עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by שניצל,

http://www.humblebundle.com אז עוד "לא-באנדל" מוצע כעת למכירה. הוא כולל שלושה משחקים של Amanita Design מז'אנר הקווסט-פאזל "הצבע ולחץ": Samorost 2 ו-Machinarium שכבר נכללו בבאנדלים קודמים, ו-Botanicula החדש דנדש. בנוסף, למי שמשלם מעל הממוצע, מצורף עוד משחק פאזל בשם Windosill ועותק של סרט אנימציה בשם Kooky. שיחקתי בשני המשחקים של Amanita Design שצורפו לבאנדלים הקודמים והם מומלצים בחום למי שאוהב את הז'אנר - קווסטים עם דגש חזק על פאזלים (בדומה ל-Neverhood, למי שמכיר). ב-Samorost הראשון, שהוא משחק פלאש קצרצר, אפשר לשחק כאן.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by wtf,

היי,מאחר שאני נאלץ להכנס במצב בטוח אני רוצה לדעת איך אפשר להפעיל את המשחק במצב הבטוח? ראיתי שאפשרי וניסיתי לשנות את התאימות לwin xp sp2 ועדיין עושה לי את התקלה הזאת http://i1.ytimg.com/vi/ZzWvxZqt6ZU/maxresdefault.jpg

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by vip133,

יש לי בעיה רצינית שאני משחק במשחקי רשת למשל call of duty רגיל או 4 וגם Counter-Strike Source או Counter-Strike וכ"ו אז בהתחלה המשחקים עובדים חמוד גם לא כמו שהם אמורים לפעול ואחרי אאיזה 5 דקות המשחקים עובדים פשוט גרועעעע אני חייב תעזרה שלכם תודה מראש. דרך הגב המפרט שלי מעבד-DualCore AMD Athlon 64 X2 4400 לוח אם-Asus M2N-E זיכרון- 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך- ati 1950pro חשוב לציין שעשיתי סריקות של וירוסים טרויאנים הכל ניקיתי תמחשב וניסיתי כמה תוכנות כלום לא עזר. בנוסף חשוב לציין שמה שהכי מוזר זה שהfps גבוה.

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by redti,

שלום חברי פורום משחקיםם יש לי קאוטנר סטרייק כמעט כל שרת שאני לוחץ עליו עושה לי בעיותת אתם אולי יכולים לזרוק פה כמה אי פי של שרתים ישאלים בחינם ??

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  5. הגעתי לשלב של השדה תעופה עברתי את החלק הראשון והגעתי למקום שאני לא יודע מה צריך לעשות בו, מישהו עבר את השלב הזה ויכול להגיד לי מה אמורים לעשות שם? כי ניסיתי כבר הרבה מאוד פעמים לעבור ולא הצלחתי, יש שם מצלמות ומעליות שלא עובדות.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  6. אז ככה ברוב המשחקים החדשים עדיין אין תמיכה בsli כמו crysis2 buletstorm dragon age ועוד... וכל מיני לא יודע אם פירסמו או לא אבל בטוח זה יעזור לרבים זה בעצם מפעיל את הsli במשחקים שעדיין אין תמיכה בהם אצלי זה שיפר את crysis2 פלאים כל מה שאתם צריכים זה להוריד ולהתקין (מצפה לתוצאות... ואני בטוח שיהיו) http://www.f2h.co.il/c92ht3498fgh (רצוי שהדרייבר הזה יהיה מתוקן אצלכם 266.58)

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Googleness,

אני זוכר שראיתי פה פעם באיזה דיון שדיברו על החנות הזאת שמוכרת משחקים במחיר מגוחך... אז מסתבר שזה אמיתי ויש כתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html אני הזמנתי משם את: Gothic Universe כל סדרת גוטיק (כולל 3) Heroes of M&M 3 CompleteExclusive הירוס 3 וכל התוספות. Codename Panzer Platinum 1+2 מארז מיוחד שכולל את PHASE 1 + 2 יחד עם דיסק בונוס ומדריכים. Defcon מוכר לכולם. Darwinia גלוי וידוע לכולם. Two Worlds Royal Edition מהדורת אספנים מיוחדת מפוצצת בבונוסים. כל זה ב327 כולל משלוח וזה לפני שאני יודע אם יש הנחת משלוח כי הם הבטיחו הנחה למשלוח אם לוקחים כמות.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by INFERNO,

איך לעזזזל אני מתקן את זה ? יש לי XP

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  9. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה והתקין את התוספות הללו - האם יש טעם להתקין אותם? האם משפרים משמעותית את חווית המשחק? האם ניתן להסתפק רק בהתקנת ה- patch 1.9? תודה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by ALEX.P,

אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by Yuron,

שלום לכולם מכווה שתעזרו לי אז ככה יש לי מחשב די חזק פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך FX5200 ו512 ראם כאשר אני נכנס למשחק אז הוא מגיע לשלב שמראים לי את התצוגה של ea נו אתם מכירים זה כזה שתי אותיות ועוד אומרים ea games בקטע שאצל חבר שלי אותו מחשב ואצלו פועל חלק אבל ממש חלק מה הבעיה???? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by redti,

מחר אני יעלה תמונות למה עוד רבע שעה אני סוגר את הבסטה. מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה לפה תמונות יש לי WIN XP.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by Jack_g,

אני מחפש דרך לעשות RIP לסרטים של GOD OF WAR, אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לראות את כל הסרטים ברצף אז בטוח אפשר איכשהו לעשות RIP לזה. או אולי מישהו פה מצא RIP של מישהו אחר ורוצה לתת קישור. תודה.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by joni,

יש קהילות למשחקים DOD source ו-ETQW?! בישראל ושרתים שפועלים ואנשים משחקים בהם? שווה לקנות את ETQW?? ובקשר למשחק שאני מחפש כבר חודשים Discworld 1+2 אם למישהו יש מושג איך להשיג אותם?!?!

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  16. שמתי לב שבתוך הקבצים של המשחק יש תיקיות בשם רדיו, החלפתי את הקבצים שהיו שם בקבצים שלי של MP3, אך זה לא מנגן לי אותם... מישהו הצליח לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by eladaviv,

רצתי להודיע משהו לכולם חד וחלק!!!!!!! זה שטויות שGTA3 לא פועל חלק על geforce2! מי המציא את השטויות האלה????!!!!!! אני עובד עם PENTIUM 4-1700 וכרטיס מסך geforce2 mx400 !!!! ורק שתדעו שאני מפעיל את המשחק ב-800x600x32 עם כל האפקטים חוץ מ-trails (זה מה שדופק את המשחק!!!!!) היה כדאי מאוד שתדעו,

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  18. כבר התאיישתם מלחכות ל-Beyond Good and Evil 2? עכשיו הוא חוזר אלינו עם טריילר חדש, שמציע כיוון שונה מזה שראינו אי שם בעשור הקודם לכתבה

19. Started by LazyBoy,

בגלל כל השאלות על דיאבלו בזמן האחרון התקנתי את המשחק שוב. לצערי (הרב מאוד) כל הדמויות שלי כבר פגו. איבדתי 7 חשבונות של MULES עם כל החפצים והRUNES הכי חזקים במשחק. :'( התחלתי מכשפה חדשה ואני צריך מישהו שיכול לעשות לי RUSH קטן או במקרה הכי גרוע רק לתת לי WPS. תודה. Lazyboy עריכה: הי!! זאת ההודעה ה500 שלי! מזל"ט לעצמי.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by bck,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי , פנטיום 3 550 , 128 RAM וגי פורס טי 200. התקנתי את ג'די נייט 2 והתחלתי לשחק , ישר בטעינה הראשונה של המשחק (של הסירטון הראשון) המחשב יוצא לווינדוס וכותב שהיתה שגיאה ושואל אותי האם לשלוח למקירוסופט דוח על התקלה או לא בקיצור , אני לא יכול לשחק במשחק , המשחק לא מהאינרטנט , מהוא של חבר שלי מקורי תודה

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by mulderfox,

לא את הדמו.. את המשחק המלא מ1998 מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  22. צמד כותרים בולטים זכו להשתחרר מידי הגנת הקבצים השנויה במחלוקת, זמן-מה לאחר שכבר נפרצו והופצו באופן פיראטי לכתבה

23. לאחר השקתו המתקרבת של Odyssey הענקי, סדרת Assassin's Creed תצא לתקופת הפסקה רשמית שמיועדת להבטיח את המשך החידוש והשיפור בעתיד לכתבה

24. אני יודע שבפיפא 2000 לא היה אפשר רק דרך חיבור מודם וזה היה מציק ... בה 2001 זה בא אי פי ישיר .. היה עוד איטרנאט רגיל לרובם וזה היה מגעיל אבל כל כך התלהבתי מהרעיון שאני יכל לשחק אחד נגד השני מחשב ממחשב ..., בכל אופן אם אתם זוכרים טוב היה אפשר ללחוץ f10 באמצע המשחק וזה היה פותח חלון צאט .. והיה אפשר לשוחח באמצע המשחק שזה ששיחקתי מולו היה מוביל כל המשחק ופתאום 2-1 דקות לפני שהמשחק מסתיים אני פותח את חלון השיחה בעזרת f10 וכותב לו בעברית אנגלית תלוי איזה שפה הייתה הפיפא שלכם ... , כותב לו חה חה חה חה חה יגרוע ... ותאמינו לי זה היה הופך את המשחק להרבה יותר מהנה... אני זוכר בפיפא 2002 הם גם עשו את הצאט ... גם בא 2003 ... 2004 2005 אין ?! למה הם עשו את זה ? למה הם הורידו את האו…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by natan805,

אני רוצה לשחק באינטרנט במשחק ואני לא יודע איך. ניכנסתי ל online אחרי זה על ירד הפאץ.ושוב נכנסתי ל online ושם לחצתי על create .ויש שם מקום אני חושב להרשם רשמתי שם משתמש ואמייל שלי וקוד שלי. עכשיו יש שם גם קוד שצריך להכניס של המשחק .השאלה איזה קוד צריך להכניס לשם הכנסתי את הקוד של הדיסק .אני לא יודע אם בגלל זה אבל זה לא עבד. מישהו יכול להדריך אותי?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.