משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
יצא משחק אופנועים חדש כי משהו אמר לי שיצא?!!! אם ביכלל משהו מכיר משחק אופנועים מעניין ואייכותי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה רק אני או שאני כ"כ מה לשחק עכשיו? נמאס כבר מLeague of Legends ו Dota 2 עד שלא תצא ההרחבה הבאה אין מה לחפש ב World of Warcraft אין בארץ קהילה ל CS:GO Battlefield 4 עובד לסירוגין Wildstar איכזב בטרוף Heathstone זה יותר מידי מזל מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יכול לשחק סינגל פלייר איך שהוא מסיים את הלואדינג הוא פשוט יוצא מהמשחק אבל זה לא בכל המשימות של הסינגל יש משימה אחד שכן עובדת כן ועוד דבר במולטיפלייר אין שום בעייה הכל עובד כמו שצריך דרך אגב בדמו הבעייה חוזרת על עצמה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח גם שתסבירו לי את העניין פה: http://www.direct2drive.com/2/7191/product/Buy-Call-of-Duty-4-and-5-Bundle-Download כתוב "This product is only available for purchase in the United States, Canada and Mexico only WTF? למה? זה הורדה בכלל... הם לא שולחים לי שום דבר. מה הקטע? יש עוד אתרים בסגנון D2D שאפשר לקנות סריאלים ולהוריד את המשחק מהאתר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי תמישחק הזה " BIOSHOCK "... קראתי בדיונים שהוא מישחק טוב עכשיו שאני מתקין אותו הוא בסוף עושה לי " Download Auto Patcher " ? אני לא יודע מה זה יש לי אינרטנרט 3 מגה והוא כל הזמן אומר לי " Chack your Internet " משהו כזה ........... המישחק הזה עלה לי הרבה כסף עם יש פיתרון לבעיה הזאת תגידו לי או שאני יחזיר תמישחק ? מה אתם אומרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק הנ"ל, הראשון, כי אף פעם לא שיחקתי בו משום מה אני מקבל את ההגדרות של המשחק, עזבו שזה מקרטע בטירוף על ה 4650M, אבל אפילו הרזולוציה לא עוברת את ה 1024*768. מה זה אמור להיות? אני משחק מהמחשב הנייד, T6600 ו 4650. אם על ה8600GT שיש לי בבית זה עובד חלקק..פה זה קצת מוזר מדי. הפאץ' שיש לי הוא 1.1, ואת 1.08 לא התקנתי כי זה עוד 600 מגה להוריד שאין לי כוח לזה כרגע...האם זה יפתור את הבעיה? אני משתמש בדרייברים 09.7 להלן תמונה מההגדרות של המשחק.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו רוצה? אני יכול להעלות לכם כמה שאני מפוצץ אנשים......
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני בערך שבוע נפתח לאן שופ במדרחוב בירושלים. זה נמצא ליד הדראג סטור ופיצה האט אם אתה מכירים.... 15 ש"ח לשעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!!! בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EAST למקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככה הבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו) אבל הוא כאילו הממונה שם זה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזה קיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותי עכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0 מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם? השם שלו הוא Archdruid Aawill תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את ההרחבה של FEAR ואני רוצה לשחק בה. כששיחקתי במשחק המקורי הייתי עם מסך CRT 17 ולכן שיחקתי ב1024X768. היות שעברתי למסך LCD שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024 רציתי להעביר לרזולוציה זו וגיליתי שהמשחק לא תומך בה. משיטוט קצר ברשת גיליתי שצריך לערוך ידינית את קובץ הSETTINGS.CFG אבל אם אני עושה זאת המשחק לא עובד. הוא לא מנסה אפילו להטען. כאשר אני מחזיר לרזולוציה המקורית המשחק נטען ללא בעיה. מישהו יודע כיצד להגדיר את המשחק כך שיעבוד ברזולוציה זו? ברזולוציות האחרות המשחק נראה נורא.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל לינק או משהו של שרת מהיר שאוכל להוריד ממנו את הדמו של FAR CRY ושהיה בלי צורך להירשם בבקשה. לא נורא אם השרת בינוני ולא הכי חזק העיקר בלי סיבוכים של רישום ובטח שלא בתשלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבוצת פריצת משחקים מוכרת הפיצה לרשת כותר - בהסכמתם ובברכתם של יוצריו. האם זו תחילתה של ידידות מופלאה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. התחלתי בחיפוש אחר מפות חדשות למשחק CS 1.5, מכיוון שכבר נמאסו עלי המפות הרגילות.. לצערי כל מה שמצאתי היה המפות הרגילות שכבר יש לי אותם.. האם מישהו יכול יכול בבקשה להפנות אותי למקום בו יש מפות חדשות וטובות ל-CS? אם אפשר אפילו קובץ מקובץ בו יש את מיטב המפות החדשות. *זה יהיה נחמד מאד אם הבוטים (Pod Bot 2.6) גם יוכלו לעבוד על המפות האלו תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הגעתי לשלב השני.... דיברתי עם הנהג של גריקוב... אכשיו המשימה להאזין לגריקוב ולאיש מחשבים שלו במעלית השקופה עם מיקרופון לייזר!!! איך??????????????????????..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמפרסמים בו מקומות הרשמה למשחקים שעדיין בשלבי בטא... אני יודע שיש אתר כזה! ואני צריך רשימה של משחקים שעובדים על לינוקס.... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הדגמה חדשה של וואלב ו-HTC עבור משקפי ה-Vive VR שלהן תאפשר לכם לחקור את מעבדות Aperture באופן אישי וחופשי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צאו-לסיבוב-קצר-בעולמו-של-portal-2-במציאות-מדו/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי , פנטיום 3 550 , 128 RAM וגי פורס טי 200. התקנתי את ג'די נייט 2 והתחלתי לשחק , ישר בטעינה הראשונה של המשחק (של הסירטון הראשון) המחשב יוצא לווינדוס וכותב שהיתה שגיאה ושואל אותי האם לשלוח למקירוסופט דוח על התקלה או לא בקיצור , אני לא יכול לשחק במשחק , המשחק לא מהאינרטנט , מהוא של חבר שלי מקורי תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה רצינית שאני משחק במשחקי רשת למשל call of duty רגיל או 4 וגם Counter-Strike Source או Counter-Strike וכ"ו אז בהתחלה המשחקים עובדים חמוד גם לא כמו שהם אמורים לפעול ואחרי אאיזה 5 דקות המשחקים עובדים פשוט גרועעעע אני חייב תעזרה שלכם תודה מראש. דרך הגב המפרט שלי מעבד-DualCore AMD Athlon 64 X2 4400 לוח אם-Asus M2N-E זיכרון- 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך- ati 1950pro חשוב לציין שעשיתי סריקות של וירוסים טרויאנים הכל ניקיתי תמחשב וניסיתי כמה תוכנות כלום לא עזר. בנוסף חשוב לציין שמה שהכי מוזר זה שהfps גבוה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק הזה ומשום מה הוא לא מוכל להתקין לי אותו על מערכת XP 64BIT !! מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת השערוריה הזאת?? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-