עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by UnwiZ,

אתר שנפתח לפני כמה חודשים (וזמין אגב גם בשפה העברית), ומאוד דומה לפוטסטאר או להאטריק בז'אנר - רק שמדובר בכדורסל ובשליטה על שחקן אחד בלבד (ניתן גם לקבל קבוצה, אבל זה טיפה יותר מסובך...) http://www.cyberdunk.com/?ref=80572 (הלינק מציין שאני הפנתי אותכם, אז אני אשמח אם כאשר תרשמו, אז תרשמו דרך הלינק הזה ספציפית מכיוון שאני מאוד ארוויח מזה, תודה :>) כשנרשמתי למשחק הסתייגתי ממנו בגלל אותן 2 סיבות שציינתי למעלה בקשר לייחוד שלו, אבל למעשה זהו משחק מאוד מהנה וש-קל להתמכר אליו. לאחר שאתם מקבלים שחקן, אתם יכולים לאמן אותו וכך לשפר את היכולת שלו, לנסות ולהתקדם במעלה רמות הליגות והקבוצות עד לקבוצת עילית אמיתית, לנסות ולהגיע לHALL OF FAME (המשחק עדיין בליגה השניה שלו, ככה שזה דווקא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by XtaZi,

שלום לכולם מי מאיתנו לא מכיר את הסידרה HALO שווטר חסר מעצורים ואחד הטובים (לפחות משהו טוב של מייקורסופט) אז ככה גלשתי לי ומצאתי את המשחק החינמי הזה HALO ZERO משחק פלטפורמה חמוד ודומה ל HELF LIFE ZERO למי שלא מכיר זה משחק שעשוי בקוד פתוח עלידי מעריצים משחק מהנה בשביל להעביר את הזמן חשוב לציין זהו לא וארז וזה משחק חינמי :jump: אתר הבית: http://www.halozero.new.fr לינק ישיר להורדה: http://dobermann47.free.fr/files/halozero.zip תהנו אנשים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by X-Gamer,

חרשתי כל מה שאני יודע וכלום לא הצליח ועוד משהו איך אני שומר???

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע כמה לוקח המישחק המלאה! :-\

5. עשיתי וונדוס חדש ושכחתי לגבות שמירות אין לי כוח להתחיל הכל מחדש, הייתי בקנפיין לפי מה שזכור לי סביב ה 8-10 אחוז , אשמח אם מישהו יכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הממשיך הרוחני של Act of War (ואולי גם של C&C Generals 2) יושק בעוד חודשיים, וזמין עתה להזמנה מוקדמת בהנחה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/act-of-agression-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94-rts-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-2-%d7%91%d7%a1%d7%a4/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש איזה שהיא דרך להתחיל לשחק ישר מ IMORTAL THRONE?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by shefi,

Battlefield 2 "Euro Force" Booster נידחה http://pc.ign.com/articles/683/683440p1.html בטח גם ה Patch :-\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום אני יודע שהחודש אמור לצאת gta v למחשב עכשיו רציתי לדעת האם פרסמו דרישות מערכת למשחק ואם לא מתי אמורים לפרסם ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המשחק נתקע לי בתדירות גבוהה, המסך פשוט מתכבה וריסט למחשב היא האופציה היחידה. הסרתי את הדריברים של הכרטיס קול והתקנתי חדשים מאתר החברה וזה לא עזר. כמו כן, התקנתי את קטליסט 5.5 במקום 4.1 שהיה לי, אך גם זה לא עזר. מישהו מכיר עוד פתרונות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Refaelo,

יש כמה מגרשים שיש לי בהם בעיה יש מעין פסי אורך ירוקים כאלה שמאד מפריעים(הפסים הם נגד הפסים של הדשא) יש מישהו שאולי נתקל בבעיה ויש לו פתרון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. המוד המקורי הזה כבר כנראה זמן מה בשטח, כאשר לאחרונה שוחרר BETA 1.1. ניתן לשחק בחינם אם יש לכם HL2 או CSS וכו'... אני "גיליתי" אותו רק אתמול ופששש... ממש כיף ומצחיק. מי שאהב את "Rune: halls of valhalla" בטוח יאהב את זה. מדובר בקרבות של 3 קבוצות בו זמנית, עם משימות לגנוב זהב אחד מהשני וכו'. יש הרבה בלאגן, טקטיקות, קרבות מעניינים ואחלה גראפיקה. כרגע יש class אחד לכל קבוצה (2-3 נשקים ל-class), אבל עומדים להכנס עוד classes עם ההפצה של BETA 2 (שכבר הוכרזה לפני איזה חודש) + שיפורים למערכת הקרבות וכו'. (ובכלל עוד הרבה יותר תוספות צפויות לבוא) ניתן לראות תמונות של BETA2 בעמוד הראשי של אתר הבית - יש למה לצפות ! http://www.pvkii.com/ הורדה של BETA 1.1 מכאן: http://www…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. אני מעלה את המשחק ואז אני מקבל הודעת שגיאה כמו פה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by the kooks,

היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

329 מפות שיחקתי ואני כל הזמן מחפש עוד מפות...ממש מכור מתי יוצא החלק הבא? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by lhadad,

שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ??

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני תקוע בACT II במקום שצריך ללכת בשקט, ואם מישהו רואה אותך, הוא מפעיל את האזעקה והמקום ננעל וצריך להתחיל את כל השלב מההתחלה. המקום מלא באויבים, וכל מקום שאני זז רואים אותי, מה עושים? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by Aviad6,

הודתי בטעות בספרדית או משהו כזה איך אני מחליף?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by ofir38,

אני משחק במשחק ויש את המכוניות של המשתמשים האחרים של המחשב שנוסעות ..ברגע שאני לוחץ על ENTER אז הם עושות איתי מירוץ.. אבל למה אי אפשר להרוויח כסף כאשר אני מנצח אותם?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by bad-sector,

המשחק מתחיל, מראה את היצרן, פירסומת של אדידס מגיע בערך לשלב של הסרט אני משער - מראה מסך שחור ולא מתקדם, אף מקש לא מזיז אותו, והמחשב לא נתקע -כשאני לוחץ CTRL ALT DEL אני רואה את הסמן של העכבר, משהו מוזר ביותר, ניסיתי את כל הגדרות המסך האפשריות עם AA ו AF וגם בלי, מה יכולה להיות התקלה?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by lader,

האם הוא פועל גם בXP, מישהוא בדק?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by avivlevy,

איך אפשר לשים הגה לדמו של המשחק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, אני מחפש משחקי סימולטורים טובים. גרפיקה טובה, אווירה טובה, והכי חשוב: משחקיות טובה. שיחקתי עכשיו בAces High 2 וזה נראה ממבט ראשון מצויין, אבל הכול שם מבולגן וקשה לחדשים להתמצא, אז בינתיים זאת לא נראת אופציה. אני מחפש גם יש מולטי טוב, זה גם חשוב לי מאוד. תודה לעוזרים! אלון

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by Zeev86,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

אוקיי, היום בבוקר, בגלל שיש בחירות.. נצלתי את היום לפרמט כדי לפתור המון בעיות שהצטברו... עכשיו יש לי את ה TEST DRIVE, כבר הגעתי למסלול מספר 30, כבר הייתה לי הוויפר.. :'( ושמרתי את הקובץ שמירה שלי בכונן גיבוי כדי שלא אצטרך להתחיל מחדש... פרמטתי.. התקנתי מחדש את הווינדוס.. (XP).. התקנתי מהר TESTDRIVE, העלתי לאותו מקום את השמירה, ומה????? לא עובד :'( עכשיו אני לא מעוניין לעבור את הכל מהתחלה (הרבה מאוד זמן.. מה שאין לי יותר מדי).. אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שמירות באינטרנט או למישהו יש? בסביבות מסלול 30.. תודה :'(

• 4 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.