משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי. אני צריך מדריך סיום מלא של GTA SA, בשפה העברית אם אפשר בבקשה. אני זוכר שהיה לי, אבל הלינק אבד!, פשוט הורידו אותו לצערי
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
כל המשחקים עובדים לי על 1920 1080 והמשחק הזה לא. הוא נותן רק 1650. דריברים של הכ.מסך מעודכנים ati hd5850 איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
Playa Statuz Meh pretty ship, de Titan And from da back view, nice ass btw And how can i forget to show off my big gunz - look at the damage =) לכוכב קוראים כרתים (Crete) והוא שייך ל Crosairs, החברה הכי רעים בגלקסיה. 8) אל תשאלו אותי מה מטרת הת'רד הזה בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המשך לוולפנשטיין, שילוב מפתיע בין טקן לגלגה, משחק חדש מיוצרי Fruit Ninja וגיבורי העל של מארוול - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%90%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
כאשר קניתי את הCS:S דרך הtאתר של סטים הייתה שמה חבילה של עוד 5$ בשביל גרי מוד, אמרתי, 20 שקל בשביל משחק, למה לא? אז קניתי. נכנסתי למשחק, ולא הבנתי מה המטרה שלו, מה אני צריך לעשות ? והכינוי שלי היה n00b משום מה ??? מישהו בבקשה יכול להסביר מה הפואנטה במשחק הזה ? מה אני צריך לעשות ? בתודה ושבת שלום, Quantom.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, איך אני רואה מה ה-fps שיש לי במשחקים, לדוגמה battlefield 2 תודה
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתנסות ב bf3 במולטי ותכננתי לקנות ה bf3 premium , עד שקלטתי שהוא לא כולל את המשחק הבסיסי. השאלה היא אם אני קונה כרגע רק את הבסיסי יש מספיק אנשים ושרתים שמשחקים בבסיסי או שכולם כבר בהרחבות ?
-
מבחני האלפא הסגורים לגירסת ה-PC של המשחק החדש החלו, וסרטוני משחקיות מודלפים חדשים צצים כמו פטריות אחרי הגשם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/star-wars-battlefront-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
כותרים עם תקציבי עתק לצד משחקי אינדי צנועים, פעולה לצד סימולטורים: אלה הם המשחקים שעשוי חיל בשנה האחרונה בפלטפורמה של וואלב, לפי הנתונים של האתר Steam Spy למרות ההצלחה המרשימה של הקונסולות מבית סוני ומיקרוסופט, השנה החולפת היוותה גם המשך שגשוג עבור הגיימינג במחשבים האישיים באופן כללי, ושל יקום ה-Steam בפרט. לא מאמינים לנו? להלן הנתונים שמציע האתר Steam Spy, אשר מתמחה באיסוף סטטיסטיקה מפורטת ומגוונת אודות הפלטפורמה הפופולרית. לפי המקים של Steam Spy, אשר מתבסס על נתונים שנאספו בין ה-1 באפריל 2015 ל-20 בדצמבר 2015 (הוא טוען כי הנתונים שנאספו במהלך שלושת החודשים הראשונים של השנה אינם אמינים מספיק), לפחות 10 כותרים שונים הצליחו למכור מעל למיליון עותקים במהלך 2015 – נ…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
משהו שמע על המשחק הזה? הוא יצא?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הכוונה, אפשר להוריד את גרסתם המלאה, ללא תשלום כמובן (מכל מקור שהוא) לפי החוק?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אמרו לי שיש כזה שםC&C Generals Officers Club Add-On מזה אמור להיות המשחק הזה מישהו יכול להגיד לי ???
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני יכול להציע הצעה? שנעשה שרת ישראלי למשחק COD 2 בבקשה,דני
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום. אני תקוע במשחק The Punisher, במשימה שנקראת: Castle's Apartment זה עם איזה בריון שמדבר ברוסית שאני תקוע איתו בתוך חדר ואין דרך החוצה.. (יש שתי דלתות סה''כ) אני מנסה להרביץ לו כמה שיותר ע''י הסכין של המטבח והמקל של השוטר הזה. זה לא מוזיז שום דבר מהכוח שלו. שברתי את כל הזכוכיות, זה גם לא עוזר. איך אני עובר את זה?? :bash: :s05: :s05: :s05: (תמונות מצורפות) תמונה של המשימה המדוברת: ותמונה של איפה שאני תקוע עם הביריון: תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המקלדת של zboard עם הסקין של BF2142? (בארץ) תודה!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איזה DLC לקנות assault או engineer מה עדיף ומה ההבדל בינהם
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
Needlessly Large Clock: CreeDee Luclfer Shandi Zahi Hyplex Creedie Confirmed.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם?! טורניר מספר 22, לא להאמין. אנחנו אוטוטו ברבע מאה, שזה ממש יפה. אני זוכר את המפעל הזה כשהוא החל. ב"ה המפעל מתקדם, אתם איתנו אנחנו אתכם, כיף גדול! כל השחקנים שעדיין לא הרוויחו נקודות או רוצים להרוויח נקודות דירוג עדיין יכולים לעשות זאת! אנחנו בסה"כ בחודש השלישי ויש בפנינו עוד 9 חודשים עד סוף השנה, אשר בה יוכל לזכות אחד ממכם בפרס גדול שווה ערך. אז כרגיל אנחנו לא מבקשים שום דבר, רק תרשמו, תגיעו, תשחקו ותהנו זה ממש חשוב לנו! זכרו ככל שיהיו יותר שחקנים רשומים אשר גם ישחקו ככה נוכל להגדיל את כמות הפרסים לקהילה הזאת. זה חשוב לכם לא פחות מאשר שלנו זה חשוב, הרי אנחנו באנו להשקיע בכם! לינק ההרשמה לטורניר מספר 22 אשר פתוח ל-64 שחקנים ואף יותר אם נצטרך לפניכם:…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היום התקנתי משחק נוסף בסידרת NO ONE LIVES FOREVER המדהימה הנקרא Contract JACK Just Another Contract Killer. עד פה הכל טוב ויפה, אך המשחק עצמו הסאונד לקוי. המשחק משמיע רק SFX (אפקטים כגון יריות, פתיחת דלתות וכו) ולא משמיע את המוזיקה או את הדיבור שמהווה חלק משמעותי מכל משחק - בעיקר במשחקים מסידרה זו שניחנו בחוש הומור ייחודי. משיהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת המשחקים האהובה מצליח לעצבן מעריצים וותיקים ומתנסים טריים כאחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הפארסה-של-might-and-magic-heroes-7/
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
נראה טוב רק הם אומרים שזה יהיה אותו מנוע בדיוק הם לא שינו אותו ,חבל ציפיתי לגראפיקה טובה יותר. [E3 2011] Torchlight II interview
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
TOTAL WAR זה המשחק מבחינתי אבל שיחקתי גם HALF LIFE 2 יש הצעות? שווה לעשות OC בשביל משהו? מעולם לא ניסיתי... תודה
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בעעע משעמם לי אין לי מה לשחק... יש לכם אולי המלצה לאיזה משחק טוב וכיף? אני גמרתי מלא משחקים אני הכי אוהב פעולה ואחרי זה אסטרטגיה אבל אפשר עוד סוגים של משחקים כמו ספורט ומירוצים. אז יש לכם המלצה בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המשחק אמור לצאת היום ?...הוא יצא כבר?..., ואם כן האם מישהו מהפורום הצליח לשים את ידיו על המשחק?...
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-