משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה ) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX. המשחק האומר הוא BLACK. מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל. המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן. למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה …
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המערכת שלי מריצה חלק את המשחק, אבל במהלך הקלטה של וידאו זה לא ככה. זה מקרטע, אני מאבד המון FPS... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300488,00.html
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאת תייקית השמירה של Call Of Duty World at War? אני מתכוון לפרמט ואני לא מוצא את התייקיה כדי שאני יוכל להמשיך את המשחק אחרי הפירמוט.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום שלום! לכבוד הקיץ, אני מזמין המון פעמים חבר הביתה. אבל אני מוצא את עצמי משחק איתו כל פעם משחק ליחיד בתור תור. בקיצור, אני רוצה שתמליצו לי על משחק, גדול או קטן, שבו אפשר לשחק ב-2 או יותר, אבל שיהיה איכותי. יש לי פנטיום 4 וWINDOWS 98. אה! ועוד משהו, המחשב שלי חדש, מה יכול לגרום לכך ש-GTA3 יעבוד לאט, ויעצור כל כמה שניות לרגע, וימשיך וחוזר חלילה. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
ראיתי בסירטונים שאפשר להאט את הזמן.. למשל כמו בסרטון הזה:http://youtube.com/watch?v=rH01ZbIHCSM&mode=user&search= איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כרגע סימתי את מקס פין 2 (שוב...התגעגתי). חשבתי להתקין את המוד שנקרא Mission: Impossible - New Dawn, הבנתי שהוא בין המוצלחים. http://newdawn.paynereactor.com/index.html יש עוד כמה שעות הורדה אז חשבתי אולי בינתיים אני יברר קצת מידע מישהו פה ניסה אותו? ההתקנה מסובכת? כמה זמן משחק הוא נותן? אגב מקס פיין 2 כל כך יותר טוב מכל משחק אקשן ששיחקתי בו בשנתיים האחרונות וגם בלי מנוע מדהים, לדעתי הוא נראה מספיק טוב בשביל לצאת גם היום.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
השינויים המצופים: http://blogs.battlefield.com/2012/03/game-update-will-drop-on-the-27th-of-march-for-playstation-3-xbox-360-and-pc-will-come-soon/
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הוא כותב באמצע של ההתקנה שהדיסק הלא נכון ב]נים ואני צריך להכניס את הדיסק הראשון וממשיך להתקין אם אני מתעלם מההודעה וכך הוא מציג שאני צריך להכניס דיסק שלישי וזה מה שאני עושה ואז באמצע של ההתקנה של דיסק שלישי הוא שוב מתריע שהדיסק הלא נכון בפנים וצריך להכניס את הראשון אני מחכה שוב ובסוף הוא אומר ש: setup will terminate ויש איזו בעיה עם DLL בהתקנה . מישהו נתקל?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את המשחק קול אוף דיוטי שזה גרסת הבאטל אתמול, היום רכשתי את הגרסא של ה60 יורו לרשת. לפי מה שהבנתי זה מתמזג עם שחקני הסוני ואפשר לשחק איתם יחד. השאלה איך אפשר לתקשר עם שחקני סוני? הם לא יכולים (אני מניח) להוריד תוכנות דיבור כמו ventrilo או TeamSpeak .. והשאלה הכי רלוונטית היא האם אפשר להדבר איתם בParty של הסוני דרך המחשב ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס למשחק עולה לי ההודעה הזאת עולה לי
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום , אני דיי חדש במשחק הזה , יש ברשותי אוזניות ומיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לדבר עם חברים לצוות \ קבוצה. תודה מראש . דודי.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצא לי לשחק בהם.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
למי שמשחק.. באקט I במשימה מס' 2 לפני שהמסוק מגיע לאסוף אותך ואת הקבוצה שלך אני אמור לעשות עוד משהו אבל אני לא מבין מה.... (המפקד אומר עוד משהו אחראי שאתה מפוצץ את הארטילריה האחרונה משהו עם להוביל איזה מישהו... לא הבנתי מה הוא אמר) אם אני הולך למסוק הוא פשוט מסמן לי את המשימה כלא גמורה כאילו לא פותח את שלב 3 עזרה מישהו?????? :s05: (ויש לי מקורי.... :-\)
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי האם אפשר לשחק אונליין ב FIFA אם צד אחד PC והשני פלייסטיישן ? מדובר על FIFA 11 תודה.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום אני בשלב הראשון של הנהיגה במטריקס אני בורח מהמשטרה עד שאי מגיע לגשר ששם יש שני ניידות לפי החץ אני אמור לעבור את הגשר ישר אבל יש שם מחסום איך אני עובר
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
Battleborn, המשחק החדש והשאפתני שינסה לשלב בין הגישה של סדרת Borderlands לקונספט הממכר של משחקי הפעולה המקוונים, חושף את דרישות המערכת שלו בשילוב עם עובדה מפתיעה עד מאוד אם אהבתם את ההומור, העיצוב החזותי והמשחקיות המטורללת של סדרת Borderlands המצליחה – כנראה שיש לכם די הרבה סיבות להתעניין גם ב-Battleborn, המותג החדש של חברת Gearbox Software שינסה לקחת את כל מה שעבד במשחקים ההם ולתרגם אותו להצלחה בעולם ה-MOBA ומשחקי הפעולה המקוונים. את התוצר הסופי נוכל לשפוט בתחילת החודש הבא, כשיושק באופן רשמי, אך בינתיים נוכל להתרשם מדרישות החומרה של המשחק, שחושפות בין היתר פרט מפתיע מאוד, כאמור – Battleborn לא יציע תמיכה ברזולוציות Ultra HD וברזולוציות של מסכים אולטרה רח…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הנחות עסיסיות עבור כותריה של חברת 2K Games, כולל Borderlands 3 העדכני והמצליח, מחכים לכם בחנות בימים הקרובים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
הפנינה האלימה Bulletstorm זוכה לחיים חדשים במחשבים ובקונסולות הדור החדש, עם אורח מפתיע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-