עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Guarding angel,

http://blazing-angels.uk.ubi.com/ps3/index.php אני חייב לומר משחק מעולה! גרפיקה ואפקטים מהממים רץ חלק כמו טוסיק של תינוק משחק מומלץ ביותר

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. נכון הוא מאוד כבד, אצלי יש קטעים שהוא מגיע ל 20FPS אבל חוץ מזה זה משחק קשה ומאתגר .. העלילה אולי משעממת אבל בכללי יש אקשן בלי הפסקה והגרפיקה מדהימה אפשר לשרוף על המשחק הזה שעות שלמות אז מי שמחפש להעביר את הזמן ויש לו מחשב טוב אני ממליץ מאוד

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי, התקנתי עכשיו את סורס וhl2 ועכשיו אני צריך שהסטים יגמור לעדכן אותם הוא עושה את זה עכשיו ממש לאט , יש לי אינטרנט 1.5 מתי השרתים של steam פנויים ומורידים מהר???, באיזה שעות כאילו ?! תודה

4. נראה לי זה נקרא אולי COLLECTIONS EDITION או משהו כזה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by esaly,

הדמו אמור להיות משוחרר היום... מישהו כבר הוריד?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by netanel38121,

בקשר למשחק ביג-שוק החדש שיצא. האם זה רק למערכת ויסטה? או שגם יהיה אפשר לשחק ב XP על DX9? כמו כן מעבד 6300 יוכל להריץ אותו סביר? תודה .

7. Started by Tomersoni,

אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by iem,

למישהו יש המלצה למשחקי מחשב לילדים עד גיל 10ברמה כמו של פיפא 07 ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  9. במהלך מסעותיי הגעתי לעיר שנביל(Anvil) מי שלא זוכר זאת עיר נמל, שבה יש לגילדת הלוחמים מרכז אימונים וגילדת הקוסמים מוכרת בו קסמיRestoration. התחלתי קווסט שבו קונים אחוזה גדולה ממשהו במחיר מצחיק, הולכים לישון בה ומתעוררים עם בית מלא ברוחות. הקווסט אומר לי לחפש את מי שמכר לי את הבית בImperial city. מצאתי אותו דיברתי איתו, ועכשיו אני צריך לשכנע אותו לבוא איתי. איך אני עושה את זה? הוא 100 בשביעות רצון ועדיין לא בא. עזרה בבקשה!!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. האם יש משחקים שתומכים במעבד 4 ליבות..? ???

11. Started by davidcohen,

לפני שנה בערך שמעתי שעובדים על hl1 שיהיה בדיוק כמו hl2 כאילו שיהיה מבוסס על אותו מנוע ויהיה להם את אותה הגרפיקה וכל הדבריים האלה... שמעתי על זה פה בפורום אפשר בבקשה תאריך יציאה של זה וכל הדברים שיש לכם על זה ?! תודה

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Sex$Booster2007,

מהם המשחקים שפעם חרשתם ואהבתם ואתם מתגעגעים אליהם היום? אצלי זה COMMAND AND CONQUER RED ALERT 2 YURI'S REVENGE 1.001 וגם EMPEROR BATTLE FOR DUNE 1.09, שני משחקי הRTS של אז הטובים ביותר, אפילו היום אני מעדיף אותם על כל משחק.

• 101 תגובות
    • 10.4k צפיות
  13. Started by tamiravigan,

אני פשוט לא מצליח לעבור את הBCT! עשיתי 2 נשאר רק את FAMILIARATION WEAPONS משהו כזה ואחריו חיפשתי צ'יטים לט מצאתי ברים לדילוג שלבים מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לעבור לי עם קובץ שמירה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by דניאל נ,

קרייסיס לא אמור לצאת בנובמבר ?! http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 משהו מוזר ביותר ... וגם המחיר שלו נמוך למשחק כמוהו. זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by amit123,

http://www.gametrailers.com/player/23927.html זה רק אני או שעכשיו יורד הרבה יותר דם כשנפגעים\פוגעים? וגם נראה לי שהמשחק הולך להיות הרבה יותר כבד מבעבר עם כל התוספות והמעבר לסביבה פתוחה יותר....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mosh18,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו R6Vegas ,NFS most wanted ו-BioShock אני קואה את ההודעה הזאת ואז המשחק נסגר יש אייזושהי דרך לסדר בעיה זאת?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by lmlm,

מי שרוצה לדעת, מי שזכה את המשחקים הטובים ביותר שהוצגו ב GC: PC Sam & Max Season One StarCraft 2 Hellgate: London The Settlers Rise of an Empire Crysis Enemy Territory Quake Wars Online Hellgate: London Enemy Territory Quake Wars Age of Conan: Hyborian Adventures למקוריש גם קונסולות) http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=27910 נראה שקרייסיס לא מוותר על שום פרס

18. Started by miki891,

כשאני מפעיל משחק MapleStory ואח"כ יוצא מהמשחק ופתאום מופיע לי הודעה שגיאה במשחק MapleStory שאין מספיק זיכרון משהו כזה. לא הבנתי איך פותרים את הבעיה הזאת. דיסק קשיח 40GB מקום פנויי: 25GB ובנוסף דיסק קשיח השני בגודל 160GB מקום פנויי : 131GB גודל זיכרון : 1G אני היתקנתי משחק MapleStory בכונן D של 160GB בהתחלה משחק הגירסה ישנה לפני שנה לא היה בעיות. עכשיו יצא גירסה חדשה שנת 2007 יש בעיות בהודעה שגיאה המוזרה. זה לא קשור לזיכרון DDR הוא תקין. הורדתי עידכון משחק MapleStory חדש. וזה אותו דבר הודעה שגיאה. אני היתקנתי בתיקייה אחרת ובלי לימחוק את משחק. ועדיין נותן הודעה שגיאה... מישהו מכיר את משחק MapleStory? מישהו ניתקל בתופעה כזאת? בן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by (G),

אני רוצה להמליץ על משחק FPS בשם the chronicles of riddick רציתי להודות ל-SIMONSIX שהזכיר את המשחק הזה בנושא שהעלו כאן לפני זמן מה. זה משחק ה- FPS הכי טוב ששיחקתי בו הי פעם.כרגע סיימתי אותו וכולי פעור פה. המשחק הזה סחף אותי מהתחלה ועד הסוף כולי מבואס שהוא יסתיים. כמה סרטוני וידאו של המשחק להורדה מהירה: (תורידו בהקדם כי הקישורים הם זמניים) http://www.superdance.co.il/videoclips/TheChroniclesofRiddick.avi http://www.superdance.co.il/videoclips/riddick2.avi http://www.superdance.co.il/videoclips/riddick3.avi

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by EnerGy,

שלום! אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר מכן הקתנתי את BF2 ואת הפאטץ 1.41 ואני מקבל שגיאת patching failed. ניסיתי להוריד מחדש, להתקין מחדש ועוד כמה דברים שקראתי כמו למחוק את הTEMP אבל שום דבר לא עזר :'( יש הצעות ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by iem,

כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  22. הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by galCool,

המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אני שונא סימולאטורים שצריך לקרוא ספר הדרכה של 200 עמודים רק כדי להרים את המטוס מעל פני הקרקע. מחפש בנרות סימולאטור טיסה טוב בסגנון מלחמת העולם הראשונה \ השנייה \וייטנאם \ קוריאה -כלומר בעידן שלפני טילי אוויר -אוויר ואויר-קרקע ,הראדארים ונעילות הטילים המעצבנות . במילים אחרות סימולאטור שנעשה בו שימוש בכלי נשק בכינון ישיר (מקלעים ,תותחים ,רקטות ) או בכאלו שמוטלים ממטוס (פצצות ,טורפדות). בשום פנים ואופן לא נשקים מונחים . רצוי כזה שמשלב משימות יירוט +פגיעה במטרות קרקע +גרפיקה טובה. המלצות?

25. Started by callMeAl,

החיילים בצוות לא עושים מה שאומרים להם. אני פוקד עליהם ב-MOVE לנקודה מסוימת והם הולכים להתאבד מול מכונת יריה ואחד מהם עושה טובה ועומד במסתור ועוד אומר שהגיע עד שבא לי לירות בו בעצמי ברצינות, זה המשחק הראשון ששמתי על המחשב החדש והוא מרשים גרפית אבל מבחינת "אינטליגנציה מלאכותית" הוא לא שונה בכלום ממשחקי 3D של סוף שנות ה-90. יש למישהו המלצה על משחק דומה עם אינטליגנציה מלאכותית משופרת, גם על חשבון המילה האחרונה בגרפיקה? נ.ב: אחרי משחק נוסף, אחד החיילים "נתקע" בתוך ערימת אבנים ולא מסוגל לצאת בשום דרך

• 6 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.