משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה הקטגוריה והמקום לפרסם את ההודעה הזאת - אז אם זה לא בבקשה תפנו אותי למקום הנכון.... יש לי את משחק קאוונטר סטרייק - ומדי פעם כאשר אני מפעיל אותו הוא נתקע - ואני צריך לעשות ריסטרט.... יש לי WINDOWS XP - ואני יודע שכל כך הרבה ריסטרטים יהרגו את המחשב שלי בסוף. בבקשה תעזרו לי... (אם תרצו עוד מידע רק תבקשו - אני אגיד הכל... ) תודה...
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי. יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן. אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם. תודה רבה לעונים!, שפע ברכות.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ההרשמה ל MMO החדש של BIOWARE נפתחה http://www.swtor.com/ לי היו בעיות להרשם, האתר לא עבד לי משהו. אם אתם רוצים לנסות את המשחק לפני שאתם קונים כדאי לנסות להיכנס ל BETA.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
לקראת E3 שוחרר קצת מידע חדש על המשחק הזה, ויש לציין שהוא נראה פשוט מדהים, המשחקיות שלו נשארה די דומה לשני הכותרים הקודמים, לא שזה דבר רע, היא היתה בסיסית אך עם זאת פשוטה אפקטיבית וממצה. בכל מקרה נראה שיש למה לחכות, אמנם התמונות והסרטון שהתפרסמו (ולפחות התמונות נראות לי מרונדרות מראש) הם לPS3 אך אפשר לצפות לאותה גרפיקה בטח גם בPC. יש למה לחכות. http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/imgs_1.html וכאן יש סרטון: http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vids_1.html
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מאד אודה למי שינחה אותי לאתרים להורדות למשחקים לילדים קטנים בגילאי 3 4 בעברית . תודה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את המשחק קול אוף דיוטי שזה גרסת הבאטל אתמול, היום רכשתי את הגרסא של ה60 יורו לרשת. לפי מה שהבנתי זה מתמזג עם שחקני הסוני ואפשר לשחק איתם יחד. השאלה איך אפשר לתקשר עם שחקני סוני? הם לא יכולים (אני מניח) להוריד תוכנות דיבור כמו ventrilo או TeamSpeak .. והשאלה הכי רלוונטית היא האם אפשר להדבר איתם בParty של הסוני דרך המחשב ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
ערב טוב. בגלל המשימה האחרונה של call of duty 5 נכנס בי דודה לשחק משחק עם זומביים שצריך לחסל וכל זה. יש לכם איזה משחק טוב וחדש להמליץ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אם יש מישהו שרוצה לשחק age of mythology titans שידבר איתי בפרטי
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש משהו שמחרפן אותי מאז שהתחברתי לאינטרנט וזה למה תמיד החברות הקוריאניות עושות משחקים עקומים. המשחקים שלהם (לרוב mmorpg) פשוט נראים נורא גרפית ויש משהו עם הטקסטורות של הריצפה שממש הורג לי את העיניים. בנוסף הUI שלהם גרוע והגיים פליי לא רחוק. למה זה נראה כאילו הם בונים משחקים עם תוכנת "בנה משחק בעצמך" לילדים שרוצים לפתח משחק. יש לי הרגשה שאחת הסיבות זה שלרוב החברות יש מלא מלא משחקים שהם מנהלים בו זמנית במקום להשקיע במשהו אחד איכותי. תסתכלו למשל על המשחקים של המערב, הם עולים על המשחקים הקוריאנים בכמה רמות.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3393442,00.html#n בשביל מה? למה זה תורם? למישהו יש תמונות מהאירוע? מענין אותי לראות את הכבש :-X
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים שגרמו להכי הרבה כאבי ראש להורים של שנות התשעים, ובזבזה לילדים את כל המטבעות בארקייד הקרוב לביתם הפעם נדבר על הסיפור מאחורי אחד ממותגי משחקי המכות האלימים שקיימים בשוק, שהמחלוקות שסבבו אותו בשנות התשעים, תרמו ליצירת דירוג לסיווג גילאים למשחקי וידאו המוכר לנו בשם ESRB. בעקבות הפופולאריות שלו נוצרו גם סדרות טלוויזיה שאחת מהן שודרה בארץ בשנות התשעים, סרטים וסדרה מצויירת. ועם היסטוריה מפוארת של משחקים מלאי דם ומתקפות סיום אכזריות במיוחד, הוא ממשיך לעורר חלחלה בשחקנים היותר עדינים ביננו. Mortal Kombat הסיפור של מורטל קומבט מתחיל בתחילת שנות התשעים, השנים בהם משחקי מכות בארקייד הפכו לפופולאריים במיוחד תודות למשחקים כמו סטריט פייטר 2 ו…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה במחשב אני מתקין את המשחק UNREAL TOURNAMENT ו GTA SA והמשחק עובד לי ממש מהר לא מבחינה של דברים שהוא טוען אלה שלמשל כל המשחק זז במהירות גבוהה ולא רגילה השחקן הולך לא במהירות שהוא צריך ללכת אוליי זה בעיה בכרטיס מסך חשבתי יש לכם מושג אולי איך לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את גרסת ההרחבה medal of honor spearhead ולא הצלחתי בעת ההתקנה של גירסת ההרחבה זה התחיל להתקין patch 1.11 ולא הצליח למצוא את התתקנה של Medal of Honor Allied Assault וזהו זה לא מוצא ומוציא אותי מההתקנה למרות שה -Medal of Honor Allied Assault מותקן אצלי במחשב ומה שלא ניסיתי לעשות זה לא יצא לי כלום מה לדעתכם לא בסדר? מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני משחק בUnreal Tournament 3 אוף לין אני לא מצליח לעשות save לא יודע איך עושים פעם שיחקתי בזה וכן עשיתי save שאלתי היא איך אפשר לעשות save במשחק אני משחק כמה שעות ושוב פעם מתחיל מתהחלה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי את המשחק המקורי, התקנתי אותו פעם אחת ומיד בהתחלה במשחק הראשון המשחק לא הגיב למקשים אך המשחק עצמו המשיך לפעול, כולל סאונד והכל. מחקתי אותו וכשבאתי להתקין שוב ההתקנה עבדה מצויין עד הרגע שבו לוחצים על הכפתור הצהוב, "Install", במסך עם תמונה של המשחק. אחרי לחיצה על כפתור זה המסך נעלם ושום דבר לא קורה, מישהו יכול להגיד לי מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! מכיוון שלא מצאתי שום דיון ראשי למשחק נאלצתי לפתוח תארד ניפרד. אז ההתקנה מהדיסק עברה חלק. אחרי שהתקנתי והדלקתי את המשחק (פעל טוב) ניזכרתי שיש פאטצ'ים. אז הורדתי את 1.1 ו1.1.1 והתקנתי אותם לפי הסדר, גם פה ההתקנה עברה חלק. עכשיו כשאני מדליק את המחשק מופיע שגיאה- failed to initialize render device CHECK IF YOUR GRAPHICS CARD SUPPORTS DX9.0C עכשיו המפרט בצד. DX מעודכן. דרייבר 9.6 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי חברה אז Tabula Rasa יצא לשלב הבטה שלו ויצא לי הכבוד לשחק בו מדובר בMMORPG יפה אם סיפור SCI-FI אפי. אז כך כמה רשמים מהירים: גרפיקה: טוב+ (יפה אבל לא הכי מתוכקמת) קול: נחמד מוזיקה טובה אבל אין דיבוב בכלל, אפקטים רגילים (-). משחקיות: לא רע בכלל, לא משהוא חדשני אבל הם לקחו את רוב הדברים הטובים ממשחקים אחרים וישמו אותם במשחק כמו מערכת דמות לא מסובכת שאפשר לישלוט בערכים במדויק בלי יותר מידיי כאב ראש. מי שרוצה רקע וסקירה של הבטה יש לינק (למה לעבוד קשה) קרדית :GameSpot http://www.gamespot.com/pc/rpg/tabularasa/news.html?sid=6176825&mode=top
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז רציתי לעניין אותכם שיש קאפ אירופאי עם ספונסרים במשחק MW3 שנשאר חיי אצל אירופאים בתקופה של BO2, אז אם זה מעניין מישהו הוא כמובן יכול לפתוח קבוצה ולהירשם, אני אישית כנראה ישחק שם בקבוצה. אז זה האתר של הקאפ עם כל הפרטים בפנים - http://titancup.net/
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התחלתי לא מיזמו לשחק במשחק הזה אני רק בשלב השני .אבל יש דבר שאני לא מבין במשחק הזה שיש כוונת על אחד הרכבים שאתה מתחרה איתם ואז יש לך למעלה משהו כזה שאם אתה לוחץ על ctrl הוא מתרוקן .אין לי מוסג מזה עושה ומה זה משפיע משהו יכל להסביר לי ? אני יודה לו
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
סיימתי את הראשון והשני עשרות פעמים,משחקים גדולים שנחרטו אצלי בזכרון לתמיד בניגוד לשאר המשחקים שאני שומע רק על עוד ועוד המשכים על יורש ל"פרוייקט" לא שמעתי כלום או בקיצור האם דייויד ג'ונס הולך לחזור אלינו בקרוב?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אנשים שלום קניתי HALF LIFE 2 שבתוכו יש את הקאונטר עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הFPS שלי בזמן אמת? לגבי המשחק אני הבנתי שאפשר לשנות באפשרויות או משהו כדי שאני ייראה בצד את הFPS. אם מישהו יודע איך בבקשה דחוף. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-