עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Oryam,

שלום לכולם וזה זה כבר המשחק השני שהתקנתי וגם בו יש את אותה בעיה גם במשחק The sabeuor וגם ב X-men Wolverine orginis יש לי בעייה בגרפיקה הכל עובד אבל תוך כדי משחק כאשר אני זז עם הדמות יש קווים כאלה לרוחב המסך , זה כזה גל כזה שעובר ברוחב המסך שאני זז לכל כיוון אפשרי וזה מציק ברמות שאי אפשר לתאר והורס כל הנאה אפשרית מהמשחק. המפרט של המחשב שלי: 4 GB RAM HD5770 AMD phenom II 4x 965 500 GB RAM מקווה שיש איזה שהוא פתרון אנשים =) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מישהו יכול לעזור לי ? אני מגיע למקום שאני נלחם בשני מפלצות גדולות אחרי זה לוחץ על כפתור להגביע מדרגות ששם על הריצפה יש תמונה ,ושאני נכנס אליה זה מעביר אותי למקום עם הרבה מיפלצות ושם אני מת למישהו יש פיתרון ?

3. Started by TAsraf,

אני צריך המלצות למשחקים שיצאו בין השנים 2003 עד ל2007 ראו מפרט בצד אני מחפש משחקים של פעולה אבל לא פעולה כבדה כמו מלחמת העולם השניה כי כבר נמאס דברים כמו Hitman Blood Money , Hitman Constract , Hitman 2 , Hitman Code Name 47 שד"א יש לי את כולם על המחשב.. הנה הרשימה של המשחקים שיש לי על המחשב: Brothers In Arms Battlefield Vietnam Battlefield 2 Commandos 3 Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Counter Strike Source Counter Strike 1.6 Counter Strike Condition Zero Call Of Cathulu Dark Corners Of The Earth Doom 3 Far Cry GTA San Andreas Hitman - Codename 47 Hitman 2 Hitman Blood Money Half Life 2 IGI 2 Covert Strike Me…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by myDGB blws,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alexrta,

תגידו פיפא 2003 יעבוד על המחשב שלי? (הדמו עבד)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. החבילה הבסיסית, מהחנות השכונתית, 220 ש"ח (העטיפה בעברית). 5 דיסקים + עלון עם המקשים וכמובן הCD-Key שמודבק שם. אני אמור לקבל עוד משהו ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום! עד לפנ כמה שעות, הייתי סגור על PS3.. אבל אחרי זה קראתי בביקורת שמבחינת ביצועים הוא לא משהו..האם זה נכון? אם כן, אז חשבתי לקנות מחשב - אבל האם ימשיכו לצאת משחקים טובים למחשב כמו ל PS ו XBOX ? עוד שאלה - מה לדעתכם עדיף (למשחקים) מחשב(כ.מסך יהיה 8600GT או 7900GS ) או PS3 ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Israeliko87,

RendeZook מכה שנית. רק הפעם עם סנייפר. שווה לראות!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ThunderBullet,

בזמן שאני משחק קוד 4 כל כמה זמן המחשב קופא ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש המחשב לי חזק ומצליח להריץ את כל המשחקים וזה פעם ראשונה שקורא לי דבר כזה ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ועוד כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט ושום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי לתקן את זה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BenSmall Brown,

ברור שיש באגים במשחק. אבל זאת הזדמנות להעלות רמות לפני כולם. כל ההבהלה עם הבאגים זה אולי בכוונה של אומנות חשמלית. זה כל הקטע שאתה עולה רמות לפני כולם כי סטטיסטית יש פחות סיכוי שיהיו שחקנים טובים ממך. ואז אתה נשאר מקום ראשון בגלל כל הרמות ומה שהן נתנו לך. הבנתם? 20 פעמים (משחקים) אותו הדבר איך לא הבנתם את זה?

11. שיתוף הפעולה בפרופיל גבוה בין מיקרוסופט לחברת Bethesda אותה רכשה בתמורה ל-7.5 מיליארד דולר מרגיש כמו סיפתח גרוע למדילכתבה

12. http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1103587 ROFL!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by SciFi7,

שלום, אני מחפש משחקים של להטיס מטוסים, שיהיו כמה שיותר מציאותי! אני מכיר את Microsoft Flight simulator X אבל יש עוד כאלה בתחום ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by FishnZone,

הגעתי ל 69% והכל נעול , המכונית שלי משופרת עד הסוף , אני על 10 רייטינג (הכי גבוהה) עשיתי יותר מ10 מרוצי רחוב ועדין לא נפתח משהו... יש גם חלקים למשחק למי שלא שם לב , (יענו STAGE וזה מופיע שלוחצים על T ואז על החץ ימינה) ואצלי זה לא נמצא ... (יענו סיימתי את החלק) מה אני עושה עכשיו ? *אמרו לי שצריך לקנות HUMMER ויפתחו לי עוד מרוצים... אבל אני לא רוצה לקנות סתם וזה יתפוס מקום ועוד משהו... יש למישהו מדריך לגבי כיוונוני האוטו במוסך הכחול ? מה הכי טוב ואיך לעשות להגיע לביצועים מקסיימלים P: ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ויוצא למסך הראשי.(כל זה קורה מתי שמסך התעינה נגמר,ושאפשר לבחור מקום להתחיל ואיזה נשק) למשהו זה קרה או מכיר את התקלה ויודע מה לעשת שבבקשה יסביר לי איך לפתור אותה

17. הורדתי את אפשרות המחשב לעזרה (SYSTEM AID) ועדיין אני לא יכול להעביר הילוכים בלי שהמחשב יעביר לי גם! איך משנים את זה? התחרפנתי אני משחק עם הגה וזה מעצבן ביותר...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by orenc17,

ממש לא ידעתי איפה לשים את הדיון הזה אבל ננסה בכל מקרה מישהו יכול למצוא לי את הסמן שיש בטעינה של המשחק הנסיך הפרסי 2 הלוחם שבפנים ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר תודה אבל ממש תודה למי שימצא ויפרסם פה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. איזה משחקים שהולכים להיות משחקים טובים ומצופים הולכים לצאת בחודש-חודשיים הקרובים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. כבר עבר חודשיים ויותר מאז הסירטונים והתמונות החדשות של hl2 ep2 יש איזה משו חדש? (כי ב-crysis וכל משחק אחר כמעט יש מידי שבוע תמונות וסירטונים חדשים..)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צמד כותרים בולטים זכו להשתחרר מידי הגנת הקבצים השנויה במחלוקת, זמן-מה לאחר שכבר נפרצו והופצו באופן פיראטי לכתבה

22. Started by b-or,

מישהו שיחק? איך הגרפיקה והמשחקיות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

משחק אדיר ביותר מי שמכיר את סידרת המשחקים האדירה הזאת להגיב כאןןןןןןןןןןןןןןןןןן

24. אז קניתי תמשחק NFSU ויש שמה את השיר של PETEY PABLO - NEED FOR SPEED ואני רוצה שיהיה לי תשיר הזה גם במחשב כMP3 או משהו שאני אוכל לשמוע אותו... אז מישהו מאיפה אפשר להשיג אותו? אם אני מוריד אותו אז זה לא נקרא וורז כי יש לי אותו בעקיפין 8) וחיפשתי בקאזה ואין שמה... מנהלים אם זה נקרא בשבילכם וורז תכתבו לי מה בדיוק הוורז ואם זה לא הפורום הנכון [אתם יודעים מה לעשות] ;D תודה לכולם!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Battleborn, המשחק החדש והשאפתני שינסה לשלב בין הגישה של סדרת Borderlands לקונספט הממכר של משחקי הפעולה המקוונים, חושף את דרישות המערכת שלו בשילוב עם עובדה מפתיעה עד מאוד אם אהבתם את ההומור, העיצוב החזותי והמשחקיות המטורללת של סדרת Borderlands המצליחה – כנראה שיש לכם די הרבה סיבות להתעניין גם ב-Battleborn, המותג החדש של חברת Gearbox Software שינסה לקחת את כל מה שעבד במשחקים ההם ולתרגם אותו להצלחה בעולם ה-MOBA ומשחקי הפעולה המקוונים. את התוצר הסופי נוכל לשפוט בתחילת החודש הבא, כשיושק באופן רשמי, אך בינתיים נוכל להתרשם מדרישות החומרה של המשחק, שחושפות בין היתר פרט מפתיע מאוד, כאמור – Battleborn לא יציע תמיכה ברזולוציות Ultra HD וברזולוציות של מסכים אולטרה רח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים