משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
וידאו רשמי חדש ל-Prey מצליח להרשים את הגולשים, ולהשכיח במעט את החזון 'המקורי' מתחילת העשור לכתבה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף הסגתי את HALO אבל כאשר אני מתחיל להתקין אותו מופיעה לי הודעה שאין לי מקום במחשב וא שאין לי מספיק זיכרון יש לי מחשב P4 1.8 256 RAM GeForce FX 5200 64 MB 40 ג'יגה מה הבעיה משהו יכול להסביר לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה לעוזרים :
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
החלפתי את הכ.מ מ- fx5200 ל- x1550 512mb יעבוד לי טסט דרייב אנלימיטד? נורמלי? (לפחות בהגדרות בינוניות-נמוכות עם 30 fps בערך)
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
או F3ER כמו שמופיע בלוגו המשחק לא מפותח על ידי Monolith Productions אלא ע"י חברת Day 1 Studios, לא מציב ציפיות גבוהות במיוחד ההכרזה לכותר ההמשך היתה באפריל 2010 ומאז דחו את שחרור המשחק פעמיים ואמור לצאת חודש הבא יותר נכון ובמדויק June 21st in North America and June 24th in the UK סוף שנה שעברה שוחרר סירטון גיימפליי והגרפיקה (אותי בכל מקרה) לא הרשימה במיוחד: היום שוחרר טריילר לאונליין במוד שמזכיר את Left4Dead שנקרא- F**cking Run תשפטו בעצמכם
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אנשים שלום קניתי HALF LIFE 2 שבתוכו יש את הקאונטר עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הFPS שלי בזמן אמת? לגבי המשחק אני הבנתי שאפשר לשנות באפשרויות או משהו כדי שאני ייראה בצד את הFPS. אם מישהו יודע איך בבקשה דחוף. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה שם המשחק הכי חדש בסידרת Command and conquer ?
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
לא זוכר את השם של המשחק סנוקר-פול הישן והטוב.. אני זוכר שהשם שלו היה דומה לטריקושט משהו כזה..אולי מישהו מכיר? הוא שוקל 700 מגה אני יודע..
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי אני מחפש עוד שחקנים למשחק RIFT אני רמה 50 ב - Steampike - PVE - Guardian - cleric/dps אם יש פה עוד שחקנים אני אשמח להכיר אם יש גם קהילה נחמדה בשרת אחר ותהיה אפשרות לעבור אז אני אשמח גם לעבור
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מאיפה צצה קניתי את המשחק DIRT 3( או יותר נכון קיבלתי בחינם מתנה ברכישת כרטיס מסך ) ושיחקתי בו פעם סתם לראות שעובד ועבד והכל היה טוב. עכשיו שאני מנסה להיכנס אליו זה לא נותן לי ואומר לי כל הזמן שאני צריך להכניס את ה CD KEY אחרי שאני נכנס למשחק אני מנסה להיכנס למשחק וזה לא עושה כלום סתם עושה את עצמו חושב וזהו לא קורה כלום איך פותרים את התקלה המוזרה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אפשר גם מישחקים קטנים וגם עדיף זה יכול להיות מרוצים יריות וכל אקשן אחר
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קיבלתי אותו רק לפני יומיים , וכל מה שיש לי להגיד זה ווווווווואאאאאאוווו!!!!!! (דרך אגב אהבתם את הפוסטל הראשון ?)
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
משחק אדיר ביותר מי שמכיר את סידרת המשחקים האדירה הזאת להגיב כאןןןןןןןןןןןןןןןןןן
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
למי שרוצה לשתף סירטונים או חדשות בקשר ל VALORANT בישראל מוזמן ל - https://www.reddit.com/r/ValorantIsrael/
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
סרטון חדש עוד קצת PVP בסמאלוויל http://www.youtube.com/watch?v=BZVLgOUnbNg&feature=youtu.be תהנו
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התקנתי far cry ניכנסתי למישחק ושמתי הכל עד הסוף התחלתי לשחק ושמתי לב שהמיים במערה בהתחלה קצת ניראים מכוער כזה סבבה אמרתי לא משנה המשכתי סבבה בהמשך המשימה כשה יוצאים החוצא שמתי לב שהמיים ניראים כמו ריבועים כאלו וכשה אני מיתקרב אילהם הם מתחילים לשנות ביכלל צבעים סבבה יצאתי למישחק ושמתי הכל על בררת מחדל והתחלתי לעלות באכות מהכי נמוך לגבוה הכל היה סבבה אים המיים עד שהגעתי לאכות high אז עוד פעם המיים ניראים חרה כמו שהסברתי ליפני אז סבבה יצאתי מהמישחק מחרתי תדרייברים שהיו לי והתקנית את האלו שקיבלתי אים הדיסק עדיין אותה בעייה תעזר בבקשה לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ואם לא, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות שממנה אפשר להזמין במחיר שפוי (נגיד... בערך 200 שקל?) לא אכפת לי גם לקנות מחו"ל... מחוסר מזומנים
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
למרות שזה מוקדם מידי אבל לפי הדמו אני אהבתי את UT2K3 יותר למרות שיש כאלו שלא אהבו את הנשקים וכאלו שאמרו שהיא קרובה יותר לקוויק מ UT אבל אני אהבתי את האווירה של המשחק ונשקים (כן הנשקים!) ואהבתי מאוד את הטרקים החדשים של הקפיצות והאדרנלין! וכמעט שכחתי אהבתי מאוד את הגרפיקה ! מוכן לקרוא תגובות שלכם!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
המשך לוולפנשטיין, שילוב מפתיע בין טקן לגלגה, משחק חדש מיוצרי Fruit Ninja וגיבורי העל של מארוול - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%90%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
הי חברה אז Tabula Rasa יצא לשלב הבטה שלו ויצא לי הכבוד לשחק בו מדובר בMMORPG יפה אם סיפור SCI-FI אפי. אז כך כמה רשמים מהירים: גרפיקה: טוב+ (יפה אבל לא הכי מתוכקמת) קול: נחמד מוזיקה טובה אבל אין דיבוב בכלל, אפקטים רגילים (-). משחקיות: לא רע בכלל, לא משהוא חדשני אבל הם לקחו את רוב הדברים הטובים ממשחקים אחרים וישמו אותם במשחק כמו מערכת דמות לא מסובכת שאפשר לישלוט בערכים במדויק בלי יותר מידיי כאב ראש. מי שרוצה רקע וסקירה של הבטה יש לינק (למה לעבוד קשה) קרדית :GameSpot http://www.gamespot.com/pc/rpg/tabularasa/news.html?sid=6176825&mode=top
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה זמן המשחק stalker clear sky התחיל לגרום לקריסת המחשב (התכבה לגמרי). בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני לא ניקיתי הרבה זמן את המחשב אז ניקיתי אותו (כולל את הספק והמאוורירים של המעבד והכרטיס מסך). אחרי הניקיון המחשב לא עשה בעיות במשחקים אחרים שאני משחק כמו css ו- bc2 אבל בסטאלקר קליר סקיי המחשב לא קורס אבל המאוורים עובדים הרבה יותר חזק משאר המשחקים עכשיו אני לא יודע האם הבעיה הזאת נפוצה במשחק הזה (הבנתי שיש לו הרבה באגים) או שפשוט המחשב שלי כבר לא סוחב משחקים שיחסית אמורים להיות כבדים?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
plain sight הוא משחק רשת חינמי ותלת ממדי, הרעיון בסיסי ביותר, לרוץ לקפוץ ולפגוע בשחקנים האחרים ;D http://www.plainsightgame.com/ משחק מאוד קטן (הורדה של 40M) אבל לא רע בכלל. כרגע אין אנשים שמשחקים בזה, לפחות לא בגירסה האחרונה, ולדעתי זה בזבוז.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז רציתי לעניין אותכם שיש קאפ אירופאי עם ספונסרים במשחק MW3 שנשאר חיי אצל אירופאים בתקופה של BO2, אז אם זה מעניין מישהו הוא כמובן יכול לפתוח קבוצה ולהירשם, אני אישית כנראה ישחק שם בקבוצה. אז זה האתר של הקאפ עם כל הפרטים בפנים - http://titancup.net/
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-