עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by chandler,

סתם שאלה, יש פה גאטר אחד ביום, ועשרות אנשים בטיאס שסתם יושבים.. (וגם הגאטר היחיד הזה מתנהל בשרת פרוץ............) אז..

2. Started by jackhammer,

קראתי ביקורת על המשחק החדש הזה שעושה שימוש במנוע הסורס של HL2 http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108661 לכל אורך הביקרת הוא מדבר על הקופסא הכתומה מישהו יכול להסביר לי על מה בדיוק מדובר? מה זה הקופסא הכתומה....

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by SyndromE,

הופתעתי לגלות שהמשחק שכל כך חיכיתי לו (והספקתי לשכוח אותו) כבר יצא ב-16 לינואר השנה ! המשחק הראשון היה פגז לפי מיטב זכרוני, מדובר במשחק אונליין מיוחד במינו, כאשר שחקן אחד בכל קבוצה הוא ה-commander המנהל את הקרבות\בנייה ממבט על בדיוק כמו ב-RTS ושאר השחקנים משחקים דמויות אשר הוא "מייצר", ממבט ראשון\שלישי. נלחמים \ משתדרגים \ הורסים מבנים של היריב וכו'... את ה-objective שקובע ה-commander רואים בזמן המשחק, עם דגש גדול על שיתוף פעולה... הגראפיקה בראשון היתה לא רעה לזמנה, ועכשיו היא אמורה להיות הרבה יותר טובה! אני בזה הרגע מוריד את המשחק (יצרתי חשבון DEMO ל-5 שעות חינם) נראה מה הוא שווה באמת ! http://savage2.s2games.com/main.php screenshots: http://savage2.s2games.com/media.php…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ToXiN,

כשאני מפעיל ת'משחק יש לי תהבהוב השחור הזה שציירתי למעלה וזה מביא קריזה! המחשב שלי זה: p4 3.0 GHZ 1024 DDR GeForce 6600GT 128

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by alex_2007,

איך אני בוחר את הקבוצה של רונלדיניו אני לא מצליך למצוא איך קוראים לה?? ואיפה מוצאים אותה ?????

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות שמעניינות אותי: 1 אם לדוגמא יש לי משחק מקורי ואני רוצה לשמור על הדיסק כמה שיותר,אז התקנתי את המשחק אבל את הדיסק המקורי גיביתי ואני משחק איתו. א' האם זה חוקי ? ב' האם המשחק יפעל עם אותו דיסק צרוב ? 2 יש משחקים שלוקח הרבה זמן לפרוץ למשל רידיק 2 שעדיין לא נפרץ. למה החברות משחקים לא משתמשים באותם הגנות טובות (כמו של רידיק 2 למשל) ? אני יודע שאותה הגנה עולה הרבה כסף (אם אותה חברה שפיתחה אותה רוצה בכלל למכור) אבל הרי זה אינטרס של אותה חברת משחק שיהיה לה את אותה ההגנה לא ? פשוט אני יודע שאנשים (אמנם לא כולם אבל הרבה) יש להם סבלנות קצרה ואם תוך כמה זמן משחק מסויים לא נפרץ הם פשוט הולכים וקונים אותו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by amir85,

זה מין מרוץ מכוניות חדש שיצאה או שאמור לצאת. זה אמור להיות בעולם פוסט אפוקליפטי, שבו הם עושים מרוצי משחקים יש שם כל מיני מפלצות ושטויות ונראה לי שזה של ACTIVISION, יש למישהו רעיון ?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

טוב אז אני בא לשחק היום ואין בכלל סרברים. אולי איזה 2...ובהיסטוריה יש כמה סרברים שאם אתה מנסה להיכנס לחלק מהם הוא אומר Server is out of date אני לא מבין מה הקשר... חשבתי על האפשרות שמישהו פרץ לי לחשבון...אבל אם כן אז למה הוא לא שינה את הסיסמא...? זה יכול להיות? לעוד מישהו יש את הבעייה? ד"א שיניתי את הסיסמא... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by AmorphisM,

:jump: אני מאושר כמו ילד קטן! זכיתי להיות בוחן בטא של משחק שמ-א-ד רציתי לשחק בו! http://www.mmorpg.com/spellborn_promo.cfm (אותו שם כמו פה) ואני גם היחיד מישראל שזכה, 90 אחוז שם מארה"ב ואנגליה. יש פה עוד מישהו שהולך להיות בבטא?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Rise<3,

אם אהבתם תעשו לייק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fadida,

לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by eliko9,

כמה שאלות שמעניינות אותי כבר זמן רב... כמה זמן לוקח בערך לפתח משחק מחשב? (זה נכון שלקח לפתח את סימס כמה שנים טובות?) בכלל איזה משחק לקח לפתח אותו הכי הרבה זמן... מה זה מנוע גרפי בדיוק...לא הצלחתי למצוא תשובה שמסבירה את זה טוב והאם עומד לצאת באמת C&C חדש בעתיד? ועוד כמה שאלה.. ה"כרטיסי מסך" של התחנות משחקים (ps2/xbox) הם בהרבה יותר טובות מהכרטיסי מסך של המחשבים האישיים? ואם אפשר לתת דוגמא לנתוניי החומרה של הכרטיסים הללו...

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by David_K,

בתור פאנבוי מושבע של הסידרה אני חייב לציין WOW ,האתר שנחשב בין הנוקשים יותר נתן למשחק הזה 10 ! http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-16-assassins-creed-brotherhood-review?page=1 אני כבר לא יכול לחכות לשים את ידי על המשחק הזה ... לדעתי AC2 היה המשחק הכי טוב שיצא עד היום ,כבר לא יכול לחכות לשחק בזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bbking,

תמחקו את ההודעה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה לגבי הדו שיח במשחק הדברים שאני עונה משנים את מה שיקרה במשחק ? ואם יש ויש, אז איזה כן ואיזה לא

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by nehmia,

אני לא מצחליח להוסיף סרברים למועדפים....אני לוחץ עלים ולוחץ שיעברו ואז הם לא מופעים שם....מה לעשות.?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. מחכים בקוצר רוח לקאמבק הגדול של אחד ממשחקי הפעולה המפורסמים ביותר בסביבה? תאריך היעד נמצא במרחק של פחות מחודשיים, וכעת גם תוכלו לבדוק לאיזו חומרה תצטרכו בכדי להפעיל אותו אחד המשחקים המבטיחים ביותר לשנת 2016, בייחוד בכל הנוגע לקטגוריית משחקי הפעולה, הוא ללא ספק החלק הרביעי בסדרת Doom – שמיועד להגיע לקונסולות הדור הנוכחי של מיקרוסופט וסוני ולמחשבים האישיים ב-13 במאי, במידה ולא תהיינה דחיות בלתי צפויות כלשהן, כמובן. במסגרת המסע אל עבר ההשקה המיוחלת, המשחק יקבל מבחני בטא סגורים למצבי המשחק המקוונים שלו, החל מה-31 במרץ ועד ל-3 באפריל – כלומר בעוד כשבועיים מהיום. הבטא עצמה אומנם תהיה מוגבלת לאלו שביצעו רכישה של המשחק Wolfenstein: The New Order אי שם בשנת 2014, …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by MushMush,

בעע אני כבר יומים מנסה להבין מה הם רוצים ממני!@ מזהזהה איך אפשר לעבור את זה? זה עדיין בהתחלה שלב1.4 :bash:

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by CyberBot,

אני נכנס לסטים פתאום אני רואה INSTALL על הבלאק אופס יש מצב שזה בחינם?!

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by DivineS,

שלום לכולם, זה פראג שערכתי במשחק הגמר שלנו נגד Saevus.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by id3232,

שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!

23. .

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. הפרק האחרון בסדרה - מבוסס על משחקים שקבלתי מכם ומהצופים ביוטיוב

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שיתוף ושאלה. באתר הבא יש לא מעט מבצעים מעניינים ל 48 שעות הקרובות: https://www.bundlestars.com/en/games?page=1&publishers=Deep%20Silver&sort=discount&utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=deals%20deepsilver הבעיה היא שהמשחק שאני מעוניין בו נעול ל REGION ASIA: https://www.bundlestars.com/en/game/saints-row-iv-game-of-the-century-edition בלינק יש רשימה של מדינות שבהן המשחק לא יעבוד, אבל אני לא רואה ברשימה את ישראל, מה שמוביל ל 2 שאלות: 1. איך אני יודע איזה REGION מוגדר החשבון שלי? מצאתי ב SETTINGS של החשבון שלי הגדרה שנקראת DOWNLOAD REGION ושם מצוין ISRAEL - אבל אני לא חושב שבזה מדובר. 2. אם ישראל לא נמצאת ברשימה הנ"ל, האם אני יכול להיות בטו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.