עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Mantis,

המשחק החדש של היוצרים של סדרת גות'יק האגדית http://risen.deepsilver.com/ :jump1:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by wow,

התקנתי את המשחק המקורי ושאני בא להתקין את ההרחבה,בהתחלה הוא רוצה לעשות UPGRADE או משהו כזה אבל הוא לא עושה. איך מתגברים על זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המצב המתוח בארצו של הדוד סם והמשך משבר הקורונה הכריעו יחד - סוני מכריזה על דחייה לאירוע שהיה מיועד להתקיים היום, ללא מועד חדש בשלב זה לכתבה

4. התחלתי לשחק בזה המשחק לא ממש ידידותי למשתמש היה לי קשה בהתחלה לא הבנתי מה עושים בכלל אחרי יום יומיים של נסיונות הצלחתי כמה דברים אבל עדיין כנראה אני יודע רק 5% מהמשחק נקודה יפה שהגעתי אלייה זה שהצלחתי לשגר את עצמי ל ORBIT ואחרי זה גם להחזיר את עצמי לאדמה זה לקח לי הרבה נסיונות השגתי מסלול מסביב לקרבל ובנקודה הכי נמוכה שלו כבר הייתי בתוך האטמוספרה והקפסולה התחילה להשרף במהירות 3000 מטר לשניה לא הצלחתי להכנס למסלול שימשוך אותי לאדמה אז נזרקתי לסיבוב שני במסלול בפעם השניה שעברתי את הנקודה הנמוכה והקרובה ביותר לכוכב כבר נמשכתי לאדמה נשרפתי שוב הקפסולה איבדה שליטה אבל הצלחתי לפתוח מצנחים וליפול באמצע האוקיינוס לפי מה שאני רואה יש אנשים שמסוגלים ממש לתכנן משימות לכוכבים א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by J.allmighty,

היי, האם קיים תוספת למשחק unrel tournament שנקרא TO ? (tactical ops ) אני חושב... בגרסא 3.40 שניתנת להורדה חינם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים שגרמו להכי הרבה כאבי ראש להורים של שנות התשעים, ובזבזה לילדים את כל המטבעות בארקייד הקרוב לביתם הפעם נדבר על הסיפור מאחורי אחד ממותגי משחקי המכות האלימים שקיימים בשוק, שהמחלוקות שסבבו אותו בשנות התשעים, תרמו ליצירת דירוג לסיווג גילאים למשחקי וידאו המוכר לנו בשם ESRB. בעקבות הפופולאריות שלו נוצרו גם סדרות טלוויזיה שאחת מהן שודרה בארץ בשנות התשעים, סרטים וסדרה מצויירת. ועם היסטוריה מפוארת של משחקים מלאי דם ומתקפות סיום אכזריות במיוחד, הוא ממשיך לעורר חלחלה בשחקנים היותר עדינים ביננו. Mortal Kombat הסיפור של מורטל קומבט מתחיל בתחילת שנות התשעים, השנים בהם משחקי מכות בארקייד הפכו לפופולאריים במיוחד תודות למשחקים כמו סטריט פייטר 2 ו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by YemeniteCamel,

יש חוכמולוג בוויקיפדיה העברית שטוען שאין כזה דבר "משחק אלוהות", אלא רק "God game". כלומר, אי אפשר לקרוא ל"God game" משחק אלוהות בערך אנציקלופדי כיוון שעוד לא הומצא תרגום למושג הזה. מה אתם אומרים? האם ניתן לקרוא ל-God game משחק אלוהות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by psychuil,

השינויים המצופים: http://blogs.battlefield.com/2012/03/game-update-will-drop-on-the-27th-of-march-for-playstation-3-xbox-360-and-pc-will-come-soon/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לכל אלה שלא מבינים מה הולך DICE הוציאו עידכון למשחק בגודל של 4GB בערך הוא מותקן ישר עם הפעלת אוריגין בנתיים להרבה מאוד אנשים יש קריסות עם הודעה שהקבצים דפוקים ולעשות תיקון להתקנה של המשחק אני עוקב בפורומים של בטלוג בחו"ל בנתיים אין כ"כ תשובה כנראה זה בעיה עם הקבצים של השינוי שפה או שזה באמת בעידכון עצמו תמשיכו לעקוב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Kirma,

מישהו יודע ? ויכול לאמת את זה ??? אם כן יהיה שיפור משמעותי בביצועים לבעלי כרטיסי DX10.1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

מישהו מהפורום בא? אני כנראה הייה שם

12. Started by dani,

why i cant see the words?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by EladZone,

שלום, הבנתי שניתן לחבר את השלט של הסוני 4 למחשב בצורה אלחוטית, אשמח לשמוע אם מישהו עשה זאת ואם זה עובד בצורה תקינה לפני שאני קונה את השלט כמו כן, איזה ציוד כדאי לי לקנות בכדי לחבר אותו ב BLUETOOTH למחשב? תודה רבה אלעד

14. Started by Nazzz,

סוף סוף הסגתי את HALO אבל כאשר אני מתחיל להתקין אותו מופיעה לי הודעה שאין לי מקום במחשב וא שאין לי מספיק זיכרון יש לי מחשב P4 1.8 256 RAM GeForce FX 5200 64 MB 40 ג'יגה מה הבעיה משהו יכול להסביר לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה לעוזרים :

15. מעוניינים להמשיך ולהתרשם ממשחק הפעולה בעולם פתוח המתקרב? הסרטון הטרי הזה הוא בשבילכם להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A9%D7%9C-mafia-3-%D7%9E%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by J.allmighty,

שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by FPSbanana,

יש לי חשבון מקורי לא גנוב ולא פרוץ ולא השתמשתי בצ'יטים וקיבלתי באן מהסטים אני נכנס לCSS הוא לא נותן לי להיכנס!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אשמח לקבל המלצה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שאני מנסה להיכנס למשחק עולה לי ההודעה הזאת עולה לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. האם מישהו בבקשה יכול לתת לי הכוונה לפאטצ' השלישי של המשחק לא דרך האתר הרשמי...אני פשוט לא מצליח להוריד משם אם יש למישהו כוח אז האם הוא יכול לשלוח לי אותו ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אמיתי??? http://pcgalaxy.co.il/grand-theft-auto-5-comes-earlier-than-expected/ איך בא לייי

23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איך אתם יודעים כמה פריימים יש לכם? אני רואה שאנשים יודעים כמה יש להם בכל משחק....איך???????.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dennis14,

התחלתי לא מזמן את משחק התפקידים המעניין הזה אבל כבר באחד הקווסטים המוקדמים יש לי בעיה. הייתי אמור לקחת מכתב ממלך בני האדם למלך הטרולים אבל לאחר השיחה איתו המכתב לא הופיע לי ב - INVENTORY, מה אפשר לעשות ? (מלבד להתחיל מחדש...)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by GameGems,

דאנטה חוזר אחרי הפסקה ארוכה מאוד - אבל מצליח לגרום לנו להרגיש כאילו הוא מעולם לא עזב לכתבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים