחצית המשחק או במחצית המשחק נתקע (גם הייתי מעוניין לדעת למה זה קורה).\ לפי מה שרואים על המשחק הוא לא דורש דרישות גבוהות הגראפיקה שלו לא בשמיים, אז השאלה שלי מה מונע מהמשחק לעלות על ההגדרות הגבוהות. המעבד? הכרטיס מסך או שמה הזיכרון הפנימי?

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

http://i32.tinypic.com/xmj0w9.jpg לא שיחקתי כמה ימים, ופתאום צצה לי ההודעה הזאת :s05:

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by Itay Nissim,

INVESTMENT FOR WASTELAND 3 מה דעתם על השקעה בפיתוח המשחק? מישהו יכול לעשות סדר: סדר גודל של השקעה? ממתי המשקיע יראה רווחים?ואם כן כמה האם תושבי מדינת ישראל יכולים להשקיע,ואם כן מה שיעור המס על הרווחים האם ההשקעה נראית לכם כדאית? אני אישית מעריץ נלהב של הסידרה https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3/invest/

19. Started by dennis14,

http://www.gamespot.com/news/6177198.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;2#

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי מתרחשת גם לאנשים אחרים דבר ראשון המשחק מצוין והכל עובד חלק. אבל... כשאני טוען משחק ששמרתי (יש פס כזה שמתמלא) הוא עושה בעיה ויוצא לי מהמשחק. כבר רשמתי פו בפורום על הבעיה המעצבנת הזאת ואמרתם לי להוריד את ה patch ואכן הורדתי אבל עדיין שום דבר לא עוזר יש לי xp באנגלית נ"ב יש לי שני משחקי GTA (אחד מהם הוא גרסה רחבה יותר של שתי דיסקים, והשני הוא גרסה של דיסק אחד אולם אין רדיו במשחק) ובשניהם זה לא פועל!!! מה לעשות?! בא לי להתאבד כבר, זה משחק א ד י ר משהו יכול להציל אותי?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  21. Started by dorman2,

מאז לפניי איזה שבועיים - אני לא מצליח לעשות ריפרש לאול סיינג איי... כלומר - זה לוקח לו איזה חצי שעה!!! יש ל י אדסל חבילה הכי קטנה אצל אקוואנט - והמוזר הוא - שבעוד מחשב (עם מערכת הפעלה שונה) עם אקוואנט יש את אותה הבעייה... אני חושב שהבעייה היא עם אקוואנט - אם מישהו נתקל בתקלה זו בעבר - או שיש לו בדיוק את מה שלי יש - בבקשה תודיעו לי. תודה

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  22. כי לא הבנתי בדיוק מה זה משחקים המוניים ברשת, ואיך משחקים אותם.. WOW נראה לי משחק ממש טוב ואני שוקל לקנות אותו, אבל קודם אני צריך לדעת מה בדיוק עושים שם ואיך המשחקיות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  23. האם יוביסופט סוף סוף למדה משגיאות העבר? גירסת המחשב האישי של הפרק החדש בסדרת הפעולה וההתנקשות המצליחה יושק באיחור של כחודש, במטרה להבטיח ליטוש ומוכנות מיטביים לכתבה: http://hwzone.co.il/לונדון-כן-מחכה-לנו-assassins-creed-syndicate-עבור-ה-pc-נדחה/

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  24. כותריה האהודים של החברה האמריקאית זמינים כעת לרכישה במחירים מצחיקים חבילת Humble Bundle חדשה הושקה במיזם הפופולרי, והפעם מדובר בפינוק של ממש לכל מי שאוהבים ומתגעגעים לתקופה בה משחקי ההרפתקאה, או משחקי הקווסט, היוו את אחד מהז'אנרים הבולטים בשוק – עם כותריה של Telltale Games, אשר מחזירה את העטרה לתחום בעידן המודרני. כמו תמיד, גם כעת האפשרויות של הצרכן מתחלקות לשלוש: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה, יזכו לקבל את חבילת הבסיס אשר כוללת את סדרת Back to the Future משנת 2011 עם חמשת פרקיה, סדרת Sam & Max: The Devil's playhouse משנת 2010 על חמשת פרקיה, המשחק Poker Night at the Inventory בכיכובן של דמויות מתוך סדרות קומיקס ומשחקים אחרים, צמד המשחקים Puzzle A…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by Rise<3,

אז הגעתי סוף סוף ל300 סאבים ביוטיוב אז החלטתי לעשות תחרות עריכה אז כולם מוזמנים לנסות להיכנס לתחרות!! בהצלחה לכולם !

• 0 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים