משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.humblebundle.com/ שלם כמה שתרצה! זה כל מה שהאתר הזה בא להגיד. תרום סכום כסף כלשהו וקבל במתנה את חבילת המשחקים השבועית בשווי של 80$ ואף יותר. כל המשחקים עובדים בצורה נהדרת ודורשים ממש מעט משאבים. מותאמים גם לוינדוס גם ללינוקס וגם למאק. המשחקים הללו אינם דורשים מערכת DRM ככה שברגע שתרמתם למשל 3$ והורדתם את המשחקים - הם שלכם, גם אוף-ליין. רק מה שצריך זאת רק התקנה ואין גם הגבלת זמן על ההורדה. התרומה שלכם היא צדקה נטו, כך גם התרומה של יוצרי המשחקים בפרוייקט המשותף הזה. המשחקונים האלה עצמם קוטפים ציונים גבוהים (לפעמים מאוד) באתרי סקירות המשחקים. אז תרשו לעצמכם להנות ולשמח גם אחרים.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המקשים אצליבהגדרות לא מופיעים, ואז כשגתוב לי ללחוץ על מקש כדי לעשות משהוא הוא מצוייר במין ציור מוזר כזה .. סמל של המישחק אני חושב .. ניסיתי לעשת דיפולט וזה עדיין ככה תמונה :
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני ממש רוצה להתחיל לשחק בפיינל פנטזי 11. ראיתי באתר הרישמי שמוכרים עכשיו ערכה של 2007 עם כל התוספות שיצאו. אני פשוט לא מצליח למצוא חנות בארץ שמחזיקה בעותק או חנות באנגליה והסביבה כדי להזמין מחו"ל. (לדעתי צריך את הגרסא הארופאית.. לא ? ) מישהו יכול לכוון אותי לחנות כלשהי בארץ או בחו"ל ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כ.מסך HD7970 וכאשר אני מפעיל AA קצת יותר מתוחכם ממה שלבליזרד יש להציע עם המשחקים שלה, כל המשחק נראה זוועה ומטושטש להחריד ומתעוות למדי (כולל תפריטים למיניהם והכיתוב, ממש הכול). האם יש דרך לדאוג שה-AA יפעל רק על המשחק ולא על התפריטים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
למי שלא יודע בסוף החודש אמורה לצאת חבילת ההרחבה של gw.. עכשיו...הבנתי שרק דמויות ברמה 20 יוכלו לעבור לחבילת ההרחבה ואני רוצה לדעת אם יהיו בה שיריונים/נשקים חזקים יותר?יהיו סקילים חדשים?אם לא אז זה ממש מבאס כי הרי הרוב המוחלט של האנשים יבואו עם דמויות שיש להם כבר שריון ונשק מקסימאליים..אז מה?יהיה אפשר רק להשיג סקין יותר טוב? ועוד שאלה...יש לי רק את הgw הראשון...האם תהיה אפשרות ליצור בהרחבה עוד שתי דמויות(כמו שהיה כשיצאו המשחקים הקודמים..)ואז אני אבנה לעצמי עד דמויות מקלאסים שלא היו במשחק הראשון(דרוויש פאראגון אססין וריטואליסט...)? וגם...תחלקו במידע לגבי המשחק... תודה!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה להפנות אתכם לכתבה שפורסמה היום ב y net לגבי שנאים שמתחממים וגורמים נזק לרכוש במידה והשנאי שלכם תקול תוכלו לקבל אחד חדש בדואר. הכתבה נמצאת במדור המחשבים של y net .
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
איך אני משחק לעזעזל במשחק? המשחק יפה אבל אני לא מבין איך משחקים ואין הסבר , לחצתי על כל המקשים וכלום לא עובד.. מישהו יכול להסביר לי איך משחקים? וגם איך קוראים שם לכדורסל כי ראיתי שיש אבל אני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
בתצוגת E3 של XBOX ONE הציגו חלק מהסינגל של BATTLEFIELD 4 בגיימפלי הציגו את Angry Sea שהוא חלק בסינגל בנוסף לכך, בE3 בחלק של EA,הציגו את הMultiplayer של המשחק הטריילר של המולטי שפורסם בE3 בחלק של EA צפייה מהנה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא COD אבל זה פשוט מדהים. הדבר היחיד שאני לא כל כך אוהב ואני חושב שהרס לו טיפה בכמה חלקים זה השירים... אבל כל השאר האפקטים פשוט מטורפים ולפי דעתי הוא עשה את זה ממש טוב זה לא OVEREDIT מרוח שלא רואים ולא מבינים כלום זה בידיוק כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש אפשרות להקטין אותה או לשנות אותה עם איזה פאטצ' או משהו?ממש מציקה והורסת ת'משחק ודרך ההגדרות של המשחק אין אופציה כזו
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
תראו המחשב שלי די ישן ורציתי לשאול אם המחשב יכול בערך להפעיל תמשחקים fifa 2008 nba 2008 nfs carbon ומשחקים כאלו הפפרט של המחשב זה: pen 4 2.40 ghz GEFORC 7600GT 256 MB AGP 512 RAM יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט לא שמתי עדיין מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זה סף סוף קורה http://www.gametrailers.com/side-mission/59424/games-for-windows-live-is-closing-shop-next-week השירות הנוראי ביותר ש MS עשו אי פעם נסגר סופית! לא יצאו עוד משחקים שיהרסו כתוצאה מהשימוש באסון הזה. היה ברור שזה מה שהולך לקנות (כל המשחקים האחרונים ש MS הביאו למחשב הופצו דרך STEAM) אבל נחמד לדעת שגם אם מפיצה כלשהי תרצה להשתמש ב GFWL זה לא יהיה אפשרי
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אהלן לגולשי הפורום, כמו ששמתם לב, שמנו לעצמנו מטרה ב-HWzone והיא להשקיע יותר בקהילת הגיימרים, והצעד הנוכחי שלנו הוא לערוך תחרות StarCraft II פתוחה ונושאת פרסים בחסות חברת Gainward העולמית ואתר הזרגלינג החלטנו לערוך את טורניר ה-StarCraft II הגדול ביותר שהיה בישראל, גם מבחינת היקף הפרסים, וגם מבחינת המשתתפים. אנחנו מקווה שכולכם קראתם את ההודעה הראשית ואם ברשותכם עותק של StarCraft ואתם חושבים שיש לכם סיכוי (או סתם בא לכם להשתתף בהגרלה הפתוחה) נרשמתם לטורניר דרך אתר הזרגלינג. בדיון הזה יפורסמו החוקים המלאים של הטורניר, ייתפרסם מידע בנוגע לשידורים חיים ו-VODs, תאריכים של משחקים עם פרופיל גבוה ועוד. כמו כן, זאת הבמה בשבילכם להביע חוות דעת בנוגע לטורניר, לשאול שאלות ולהתעניי…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה .. כל פעם שאני מגיע ל80 אחוז התקנה של המשחק עולה לי החלון הבא : מישהו יודע אולי מה העיה :s05: תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תמונה ראשונה מתוך הגרסה המחודשת של משחק האסטרטגיה האגדי נועדה להמחיש את תשומת הלב הגדולה לפרטים שמצפה לנו בתוצר הסופי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי. הנה שאלה שפירסמתי באחד הפורומים אבל לא קיבלתי תשובה , אולי מישהו יוכל לעזור לי עם זה? Hi guys. i've encountred these issues , maybe someone can led a light on this... 1. I've noticed that the road has far too many reflections. it's very hard to determine where the road begins and where it ends. any chance that's a details issue that can be set inside the game. i mean that insteed the road you see reflections for the landscape and it's very confusing... 2. i'm playing using the keyboard and for some reason the controls allways steer right. what i mean is that if i press forward without any other movement keys the car will always go right. if it's any help i had the sam…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצה שנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתי אין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG. תודה!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום אוכרז על מישחק חדש של דרגון קווסט שיהיה בילעדי לנינטנדו DS http://www.gamespot.com/news/6163073.html?tag=latestnews;title;0 וזה אחרי מישחק פינל פנטזי שיצא לא מיזמן ועוד מישחקים שיצאו לDS ולGBA לWII יש כבר 2 מישחקים בתיכנון כרגע ואומנן סקוור מפתחת גם לסוני וגם למיקרוסופט אבל איך שזה ניראה (בעינים שלי) יש מגמה שיותר ויותר מישחקים שלה יצאו לקונסולות של נינטנדו אז מה אתם חושבים סקווריניקס חוזרת הביתה לנינטנדו?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
פלטפורמת ה-Uplay Plus של המפיצה הצרפתית עלתה לאוויר - ומעניקה חודש התנסות חינם עם גישה ליותר מ-100 משחקים עדכניים שונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת: Flying Wild Hog. מפיצה: Flying Wild Hog דרך STEAM. תאריך יציאה: 13 September 2011. סוג משחק: cyberpunk / dark sci-fi FSP. מצבי משחק: Single player. מחיר: 30$ ב STEAM. אתר המשחק: http://hardresetgame.com/ אתר המפתחת: http://flyingwildhog.com/ דרישות מערכת: MINIMUM: OS: Windows XP/Vista/7 Processor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 RAM: 2 GB Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 or better Sound Card: DirectX Compatible DirectX: DirectX 9.0c Hard Drive: 4 GB free hard drive space RECOMMENDED: OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz RAM: 3 GB Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT / …
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את המשחק לזכר הימים הטובים וכשהפעלתי אותו הוא נפתח בצורה איטית מאוד עם גרפיקה ירודה מאוד בתפריטים... במשחק עצמו הוא עובד בסדר אבל זה מעצבן שלוקח הרבה זמן כל דבר.. המפרט שלי כמובן לא יכול להיות הבעיה אז למה זה קורה? במחשב הישן שלי זה עבד מהר יותר.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-