משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע כמה לוקח המישחק המלאה! :-\
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי , פנטיום 3 550 , 128 RAM וגי פורס טי 200. התקנתי את ג'די נייט 2 והתחלתי לשחק , ישר בטעינה הראשונה של המשחק (של הסירטון הראשון) המחשב יוצא לווינדוס וכותב שהיתה שגיאה ושואל אותי האם לשלוח למקירוסופט דוח על התקלה או לא בקיצור , אני לא יכול לשחק במשחק , המשחק לא מהאינרטנט , מהוא של חבר שלי מקורי תודה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בעלת הבית החדשה של סדרת משחקי Gothic הפתיעה עם טיזר משחקיות חינמי במנוע ה-Unreal Engine 4 עבור הפרק המקורי משנת 2001 - ועכשיו דעות המעריצים יהיו אלו שיכריעו האם הפרוייקט יהפוך רשמי או ייזנח לכתבה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה. לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. 1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ? 2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
"נחשף טרלייר ראשון של GTA4 " http://video.google.com/videoplay?docid=3913745262811179417&q=gta
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הנ"ל: 7950 gigabyte wf3 ספק כח: seasonic 520 לוח אם: h77 3dh gigabyte 8 gigabyte ram 1600mhz מעבד: i5 3570. מאתמול, כל משחק שאני נכנס אליו בלי יוצא מן הכלל. פשוט קורס. ונותן הודעה של not responding. היטמן פעם אחת כתב ש graphic memory is not detected. ושזה בעיה בdirectx. שהרצתי את הdxdiag הןא לא עלה על שום בעיה. מישהו יודע ממה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בדריברים בגרסא 13.3. הבעיה התחילה לי מאתמול ובחיים לא נתקלתי בה לפני זה. יש לציין שעשיתי oc קטן לכרטיס ל1200v עם 1100mhz בcore ו1450 אם אני לא טועה בזיכרון. אבל עד היום הוא היה יציב מאוד ורוב הזמן היה מבוטל. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי באתר הזה תוכלו לראות את הערים החדשות (והענקיות) ללמוד אל המאפיות וללמוד איפה כל אחד ממוקם, וכמובן להוריד את שני הטריילרים. אני ממליץ להוריד פשוט השינוי שהם עשו במשחקת מדהים!!! והינה עוד כמה תמונות: מקווה שתהנו (לפחות כמוני) Install
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, האם קיים תוספת למשחק unrel tournament שנקרא TO ? (tactical ops ) אני חושב... בגרסא 3.40 שניתנת להורדה חינם ?
-
-
לא יודע אם עדיין יש מי שמשחק בGTA SAN ANDREAS, אבל מי שכן, בטח ישמח לדעת שסוף סוף שחררו את הגרסה הראשונה של MTADM. מוד מולטיפלייר למשחק. בטח הרבה מכירים את SAMP, זה מוד דומה אבל מה שבטוח הרבה יותר יציב... הוא היה בפיתוח ובדיקות הרבה יותר זמן מSAMP. המוד הזה התחיל ממוד מרוצים למולטי. כל מה שיכולת לעשות זה רק להתחרות נגד עוד אנשים ברשת בלי יכולת לצאת מהרכב. עכשיו גרסת הDEATHMATCH באה לשנות את זה. להורדה לחצו כאן אני מקווה שסאן אנדראס יחזור לעבוד ואני אוכל לבדוק את הDM... אם לא אני אסתמך על מה שאתם תגידו...
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק , הגעתי למצב שבכל פעם שאני מכין משהו בblacksmith אני עולה בצורה לא הגיונית בדרגות לדוגמה: הכנתי תרמיל שיצא כ MOD ( מאוד ממולץ) וקפצתי מדרגה 23 ב blacksmith ל87 בפעם אחרת הכנתי גרזן פשוט מפלדה ועליתי "רק" מ 21 ל43 מישהו מכיר פתרון , כי ממש קשה לצאת אחרי זה ליער הקרוב ושכל זאב\שודד דרכים מקרקס לי את הצורה תוך דקה (ואני רק על רמת קושי של Expert) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בזמן שכולם משתוללים מ Hl2 המשחק הזה כבר יצא ( מביחנה פיראטית , אפשר כבר למצוא אותו באתרי ההודרה הגדולים - אבל כמובן לא להוריד ו"לקנות" את המקורי . : ) המשחק הזה גם הוא מבוסס על המנוע של hl2 ונראה מדהים! .... מקווה "לקנות" אותו בקרוב. http://www.gamespot.com/pc/rpg/vtmb/preview_6112496.html
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
plain sight הוא משחק רשת חינמי ותלת ממדי, הרעיון בסיסי ביותר, לרוץ לקפוץ ולפגוע בשחקנים האחרים ;D http://www.plainsightgame.com/ משחק מאוד קטן (הורדה של 40M) אבל לא רע בכלל. כרגע אין אנשים שמשחקים בזה, לפחות לא בגירסה האחרונה, ולדעתי זה בזבוז.
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לעשות RIP לסרטים של GOD OF WAR, אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לראות את כל הסרטים ברצף אז בטוח אפשר איכשהו לעשות RIP לזה. או אולי מישהו פה מצא RIP של מישהו אחר ורוצה לתת קישור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
המשחק לפעמים מגיע נמוך עד לכדי 30fps במקומות מסויימים! עם מערכת כמו שלי המשחק המזדקן הזה לא אמור לעבוד במעל 100FPS?? (ראו מפרט מחשב) וזה בלי שום תוכנות פתוחות ברקע. שוב זה בCS 1.6 הרגיל לא בסורס!
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עמוד זמני עבור דור העתיד של הגיימינג הסלוני עם נפח אחסון של 2 טרה-בייט עשוי להצביע על שחזור של השקת ה-PlayStation 3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני גם שיחקתי בדמו אבל בדמו זה לא היה כזה נורא, לא היו דרופים בתחילת המפה וגם לא היו תקיעות בתוך המשחק. ואני משחק על אותם הגדרות כמו ששיחקתי דמו - 1280X960 AntiAliasing 2X והכל על High. יש לכם מושג מזה יכול להיות, והאם יצא פאטץ בקרוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום, אם לא לא לנעול, להעביר. אז ככה המחשב שלי הוא כזה: I7 860 4 G ראם (לא משנה) 460GTX 1G (אני לא חושב שצריך יותר פירוט) ועכשיו לעניין יש לי בעיות עם כמה משחקים וכמה סוגים של בעיות. למשל NINJA BLEID למי שמכיר והמשחק החדש שיצא Heavy Fire Afghanistan בשניהם יש תקיעות למשך כל המשחק לשברירי שניה משהוא מוכן להסביר את התופעה? בנוסף במחשב של חבר שלי הותקן ה NEED FOR SPEED החדש וגם שם אותה תופעה בעות שבמחשב אחר עם אותו דיסק לא קרה כלום. המפרט שלו 580GTX 16GB ראם וכ"ו והמחשב שלא נתקע היה עם כרטיס 450GTS בנוסף לזה כל משחקי UBISOFT לא עולים בעבר עלו ואז קרה משהו ואף אחד מהם לא עולה. דברים שנוסו: עידכון כרטיס מסך, מחיקה והתקנה (לתקיעות עזר לשבוע וחזר),…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כפי שניבאו שלל עדויות מוקדמות - Horizon: Zero Dawn ינחת בעולם המחשבים האישיים בגרסתו המלאה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון נכנסתי למשחק וגיליתי שהוא ממש עמוק ומגניב. הבעייה היחידה היא שאין שרתים גדולים עם חיבור טוב לישראל... לשרת הכי טוב שמצאתי קיבלתי פינג של 200 (עם מודם כבלים!) מישהו מכיר סרברים טובים למשחק בסביבה הקרובה (אירופה)?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי את המשחק הנ"ל וכל הזמן שאני מתחבר לאיזה שרת אני יוצא ממנו ויש לי את ההודעה הזאת. אגב אחרי שהתקנתי את המשחק התקנתי גם את הפאץ' האחרון ה-1.41. ואגב איזה שרתים ישראלים טובים יש ?
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להריץ חיפוש לראות אם למישהו הייתה בעיה דומה אבל לא מצאתי אז יש לי את המשחק RAGE הוצאה של SKIDROW והוא כל הזמן מתרסק ראיתי בהרבה פורומים באנגלית שלאנשים יש בעיה דומה אני משתמש בXP SP3 ויש לי RADEON 6700 SERIES ניסיתי כל פיתרון אפשרי החל ממספר עידכונים לדרייבר שביניהם אמור להיות גם אחד שבדיוק אמור להתאים לRAGE עד למחיקה של תיקיית הVIDEO כי חלק אמרו שזה עוזר ושום דבר לא עזר לי, באיזשהו שלב אמרו שאולי כדאי לבטל את ה AI בקטליסט אבל אין לי מושג מה זה באמת עושה ואם כדאי להתעסק עם זה..בספק אם זה בכלל יעזור מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-