משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום,לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט ופה זה נראה הכי מתאים. האם מותר מבחינה חוקית לקנות מוצר אנדרואיד (טאבלט,סמארטפון,דונגל) להתקין עליו משחקים ישנים קלאסיים ולמכור את זה בתר מוצר אחר? אני אסביר אני אצטרך לקנות רישיון כדי למכור מוצר עם משחקים כאלה? (אפילו שהם ישנים קלאסיים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לפרמט את המחשב ,הבעיה היא שיש לי את half life על המחשב (הורדתי דרך ateam ) האם יש דרך לגבות את המשחק כך שאני לא יצטרך להורידו שוב אחרי הפרמוט? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משחק שכרגע אני מפעיל אותו בעזרת תוכנת אלכוהול 120% האם יש אפשרות חוץ מצריבה של קובץ ה- ISO להפעיל את המשחק?? כי קבצי הISO האלה והכונן הוירטואלי תופסים הרבה מקום... תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד 15.6 (מסך רחב) וחלק מן המשחקים שלי עולים עם שני פסים שחורים במסך כאשר הרוזלוציה לא מתאימה לגודל המסך שלי בכלל! האם יש דרך לכוון את הרזולצויה לכל גודל המסך למרות שבהגדרות המשחק לא ניתן ? חשוב לי שיהיה על כל המסך פחות בשביל האיכות. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
יש לי HALF LIFE 2 ואיתו נמצא גם המשחק Counter Strike הצלחתי להיכנס רק ל-HL2 ולא ל-Counter Strike איך אפשר לשחק ב-CS לא ברשת רק נגד המחשב במצב בוטים או איך שלא קוראים לזה ומה יותר יפה וחדש Counter Strike Counter Strike Condition Zero Counter Strike Source אף פעם לא הצלחתי לשחק (ואני לא מדבר על משחק ברשת שצריך ת'סיסמה המקורית ואת הסטאם וכל השטויות האלה אני רוצה לשחק נגד המחשב מצב בוטים) במשך 3-4 שנים אני מנסה להתקין ולא מצליח שיחקתי פעמיים אצל חבר וזהו
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לא מצאתי מידע ב widescreengamingforum הרבה פעמים אני משנה ידני בקבצי ה engine או Config אבל אני לא מוצא שום קובץ כזה בתקיית המשחק
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את הFPS במשחק COD4 אפילו אם זה ישפר לי את ה FPS ממש בקצת האם יש דרך כזאת ? ואני לא מדבר על להוריד את כל הגרפיקה יותר ממה שהיא עכשיו אולי יש קונפיג טוב לא או משהו כזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר יכול להביא לי את המשחק הנ"ל מגרמניה, בערך בשליש מחיר מהארץ. השאלה היא האם יש דרך לתרגם את המשחק מגרמנית לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני רוצה לקנות CDKAY והמחירים של המפתחות הרוסיים פשוט ברצפה O_O
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין קניית משחק Retail לבין קניית CD Key חוץ מהקופסא ? למשל Starcraft II החדש, האם רכישת המשחק בגירסת Retail ב- 240ש"ח, תתן לי משהו על רכישת CD Key ב- 200-220ש"ח ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן סייתי את המשחקים NFS:MW ו POP:WW אבל לא שמעתי אם יש המשך למשחקים האלו...
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו בכלל משחק במולטי של זה? מאחר ואין שרתים רשמיים של החברה, מדובר בשרתים שמוקמים ע"י גורמים פרטיים. ב-NWN1 יש טונה של שרתים כאלה (הייתי חבר באחד למשהו כמו שנתיים) - השאלה אם כבר יש שרתים של NWN2 ואם מישהו משחק באחד טוב.. -דרור
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם יש חניות און ליין (אתרים) שמוחרים עדיין CS?? ולא FREAK לא מוכר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני משחק כשנה במשחק:Counter Strike Source ולא מצאתי שום תחרות... אשמח אם מישהו יוכל לידע אותי בקשר לאיזה תחרות בתודה מראש yosda-boy
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אחי רוצה לרכוש PS2 ואני אומצר לו על PS3 או XBOX 360 ו WII והוא לא מוכן לשמוע. האם שווה לקונת כיום PS2 במצב הזה? זה יוצא לו דיי זול. מה דעתכם? הרכישה שווה היום במצב? או שווה לחכות שהקונסולות הדור הבא יתבססו בשוק?
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה שחקנים טובים משחקים בDPI נמוך כמו 400 בעכברים שיכולים הרבה יותר. היתרון היחיד שאני מכיר זה שקל יותר לבחור ברגישות שרוצים בעכבר דרך ההגדרות של המשחק, לעומת זאת בDPI גבוה קשה מאוד לדייק דרך זה ומתעסקים דרך הקובץ CFG של המשחק. אבל מדובר על משהו שמבזבזים עליו סך הכל כמה דקות, ולא נראה לי סביר להקריב את הדיוק בשביל זה לתמיד. מדובר על משחקים כמו BF3, CS:GO , שאין בעיה לקבל כל רגישות שרוצים מהקובץ הגדרות. ניסיתי לרדת מ1800 ל450 ולשמור על אותו מרחק תנועה בעכבר לסיבוב שלם במשחק, ממש הרגשתי איך העכבר זז בקפיצות קטנות ולא חלק לגמרי. יש משהו שאני לא יודע, או שהמון שחקנים טובים פוגעים לעצמם בדיוק מחוסר הבנה ?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
גם עם האפשרות ליצור שרת ולתת אייפי דרך האייסיקיו. לא חייב להיות על שרתים עצמאיים. מקווה שיש דרך, בתודה, עידן192
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחכה לWARCRAFT 3 בקוצר רוח אני נורא אהבתי את המשחק הזה ואני נורא מקווה שהוא יהיה על רמה. עוד משהו זה SIMCITY 4 שכבר התגעגעתי למשחק שכזה לאורך זמן רב... האם יש לכם גם ציפיות ממשחק מסויים?
-
- 60 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-