משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!!! הייתי מעוניין לדעת אם שולחים לי XBOX מארה"ב האם הוא יעבוד בארץ ואם כן אז האם המשחקים של הארץ יעבדו בקונסולה הזו . תודה XXDREAM
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
can you give me pleas link to download the PATCH 1.12 for BF2? :s05:
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בעיקר מעניין אותי הדרקון והמכוניות
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היכונו להשקות הגדולות הבאות: The Witcher 3 ו-Carmageddon: Reincarnation ינחתו בחודש מאי, ואילו Batman: Arkham Knight יושק כמתוכנן, לכאורה, ביוני לכתבה: http://hwzone.co.il/the-witcher-3-%d7%9e%d7%96%d7%93%d7%94%d7%91-carmageddon-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%95-arkham-knight-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
או שצריך סטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני משתגע לא מצליח להבין איך אני אמור להפעיל תקודים מקווה שמישהו יעלה על זה הנה המקור: http://www.avault.com/cheats/getcheat.asp?game=mohaacc
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש את השלב ARMORED ASSAULT, מייד כשיוצאים מהמנהרה, לקראת סוף השלב בו צריך להשמיד את ה HAND OF GOD עם ה ION CANNON. אז השמדתי את הזבל הזה ועכשיו אני מנסה להבין איך עולים לקומה השנייה... אני כרגע נמצא בחוץ, איפא שיש מגדל מצד שמאל, מטוס משא מצד ימין וממול את ה HAND OF GOD. אני רואה קומה שנייה אך אין לי מושג איך מגיעים אליה. אם אני נכנס לביניין, אחרי חדר המגורים של החיילים יש מעלית עם חץ למעלה, אך הדלת לא נפתחת. חיפשתי אולי איזשהו צ'ט שיתן לי לעבור דרך הדלת של המעלית או לפחות לטפס לקומה השנייה. מישהו יודע מה עושים שם? או לפחות איפא בטוח יש צ'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היה לי פעם (למחשב) את אחת הגרסאות הממש משוגעות שהכל שם זז מהר בצורה מטורפת והמשחק בנוי על קומבואים של עשרות מכות. מישהו זוכר איך קוראים לגרסה הזאת(בין אם זה למחשב או למשהו אחר). תודה לעונים, כסף לעניים.
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
CS יש לי כבר DMC יש לי DM יש לי משהו אחר יש לכם?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=13244 לא משהו...
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
או F3ER כמו שמופיע בלוגו המשחק לא מפותח על ידי Monolith Productions אלא ע"י חברת Day 1 Studios, לא מציב ציפיות גבוהות במיוחד ההכרזה לכותר ההמשך היתה באפריל 2010 ומאז דחו את שחרור המשחק פעמיים ואמור לצאת חודש הבא יותר נכון ובמדויק June 21st in North America and June 24th in the UK סוף שנה שעברה שוחרר סירטון גיימפליי והגרפיקה (אותי בכל מקרה) לא הרשימה במיוחד: היום שוחרר טריילר לאונליין במוד שמזכיר את Left4Dead שנקרא- F**cking Run תשפטו בעצמכם
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תגידו לי אם שחכתי איזה משחק... אני פשוט בחיים לא שיחקתי במשחק ראלי, אבל אני אוהב מרוצי מכוניות כמו NFS... אז איזה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בגלל כל השאלות על דיאבלו בזמן האחרון התקנתי את המשחק שוב. לצערי (הרב מאוד) כל הדמויות שלי כבר פגו. איבדתי 7 חשבונות של MULES עם כל החפצים והRUNES הכי חזקים במשחק. :'( התחלתי מכשפה חדשה ואני צריך מישהו שיכול לעשות לי RUSH קטן או במקרה הכי גרוע רק לתת לי WPS. תודה. Lazyboy עריכה: הי!! זאת ההודעה ה500 שלי! מזל"ט לעצמי.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הממשיך הרוחני של Castlevania שובר את שיאי המימון של Kickstarter לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה. לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. 1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ? 2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מאיפה צצה קניתי את המשחק DIRT 3( או יותר נכון קיבלתי בחינם מתנה ברכישת כרטיס מסך ) ושיחקתי בו פעם סתם לראות שעובד ועבד והכל היה טוב. עכשיו שאני מנסה להיכנס אליו זה לא נותן לי ואומר לי כל הזמן שאני צריך להכניס את ה CD KEY אחרי שאני נכנס למשחק אני מנסה להיכנס למשחק וזה לא עושה כלום סתם עושה את עצמו חושב וזהו לא קורה כלום איך פותרים את התקלה המוזרה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
There is a post in the G4TV forums containing some interesting facts about the Revolution console. It seems it will feature a dual threaded IBM Custom PowerPC working 2.5GHz with 256KB L1 cache and 1MB of L2 cache, an ATI RN520 core at 600MHz with 256MB RAM, some 512MB at 700 MHz of system RAM, a PPU chip with 32MB and a sound card capable of DD 5.1 DTS 7.1. There's no way to verify the authenticity of the information, so just take it as a rumor. What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game, but I think anyone could have figured this out. במיקרה שזה נכון אז למהפכה יהיה PPU שזה מעבד לחישוב פיזיקה וזה אומר שנוכל…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי אילכם היא לאיזה כרטיס מסך אני זקוק ע"מ להפעיל את המשחק GTA SA ב-PC. באיכות בינונית ורולוציה בינונית עד גבוה. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל. אז אני אשמח אם מישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך טוב ואיכותי במחיר משתלם, ע"מ להריץ את המשחק GTA SA. בתודה מראש. דרך אגב התושבת של כרטיס המסך שלי היא AGPX4. כיום כרטיס המסך שלי הוא Geforce fx 5200 (ואני ממש לא מרוצה ממנו)
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, הבטע יצא לפני קצת יותר משבוע ואני מת לשחק בו. אני רשום בבליזארד לבטע ואחד משני דברים קרו 1. אני לא נבחרתי לבטע 2. הם עדיין לא האלו את השרתים שלהם באירופה ולכן אפילו לא בדקו את הבקשה שלי בכל מקרה יש סחר חזק במפתחות של הבטע. למישהוא פה יש מפתח? מישהוא קיבל את המפתח במייל? (כדי שנדע אם פתחו את השרתים באירופה)
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב עם מעבד I7 2600 , כרטיס מסך 6950 2 ג"ב , ו 8 ג"ב פנימי , החלטתי לשחק בג'יטיאי 4 , כיוון שהמסך שלי הוא לא FHD אני משחק ברזולוציה של 1680*1050 , משום מה ואני לא מצליח להבין מדוע , תוך כדי הנסיעה ברכב יש מן תקיעות במשחק , לא יודע מה לעשות תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי חבר שקנה BF3 והמחשב שלו חלש יחסית, וכדי לשחק באופן תחרותי הוא צריך להוריד את ההגדרות למינימום. הוא שהוא אוהב לשחק כצלף אבל לטענתו הוא לא רואה החזר אור מכוונות של צלפים אחרים- מישהו יודע מהי האופציה שאחראית על זה? עריכה: טעות בפורום, אם אפשר להעביר יהיה מצוין =]
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכבר קרתה לי בשני משחקים ששיחקתי ( bioshock ו- assasin creed) והיא שבזמן שאני משחק במשחק והוא פועל טוב ויפה אז באמצע המשחק המסך נהיה לי שחור והמשחק נתקע כזה (שומעים את המוזיקה תקועה כזאת) ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מ-ריסיט למחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הגעתי לשלב של השדה תעופה עברתי את החלק הראשון והגעתי למקום שאני לא יודע מה צריך לעשות בו, מישהו עבר את השלב הזה ויכול להגיד לי מה אמורים לעשות שם? כי ניסיתי כבר הרבה מאוד פעמים לעבור ולא הצלחתי, יש שם מצלמות ומעליות שלא עובדות.
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-