עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by peacebringer7,

אוקיי אז זה לא בדיוק המשחק הקלאסי להזמנה קבוצתית אבל נראה לי שזה הולך להיות משחק חזק. אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה קבוצתית של המשחק אז מוזמן להרשם פה,ואם תהיה כמות מספיקה אז נפנה עם זה לארקדיה/זול גיימז/החנות שתציע את המחיר הכי זול. בברכת GET TO THE CHOPPA !!!!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. יש לי GTA 3 לא רואים טוב ולא רואים כתוביות עשיתי חיפוש מצאתי תשובות אבל לא הבנתי. אם אתם יכולים לתת לי לינק של קובץ שאני צריך להוריד (זה מה שהבנתי אבל לא מצאתי את הקובץ) אז בבקשה ממכם. תודה מראש "SHUTGUN".

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by FC Chelsea,

שלום לכולם ! אנחנו מחפשים שחקנים ל SWAT 4 ברשת. (גירסה 1.1 חובה!) יש לנו שרת בהמאצ'י ואנחנו 4 אנשים שמחפשים לפחות 4 אנשים רציניים (וכאלה שיודעים לשחק...) למשחקים של 4 על 4 ברשת ! מי שמעוניין שישלח לי בבקשה בהודעה פרטית ואני אביא לו את הפרטים של החדר..

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  4. אתר שיש בו דרישות מערכת Minimum וגם דרישות מערכת מומלצות חשוב שגם יראה משחקים שלא יצאו עדיין.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. יש את כל ההרחבות ב - 7 וחצי דולר.. מעולם לא שיחקתי במשחק (תמיד שיחקתי TAC-OPS).. האם כדאי לנסות או שבאמת המשחק הזה כבר מיושן מדי?

6. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למשחקים בסגנון של Sonic ,Mario,Rayman's וכו' בתלת מימד. משחקים לא מפחידים מידי (לא שאני מפחד.. :) וגם לא משעממים מידי.. עם מוסיקה יפה. יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  7. יוצר בשם Razed שילב מספר מודים קיימים ל-GTA V לחבילה אחת שמשדרגת כמעט ללא היכר את המראה של לוס סאנטוס לכתבה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  8. נתקעתי בשלב הרביעי נראה לי, השלב עם ארבעת המפתחות... לפי מה שהבנתי אני צריך את הרפסודה הזאת כדי לטפס על איזה קיר אבל היא תקועה שם ואי אפשר להזיז אותה. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

איך אני עולה שלב??? או יותר נכון עובר עיר???

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אורח Si-Nom

דרושים שחקנים טובים ורציניים לקלאן של Counter-Strike. שם הקלאן: Israeli Counter-Strike קיצור:|I.C.S| מקום מוגבל ל-8 איש צריך עוד-4! No Campers No lamers No Nwebies דף הקלאן בגיימר ת'רד\דיון זה ניפתח באישור ופיקוח של RnGKay ;D

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. היי אנשים , חזרתי לשחק פה ושם CS... בכל מקרה, קורה לי משהו ממש מוזר.. כל כמה שניות, אני מקבל ממש FPS DROP לאיזור ה 20-30 והמשחק מקרטע. ואז חוזר ל 99.9 . זה קרה לי עם XP , עכשיו אני עם ויסטה וזה עדיין קורה.. ככה שמערכת ההפעלה היא לא הבעיה. התקנתי STEAM + CS מחדש (מהאינטרנט) - עדיין קורה. התקנתי דרייברים מחדש - עדיין קורה. אם אתם חושבים שחום או משהו כזה היא הבעיה, אז אני לא חושב כי משחקים כמו COD4 ועוד אחרים שהרבה יותר כבדים מ CS, רצים לי חלק. מה זה עוד יכול להיות? ממש מוזר העסק הזה. המחשב שלי : AMD 64bit 3500 - לא באובר קלוק 1.5 gb ddr ATi X850 XT - לא באובר קלוק. אומנם לא המערכת הכי חזקה אבל זה הריץ לי בעבר CS על 99.9 קבוע. תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  12. יש לי חבר שקנה BF3 והמחשב שלו חלש יחסית, וכדי לשחק באופן תחרותי הוא צריך להוריד את ההגדרות למינימום. הוא שהוא אוהב לשחק כצלף אבל לטענתו הוא לא רואה החזר אור מכוונות של צלפים אחרים- מישהו יודע מהי האופציה שאחראית על זה? עריכה: טעות בפורום, אם אפשר להעביר יהיה מצוין =]

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by gyver,

אני ממש חולה על המישחק אני חורש עד היום ב2K3 ואני דיי טוב אני חייב לדעת עם יצא דמו... זה המישחק היחיד שאני קונה בישביל הסיריאל כי זה כל המישחק!!! אני רוצה לדעת הכל אז תעדכנו בבקשה אני ממש רוצה דמו!!! בתודה THE GYVER

14. התקנתי את באטלפילד הגרסה המלא! ואת הפאצ-1.1V וכל הזמן שאני מנסה להתחבר לשרת כל שהוא אני לא מצליח להיכנס. האם הבעיה אצלךי או אצלהם? ואיך אפשר לתקן אותה? תודה! ???

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by UrielZ,

כאשר אני מסתכל על שרת מבחוץ כלומר מהרשימה של השרתים במשחק או דרך הXFIRE אני רואה פינג מסוים, וכאשר אני נכנס הפינג שלי הוא בערך ב-30 יותר. כשאני משחק בשרתים גרמנים למשל אני מקבל פינג 100-110 כשמבחוץ אני רואה 75-80 וחברים שלי אפילו מקבלים 65-75 גג. אם אני עושה בדיקת מהירות דרך speedtest לגרמניה אני רואה פינג 70. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום לכולם אמרו לי שFAR CRY ניראה הרבה יותר טוב עם מעבד 64 ביט ושיש איזה PATCH שמסדר את זה... ויש תמונות באתר של AMD של המשחק והוא באמת ניראה משהו אחר !! שמיים ושמש ומשהו בחל על הזמן !!! רציתי לדעת מה הקשר עכשיו בין מעבד לגרפיקה ??

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעיה במשחק , הגעתי למצב שבכל פעם שאני מכין משהו בblacksmith אני עולה בצורה לא הגיונית בדרגות לדוגמה: הכנתי תרמיל שיצא כ MOD ( מאוד ממולץ) וקפצתי מדרגה 23 ב blacksmith ל87 בפעם אחרת הכנתי גרזן פשוט מפלדה ועליתי "רק" מ 21 ל43 מישהו מכיר פתרון , כי ממש קשה לצאת אחרי זה ליער הקרוב ושכל זאב\שודד דרכים מקרקס לי את הצורה תוך דקה (ואני רק על רמת קושי של Expert) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by radar,

הי לכולם קרה לכם שרציתם לשחק במשחק מחשב כלשהו שדרש גרסאת Windows שונה ממה שיש לכם? שתי האפשרויות המיידיות שעולות, הן: 1) לארגן עוד מחשב, ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה בגרסא הנדרשת, או, 2) לארגן עוד כונן או Partition, ועליו להתקין את מערכת ההפעלה הנוספת. חשבתי על אופציה שאמורה להיות קלה ונגיש עוד יותר מ-2 הקודמות: Virtual Machine. יש לי Virtual Box מותקן, האם יצירת מכונה עם גרסאת ה-Windows הנדרשת, והתקנת Steam על המכונה הזו, זה פתרון מתאים גם למשחקי מחשב? אני משתמש הרבה במכונות וירטואליות, אבל עבור תוכנות, כאן זה משחקים, ויש את עניין הגרפיקה, אז רציתי להתייעץ עם…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  19. בפעם הראשונה הייתי ב 43% והשמירה פשוט לא עובדת,היא נמצאת פיזית אבל פשוט לא עובדת בפעם השניה(היום) הייתי ב 52% אחרי מאמץ מייגע לחזור על הכל שוב ועוד פעם השמירה הפסיקה לעבוד למרות שהיא נמצאת מה לעשות??????? מישהו אולי יכול לעלות שמירה שלו שהוא בבלק ליסט 6?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  20. ה-ZombiU של שנת 2012 הפך ל-Zombi, קיבל מתיחת פנים ונוחת במחשבים האישיים וגם בקונסולות של מיקרוסופט וסוני. האם הוא עדיין רלוונטי? לכתבה: http://hwzone.co.il/משחק-הזומבים-המקורי-של-נינטנדו-ויוביס/

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by MINIME,

קניתי כרטיס מסך קיבלתי אותו יותר נכון אקבל אותו מחר עם המשחקים הבאים: HEAVY METAL F.A.K.K RUNE MOTOCROSS MANIA הם שווים משהו מתי הם יצאו

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות את המשחק ואני רוצה לדעת אם אני ואח שלי נוכל לשחק באותו זמן במשחק באינטרנט. והאם נוכל לשחק מ- IP שונה? תודה! אג"ב - אולי כדאי לפתוח דיון רשמי על BF2 כי אני רואה שלהרבה אנשים יש שאלות בקשר אליו...

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by vinipyx,

הכוונה בדימו , כי אני לא בטוח שהמשחק המלא כבר יצא

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by dani,

מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  25. בין המשחקים שניתן להוריד נמצאים DEUS EX (הראשון והשני), סדרת THIEF, סדרת קומנדוס (מלבד המשחק הראשון), סדרת היטמן (גם כן מלבד המשחק הראשון) ועוד כמה משחקים לא רעים: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=sub&SubId=771&cc=PL האמת היא שאני מאוד מעוניין לקנות את החבילה הנ"ל אך אני עובר בימים הקרובים למחשב חדש. מישהו יודע האם ניתן להוריד מחדש את המשחקים על מחשב אחר (כמובן שאני אמחק אותם מהמחשב הישן לפני התקנתם מחדש)?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.