משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום אמא שלי באה מארה"ב לבקר לפני כמה ימים והביאה לי קצת כסף =) את הכסף הזה שמתי בצד ויש לי עכשיו 280 ש"ח מחכים לHL2 יקירי =) עכשיו: אבא שלי הסכים לקנות לי משחק ועכשיו השאלה איזה משחק?? אני חשבתי על סימס 2 אני לא יודע איך המשחק הזה באמת כי עד לפני כמה ימים זה היה לפי הדמו או שמועות ועכשיו שהמשחק יצא אני ישמח לשמוע עוד דעות.. ואו אני יכול לבחור לחכות לRome : Total war שאני כמעט בטוח שזה יהיה משחק מעולה.. אז בבקשה תנו לי המלצתכם האא ועוד משהו מישהו יודע מה הרמה של המשחקים ברשת (מתכוון אינטרנט) בSIMS2 ובTOTAL WAR? בתודה מראש.. נ.ב מישהו יודע אם ה Rome Total War יצא בארה"ב??
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
תסכלו על המפרט שלי (בפרופיל) וגם אין לי מושג איך משתמשים בהם אז אם תוכלו להסביר לי זה יהיה מצוין. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ? אני מגיע למקום שאני נלחם בשני מפלצות גדולות אחרי זה לוחץ על כפתור להגביע מדרגות ששם על הריצפה יש תמונה ,ושאני נכנס אליה זה מעביר אותי למקום עם הרבה מיפלצות ושם אני מת למישהו יש פיתרון ?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
נשאר לי עוד הרבה ? http://img335.imageshack.us/img335/5708/cod2qx8.jpg
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9100 של sapphire וכשאני נכנס לשחק המסך מתחיל לשנות צבעים מכחול לירוק לאדום למישהו יש מוזג למה זה ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
הדמו של המשחק הנהדר הזה שעומד לצאת בקרוב - שוחרר להורדה, למי שלא מבין אומנם המשחק די "מועתק" מהכותר האחרון פיפא 2005, אבל המשחק עצמו מבוסס על טורניר ליגת האלופות 2004-2005 תחרות הכדורגל הגדולה ביותר בעולם עם 32 הקבוצות הכי טובות ביבשת אירופה. המשחק מציע שלל חידושים כמו שריקות על נגיעת יד, הימנון ליגת האלופות בעליית השחקנים לכר הדשא, 235 קבוצות מכל העולם כולל מכבי ת"א וכנראה גם קבוצת מכבי חיפה, ופשווט תורידו בשביל לראות באמת מה המשחק הזה מציע... לינק להורדה: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Champions/CHAMP05_PC_E-Demo_007.exe תהנו ותבלו, במיוחד לחובבי הענף
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין : 1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ? 2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ? 3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?) 4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ? 5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיון 4 1.7 ,256 ddr ram כרטיס מסךgeforce2 64 mx 400 של asus כאשר אני מעלה את warcraft3 ומסמן שהמשחק יעלה ע"פ הפרטים הגרפים הגבוהים ביותר,המשחק רץ לי יפה ואינו נתקע.אולם כאשר אני יוצא מן המשחק השולחן עבודה עולה לי לאט וכשאני בודק את צריכת הזיכרון(xp)בעזרת task manager אני מגלה שהמשחק השתמש בנוסף ל זיכרון ram בכונן הקשיח האם זה נורמלי למשחק בסדר גודל כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%98-%d7%95%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש קהילות למשחקים DOD source ו-ETQW?! בישראל ושרתים שפועלים ואנשים משחקים בהם? שווה לקנות את ETQW?? ובקשר למשחק שאני מחפש כבר חודשים Discworld 1+2 אם למישהו יש מושג איך להשיג אותם?!?!
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
כעת אנחנו סוף כל סוף יודעים מה יהיה העיצוב הרשמי של קונסולת ה-PlayStation 5 אשר תהיה זמינה בשתי גרסאות לפחות - וזה מסתמן כמו נצחון ראשון על המתחרה מבית מיקרוסופט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הסטודיו שהביא לנו את החידושים למשחקים Wasteland ו-Torment חוזר אל קיקסטארטר בפעם השלישית - כדי להחזיר לחיים את סדרת The Bard\'s Tale הקלאסית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%98%d7%9f-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
כבר התאיישתם מלחכות ל-Beyond Good and Evil 2? עכשיו הוא חוזר אלינו עם טריילר חדש, שמציע כיוון שונה מזה שראינו אי שם בעשור הקודם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפד המקורי של ה- PS2, כדי שאני אוכל לשחק PES5 בצורה נורמלית... חשבתי על שני מוצרים מבית Logitech, האחד הוא Rumblepad II והשני הוא Dual Action. אני מחפש שלא יעלה יותר מ- 250 ש''ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני במשימה שאני נוסע על אופנוע עם ביג סמוק והוא צריך להרוג את האנשים שעומדים על הרכבת (תמונה מצורפת). אני כל הזמן נשאר צמוד לקרון הראשון של הרכבת וביג סמוק כל הזמן יורה עליהם אבל בסוף כשמגיעים לגשר והרכבת ממשיכה לנסוע, נשארים עליה 2 אנשים ו"נכשלתי ובמשימה". איך עוברים את זה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי אנשים , חזרתי לשחק פה ושם CS... בכל מקרה, קורה לי משהו ממש מוזר.. כל כמה שניות, אני מקבל ממש FPS DROP לאיזור ה 20-30 והמשחק מקרטע. ואז חוזר ל 99.9 . זה קרה לי עם XP , עכשיו אני עם ויסטה וזה עדיין קורה.. ככה שמערכת ההפעלה היא לא הבעיה. התקנתי STEAM + CS מחדש (מהאינטרנט) - עדיין קורה. התקנתי דרייברים מחדש - עדיין קורה. אם אתם חושבים שחום או משהו כזה היא הבעיה, אז אני לא חושב כי משחקים כמו COD4 ועוד אחרים שהרבה יותר כבדים מ CS, רצים לי חלק. מה זה עוד יכול להיות? ממש מוזר העסק הזה. המחשב שלי : AMD 64bit 3500 - לא באובר קלוק 1.5 gb ddr ATi X850 XT - לא באובר קלוק. אומנם לא המערכת הכי חזקה אבל זה הריץ לי בעבר CS על 99.9 קבוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי באתר הזה תוכלו לראות את הערים החדשות (והענקיות) ללמוד אל המאפיות וללמוד איפה כל אחד ממוקם, וכמובן להוריד את שני הטריילרים. אני ממליץ להוריד פשוט השינוי שהם עשו במשחקת מדהים!!! והינה עוד כמה תמונות: מקווה שתהנו (לפחות כמוני) Install
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן חברה, דף זה נועד בישביל לרכז את כל הישראלים שמשחקים SC2, ותוכלו לראות איפה אתם עומדים ביחס לאחרים. http://sc2ranks.com/c/169/israel-division אם אתה לא רואים את עצמכם ברשימה, חפשו את עצמכם ותביאו את הלינק לפרופיל שלכם, למשל: http://sc2ranks.com/eu/823456/Spinier בצד ימין למעלה אתם רושמים את השם שלכם בBattle.net, Code, והשרת שאתם משחקים בו.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקיי אז זה לא בדיוק המשחק הקלאסי להזמנה קבוצתית אבל נראה לי שזה הולך להיות משחק חזק. אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה קבוצתית של המשחק אז מוזמן להרשם פה,ואם תהיה כמות מספיקה אז נפנה עם זה לארקדיה/זול גיימז/החנות שתציע את המחיר הכי זול. בברכת GET TO THE CHOPPA !!!!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל על שרת מבחוץ כלומר מהרשימה של השרתים במשחק או דרך הXFIRE אני רואה פינג מסוים, וכאשר אני נכנס הפינג שלי הוא בערך ב-30 יותר. כשאני משחק בשרתים גרמנים למשל אני מקבל פינג 100-110 כשמבחוץ אני רואה 75-80 וחברים שלי אפילו מקבלים 65-75 גג. אם אני עושה בדיקת מהירות דרך speedtest לגרמניה אני רואה פינג 70. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-