עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by simonsix,

* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves * Studio of the Year: Rocksteady Studios * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2 * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii * Best PC Game: Dragon Age: Origins * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Fighting Game: Street Fighter IV * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II * Best RPG: Dragon Age: Origins * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed * Best Team Sports Game: NHL 10 * Best Driving Game: Forz…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הפרק הבא של סדרת הפעולה ינסה לרענן את הנוסחה עם יותר קונפליקט בין-כוכבי, לצד גירסה מעודכנת ל-Modern Warfare המהולל כמובטח, אקטיוויז'ן ו-Infinity Ward חשפו את משחק מספר 13 (לא כולל כותרי ספין-אוף לקונסולות ניידות) בסדרת Call of Duty, שיקרא Infinite Warfare ויתרחש פעם נוספת בעתיד, כשהפעם גוף בשם Settlement Defense Force פוצח במתקפה על כדור הארץ כולו, בדרך למלחמת אזרחים שתתרחש בחלקה הגדול בחלל ועל כוכבי לכת שהם לא כדור הארץ. בטריילר החשיפה של המשחק החדש ניתן לראות הרבה מקטעים שבהם "העניינים כרגיל", עם לחימה בשטחים פתוחים לצד בני ברית למיניהם וברקע שלל פיצוצים בומבסטיים, זאת לצד קרבות חלל בכלי טיס עתידניים. Infinite Warfare מיועד להגיע למחשבים האישיים ולקונסו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zvkel,

לא מצאתי בחנויות לא מצאתי מאיפה להוריד help me

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433049,00.html#n

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Xplind,

שלום לכולם, הורדתי את המשחק קול אוף דיוטי שזה גרסת הבאטל אתמול, היום רכשתי את הגרסא של ה60 יורו לרשת. לפי מה שהבנתי זה מתמזג עם שחקני הסוני ואפשר לשחק איתם יחד. השאלה איך אפשר לתקשר עם שחקני סוני? הם לא יכולים (אני מניח) להוריד תוכנות דיבור כמו ventrilo או TeamSpeak .. והשאלה הכי רלוונטית היא האם אפשר להדבר איתם בParty של הסוני דרך המחשב ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הגירסה המחודשת והמשופרת של Gears of War, משחק הקרבות Killer Instinct וגם Rise of the Tomb Raider יגיעו אל ה-PC במהלך החודשים קרובים מחפשים משהו טוב לשחק בו במהלך חודשי החורף הקרירים? נראה כי למיקרוסופט יהיה איך לסייע לכם. שלושה כותרים מעניינים שהיו עד כה בלעדיים לקונסולת ה-Xbox One ינחתו במחשבים מבוססי חלונות בחודשים הקרובים, והנה הפרטים שידועים לנו נכון לעכשיו. Rise of the Tomb Raider, משחק הפעולה-הישרדות-הרפתקאות שממשיך את דרכו של Tomb Raider המאותחל משנת 2013 וזכה לציונים חיוביים מאוד כשהושק בחודש נובמבר לקונסולה של מיקרוסופט, יגיע לפלטפורמת ה-Steam כבר במהלך חודש ינואר הנוכחי – כך לפחות נטען בעמוד הכותר שעלה לאחרונה ל-Steam עצמה. תאריך ספציפי עוד אין (זה יקר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Fasil,

http://www.esl.eu/eu/mw3/sd/5on5/test_cup/ יאללה להרשם כמה שיותר!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שאלה נוספת, האם ידוע לכם אם הולכים לשלב במשחקים חדשים את האפשרות של מעבר מגוף ראשון לשלישי כמו בווגאס? זה כל-כך חסר לי (אחרי ששיחקתי בווגאס) במשחקים אחרים /SHOOTERS תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by son gohan,

האם xiaoxiao ימשיך בסרטים שלו כנסו לאתר www.newgrounds.com תחפשו XIAOXIAO ותראו סרטים מחודשים (הוא כבר מפסיק להביא סרטים)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by eran1,

שלום לכולם יש לי אקס בוקס ביחד עם צ'יפ ואני מעוניים להרכיב אותו ואין לי מושג איפה אני יכול לעשות את זה? אני גר בב"ש אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז כדי לעשות את זה. שמעתי ממישהו שיש ברמת-גן חנות שעושה. מי שיודע ויוכל להגיד לי אני ישמח וגם אם אפשר את המספר טלפון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by -=Demon=-,

כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום

12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by tsur1,

שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajCZ0qX1S6Pk9BYenoQ40pJ76g9_suVeVROrD-9LIM8/viewform

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by PeteRoy,

אם אתה נחמד אתה מוזמן להצטרף לקלאן שלי, אנחנו משחקים Guild Wars, Battlefield 2, Counter-Strike Source ו DOTA. כנסו לונרילו באתר www.clancas.net

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rtr,

כמו שאמרתי.. מישחק RTS שלא יהיה דומה ל Warcraft רק מבחינת זה שהוא אסטרטגיה.. אלא שהמישחק יהיה בעבר כזה.. לא טנקים לא רובים לא רכבים אלא כמו בWAR... אבירים על סוסים , קשתים, חיילים פשוטים עם חרב ... יש רעיונות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by reinho,

nvm לא נגיעה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 3emi,

במקרה נפלתי על אתר חמוד חשבתי לשתף http://howlongtobeat.com/index.php לפי מה שאני רואה האתר מסתמך על גולשים שמשתפים זמנים שלוקח לסיים משחקים ויש לכל משחק כמה דרכי מדידה כמו Main Story 28h 27m Main+Extras 90h 15m Completionist 161h 46m בדוגמא למעלה זה נתונים מסקיירים קיצר אתר חביב הגעתי לאתר בגלל שבדיוק סוףסוף סיימתי את DEAD ISLAND ולקח לי 31 שעות הרבה יותר ממה ששערתי אגב משחק מעולה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המשתמשים מקבלים הוכחה נוספת לכך שקולם המשותף הוא בעל השפעה - המפיצה של כותר הפעולה מחליטה להסיר את מנגנון ה-Denuvo Anti Cheat החדש שיצר שלל בעיות ודאגות בלתי צפויות לכתבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by @guitarsuite@,

אני מת לשחק כבר במשחק הזה ! אז למרות שקשה לי להאין שיש דבר כזה, אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני יכול להוריד או שאולי יש איזה גרסאת אלפא\בטא. הכל יתקבל . תודה מראש לכל העונים!

20. Started by amit123,

חברה.... אתמול לא הייתה בעיה עם התוכנה...אבל היום כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעה שאומרת unable to start steam engine...failed with error 200:connection reset....משהו כזה....מה לעשות?הפעלה מחדש של הווינדוס לא עוזרת...וגם לא הפעלה מחדש של הסטים...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היו כאלה שאמרו ש ACTIVISION יורידו חלק מה- GORE אבל כניראה ש SOF לא יהיה המשחק היחיד שלהם שיציג דם מרשים ביותר http://www.gametrailers.com/player/44140.html http://www.gametrailers.com/player/44142.html יש גם HD. ניראה מדהים והרבה יותר מהנה מ GTA4.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MINIME,

יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

כשאני מנסה להכנס למשחק הוא אומר משהו על הכרטיס מסך ואני אומר לו "yes" ואז הוא לא מצליח להכנס ומראה שגיאה. מצ"ב תמונת של הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אחרי שאני לוחץ yes הוא שואל אותי: Use safe mode settings? אני עושה לו Yes. ואז הוא מציג את השגיאה וככה זה נגמר... ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by asihiz,

איך מורידים את הרדאר המעצבן הזה???? דרך אגב, משחק מדהים, גרפיקה הרבה יותר יפה מפיפא 2005 ומשחקיות מצויינת...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום ראיתי שאתמול פרסמו מידע חדש על הgta v...אבל רציתי לדעת אולי אם יהיה עוד מידע נוסף בימים הבאים של התערוכת E3 או שזה המידע היחיד שהם יפרסמו על לשחרור המשחק? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים