משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה אם קיימים המשחקים looney tunes space race ו- looney tunes racing בגירסא המתאימה לפי סי או שישנו איזה אמולטור המאפשר לשחק אותם על פי סי?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
כמו בקאונטר סטרייק... פילטר שבעזרתו אני יכול לראות רק סרברים שלא עוברים מס' מסויים של פינגים... בדקתי בפילטרים שם ולא מצאתי דבר כזה...
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
לא מזמן נאלצתי לעבור מערכת הפעלה, מ Windows XP ל Windows 2000 מכיוון שנתקלתי בפינגים מאוד לא יציבים במשחק הרשת של Coutner Strike. הפינגים נעו בין 100-300MS ולעיתים אף יותר. נודע לי כי זהו באג ידוע ב Windows XP. הייתי מעוניין לדעת האם ניתן למצוא פרטים רישמיים ממיקרוסופט לגבי הבאג, והאם קיים תיקון אשר מטפל בבעיה. בסך הכל, הייתי מאוד מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת, אך נאלצתי לעבור ל2000 רק בגלל שרציתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לשמוע תגובות לגבי הבעיה, האם עוד אנשים סובלים מהבעיה, האם יש מישהו שהצליח לפתור את הבעיה בדרך זו או אחרת. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים במשחק Enemy Territory : Quake War אופצייה של מולטיפלייר או ריבוי משתתפים בלי אינטרנט .
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם קיים טלאי לפיפא 2006 או 2007 עם שדרן בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחי הקטן משגע אותי עם זה ... חיפשתי קצת ולא מצאתי מוד גדול שמחליף את כל המכוניות וכו' רק סקינים ומודים קטנים שדורשים 10 דקות מינימום כל אחד להתקנה עם הרבה כאב ראש , אני זוכר שפעם היה מוד ענק של GTA3 ולVC שנקרא REALMOD האם קיים אחד כזה או דומה לו לSA ? מה השם המדויק שלו ומאיכן אפשר להוריד אותו ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמועה חדשה ועסיסית במיוחד חוזה עסקת ענק שתוכל לאפשר ליצרנית ה-Xbox One להציע יותר כותרים בלעדיים איכותיים לרוכשים הפוטנציאליים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
הייתי רוצה לדעת אם קיימים משחקים בפורמט הזה? אם כן,האם במקרה כזה היציאה הקואקסלית עבור המשחק נשארת או שצריך קינפוג מסויים לזה? וכמובן המלצות (בעיקר משחקי מלחמה). תודה שבוע טוב לכולם!
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם קיים dragon age keep פרוץ? האם יש דרך אחרת להתחיל לשחק בגרסא פרוצה של המשחק שלא במצב העולם בברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי , לא מזמן קניתי את המשחק והתחלתי לשחק ב MP , מעניין אותי איך העניינים עובדים והאם יש קהילה ישראלית למשחק הזה ? אני שם לב שבעקרון הכללי בוחרים mode והמשחק מחפש לך לבד את השחקנים ופותח מפה. האם יש אפשרויות אחרות ? איך אפשר להכיר שחקנים ישראלים , להצטרף אולי לקבוצה וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, אז אם אני קונה גם WoW חדש וגם את ה- Burning Crusade ומתקין את שניהם אחד אחרי השני, אז יהיו לי חודשיים חינם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג GTX260 ומעבד E4500 2.2GHZ C2D והמשחק קרייסיס רץ חלק אבל כשהמשחק מתחיל להיות עמוס(כשהרבה דברים קורים מסביב-כמו למשל הסצינה שבא נוסעים עם הטנק) מתחילות הקטיעות. האם שיפור במעבד יביא לביצועים יותר גבוהים? ה-OC המקסימלי שהצלחתי להגיע אליו(בגלל הלוח אם) הוא 2.45GHZ אבל זה במחיר של זכרון פנימי במהירות נמוכה יותר(מ-667MHZ ל-593MHZ) ולכן חזרתי להגדרות הרגילות וללא OC. עוד דבר, ההגדרות ב-V HIGH לא פתוחות בפני אלא רק הHIGH, האם זה בגלל שאין לי ויסטה וDX10?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם רוב המשחקים החדשים למחשב תומכים בגיימפאד?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
ניסיתי לשאול בפורום אודיו אבל לא עונים. אתם בטח תדעו לתת תשובה ברורה. רמקולים אלחוטיים כגון http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790 יהיו טובים למשחקים? האם יהיה לי דיליי שאפשר לשים לב אליו כשאני משחק לדוגמא rainbow six: siege?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ מצויין שמשרת אותי מספיק בשביל אינטרנט עבודות וכו', אך לא למשחקים כמובן המחשב דסקטופ שלי כבר עבר מן העולם והשאלה שלי היא אם אני רוצה משחקים האם עדיף לי לרכוש מחשב קומפלט באיזה 4000 ש"ח שאין לי כ"כ או קונסולה כמו PS2 שאביא מחו"ל ותהיה רק למשחקים וככה אני חוסך כסף תקנו אותי אם אני טועה נ.ב יש הבדל באיכות גרפיקה וסאונד שממש משפיע על ההתלבטות בין הקונסולה ל PC ??
-
- 49 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
או שאפשר לוותר עליו אם המשחקים רצים בסדר גם ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
PS2 + Massiah chip עם 2 שלטים אחד מהם רוטט ועוד כמה משחקים.. כל זה ב1000 שקל.. הקטע זה שהצ'יפ לא נראה לי פותח מולטיזון מה זה אומר המולטיזון וכמה זה יפריע לי ? + קראתי ש הצ'יפ גומר למכשיר את החיים מהר זה נכון ? 0_ם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עוד מאת יום הולדת הורים שלי לא יודעים מה לקנות אז עם שאלו אותי אני חשבתי על פליישטישן 2 הוא לא יודע מה בבקשה תנו לי רעיונות על מהשו [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק בכיף וליהנות מהמשחק עם מקלדת בלבד? או שדרוש סטיק ע"מ להפיק מהמשחק את המקסימום???
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מת לשחק את המשחק הזה ברשת כבר הרבה זמן... אני רוצה לדעת אם כדאי להשקיע בכלל במשחק 210 שקל ואם יש שרתים ושחקנים בכלל בישראל שאפשר לשחק איתם בפינג נמוך....
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-