עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Acrios,

לאחר זמן משחק של 30 - 40 דקות בערך כל פעם המשחק פשוט נתקע דבר שמחייב אותי לעשות reset. המחשב פשוט לא מגיב. עד אותה נקודה המשחק פועל בצורה חלקה וטובה כך שלא נראה לי שזו בעיית חומרה. אולי הוא מתנגש עם איזו תוכנה שפועלת ברקע אבל אין לי מושג איזו, סגרתי את מרביתן וזה לא נפתר. יש לי את הדרייברים האחרונים של ati לכרטיס שלי radeon 9600 pro. בסיכומו של עניין אין לי מושג ירוק למה זה קורה. ??? עזרה תתקבל בברכה... נב. לא רציתי להכניס את השאלה ל"דיון הרשמי של doom 3 " כיוון ואחרי 130 עמודים הנחתי שלא ממש יתייחסו...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי אנשים , דיי מזמן , שנת 99 או 00 , היה את המשחק הזה Rollcage מעין מרוץ מכוניות , שיכולות לנסוע על שני הצדדים , ותוך כדי המירוץ יכולת להשתמש בכל מיני נשקים כדי לפגוע בשאר המכוניות שמתחרות בך. אני ממש מת לשחק במשחק הזה שוב , הבעיה שאני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד אותו. הורדתי את הדמו מאיזה אתר , אבל הוא לא עובד , אני חושב בגלל שזה מותאם ל 3dfx , או משהו.. יש שם קובץ הפעלה של d3d ושל glide , ושניהם לא עובדים. זה מפעיל את המשחק וישר חוזר לווינדוס. למישהו יש איזה רעיון מאיפה אני יכול להוריד את המשחק המלא ? (בתנאי כמובן שהוא כבר משוחרר ואפשר להוריד אותו באופן חופשי כי אני לא חושב שעדיין מוכרים אותו ) ואם לא , אז אולי עזרה להפעיל את הדמו ... תודה. עריכה : זאת הכתבה …

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by yarl,

שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by dani,

כשאני מפעיל את המשחק אז אחרי הסרטונים אני מקבל שגיאה שאומרת error creating pixel shaderinges:pixelShaders \General\CarGlassInternal.pso משהו כזה מישהו יודע למה??? יש לי Ge Force 4 440 MX

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  5. שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר! מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים! אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אול…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לינק בבקשה... פיתרונות=walkthru ולא cheats

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by shlomi2003,

..אנקווה שטוב

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by The_overclocker,

נגמר, ויותר אי-אפשר לשחק אפילו עם ה Non-steam.. בעסה, אני יושב מאתמול ומנסה להבין למה זה לא עובד :\ עכשיו צריך לקנות אותו.. יש למישהו מושג איך ואיפה ? וכמה בכלל הוא אמור לעלות ? (אני לא רואה אותו ב STEAM שם)

9. Started by slim_shady,

שיחקתי במשחק והכל... ואז ראיתי ארנב ואחרי זה גם צבי והרגתי את שניהם, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו אחרי שהרגתי... ניסיתי לבדוק באפשרויות אבל לא מצאתי משהו כמו להרים גופה....? ??? ? אני בטוח שצריך איכשהו להרים את הגופה או לעשות משהו כזה.... זה לא הגיוני שפשוט הורגים וממשיכים כאילו כלום נכון?!?! תודה לעוזרים..... ;D (בבקשה לא להפוך את הנושא לדעתכם על המשחק, פשוט לענות על השאלה)

10. Started by STRENGTH,

ויש איזה אתר שאפשר לדעת תאריך מדיוק של כל משחק?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. דיי בהתחלה אחרי שאני אמור להביא לאי שלושה ראשי פשע מכמה מקומות בעולם ... צצה לי משימה חדשה שאומרת שמסתובב לי איזה אחד באי (אחד עם אפרו) ושאני צריך "to battering him" ניסתי את כל האפשרויות שאפשר ושום דבר לא מעביר אותי את המשימה הזאת ... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by yosizach,

חבר שלי הביא לי את המשחק קונטר סטריק רשם לי הכל את השם משתמש שהוא נכנס איתו לסטיימ הכל הכל הכל איימל סיסמא ובcd key ואפילו את המשחק עצמו הצלחתי להיכנס אב להוא קרא לעצמו בסטיימ שם משתמש ממש מגעיל שלא מתאים אי אפשר לשנות את השם משתמש ? ניסינו ביחד לא הצלחנו ועם אנחנו מנסים ליצור חדש ולשום שוב את ה cdkey הוא רושם שהוא בשימוש של שם משתמש אחר ... אי אפשר להחליף את השם ? שהוא רושם שם משתמש אחר הוא מתכוון עלינו אי אפשר למחוק או לשנות את השם משתמש ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by dani,

יש לי Gran Turismo 1 לפלייסטיישן 1 ואני רוצה לצרוב אותו ולשחק על ה PS2 שלי המשחק הוא בעיקרון CD-R אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD-R? כי אני לא רוצה לאמץ את העינית

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by kinggil,

שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by bykeking,

לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by yonik31,

האלה coduty 2',moh pacific asault למה לא עולים בכרטיס מסך 128 GF-MX440AGPx8 ,הכרטיס הזה חלש מדי למישחקים אלה?יש מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by yotam360,

כשהוא יצא בנובמבר כמה הוא בערך יעלה???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by deso,

נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

היי,היום השגתי את המשחק Grand Theft Auto San Andreas ל-PS2 ואחרי כמה זמן שאני משחק מופיע לי מסך שחור וכתוב: Error reading The Grand Theft Auto :San Andreas Disc אני יודע מה זה אומר,אבל מישהו יודע איך לפתור את זה?! יעני שזה לא יהיה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by most,

שמעתי שאם אני מתקין את הסטים על המחשב שלי ונכנס לחשבון שלי(לפחות פעם אחת) אני יכול לשים את הסטים על מצב Offline ככה שכשאני רוצה להכנס לסטים הוא נכנס בלי להתחבר לאינרנט...זה נכון? אם כן אז...אני יכול להתקין מהחשבון משחק לדוגמא:hl2 ולשים את הסטים על מצב Offline ואז להעביר את הדיסק קשיח למחשב אחר בלי אינטרנטוזה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Battlefield man,

hello can you pleas tall where is funest to play on source or on condition zero on online? ?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by WarMachine,

יצא הדמו של המשחק הזה, שאמור להיות בכלל לא רע, משתמש במנוע של FEAR, ומשלב אלמנטים של אימה. הנה לינק: http://www.fileshack.com/file.x?fid=8610 בכל מקרה התקנתי את הדמו, הכל טוב ויפה רק שאין סאונד בכלל, ולא משנה מה שעשיתי ואיך ששיחקתי עם המאפיינים של הסאונד לא הצלחתי לגרום לו לפעול. גם לכם יש את הבעיה הזאתי או לפחות פתרון לה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by DS,

הוא לא עולה בכלל! www.pcsx2.net

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by malcolmx9,

אתמול המשחק היה מותקן על מחיצה S, שהיא מחיצת האיכסון. את המחיצה הראשית של ווינדאוס מחקתי והתקנתי מחדש XP. רק ששכחתי לפני זה להסיר את המשחק ממחיצת האיחסון בצורה תקינה :-\. אז אחרי ההתקנה של XP, מחקתי את התיקייה של המשחק, כי הוא עשה בעיות, ועכשיו אני בא להתקין אבל דיסק ההתקנה ממשיךלהעלות לי את התפריט שבא אחרי התקנת המשחק, זאת שהדיסק רואה את המשחק מותצקן במחשב ואני לא יכול להתקין אותו! איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by avivlevy,

האתר IGN חשף את מחירו של קונוסלת המשחקים החדשה של סוני המחיר בין 2800-3400 שקלים באירופה! :screwy:

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.