משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=965#reply עפ"י PCARENA המשחק הוכרז וייצא בקיץ ללא דחיות נוספות, מידע נוסף בכתבה.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
מפרט: Intel i7-2630QM CPU @ 2.00GHz 8GB DDR3 NVIDIA GForce GT 525M כדוגמה: Fifa 2014, PES 2014, Call of Duty האחרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם מישהו בבקשה יכול לתת לי הכוונה לפאטצ' השלישי של המשחק לא דרך האתר הרשמי...אני פשוט לא מצליח להוריד משם אם יש למישהו כוח אז האם הוא יכול לשלוח לי אותו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
There is a post in the G4TV forums containing some interesting facts about the Revolution console. It seems it will feature a dual threaded IBM Custom PowerPC working 2.5GHz with 256KB L1 cache and 1MB of L2 cache, an ATI RN520 core at 600MHz with 256MB RAM, some 512MB at 700 MHz of system RAM, a PPU chip with 32MB and a sound card capable of DD 5.1 DTS 7.1. There's no way to verify the authenticity of the information, so just take it as a rumor. What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game, but I think anyone could have figured this out. במיקרה שזה נכון אז למהפכה יהיה PPU שזה מעבד לחישוב פיזיקה וזה אומר שנוכל…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יצא משחק אופנועים חדש כי משהו אמר לי שיצא?!!! אם ביכלל משהו מכיר משחק אופנועים מעניין ואייכותי?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
סרטון חדש עוד קצת PVP בסמאלוויל http://www.youtube.com/watch?v=BZVLgOUnbNg&feature=youtu.be תהנו
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מישהו יכול למצוא לי את השדרוג של גרסא 1.2 לגרסא 1.21 של אמריקס ארמי? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי :-[ אני צריך כדי להתקין 1.3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
קשה להגיד אם זה מצחיק או עצוב אבל EPIC הודיעו שהם סוגרים את Impossible Studios, הסטודיו שהוקם מיד לאחד סגירת BIG HUGE GAMES. למי שלא זוכר כמה ימים לאחר הסגירה EPIC הודיעו שהם יפתחו סטודיו חדש שמרבים מעובדי BIG HUGE יעבדו בו. מאז פתיחת Impossible Studios עבדו בסטודיו על Infinity Blade: Dungeons שנמצא בפיתוח מספר שנים ועובר ממפתחת למפתחת (בקבוצה של EPIC). מדובר בגילגול השלישי של BIG HUGE GAMES שמוצא את עצמו בסגירה EPIC מאפשרים לעובדים בסטודיו לקנות את השם Impossible Studios יחד עם הלוגו והכל ולהמשיך לעבוד כחברה עצמאית אבל בספק אם יש להם את הכסף לעשות את זה... http://kotaku.com/5982897/epic-closes-impossible-the-studio-built-on-the-ashes-of-big-huge-games
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני לא מוצא את המפתח הרביעי שניים נמצאים כבר אחד פתחתי את השער ושמתי אותו איפה האחרון עזרה בבקשה אני לא יודע מאיפה להביא אותו מי שיכול להביא תמונה שתתאר את המיקום זה יעזור תמונה: תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
אני משחק בUnreal Tournament 3 אוף לין אני לא מצליח לעשות save לא יודע איך עושים פעם שיחקתי בזה וכן עשיתי save שאלתי היא איך אפשר לעשות save במשחק אני משחק כמה שעות ושוב פעם מתחיל מתהחלה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מאד אודה למי שינחה אותי לאתרים להורדות למשחקים לילדים קטנים בגילאי 3 4 בעברית . תודה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי LOSS ו CHOKE!! אין לי שום SPYWEAR או VIRUS אני מכבה את האנטי וירוס כשאני משחק :'(. מדובר על LOSS לא גבוה כ 1-4 אבל זה לא היה בעבר וגם יש יותר CHOKE :-[
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אוקי כולם לא מזמן עברתי תשלב עם dog הכלב הרובוט הזה שאני מקבל איתו תgg עכשיו אחרי ששיחקתי עם dog מגיעים רובטים ואני נכנס לאמוק ורץ עם הבחורה לבית ואז יש הפסקת חשמל וככה והיא הולכת לעזור לאבא שלה וכ'ו והכלב בא איתי ופותח לי את הפתח למנהרות חפירה של הcity 17 עכשיו אני נכנס עולה ויש שלב עם מלא זומבים וככה אני מחסל אותם ומגיע לגג שיש שם מעלית שמורידה אותי לבית קברות כזה שיש שם בחור עם שוטגאן שעוזר לי לחסל אותם וככה ואז הוא פותח לי תשאר ואני מגיע למנהרה עמוסה עכבישים ומפלצות קטנות כאלה אבל מלא!!!! אני יורה בחביות ומופצץ אותם גמרתי עליהם את כול הרובים shotgun smg רימונים king cobra פיסטול מה לא ? איך אני עובר את זה ? איך שאני יורד מהמהרגות מברזל לקרקע אני חטוף לינץ תודה
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התחלתי הלתקין את הסן אנדרס בשלבים הראשונים של התהתקנה קופת הודעה שום כתובL הקובץ לא נמצא או משו כזה ושמו CUTS.IMG אני עושה נסה שנית ואז עולה ההודעה :"קשל כטסטרופלי". אחרי זה אני מתקין מחדש ונמצאת עוד מעיה של הקובת GTA3.IMG אני עוד הפעם לוחץ נסה שנית והוא כותב קשר קטסטרפלי אם מישהוא יודע מה הבעיה או שיש איזשהיא תוכנה שמטםלת בקבצים ועוזרת אז שמישו יגיד לי כאן תודה מראש, איליה :
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התקנתי את הלף לייף ועשיתי את כל ה updates שצריך אבל המשחק כל הזמן אומר שיש לו בעיות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אני לא מבין את זה ... מה הוא לא תומך בג'פורס 4 4200 ? משהו יודע מה עושים ? אני אמור להוריד דרייברים ישנים או משהו כזה רשום שהבעיה היא כזו : could not open bitmap file 'gfx/shell/splash.bitmap' (זה נרשם בחלון של המשחק ולא בחלון של ווינדוס) אז אני לוחץ אוקיי אחרי זה נפתח עוד חלון של המשחק שבו רשום : could not oprn MCI file for playback:275: Cannot find the specified file. Make sure the path and filename are correct. ואז אני לוחץ שוב אוקיי ואז אנ מתחיל את המשחק ומתחיל משחק חדש חלון של ווינדוס נפתח ורשום בו : could not open gfx.mad חבר'ה …
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תודה! :-)
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה כבר זמן מה למצוא משחק ישן שאהבתי לשחק פעם. מדובר על משחק בו השחקן מגלם בקר אוויר מרחבי, שבו ניתן לבחור בין שדות התעופה הגדולים בעולם. מדובר במשחק דו מימדי, צבעוני, שרואים מסך רדר עגול עם מספר שדות תעופה, ומטוסים קטנים עם המידע עליהם צמוד להם בקטן, ועד כמה שאני זוכר זה לא שקל הרבה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למרות ההסבר הלא מובן שלי... תודה מראש, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום חברה יש לי בעיה במחשב אני מתקין את המשחק UNREAL TOURNAMENT ו GTA SA והמשחק עובד לי ממש מהר לא מבחינה של דברים שהוא טוען אלה שלמשל כל המשחק זז במהירות גבוהה ולא רגילה השחקן הולך לא במהירות שהוא צריך ללכת אוליי זה בעיה בכרטיס מסך חשבתי יש לכם מושג אולי איך לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את גרסת ההרחבה medal of honor spearhead ולא הצלחתי בעת ההתקנה של גירסת ההרחבה זה התחיל להתקין patch 1.11 ולא הצליח למצוא את התתקנה של Medal of Honor Allied Assault וזהו זה לא מוצא ומוציא אותי מההתקנה למרות שה -Medal of Honor Allied Assault מותקן אצלי במחשב ומה שלא ניסיתי לעשות זה לא יצא לי כלום מה לדעתכם לא בסדר? מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-