עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by termister2000,

אין לי מושג למה אבל הדמו עובד חלק עד הקטע שבו עולים על גבעה ויש למטה בתים וים... שם זה עובד ממש ממש גרועה. חשוב לציין כי אני משחק על הגדרות MID-HIGH <<<שימו לב למאפייני מערכת מישו יודע למה??? תודה רבה!! ;D

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by quantoM,

כאשר קניתי את הCS:S דרך הtאתר של סטים הייתה שמה חבילה של עוד 5$ בשביל גרי מוד, אמרתי, 20 שקל בשביל משחק, למה לא? אז קניתי. נכנסתי למשחק, ולא הבנתי מה המטרה שלו, מה אני צריך לעשות ? והכינוי שלי היה n00b משום מה ??? מישהו בבקשה יכול להסביר מה הפואנטה במשחק הזה ? מה אני צריך לעשות ? בתודה ושבת שלום, Quantom.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  4. כי לא הבנתי בדיוק מה זה משחקים המוניים ברשת, ואיך משחקים אותם.. WOW נראה לי משחק ממש טוב ואני שוקל לקנות אותו, אבל קודם אני צריך לדעת מה בדיוק עושים שם ואיך המשחקיות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by etay93,

שלום לכולם רציתי להתנסות ב bf3 במולטי ותכננתי לקנות ה bf3 premium , עד שקלטתי שהוא לא כולל את המשחק הבסיסי. השאלה היא אם אני קונה כרגע רק את הבסיסי יש מספיק אנשים ושרתים שמשחקים בבסיסי או שכולם כבר בהרחבות ?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  6. כותריה האהודים של החברה האמריקאית זמינים כעת לרכישה במחירים מצחיקים חבילת Humble Bundle חדשה הושקה במיזם הפופולרי, והפעם מדובר בפינוק של ממש לכל מי שאוהבים ומתגעגעים לתקופה בה משחקי ההרפתקאה, או משחקי הקווסט, היוו את אחד מהז'אנרים הבולטים בשוק – עם כותריה של Telltale Games, אשר מחזירה את העטרה לתחום בעידן המודרני. כמו תמיד, גם כעת האפשרויות של הצרכן מתחלקות לשלוש: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה, יזכו לקבל את חבילת הבסיס אשר כוללת את סדרת Back to the Future משנת 2011 עם חמשת פרקיה, סדרת Sam & Max: The Devil's playhouse משנת 2010 על חמשת פרקיה, המשחק Poker Night at the Inventory בכיכובן של דמויות מתוך סדרות קומיקס ומשחקים אחרים, צמד המשחקים Puzzle A…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

קבלתי אתמול את המשחק Chaser למשהו יצא לשחק בו?

8. Started by לוח שנה,

שלום, מי שמשחק בגריד 2 ורוצה לשחק ביחד ברשת, בואו תרשמו פה ונארגן משחקים. שם הסטים שלי: guy3122.

9. היה לי אתר ממש טוב gamespot בטח כולם מכירים אבל הוא עכשיו אך ורק בתשלום מישהו יכלל תת לי אתרים ?! please ? תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by DS,

אני יכול להציע הצעה? שנעשה שרת ישראלי למשחק COD 2 בבקשה,דני

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by Trooper-Flax,

קיבלתי את המשחק היום בבוקר, ואחרי שחזרתי הביתה מהבית ספר רצתי להתקין אותו ואני כבר לא הייתי מסוגל לחכות עוד. ההתקנה עברה בהצלחה יצרתי לי דמות והתחלתי לשחק. ממש על ההתחלה מתי שיורדים עם הקיסר לבטן האדמה ונלחמים בגנבים, המשחק נתקע לי ויש מסך עם הרבה חירבושים צבעוניים וכל המחשב נתקע. וככה כל פעם שאני מגיע לאותו קטע אחרי שאני מתחיל מחדש- שוב נתקע, אני כבר מיואש... יש לי כרטיס מסך Gforce 6600 GT מעבד 2.8 GHZ של אינטל ו512 זכרון DDR . בבקשה מישהו שיעזור לי לפתור את החרא הזה... :'(

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by hell,

אני כבר ראיתי שאתם טובים בלימצוא מישחקים ישנים אז תעזרו גם לי קצת... למישחק קוראים BLACK THORNE הוא שוטר דו מימדי הוא יצא ב91/94 ע"י בליזארד הדמו מיסתובב ברשת כבר שנים אני מעוניין להוריד,ליקנות בקיצור להשיג בכל דרך את המישחק אשמח אם תעזרו תודה שלכם ANTIXRIST

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by ParanoidLoneWolf,

http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore release date is somewhere in the 4th quarter of 2006, probably in november

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by oren99,

מי משחק? איזה תענוג.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by t d,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המקלדת של zboard עם הסקין של BF2142? (בארץ) תודה!

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by bg1987,

הי חברה, לפני כמה זמן גיליתי את RoN זה משחק ממש מגניב ואני נהנה לשחק בו, גם לבד וגם ברשת עם חברים, הבעיה של המשחק הזה שהוא מאוד מסובך ויש המון המון דברים קטנים שצריך לדאוג להם לפני שבאמת אפשר לשחק ולהנות מכל האופציות של המשחק. ובגלל זה קשה לשחק איתו מול שחקנים חדשים שמשחקים בו בפעם הראשונה. אני מחפש משחק שדומה לו בעקרון שמתחילים מתקופה עתיקה, ואפשר להגיע עד להווה\עתיד. אבל קצת יותר מופשט וידידותי לשחקנים חדשים. יש הצעות? (חוץ מEmpire Earth שאותו אני מכיר)

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Playa Statuz Meh pretty ship, de Titan And from da back view, nice ass btw And how can i forget to show off my big gunz - look at the damage =) לכוכב קוראים כרתים (Crete) והוא שייך ל Crosairs, החברה הכי רעים בגלקסיה. 8) אל תשאלו אותי מה מטרת הת'רד הזה בבקשה...

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by dennis14,

http://www.gamespot.com/news/6177198.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;2#

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  19. הפרק השלישי בסדרת המצליחה של From Software היפנית מגיע בתחילת השנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%97%d7%95%d7%95%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול אולי להביא לי אתר שממנו אפשר להוריד את השירים (Theme Songs) של סדרת המשחקים מונקי איילנד (1, 2, 3 ו 4) ? ???

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  21. Started by _dudi_,

הי היה לי פעם משחק נחמד שקראו לו The Neverhood הדיסק נהרס לפני שנים ואין לי איך להשיג את המשחק כי כבר לא מוכרים אותו הוא משנת 96 האם מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  22. התחלתי לעבוד אז יש כסף וכרגע הדודים שלי בסאן פרנסיסקו והם שאלו אותי אם אני רוצה שיקנו לי משהו אז חשבתי על XBOX360 השאלה כמה זה עולה שם (PREMIUM EDITION) ?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by overload,

מישהו זוכר את המכונה המופלאה של טים, משחק ממכר מאוד שיצא ממש מזמן (כשאני היתי בכיתה ב-ד שיחקנו בו). אני אני חושב (לא בטוח) שזה ההמשך שלו: http://www.gamespot.com/pc/puzzle/crazymachinesthewackycontraptionsgame/review.html אבל אני לא זוכר אם זאת אותה החברה או שזה חיקוי... מישהו יודע על מה אני מדבר :s05:

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by GodOfGames,

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%96%d7%a8%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%a0%d7%9b%d7%a0%d7%a1-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91/

• 0 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.