משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://lg.io/2015/07/05/revised-and-much-faster-run-your-own-highend-cloud-gaming-service-on-ec2.html בעלות של מחשב יקר עם 1000$ חומרה בארה"ב אפשר לשחק 1800 שעות של משחק, ושם המחשבים משתדרגים כל הזמן עם חומרה יותר טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה... לחבר שלי יש מעבד core 2 quad q660 2.40 וכרטיס מסך 8600gt ו-512 זיכרון של הכרטיס מסך ו-2gb זיכרון פנימי... התקנו כרייסיס ולא ראו מי יודע מה ניסיתי לשנות את הביצועים על האיכות הכי גבוהה וזה היה תקוע לא יודע למה... בקיצור שיניתי רק את הרזולוצייה להכי גבוהה וזה נתקע אם יש עוד ביצועים לשפר אשמח שתגידו לי אה ו... על 8800gt זה יעבוד על הביצועים הכי גבוהים או שלא??? :jump1:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... hd4850 יכול להריץ את קרייסיס על הביצועים הכי גבוהים? אה ועוד שאלה זה משנה באיזה מסך אתה משתמש? נגיד 22 אינץ' ועוד???
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק ב G2A , ואני לא יודע אם זה כולל את האפשרות לשחק ברשת. מצאתי קוד ב 18 דולר והשני ב 22 ואני לא מבין מהההבדלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה נכון? במידה וכן, אפשר לקבל קצת פרטים על זה? תודה מראש... ...
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי התקנתי את הפאטץ ועכשיו יש לי בבמוצע 40 FPS על הגדרות High ורזולוציה 1024 על 768 , זה הגיוני ?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני יודע שהמשחק בוטל,אבל גרסת ה beta ראיתי כאלה שפרסמו שיש להורדה בחינם אך לא מצאתי לינק. האם זה נכון? והאם מישהו מכיר משחק שיצא לאחרונה (או שעתיד לצאת) שמזכיר את המשחק הזה?
-
- 12 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
קראתי מן "כתבה" באינטרנט, אבל אני לא בטוח לגמרי שהיא נכונה. רציתי לדעת מה דעתכם עליה: תחילת כתבה: בקשר לWii : המכשיר מבחינת ביצועי גרפיקה מאוד חלש כל אחד משאר מכשירי הדור הבא חזק ממנו לפחות פי12 רק לצורך ההשואה יש למכשיר מעבד במהירות 700 הרץ שזה בדיוק מה שיש באקס בוקס 1. הגימיק האדיר שזה בעצם החידוש הגדול זה השליטה החדשנית שזה פשוט רעיון אדיר חבל על הזמן. המחיר כמובן בהתאם הקונסולה מאוד זולה המשחקים לא חזקים גרפית אבל מרטקים מבחינת משחקיות וכמובן שיש במכשיר את כל המוסקטים של נינטנדו בניהם זלדה = בקיצור שווה למי שלא יכול להרשות לעצמו מכשיר יוקרתי או למי שרוצה קנסולה נוספת בנוסף לPS3 או XB360 אני שוקל לקנות את הקונסולה. עכשיו לחברה הגדולים בקשר לXBOX360 : המכשיר הראשון …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מעפן (במפרט),עכשיו לפי מה ששמעתי בדמו אפשר לשחק עם ps 2.0 אבל במלא אי אפשר זה נכון?,ואם כן יש אולי איזה פאטץ' או משהו שמאפשר לשחק איכשהוא עם כרטיס שתומך רק בpixe shader 2.0? אגב אותה שאלה לגבי medal of honor airborne
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חייבים שיהיה מותקן 2-HALF-LIFE על מנת לשחק ב-EPISODE-1 ,EPISODE-2? או שכל אחת מחבילות ההרחבה עומדת בפני עצמה ולא מחייבת את המשחק הבסיסי? האם כדי להבין ולהנות יותר מחבילות ההרחבה מומלץ בכל זאת לשחק את המשחק הבסיסי-HALF-LIFE-2 או שזה לא ממש משמעותי עבור אחד כמוני ששיחק במשחק הראשון בסידרה-HALF-LIFE-1 (זה שיצא בסוף שנות ה-90 ) ומכיר את הרקע הכללי. אני שואל את כל זאת,מפני שאין לי יותר מדי זמן וקיבלתי את הרושם שחבילות ההרחבה הן מצד אחד קצרות יחסית ומצד שני גם טובות בכמה רמות מהמשחק הבסיסי(שאותו אני מיתכוון לעבור בתקופה שיהיה לי יותר זמן פנוי). תודה מראש על עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם ידוע על NFS חדש שאמור לצאת? ואם כן איפה אני יכול למצוא מידע עליו? (...לא בדיוק מתמצא באתר של ea)
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
היי חברים, מישהו יודע האם יהיה מולטיפלייר ב-far cry 4? אני לא מתכוון למצב co-op אלא מולטיפלייר אמיתי. האמת שלפי זה אני אחליט האם לרכוש את המשחק או לא...
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סיימתי את PSI OPS אבל בסוף היה רשום ''TO BE CONTINUED'' אז זה אומר שיהיה לזה המשך משהו כמו ''PSI OPS 2?'' ויש לי עוד שאלה.. המשחק-Guild Wars קיבל 9.2 ב גיימספוט למישהו יש ניסיון עם המשחק הזה?? זה משחק טוב?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יהיה המשך למשחק BATTLE REALMS? סיימתי אותו ואת התוספות וממש נהנתי יש איזה תכנון לעשות המשך? אני יודע שהתוספות יצאו ב 2002 ועכשיו 2005 אז יהיה המשך? :-\
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מתוכנן כותר (משחק) חדש בקרוב בסדרה C&C אחרי ה ZERO HOUR??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יהיה/יש המשך למשחק COMMAND & CONQUER Generals: ? ואני לא מתכוון לתוספת של גנרלס...... ד"א אם אין המשך אולי יש משחק שדומה למשחק הזה פשוט בין המשחקים הכפיים ביותר ששחיקתי בהם...... תודה ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449 ההוכחות נראות חותכות למדי... וככל הנראה הדבר נעשה ללא רשות ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם יפסיקו מתיישהו לקדם את הגרפיקה???? שכבר לא ינסו לעשות את הגראפיקה יותר ויותר חזקה ואמיתית....?? יש סוף לזה???
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת,חשוב שהדרישות יהיו מינימום ולא ומומלצות. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-