עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי HTPC חדש (עם ATI 4770) שמחובר ל LCD 47 בסלון. למישהו יש רעיון למשחקים שיכול להיות נחמד שיהיו במחשב בסלון? (החל מטטריס ועד DIRT). תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by noam_m,

לפני 500 ימים בערך, באוגוסט 2010, גיליתי שיש ערוץ IRC לישראלים שאוהבים סטרקרפט. מאז הערוץ חווה עליות ומורדות. בתחילה הערוץ ריכז את כל הפעילות של סטרקרפט בישראל, לאחר זמן מה מנהלי הזרגלינג פתחו ערוץ משלהם ובשלב מסוים בליזארד שחררו פאץ' שאפשר לפתוח ערוצי צ'אט בתוך המשחק. אך הערוץ לעולם לא נסגר והכל בזכות האדם אשר פתח אותו, Rez. בימנו הערוץ פעיל בעיקר בשעות הערב, או כאשר מתרחש טורניר גדול כפי שאפשר לראות בגרף הבא: הצ'אט בערוץ נסוב סביב הדברים החמים שקורים בעולם הסטרקרפט (בזכות הבוט שמדווח ישירות מטוויטר), תוצאות של טורנירים, סטרימים של מקצוענים, מה אושו עושה בכל רגע נתון, הדבר המשעשע/מעצבן שקרה למישהו היום בלאדר, הטורניר הישראלי שמתרחש ברגע מסויים ועוד הרבה נושאים שוני…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

יש לי בעיה בזמן האחרון במשחקים.. שאני משחק המשחק פתאום יוצא לי , אבל הוא לא יוצא לגמריי הוא רק מתמזער.. ויוצא לי לשולחן עבודה ואז אני צריך ללחוץ על המשחק בשורה של ההתחל ואז הוא חוזר לעצמו.. יש לי כרטיס 7800 gt זה קורה לי כמעט בכל משחק.. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

מישהו מהפורום בא? אני כנראה הייה שם

5. הלהיט הבא של חברת Activision עושה מאמצים גדולים להוכיח שהגעתו למחשבים אישיים היא הרבה יותר מסתם המרה תוכן מעולם הקונסולות - באמצעות שיתוף פעולה עם NVIDIA וסרטון משחקיות חדש ב-4K לכתבה

6. Started by asihiz,

איך מורידים את הרדאר המעצבן הזה???? דרך אגב, משחק מדהים, גרפיקה הרבה יותר יפה מפיפא 2005 ומשחקיות מצויינת...

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש dual core e6750 עם 2 ג'יגה זכרון ו geforce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל להוריד משחקים מעניינים... אפשר בבקשה המלצות למשחקי SHOOTER? (סטייל דום חחח...) מה דעתכם על Far Cry..? או Medal of honor: Airborne? תודה! 8)

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by ag43,

לא לבלבל עם DARKSTAR ONE. משחק שמכנה עצמו בתור "סרט אינטרקטיבי" עם יותר מ13 שעות של וידאו במשחק. לא הייתי מתייחס אליו אלמלא העובדה שהצוות של MYSTERY SCIENCE THEAETER 3000 משחק שם בשלמותו. מישהו שמע\התנסה במשחק הזה? אם הם לקחו את חוש ההומור היחדוי שלהם למשחק יכול להיות שכדאי לנסות אותו. http://www.darkstar.gs/home.htm

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by Sting,

שלום, לאחרונה קניתי ג'ויסטיק והתחלתי להשתמש במימד האווירי של המשחק ,אני מעוניין לדעת אם ישנם טיפים כל שהם למטוסים\מסוקים להתחמקות מנ"מ \ א"א , ליירות א"א יעיל ,להפצצת א"ק מדוייקת וכל טיפ אחר שיכול לעזור תודה

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  12. משחק הנהיגה המגה שאפתני של Slightly Mad Studios מחליט לוותר על תקופת החגים העמוסה והתחרותית, לוקח לעצמו עוד מספר חודשים לטובת ליטושים ושיפורים – ויושק בתחילת השנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/project-cars-%d7%9e%d7%9b%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%94%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%92/

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by DOGMA,

הjoke emotes של הגזעים החדשים... http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7356708322203507049

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן התנקתי את המחשק והכל והתפריט היה בסדר וזה אבל במשחק משום מה יש לי שני מסכים קטנים ניסיתי לשנות את הרזולוציה אלב עדיין זה לא טוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  15. שיחקתי במישחקת עברתי את כל התחרויות שהיה של הגביעים עכשיו הגעתי כמו שהבנתי לתחרות הכי גדולה או משהו כזה התחלתי לשחק עברתי מרוץ אחד וכל השאר עדיין סגורים לא משנה מה עשיתי קניתי ביית יותר גדול קניתי את כל סוגי המכוניות שצריך לאליפות הזאת ועדיין כולם סגורים לא יודע מה לעשות והמישחק ניקנה הוא אורגינל

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by imac,

כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  17. למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  18. איך מקימים סרבר ב-Wolfenstein - Enemy Territory?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by jackhammer,

השגיאה הזאת משגעת אותי אני מנסה לשחק ב COD5 לפני חצי שעה שיחקתי והכל היה בסדר יצאתי מהמשחק ועכשיו כל פע שאני מנסה להכנס הוא נותן לי את השגיאה הזאת ולא נותן לי להתחבר חיפשתי בגוגל וכל הפיתרונות שם דבילים כמו תעשה ריסט תפתח פורטים תאפס את הראוטר עשיתי את כל אלה (למרות שזה בכלל לא הגיוני כל הפתרונות האלה) וזה עדיין לא מתחבר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו עוד זה קורה?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  20. אני בכוונה פותח את הסקר הזה בפורום משחקים ולא בפורום כרטיסי מסך כי מעניין אותי לדעת כמה משתמשים בתצורה הזו מבין כלל אלה שמשחקים במשחקים, ולא מבין אלה שמתעניינים במיוחד בכרטיסי מסך.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  21. יש לי בעיה בקאוונטר סטרייק ואני לא יכול לשחק... מה שקורה הוא שאני כל כמה שניות נתקע ( אבל רואה אנשים אחרים זזים ) הפינג שלי עולה לשמיים, וכתוב לי: WARNING: CL_FlushEntityPacket מה זה?? בבקשה תעזרו! תודה נ.ב ----> בזמן האחרון האינטרנט פועל לי ממשד לאט (כבלים ספק : 012 ) :AR15:

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by ktulu,

היי, אני יודע שקיימים 2 משחקים דומים לכדורגל וכדורסל שהם בעצם באותו סגנון. זה משחק של כביכול ילדים בשכונה, ובעצם מרכיבים קבוצה מהשחקנים בשכונה. המשחק משוחק במגרש קט רגל או סל בשכונה. חובבני כזה וממש מגניב. אז, לא זוכר איך קוראים לזה. מישהו מכיר את שם המשחקים?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by RnG,

התחלתי לשחק ואני רוצה להרכיב Party מהתחלה. כרגע אני ואחי משחקים ואנחנו מחפשים עוד אנשים. השרת הוא Darkmoon Faire, אז אם מישהו מעוניין לשחק ביחד ולהרכיב חבורה מאוזנת הוא מוזמן.

24. Started by psychuil,

השינויים המצופים: http://blogs.battlefield.com/2012/03/game-update-will-drop-on-the-27th-of-march-for-playstation-3-xbox-360-and-pc-will-come-soon/

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  25. הוא אמור להיות לפני DELFI אבל לא מצאתי שוב דבר אם למישהו יש איזה תמונת מסך עם המפה והוא יכול לסמן לי איפה למצוא אותו אני אשמח...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.