משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מה אני צריך לקנות בשביל לשחק ב rise of the tomb raider 20 year celebration? יש לי את המשחק ב Steam. אני צריך לקנות את הseason pass?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בתור בעל מעבד 64 ביט - גם אני מחכה שמשחקים יעברו השקות ותמיכה ב-64 ביט. למי שכן יצא לטעום למשל את הדמו של אינויזיה הBLOOB דנסר, ב64 ביט הוא רץ פי 2 יותר מהר (32X2 = 64 מן הסתם ) השאלה הנשאלת היא, האם לדעתכם נתחיל כבר לראות בזמן הקרוב משחקים שיתמכו ב-64 ביט ? חוץ מההתקדמות של מערכת ההפעלה שעדיין אין ממש הסבה רישמית שכוללת דריבירים מתי לדעתכם או שאתם יודעים בידיוק מתי יצאו משחקים בגירסאות 64 ביט או פאצ'ים ותלאים שיהפכו אותם למסונכרניי מערכות 64 ביטים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
וגם אני רוצה לדעת איך אני עושה את המשימה עם ריידר הזה שאחרי שעשיתי משימה עם מכונית משוריינת כזאת והלכנו לבית שיש בו מישה ישן ואסור להרעיש יותר מידי ואז לקחתי משם את התחמושת ושסיימתי את המשימה הכנסתי את המשאית למוסך כזה ואז אמרו לי שאני יכול לשדוד בתים בלילה וגם אם אני רוצה לעשות משימה עם ריידר בקשר לשוד כלשהו עם המכונית הזאת איך אני עושה את כל הדברים האלה בבקשה עזרה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
FAR CRY כידוע משחק כבד, ורציתי לדעת איך הוא יעבוד על המחשב שלי : AMD ATHLON 64 512 MB RAM RADEON 9600 XT 2.8 GHZ ועוד משהו שמעניין אותי, איזה משחק כבד יותר DOOM3 או FAR CRY?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משחקים ישנים ואני רוצה להפעיל אותם במחשב והם פועלים או מהר מידיי או לאט מידיי יש איזה קובץ או משהו שמסדר את זה???
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://server1.crysis-online.com/video/SD/(Crysis-Online)%20Theatrical%20Crysis%20Trailer%201.mp4
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין מחפש את SSF2T למשחב - Super Street Fighter 2 Turbo. זה היה המשחק הראשון (ובין הבודדים) שרכשתי למחשב. פשוט משחק ענק - חבל שהדיסק נשבר לי בזמנו עד היום מתגעגע מישהו שיחק בחדש ? אני מקווה שלא יאכזב !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק יש סאונד והכל נורמלי, חוץ מהדיבורים של האנשים שאותם אני לא שומע משום מה מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, אני מנסה להפעיל את המשחק, אז מופיע מסך שחור ומשתנה הרזולוציה כמה פעמים, ואז הוא פשוט יוצא בחזרה ל-Windows. מה שמוזר זה שיש לי את ה- Demo והוא עובד מצוין. ניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש, עם ובלי ה-Patch אבל שום דבר לא עבד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון המשחק לחלוטין לא שחיק בשעות הערב, יש לי בכל השרתים rubberbanding, בשעות הבוקר לעומת זאת אני משחק ללא כל בעייה. מישהוא נתקל גם בבעיות כאלו? תשתית הוט וספק בזק בינלאומי 12 מגה, חיבור רגיל (לא גיימר) ללא חייגן.
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איך אני מגיע ל Aman'lu ? (או באופן כללי איפה העיר הזאת נמצאת על המפה)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן פיפא 09 וכשאני נכנס לאונלין אז יש שתי אפשרויות שאני לא מבין השניה והשלישית: http://up121.siz.co.il/up3/mj0mheewgzmx.jpg
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני בשלב שאני צריך לעשות משימות עם האישה שבתמונה. על המפה היו 3 סימנים של $ שכל אחד מהם מסמל משימה. עשיתי את 2 המשימות הראשונות והגעתי למשימה השלישית. במשימה השלישית אני שודד בנק ביחד איתה אחרי זה אני צריך לברוח ביחד איתה מהמשטרה. איך אני בורח מהמשטרה? אני כבר עשיתי מלא סיביבים בעיר ואי אפשר לברוח מהמשטרה! http://img148.imageshack.us/my.php?image=clip2ki2.jpg http://img134.imageshack.us/my.php?image=clipij9.jpg מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
ה-punkbuster בדמו מעיף אותי מכל שרת שאני מתחבר אליו. הוא טוען שיש לי או לשרת גרסה ישנה מדי. חיפשתי פאץ' לדמו (O-ם) ולא מצאתי. מה לעזאזל?-
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת אז זה נטען ואז אני לוחץ בפינה הימנית תחתונה על Join Game ונכנס לשרת ואני רואה את המפה ובפינה השמאלית עליונה יש את מי שהורג\נהרג אבל במקום שיבוא לי המפה שבה אני בוחר באיזה צד להלחם, זה יוצא לי מהשרת ואני מקבל את ההודעה הזאת שקשורה ל-Punk Buster וביטלתי אותו ואז כשניסיתי להתחבר שוב אז קיבלתי הודעה שאני יכול להתחבר רק עם PunkBuster, האם אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
עד היום לא שמענו אפילו רמז על כך ממקורות רשמיים - אך נתון שנתפס בעיניים חדות דווקא ב-LinkedIn מעיד על כך שיש תקווה כי משחק הפעולה ההיסטורי המדובר יושק גם ל-PC ולא לקונסולות בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית עליי לציין שאני לא גיימר ונמאס לי ממשחקים מהר מאוד. אבל יש לי אח קטן בכיתה ב 'שהוא ירצה לשחק . יש לי שני אופציות : 1.אני מחפש לעצמי נייד לשימושים אופיס אינטרנט +תוכנות ללימוד שפות +משחקים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9185--- זה המחשב. במידה ומחשב, אני כנראה יקח גם שלט אקסבוקס . 2.או אקסבוקס 360 + מחשב נייד שיריץ רק אופיס ואינטרנט בעיקר, + יכולת לתכונות ללימוד שפות . תודה,
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק לפעמים מגיע נמוך עד לכדי 30fps במקומות מסויימים! עם מערכת כמו שלי המשחק המזדקן הזה לא אמור לעבוד במעל 100FPS?? (ראו מפרט מחשב) וזה בלי שום תוכנות פתוחות ברקע. שוב זה בCS 1.6 הרגיל לא בסורס!
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
טוב בגלל שההנהלה פה לא מאפשרת פרוץ אסור לי לפרסם את הלינק אבל זאת לא תיהיה בעיה אחרי שאתם מתקינים את המשחק אתם צריכים לעדכן את ה PunkBuster שלכם. בשביל לעשות את זה צריך להוריד את ה-PB UPDATER, בטבלה תבחרו For all windows Games וזה יוריד לכם את הגרסא לWINDOWS. בתוך התוכנה תלחצו על ADD GAME ברשימה תבחרו את COD4, אם אתם לא מוצאים את המשחק ברשימה תלחצו על BROWSE ותלכו לאיפה שהמשחק מותקן אצלכם, אחרי זה תלחצו OK ואז CHECK FOR UPDATES. עכשיו ה Punkbuster שלכם אמור ליהיות מעודכן ולא צריך ליהיות עוד בעיות. עכשיו בשביל לשחק תחרותי אתם צריכים להוריד את הפרומוד בשביל להוריד את הפרומוד פשוט צריך להיכנס לשרת COD4 עם פרומוד וזה יוריד לבד. אנחנו לא רוצים לקדם קהילה פרוצה אז הנה כמ…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה!! אני כבר הרבה זמן מנסה להיזכר במרוץ מכוניות ממש חמוד עם מכוניות קטנות היו כל מיני מסלולים, ביניהם אני זוכרת מאוד את השלג המשחק היה במבט מלמעלה על המכוניות. מאוד אהבתי את זה! ואני כל כך רוצה להשיג את זה! מישהו יודע על מה אני מדברת? מוכר למישהו המשחק הזה? תודה על העזרה מורן
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-