משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי. יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן. אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם. תודה רבה לעונים!, שפע ברכות.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מי שיודע את האתר שיש בוא את הסימס החדש UNLISHEAD הוא אתר אם מישחקים מלאים שהם חדשים שירשום תגובה!!!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
ראיתי פה שככול שאתה עולה רמות ב-BG אתה מקבל חפצים: http://www.wow-europe.com/en/pvp/rewards-armor.html אני כבר רמה שניה [Corporal], איפה אני מקבל אותם?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הגרלה שנייה שאני מארגן. מפתח בטא ל-Dota2 יינתן לאחד מהמשתתפים. אשמח מאוד אם תתצטרפו פרטים מלאים ניתן למצוא בלינק הבא: http://www.facebook.com/IsraelDota2/posts/227851547315209
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
זה משחק רשת - פעולה/תפקידים אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל הייתי רוצה חוות דעת על המשחק http://s1.gladiatus.co.il/game/c.php?uid=32113
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
חברה.... אתמול לא הייתה בעיה עם התוכנה...אבל היום כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעה שאומרת unable to start steam engine...failed with error 200:connection reset....משהו כזה....מה לעשות?הפעלה מחדש של הווינדוס לא עוזרת...וגם לא הפעלה מחדש של הסטים...
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
ה-ZombiU של שנת 2012 הפך ל-Zombi, קיבל מתיחת פנים ונוחת במחשבים האישיים וגם בקונסולות של מיקרוסופט וסוני. האם הוא עדיין רלוונטי? לכתבה: http://hwzone.co.il/משחק-הזומבים-המקורי-של-נינטנדו-ויוביס/
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, האם הם מאפשרים להוריד משחק יותר מפעם אחת כמו STEAM, או שכמו EA ניתן רק פעם אחת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אחרי שהגיעו אלינו SC:DA וrs:vegas אתם עדיין חושבים שלקרייסיס דרישות גבוהות ? כמו שדיברו פה לפני כמה חודשים : מעבד דואל קור 1.5 GB ראם כרטיס מסך 6600 מעלה. אז אתם עדיין חושבים שיש לו דרישות גבוהות ?
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום, אם לא לא לנעול, להעביר. אז ככה המחשב שלי הוא כזה: I7 860 4 G ראם (לא משנה) 460GTX 1G (אני לא חושב שצריך יותר פירוט) ועכשיו לעניין יש לי בעיות עם כמה משחקים וכמה סוגים של בעיות. למשל NINJA BLEID למי שמכיר והמשחק החדש שיצא Heavy Fire Afghanistan בשניהם יש תקיעות למשך כל המשחק לשברירי שניה משהוא מוכן להסביר את התופעה? בנוסף במחשב של חבר שלי הותקן ה NEED FOR SPEED החדש וגם שם אותה תופעה בעות שבמחשב אחר עם אותו דיסק לא קרה כלום. המפרט שלו 580GTX 16GB ראם וכ"ו והמחשב שלא נתקע היה עם כרטיס 450GTS בנוסף לזה כל משחקי UBISOFT לא עולים בעבר עלו ואז קרה משהו ואף אחד מהם לא עולה. דברים שנוסו: עידכון כרטיס מסך, מחיקה והתקנה (לתקיעות עזר לשבוע וחזר),…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לצרוב כמה משחקי של פלייסטיישן 2 , אבל אין לי ציפ'......מה שכן יש לי גישה לצורב די וי די, אז אולי מישהו יודע אם זה עוזר לי במשהו ואיך אני עושה את זה... 8) בבקשה אני ממש צריך עזרה 156947054
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מעוניינים להמשיך ולהתרשם ממשחק הפעולה בעולם פתוח המתקרב? הסרטון הטרי הזה הוא בשבילכם להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A9%D7%9C-mafia-3-%D7%9E%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99/
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמפרסמים בו מקומות הרשמה למשחקים שעדיין בשלבי בטא... אני יודע שיש אתר כזה! ואני צריך רשימה של משחקים שעובדים על לינוקס.... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן ! יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ולהתקדם ביחד? בעיקר בשעות הערב (עבודה...) התחלתי לשחק לפני כמה ימים, רמה 15 אם אני לא טועה ב Act 2 (ממש בהתחלה) יש לי גם שרת Team Speak 3 שלי אז יהיה הרבה יותר כיף ונוח גם לדבר תוך כדי. למעוניינים אפשר ליצור קשר כאן או פשוט להוסיף אותי: SarSha#2767
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יצא משחק אופנועים חדש כי משהו אמר לי שיצא?!!! אם ביכלל משהו מכיר משחק אופנועים מעניין ואייכותי?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את זה, אף פעם לא שיחקתי, כן אני יודע שזה ממכר, הלאה. טוב, זה רק למי ששיחק ונתקל בזה אחרת אפשר למחוק את הדיון. בקיצור ה INSTALLER המעפן שלהם יורד כמו גרוטאה בעליה, כל הזמן אומר לי שהוא לא מוצא LOCLIZATION.XML ושהוא מצטער ולא הוא לא יכל להפעיל אותו. אז אני מנסה להוריד ידנית, הגרסא שלי היא- 2.1.0.6692 , אז זה אומר שאני צריך להתקין את כל הקבצים עד לגרסא 3 משהו. מה הפיסחות הזאת? ככה הם עוצרים את הכמות האדירה של האנשים שמשחקים את זה? ע"י זה שמבלבלים אותך ולא מאפשרים לך להתעדכן בשרת? אגב, פתחתי פורטים בראטור, פיירוול-לא עזר. בדקתי בפורום תמיכה של בליזרד אירופה, על הפנים, מלא בעיות עם תשובות שלא קשורות ולא עוזרות...
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה כבר זמן מה למצוא משחק ישן שאהבתי לשחק פעם. מדובר על משחק בו השחקן מגלם בקר אוויר מרחבי, שבו ניתן לבחור בין שדות התעופה הגדולים בעולם. מדובר במשחק דו מימדי, צבעוני, שרואים מסך רדר עגול עם מספר שדות תעופה, ומטוסים קטנים עם המידע עליהם צמוד להם בקטן, ועד כמה שאני זוכר זה לא שקל הרבה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למרות ההסבר הלא מובן שלי... תודה מראש, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מישהו רוצה? אני יכול להעלות לכם כמה שאני מפוצץ אנשים......
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
היה לי פעם (למחשב) את אחת הגרסאות הממש משוגעות שהכל שם זז מהר בצורה מטורפת והמשחק בנוי על קומבואים של עשרות מכות. מישהו זוכר איך קוראים לגרסה הזאת(בין אם זה למחשב או למשהו אחר). תודה לעונים, כסף לעניים.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום!!! בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EAST למקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככה הבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו) אבל הוא כאילו הממונה שם זה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזה קיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותי עכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0 מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם? השם שלו הוא Archdruid Aawill תודה!
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-