עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Jeka90,

עד עכשיו אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה וראיתי הרבה תגובות טובות בפורום והחלטתי לנסות. כשניכנסתי למשחק (למשחק כדורגל) אני רואה שהמקשים הם בכלל לא כמו בפיפא. בפיפא לדוגמא D זה בעיטה, S החלפת שחקן, A הגבעה וכו' (לא בטוח אם אלה המקשים באמת חחח...) בהגדרת מקשים אין שמות למקשים כמו בפיפא. לדוגמא בפיפא ליד כל מקש רשום בעיטה, מסירה, וכו' וב- Pro Evolution Soccer 5 יש צורות: עיגולים, ריבועים, משולשים ועוד. מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המקשים שיהיו כמו בפיפא? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת כמה דברים בקשר להגדרת משחקים. מקווה שזה הפורום המתאים.. ובכן, קודם כל מה זה AA. ומה ההיתרון שלו? ואיפה מגדירים אותו? תמונות FPS.. מה זה משנה כמה תמונות יש לי לשניה? יש לי XP ויש לי כ-25-30 תמונות ב-FPS. מה זה משנה ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Coca Cola,

התקנתי את הדרייברים, חיברתי לUSB, המחשב זיהה, אבל במשחק אין קליטה מההגה :-\ יש למישהו רעיון?

4. Started by Y-T-M,

קניתי את המשחק nfs carbon חיברתי אליו את ההגה שיש לי שהוא :microsoft sidewinder precision racing wheel זה הגה+גז וברקס עכשיו במשחק עצמו הברקס לא עובד לי ניסיתי את ההגה גם על nfs most wanted וגם יש אותה בעיה בדקתי במחשב עצמו בלוח בקרה בבקרי משחק אם יש בעיה והוא מראה לי שהברקס בסדר גמור אני חייב עזרה דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  5. Started by TheDiesel,

שלום האם הג'ויסטיק הבא(ועוד דגמים בשוק שאתם מכירים) יכול לשמש כתיבת הילכים למשחק מחשב(למשל Need for Speed Rivals - למחשב- ועוד משחקי מכוניות למחשב)? קישר לתמונה: http://jpg.co.il/view/5572ebe0a89b0.png/ והאם ההגה הבא מתאים גם הוא לאותם סוגי משחקים http://jpg.co.il/view/5572ed16b6d59.jpg/ תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. Started by EG,

אני נמצאבדילמה אם יש באפשרותכם לעזור לי אז בבקשה תנו לי לינק של אתר יחסית זול וטוב שמוכר הגהים ודוושות למחשב אני מאד ישמח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yuraxp,

שלום,קניתי הגה חדש אתמול,אולם כשהתקנתי את הדמו של NFS CARBON או MW לא הרגשתי את רעידות המנוע,כמו שהרגשתי עם הגה של מיקרוסופט ב NFS5,האם זה בגלל שהמשחקים היום דמו בלי כול האופציות של השליטה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avivlevy,

איך אפשר לשים הגה לדמו של המשחק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by r.b.y24,

שלום קניתי את ההגה G920 של לוגיטק עם המשחק נייד פור ספיד אני לא מצליח לשחק במשחק עם ההגה אין לי את האפשרות להחליף משלט להגה ושהצלחתי לתאם הדוושות הפוכות הגז הוא בעצם הבלימה והקלאצ' הוא בעצם הגז ניסיתי לשנות דרך ההגדרות לש לוגיטק אך לא הצלחתי יש מישהו שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. http://rapidshare.de/files/19042150/__________.WMV.html מצטער על האיכות המסריחה אבל קיבצתי את זה מ220 מגה ל2 מגה מי שלא רואה טוב הכנסתי גול בערך מ35 מטר עם רונאלדיניו בבעיטה חופשית משקוף פנימי מה שאהבתי בגול שזה היה בתוספת זמן..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by חתולית,

"עוד שלוש פסגות!", מילא ראש העיר את ריאותיו באוויר ההרים הקפוא ושאג בעוז, תוך כדי הנפת זרוע מתריסה אל השמיים, כעדות ניצחת לגבורתם של לוחמי קריטום. הוא סובב את ראשו והביט בהערצה שפוכה על אנשיו, חייליה האמיצים של קריטום, שהרהיבו וטיפסו אחריו עד כאן, מרחק שבועיים מביתם החמים, בכדי להביא שקט למולדתם. קריטום, עיר שלווה ואומרת שלום במרכז היבשת, סבלה מזה שנים מהתקפות בלתי פוסקות מצד שבטי אורקים אכזריים. אותן מפלצות נוראיות ורצחניות ביקשו להשמיד את קריטום כליל, וביצעו מעת לעת פשיטות על אזרחיה חסרי האונים, רוצחים ילדים, בוזזים זקנים ואונסים נשים. בלית ברירה החליטו המלאכים, נציגי פטרוניה של קריטום – הרוחות הקדושות, לעשות מעשה ולשלוח כוחות צבאיים אל מעבר להרים המזרחיים, לצורך התקפת …

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by adversary,

http://go.battle.co.il?id=6214 יש בו כבר יותר מ 32,000 ישראלים רשומים הקהילה הולכת וגדלה ולאחרונה נקנה שרת גדול!! כנסוו ותנסו!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by adversary,

כנסלשחק בגורל בואו לחלוק עמנו חוויה והכנסו למשחק הישראלי הראשון המבוסס דפדפן. כן מה ששמעתם! אין צורך להוריד כלום ולהתקין כלום!פשוט התחברו אל האינטרנט, כנסו אל הלינק לעיל, הירשמו בחצי דקה, והתחילו להילחם ולהתקדם! אז איך כל העניין עובד? פשוט מאוד! אתם מקבלים דמות הנמצאת ברמה 1, נלחמים נגד אנשים אחרים, כל ניצחון מזכה אתכם במספר נקודות ניסיון, שאותן אתם צוברים אט אט, עד שלבסוף אתם מגיעים אל רמה 2. ברמה 2 והלאה, ניתן לקנות חפצים רבים ומגוונים שישפרו את כשרונות הלחימה שלכם, ניתן להרוויח כסף, להקים שבטים, וכך, אתם יכולים להילחם נגד מפלצות, להציל חברים מהשבט שלכם אשר נתפסו ע"י אותן מפלצות מרשעות, לצאת לקווסטים משותפים עם שחקנים ברמות גבוהות ונמוכות יותר, להילחם בקרבות קבוצת…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by momss,

עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה המחשב, שהוא גם הבורא, השליט והשופט, והוא זה שממלא את עולם המשחק בדמויות מפחידות, במפלצות, בסכנות ובדמויות שלא ניתנות לשליטת השחקנים…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  17. הפרק החדש בסדרת משחקי האסטרטגיה האהובה מבטיח חזרה למקורות, החל מה-29 בספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיבורים-חוזרים-might-and-magic-heroes-7-מושק-בעוד-חודש/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. משחק הפעולה המבטיח יתעכב, ויגיע כעת בעיכוב של כמעט חצי שנה מתאריך המיועד במקור לכתבה

19. Started by musari,

זה רק אצלי או שאצל כולם?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. K-Lite Codec Pack 2.70 84.21_forceware_winxp2k_english_whql התקנתי את שניהם באותו זמן ומאז ה-FPS במשחקים ירד לפני זה לא היתה שום בעיה אה ובהתקנה של הדריבר עלתה לי ההודעה הזאת

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  21. אירוע ה-E3 הגדול בלוס אנג'לס שתוכנן להתחיל בחודש יוני מצטרף אל עשרות כינוסים גדולים אחרים - ולא יתקיים השנה כלל לכתבה

22. גילדה Kyphosis חוזרת אחרי הפסקה של כשנה!הגילדה פתוחה לכל הישראלים באשר הם, בנוסף בעבר ניהלנו קבוצת ריידים ברמת Mythic וזו הכוונה שלנו עם הפנים ל-Legion.בנוגע לריידים חשוב להבהיר קודם כל שאנחנו מכוונים את עצמנו לקצה גבול היכולת בכל הנוגע ל-PvE ב-WoW וזה אומר שקבוצת הריידים שלנו לא מתאימה לכולם והיא דורשת מחוייבות אבל בשביל להצטרף לגילדה עצמה כאמור הדרישה היחידה היא להיות ישראלי ובמידה ויהיה רצון קולקטיבי לאירועים הנוגעים ב-PvP או בקבוצות ריידים נוספות, אנחנו האופיסרים נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בשביל לעזור.השאיפה שלנו בנוגע לקבוצת הריידים בראש ובראשונה היא לנקות את כל התוכן העכשווי ברמת Mythic בהקדם האפשרי במינימום זמן שזה אומר לדעת למקסם את הביצועים שלנו ואיך לפעול כצוות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אחרי שפינקו אותנו עם תכנים חינמיים במשך קרוב לארבעה חודשים, המפתחים של יצירת המופת מכריזים עם חבילת הרחבה ראשונה עליה תצטרכו לשלם, ולא רק עם זמנכם הפנוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיע-הזמן-להוציא-ארנק-חבילת-תוכן-ראשונ/

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  24. זהו, נמאס. קניתי מחשב ב-6,000 והוא עומד כמעט ללא שימוש. החלטתי לרכוש את המשחק הטוב ביותר מכל ז'אנר שאני אוהב. להלן הרשימה: פעולה: Bioshock - Limited Edition (בפריק) תפקידים: Neverwinter Nights 2 - מישהו יכול להמליץ על משחק תפקידים יותר טוב? אסטרטגיה: Command & Conquer 3: Tiberium Wars יש המלצות/הערות?

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  25. עוד 30 ימים המשחק מופץ ונכתבים בתקופה האחרונה הרבה PREVIEWS אז מגיע למשחק דיון אמיתי רשמתי מגילה, למי שיש כוח מוזמן לקרוא. התרשמתי היום מהבטא האחרונה של סטאקר, BETA 2945 למולטיפלייר בלבד, אני מודה שלא זכיתי בהגרלות אלא הורדתי את המשחק. *בגרסה הזאת הגרפיקה סופית אולי חוץ מכמה תיקונים ושינוים של הרגע האחרון. נתחיל מזה שנכנסתי למשחק ושמתי הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024*1280 , שמתי לב שאין אפשרות לשנות כמה הגדרות ואפילו AA לא פעל במשחק, על ההגדרות האלה המשחק עובד על ממוצע 30FPS ולא יציב(בין 15 במקרה קיצוני ל55 במקומות מסויימים), אם יש ברק או פיצוץ ליד אז זה צונח ל15-17FPS לכמה רגעים וזה גם משתנה בין יום ללילה,גשם ורוח כך שהקצב פריימים יורד די הרבה פעמים ל25+- יש סיכוי …

• 78 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.