משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טני צריך לדעת ממי שהגיע לעיר השלשית אם יש אפשרות לטוס במטוס הקטן להמריא!!!!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%a1-%d7%9c%d7%97%d7%92-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-gta-v-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%94-pc/
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
קבלו לינק http://www.gamershell.com/news_bHeatOfBattlebv0.3Releas.shtml
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
דרושים שחקנים טובים ורציניים לקלאן של Counter-Strike. שם הקלאן: Israeli Counter-Strike קיצור:|I.C.S| מקום מוגבל ל-8 איש צריך עוד-4! No Campers No lamers No Nwebies דף הקלאן בגיימר ת'רד\דיון זה ניפתח באישור ופיקוח של RnGKay ;D
-
יש לי חבר שקנה BF3 והמחשב שלו חלש יחסית, וכדי לשחק באופן תחרותי הוא צריך להוריד את ההגדרות למינימום. הוא שהוא אוהב לשחק כצלף אבל לטענתו הוא לא רואה החזר אור מכוונות של צלפים אחרים- מישהו יודע מהי האופציה שאחראית על זה? עריכה: טעות בפורום, אם אפשר להעביר יהיה מצוין =]
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני ממש חולה על המישחק אני חורש עד היום ב2K3 ואני דיי טוב אני חייב לדעת עם יצא דמו... זה המישחק היחיד שאני קונה בישביל הסיריאל כי זה כל המישחק!!! אני רוצה לדעת הכל אז תעדכנו בבקשה אני ממש רוצה דמו!!! בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
משחק ONLINE קלאסי TRIBES1 ! אין צורך במחשב סופר חזק עבורו. הוצא חינם לקהל בעקבות השחרור הקרוב של המשחק החדש TRIBES VENGANCE ניתן להוריד חינם מ: ftp://ftp.fz.se/pub/spel/starsiege_tribes/tribes_gsi.exe פרטים של השרת הישראלי (תודה VGAMES): www.vgames.co.il TRIBES Server|15ms|213.8.254.37:28001 לפרטים נוספים ועזרה: irc.quakenet.org #TRIBES2IL תספרו לחברים! חינם.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הגעתי לשלב של השדה תעופה עברתי את החלק הראשון והגעתי למקום שאני לא יודע מה צריך לעשות בו, מישהו עבר את השלב הזה ויכול להגיד לי מה אמורים לעשות שם? כי ניסיתי כבר הרבה מאוד פעמים לעבור ולא הצלחתי, יש שם מצלמות ומעליות שלא עובדות.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ? אני מגיע למקום שאני נלחם בשני מפלצות גדולות אחרי זה לוחץ על כפתור להגביע מדרגות ששם על הריצפה יש תמונה ,ושאני נכנס אליה זה מעביר אותי למקום עם הרבה מיפלצות ושם אני מת למישהו יש פיתרון ?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
זה משחק רשת - פעולה/תפקידים אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל הייתי רוצה חוות דעת על המשחק http://s1.gladiatus.co.il/game/c.php?uid=32113
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם אמרו לי שFAR CRY ניראה הרבה יותר טוב עם מעבד 64 ביט ושיש איזה PATCH שמסדר את זה... ויש תמונות באתר של AMD של המשחק והוא באמת ניראה משהו אחר !! שמיים ושמש ומשהו בחל על הזמן !!! רציתי לדעת מה הקשר עכשיו בין מעבד לגרפיקה ??
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה והתקין את התוספות הללו - האם יש טעם להתקין אותם? האם משפרים משמעותית את חווית המשחק? האם ניתן להסתפק רק בהתקנת ה- patch 1.9? תודה
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן.. שאלה פשוטה לי אליכם: הרבה פעמים קרה לי שהתקנתי משחקים על מחיצה שהיא לא המחיצה של WINDOWS, ולרוב אפשר לשחק בהם גם אחרי שמפרמטים את המחשב. הבעיה היחידה היא שהם לא רשומים בREGISTRY כמותקנים ולכן אי אפשר להתקין להם חבילות הרחבה או לעדכן אותם בכל צורה שהיא.. שאלתי היא, בנוגע למשחקים באופן כללי ולC&C3 באופן ספציפי, האם אני חייב להתקין את המשחק מחדש או שיש אפשרות "להשלים" לWINDOWS את החסר כדי שיכיר בקיומו של המשחק על ההרדיסק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מכווה שתעזרו לי אז ככה יש לי מחשב די חזק פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך FX5200 ו512 ראם כאשר אני נכנס למשחק אז הוא מגיע לשלב שמראים לי את התצוגה של ea נו אתם מכירים זה כזה שתי אותיות ועוד אומרים ea games בקטע שאצל חבר שלי אותו מחשב ואצלו פועל חלק אבל ממש חלק מה הבעיה???? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אחרי שהגיעו אלינו SC:DA וrs:vegas אתם עדיין חושבים שלקרייסיס דרישות גבוהות ? כמו שדיברו פה לפני כמה חודשים : מעבד דואל קור 1.5 GB ראם כרטיס מסך 6600 מעלה. אז אתם עדיין חושבים שיש לו דרישות גבוהות ?
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מכורים לגיימינג שהולך אתכם בכיס לכל מקום? אלו הכותרים הבולטים החדשים שאתם חייבים להכיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני משחק אם לוחם FTR/FB/WM שעכשיו רמה 17 במערכה השלישית ועד עכשיו המשחק פשוט קל ברמה קיצונית יחסית למשחקים כמו baldurs gate וNWN, אני כמעט לא נח אף פעם ובקושי משתמש בקסמים חוץ מBUFF כי אין צורך שיחקתי עד עכשיו על הרמה הכי קשה, אני לעיתים רחוקות יוצא מקרב עם פציעות והאויבים פשוט נופלים כמו זבובים כולל כמעט כל הבוסים שנתקלתי בהם עד עכשיו שמשום מה הdificulty rating שלהם כמעט אף פעם לא עולה על challenging מישהו עוד חושב שהמשחק קל מדי?? יכול להיות שיש באג ברמת הקושי של המשחק שהכי קשה זה בעצם הכי קל? :s05:
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אם אני מתחבר לחשבון שיש לו פרימיום במחשב שלי ואז מתחבר לשלי בלי פרימיום זה יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוך הקבצים של המשחק יש תיקיות בשם רדיו, החלפתי את הקבצים שהיו שם בקבצים שלי של MP3, אך זה לא מנגן לי אותם... מישהו הצליח לעשות את זה?
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-