משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני משחק בSpider-Man - Web of Shadows ספידרמן החדש זה עובד בהתחלה טוב עד שזה מגיע לקטע במשחק של אקשן של מכות וזה פתאום נהייה איטי ועוד משחק הX MEN החדש אני נכנס אל המשחק והמסך דק האור הירוק הופך לצהוב ומתחיל להבהב וכותב IMPUT SIGNAL OUT OF RANGE זה בעיה במסך ? כי המשחק עובד שומעים ולא רואים מפרט של המחשב תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-142441576.JPG כרטיס מסך GEFORCE 8400 תודב רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי סרטון ראשון שלנו אשמח לתגובות בונות למי שלא עובד
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר או תוכנה שתומכים בצפיה מפלאפון? אנדרואידי לצורך העניין
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את הקמפיין ב3 וב4 החלטתי לרכוש גרסה מקורית ולשחק במולטי ב4 מחפש טיפים לשחקן מתחיל- סוגי המשחק, איפה הכי כדאי לצבור ניסיון בהתחלה, שימוש בנשקים ועוד...
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה ) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX. המשחק האומר הוא BLACK. מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל. המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן. למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה …
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300488,00.html
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר של CS בארץ איפה שרשומים כל השבטים? תודה, עמית.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תוכנת סטים של Valve, שעד לא מזמן הייתה זמינה רק לפלטפורמת ווינדוס, מקבלת רענון עם עיצוב חדש לדף הבית, שיתאים את עצמו למשתמש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%aa-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
איך אתם יודעים כמה פריימים יש לכם? אני רואה שאנשים יודעים כמה יש להם בכל משחק....איך???????.
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המשחקים כמעט לא מתחדשים ואם כן אז הם לא מנצלים בכל מקרה את הכרטיסים החדשים
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב האם חייבים להתקין פאטצ' 1.1 לפני התקנת 1.2 או שאפשר להתקין ישירות את 1.2 ? איך אני בכלל אמור להתקין אותם אם יש לי חלונות 7 64 bit ? האם יצאו פאטצ'ים שמתאימים ל- 64 bit ? תודה
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
יש חוכמולוג בוויקיפדיה העברית שטוען שאין כזה דבר "משחק אלוהות", אלא רק "God game". כלומר, אי אפשר לקרוא ל"God game" משחק אלוהות בערך אנציקלופדי כיוון שעוד לא הומצא תרגום למושג הזה. מה אתם אומרים? האם ניתן לקרוא ל-God game משחק אלוהות?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לקבל המלצות על קונסולות משחקים בשביל קנייה, התקציב לא מוגבל אבל שלא יעלה כמו מכונית אני לא חושב שאפשר להגיד "קונסולה X יותר טובה מקונסולה Y" אבל אני לא מכיר את המאפיינים של אף קונסולה כמעט אז בבקשה תכתבו כאן מה טוב ומה רע בכל אחת ותגידו מה אתם ממליצים. אפשרי גם קונסולת משחקים ניידת שמעבירה את הזמן בכיף ומכשירים אחרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מכורים לגיימינג שהולך אתכם בכיס לכל מקום? אלו הכותרים הבולטים החדשים שאתם חייבים להכיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, אני מנסה להפעיל את המשחק, אז מופיע מסך שחור ומשתנה הרזולוציה כמה פעמים, ואז הוא פשוט יוצא בחזרה ל-Windows. מה שמוזר זה שיש לי את ה- Demo והוא עובד מצוין. ניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש, עם ובלי ה-Patch אבל שום דבר לא עבד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חברים אני רוצה שתביאו לי המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון. משו בסגנון הdelta force.. חח אני יודע שאני מיושן אבל אני מת על המשחק הזה תביאו לי משו בסגנון הזה רק יותר חדש ועוד דבר שהמשחק יהיה למחשב ולא רק לרשת! תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 256 זיכרון וג'יפורס 4 MX תמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בו נ.ב המונדיאל יפעל במחשב?
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מדובר במשחק חשיבה. צריך לסיים כל שלב בפרק זמן קצוב, הגעתי עד למסך 65 וכאן נתקעתי! אין ספור פעמים ניסתי ולא הצלחתי. מטרת המשחק הוא להכניס את הכדורים יחד עם האיש במינימום זמן וזאת כדי להרוויח נקודות מהזמן שנותר. מבקש את עזרתכם, הקוד לכניסה לשלב הנוכחי הוא:lE5SUVG3LY4 יש לבחור כבר מן ההתחלה את האפשרות השניה:ENTER LEVELCODE טיפ קטן: נאלצתי להשתמש בצילום המסך כדי לנסות ולחשב מה הדרך הנכונה לסיים את השלב ולא מצאתי. לכל הדעות אתגר מוחי. קישור למשחק: http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm בהצלחה ותודה
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאתמול בערך המשחק שלי קורס בכל פעם שאני טוען את השמירה(ות) האחרונות שלי. בסה"כ מה שקורה זה המשחק טוען את השמירה ואחר כך הוא פתאום קורס, שום דבר בניהם... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אוף איזה באסה...אני מקווה שתוכלו לעזור לי. פרסמתי פניה בעבר אבל לא קיבלתי תשובות,אני מקווה שנתקלתם בבעיה הזאת : קניתי מחשב עצבני לא מזמן עם GEFORCE 7900GT ,E6300 .בקיצר מחשב רציני. כשהתקנתי את המשחק F.E.A.R בהתחלה הסאונד עבד לי במסך הראשי ואח"כ כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. הוסבר לי שאני צריך להתקין קובץ שנקרא WMFADist.exe . מאז שהתקנתי את הזבל הזה זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספ…
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני משחק הרבה בשחקי רשת ורובם עובדים נורא טוב לאחרונה התחלתי לנסות את flyff הורדתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט נתקע אבל אני לא מתכוון נתקע מבחינת זה ששום דבר לא זז או משהו כזה היצורים זזים במקום משתקלים ימינה ושמאלה אבל אני לא יכול לזוז מהמקום או להכות מפלצות...(אני יכול לשנות את הנקודת מבט בעזרת העכבר) יש לי 64x windows xp מהירות אינטרנט 1.5 כרטיס רשת ob 1/10/100/1000 אם זה קשור בכלל... כרטיס מסך 800 gt של ati ומעבד 6300e אם מישהו צריך שאני יפרט יותר על משהו שיגיד אני אשמח אם מישהו ינסה לעזור לי תודה... נ.ב כמו שהבנתי זה לא בעיה של פיירוול
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתכוון תמונה שיש שם את כול הערים\מערות\מקומות שאפשר לראות, ואז במשחק ללכת למקום בלי לחפש אותו? [וכן ניסיתי גוגל...]
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי אני מנסה לשחק ב COD5 לפני חצי שעה שיחקתי והכל היה בסדר יצאתי מהמשחק ועכשיו כל פע שאני מנסה להכנס הוא נותן לי את השגיאה הזאת ולא נותן לי להתחבר חיפשתי בגוגל וכל הפיתרונות שם דבילים כמו תעשה ריסט תפתח פורטים תאפס את הראוטר עשיתי את כל אלה (למרות שזה בכלל לא הגיוני כל הפתרונות האלה) וזה עדיין לא מתחבר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו עוד זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-