עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omerha,

הבעיה היא שהמשחק הולך ל VIRTUAL MEMORY במקום ל RAM שבדקתי באצע משחק הוא לקח 330MB של RAM ו- 900MB של VIRTUAL MEMORY זה גרם לי ללאגים מסריחים. יש איזה טוויק לסדר את זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by graviton,

בשלב 6 צריך לזרוק את הליבה של האנטרפרייז, הכיצד ????????

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by liav12,

כמו אנקלייב והנסיך הפרסי...גם משחקים קצת ישנים נכנסים לרשימה..מי שיכול לעזור תודה!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by רן.ט,

מישהו יכול להסביר לי איך משחקים דרך האייפי, מי צריך לעשות מה?? ועוד שאלה: יש לי רשת אלחוטית ואני מקבל אייפי כלשהו ממנה .....192.168.1 זה האייפי של המחשב שלי או רק של הרשת??

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by Zaks Sharon,

שלום! מישהו זוכר איך אני יכול למצוא משחק ישן שמאוד דומה ל-jill of the jungle... ההבדלים ביניהם הם שפני האישה ומד החיים נמצאים בצד ימין למטה, הגרפיקה מתקדמת יותר... אתה משחק מן לוחמת כזאת, שנלחמת במפלצות בכל מיני מקומות, ויש גם מפת עולם (יענו שאתה מטייל בתוך המפה ונכנס לעיגולים שהם בעצם העולמות שאתה משחק בהם). תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by Tzah22,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 1 ג'יגה ובמחשב שלי יש 1 ג'יגה זיכרון Ram השאלה שלי כזאת: האם איזה משחק יוכל לעבוד ככה? כי בינתיים כלום לא רץ... האם יש קשר? (מחר אני קונה 4 ג'יגה זיכרון Ram,סתם מעניין אותי לדעת)

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Domovoi,

http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-21-the-boy-who-stole-half-life-2-article?page=1 קריאה מאוד מעניינת לכל דוברי האנגלית פה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DannyBoy1904,

אני צריך המלצה למשחק מטוסים יפה! משהו בסגנון קרימסון \ דוגפייטר .למי שמכיר הנשחק לא חייב להיות חדש אבל חייב שתהיה בו האופציה של מולטי פלייר! תודה!

9. הושק: TheTeller - בוט דיסקורד עם פקודות למטרות הנאה או שמירה על השרת. הבוט תוכנת דרך Discord.js על ידי אופיר (אפופיס). קצת מידע עליו: שמו נובע מהפקודה הראשונה שלו - Say והמטרה של הפקודה זה להודיע הודעות או באנגלית חופפת TheTeller. הבוט מורכב מ317 שורות של קוד. ומאוחסן 24\7 על ידי שרתים בגרמניה. הפקודות - Say - המטרה שלה היא להודיע הודעות בצורה ויזואלית יותר יפה מהודעה רגילה. (רק לאדמינים) Avatar - הפקודה מביאה למשתמש שביצע את התמונה את האווטר שלו. (כולל Preview וקישור). Ping - הקלאסיקה של הקלאסיקות, מראה את מהירות התגובה של הבוט. Report - הפקודה נועדה לדווח על משתמש שהעליב אותכם לצוות השרת. (טקסט צ'אנל ששמו s…

10. במסגרת שגיאה תמימה או שאולי לא-כל-כך, רשת וולמארט בקנדה סיפקה לנו מידע על כמה כותרים בולטים ומסקרנים שעשויים לנחות על מדפי החנויות השנה לכתבה

11. מתחיל לעלות על העצבים אחרי כמה ימים שבהם השעון מראה שעה אחת אחורה. איך אני מסדר אותו לשעה קדימה בצורה תקינה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Cable,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=512103&sid=127 אם בא לכם קצת נוסטלגיה... תהנו!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by aviel3634,

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל DarK-BETRAYED פירסם challenge מה הכי מהר שאתם יכולים לכוון? אז אמרתי אין בעיה אחרי 10 דקות של צילום השגתי הרבה קטעים אבל את זה הכי אהבתי תגידו לי מה אתם אומרים אגב DarK-BETRAYED הגיב לי על הסרטון מה אתם אומרים ? שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Maor Aviad,

מוזמנים להצטרף לשרתי המשחק של קהילת "AlonDaPro" IP - csgo.alondapro.co.il:30415 - (JailBreak Server IP - csgo.alondapro.co.il:30715 - (Arena Server) IP - csgo.alondapro.co.il:30615 - (Surf Combat) Server) IP - csgo.alondapro.co.il:30515 - (Fun Server) IP - csgo.alondapro.co.il:30815 - (Retakes Server) זקוקים אדמינים נוספים לצוות! לעוד פרטים על הקהילה מוזמנים להכנס: אתר- https://www.alondapro.co.il/ דיסקורד - https://discord.gg/TYzFp2

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Rise<3,

(^◡^ ) תנו בלייק אם אהבתם!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. הקונסולה האגדית של סוני סיימה את דרכה באופן סופי ורשמי בהחלט - וזה הזמן להיזכר בתקופת הזוהר שלה אי שם בתחילת המילניום לכתבה

17. Started by matan_amidor,

אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by מנחם ליפשיץ,

אם אפשר בבקשה פירוט פתיחת פורטים ל gta

19. חצי שנה אחרי ששוחרר סופסוף מגיעה תמיכה (חלקית) ב RT ו DLSS:

20. זה קשור למשחקים כי זה מנוע לש משחק מה זה המנוע הזה שאתם מדברים עליו עם הגרפיקה הבלתי יאומנת ? פשוט אןי יל מושג על מה מדברםי בכמה הגרפיקה שלו חזקה משל doom3 ? תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by D@nny,

Minimum System Requirements * Windows XP SP2 or Windows Vista * 2.0+ GHZ Single Core Processor * 512 Mbytes of System RAM * NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space Recommended System Requirements * 2.4+ GHZ Dual Core Processor * 1 GBytes of System RAM * NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21439

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.gamershell.com/news/26505.html תורידו למי שאין לו אני מוריד עכשיו למנהלים אם כבר פתחו דיון כזה על המשחק הזה ועל הדמו תנעלו בבקשה וסליחה אם אכן יש דיון כזה

23. Started by RedHat_Lover,

אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין? צרכים לפחות 5. נ.ב החיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים. וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by oz4225,

יש לי פינגים גבוהים מאוד... מהירות האינטנט שלי היא 5MB, ובהורדות המהירות דווקא טובה. לחבר שלי יש מהירות 1.5MB ויש לו פינגים נמוכים בהרבה יותר משלי. זה לא קשור כל כל למפרט מחשב כי המשחק הוא SAMP ולא צריך אליו דרישות גבוהות ומהפרט של חבר שלי דיי דומה לשלי... עזרה בבקשה תודה מראש לעזורים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by yousux,

מישהו התחלק על השכל שם ? הסינגל פלייר יהיה 3 משחקים נפרדים שתצטרך לקנות כל אחד בנפרד והסיבה לכך היא חוסר זמן פיתוח... (המולטיפלייר יהיה זהה) http://hellforge.gameriot.com/blogs/Arreat-Summit/Warcraft-4-Confirmed-Starcraft-2-to-be-a-Trilogy/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.