משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי 1.6GH GF2 MX 400 256 rdram אז אם יש לכם המלצות למשחקי מכונית אז תמליצו.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי battlefield 2 עכשיו נתתי את הכונן DVD שלי לאחותי כי היא צריכה אותו ואין לי איך לשחק במשחק אין איזה שהו שיטה להפעיל את המשחק בלי הדיסק זה מציק אני מת לשחק !!!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתוח קובץ מסוים או לנסות להפעיל הוא כבר מזהיר אותי שאם אין לי ביוס אני לא יכול להפעיל..מאיפה אני מוריד את קבצי הביוס? (אל תגידו לא שווה ואין כמו הקונסולה - ברור שאין כמוה בנוגע להפעלת המשחקים אבל אני מחפש ביוס ולא עצות) :-*
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אם אני קונה את הPSP בארצות הברית אני אוכל לקנות משחקים בארץ והם יעבדו????
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הרגע סיימתי אותו, פשוט משחק מעולה ממליץ לכולם. ! http://img177.imageshack.us/img177/5876/vcvcv2tx.jpg
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך ת'קודים של gta san andreas בבקשה דחוף תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש תוכנה מומלצת ו או מקלדת שניתנת לכיון לפי הצורך?? במשחק GUNZ GUNZONLINE.COM ישנם המון תנועות שמצריכות הקלקה סופר מהירה עד בלתי אפשרית על המקלדת למשל: w-----space-----w----w-----shift------control וחזור במהירות נראה לי הגיוני לתכנת הכול בלחיצה אחת... אגב באותו הענין האם יש תוכנה כזו גם לעכבר?? gol36
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק the punisher וכשאני מכניס את הדיסק הראשון הוא מעלה את התפריט הראשי אבל כאשר אני לוחץ על התחלת משחק הוא אומר לי להכניס את דיסק מספר 1. אני ברגעים אלה מנסה להתקין את המשחק מחדש אבל אם זה לא יעבוד חשבתי על לשים no cd crack. מישהו יכול להביא לי אתרים/את הקראק עצמו כדי שסוף סוף אני יוכל להנות מהמשחק? או שהבעיה מוכרת וצאיך לעשות עם זה משהו אולי? תודה מראש. אודה להנהלה אם לא תמחק/תנעל את הנושא עקב הבעיה(גם כאשר אני מכניס את הדיסק המשחק לא עולה)
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תהנו: Online Alternative Shooting Game ___________________________________ / ______________________________ / / / ______ __ __ __ __ / / / / /___ / / / / / / \ / / / / / /______/ / / /__/ / / /\ \/ / / /__ \__________/ /______/ /_/ \__/ /____/ The Duel Advanced Techniques FAQ GunZ: The Duel Advanced Techniques FAQ Version 1.1 (Complete) --- By: Kevin Dino Copyright: June 28, 2005 (Dinosaur on GameFAQs - Linaus/Lenaus in-game) ============================================================================== Table of Contents ============================================================================== 1) Vers…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואי אני מאושר חחחח ;D הנה הכתבה http://www.gamespot.com/ps2/driving/needforspeedmostwanted/review.html את הציון ידעתי שיהיה באזור הזה כבר הבנתי לפי הדמו
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=2561&rtn=main-topten
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בוכה מאושר..המישחק הגיע כל כך הרבה זמן חיכינו לו! יאלה! תמונות\שיאים וכו!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
היי חברים, כשהרב נפגע (גם יש סימול מצב נזק בצאד שמאל למטה) כיצד מתקנים את הרכב ?! תודה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שמעו כרגע במשחק יצאתי מרכבת שהייתי בתוכה עם איש כלשהו ואז הרגתי כמה מפלצות וזה מראה לי להגיע לאיזה חדר בקרה שם והדבר היחיד שיש בחדר בקרה זה מחשב שצריך לרשום סיסמא כלשהיא כדי לפתו דלת מה עושים????
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תרשמו פה ;D אין לי מושג נ.ב: איך בועטים נמוך? לא לחיצה קצרה על D כי אז זה בועט חלש
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום למי שיש משחקי רשת RPG להמליץ אני השמח לשמוע! Wow לא להמליץ כי לדעתי השרתים הפרטיים עדין לא מספיק טובים. MU רק עם יש לכם סרבר טוב אם כלכלה טובה ו EXP לא מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי פאר קראי ויש לי כרטיס 7800 gt ושאני משחק יש כזה קטעים במשחק שהאדמה ניראת בצבע שחור ולא רואים את האדמה ,ואז פתאום רואים... זה ניראה לי באג במשחק.. הורדתי כל מני פיקסים למינהם.. אבל זה לא עזר משהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני עושה JOIN למשחק סינגל, אני בוחר באמריקה, בוחר נשק ואז DONE אחרי כמה שניות התפריט הזה חוזר לי והוא תמיד נשאר על YOU WILL SPOWN IN:0 מה אני עושה? אני באמת רוצה לראות איך המשחק נראה =\
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי את המשחק המקורי עידכנתי לpatch האחרון יש לי geforce 6600 gt אבל כל פעם שאני נכנס לסרברים אני מגיע לעמוד של בחירת הkit אבל המחשב נתקע ואני צריך לאתחל משהו מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אם מישהו מכיר א תהמשחק הזה זה קווסט , ויכול לעזור לי כי נתקעתי באיזה חלק ואני לא יודע אך לעבור אותו תודה. :-[
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-