עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IlanF,

התקנתי את המשחק אבל הרזולוציה קצת נמוכה.. איפה אני משנה אותה?

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by black T.I,

כל המנהלים פה הם בני זונות וכלבים כל הזמן אתם מעיפים אנשים יא חרות

3. כרגע סימתי את מקס פין 2 (שוב...התגעגתי). חשבתי להתקין את המוד שנקרא Mission: Impossible - New Dawn, הבנתי שהוא בין המוצלחים. http://newdawn.paynereactor.com/index.html יש עוד כמה שעות הורדה אז חשבתי אולי בינתיים אני יברר קצת מידע מישהו פה ניסה אותו? ההתקנה מסובכת? כמה זמן משחק הוא נותן? אגב מקס פיין 2 כל כך יותר טוב מכל משחק אקשן ששיחקתי בו בשנתיים האחרונות וגם בלי מנוע מדהים, לדעתי הוא נראה מספיק טוב בשביל לצאת גם היום.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

איך אני מעביר לשליטה בג'ויסטיק בFL? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by benor,

למישהו יש אותו? ויודע מה עושים בשלב הראשון?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by aGGy,

האתר SC2CL שמארגן את ליגת קבוצות ה StarCraft II הגדולה בעולם מחפשת אדמינים! את הפוסט המקורי באתר אפשר למצוא כאן. מי שיכול ורוצה לעזור, תנו יד! מדובר באחד מהאתרים החשובים לקהילה העולמית, קהילה שצריכה עזרה!

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by Kirma,

מישהו יודע ? ויכול לאמת את זה ??? אם כן יהיה שיפור משמעותי בביצועים לבעלי כרטיסי DX10.1

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שלום כולם מאיפה מוידים את המישחק delta force החדש! בבקשה זה דחוף תודהלעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by INFERNO,

איפה אני יכול לרכוש את המשחק (מקום בארץ) ?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by dennis14,

http://www.gametrailers.com/player/48648.html?type=flv משחק שינסה להתחרות ב - L4D המצליח (ששיעמם אותי נורא). מבחינת גרפיקה ומגוון נשקים המשחק נראה יותר טוב (וגם המפלצות נראות לא רע).

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Zeev86,

יש לי כבר: BF3 Mass Effect3 The old republic Hot Pursuit כל שאר המשחקים של Bioware פשוט לא משתלם לדעתי לקנות בגלל DLC יש עוד משהו מומלץ?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by theunreal,

Battlefield 4 מרגש, סוחף, אמיתי. Battlefield 4 - סדרת המשחקים שכבשה אותנו ומולטיפלייר ששייך לדור הבא של הגיימינג. לסיקור המלא: http://www.ureviews.co.il/games/pc-games/battlefield-4-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/ מה אתם חושבים על המולטיפלייר? לדעתי הוא פשוט ענק. הוא גאוני, וזה מה שמייחד את המשחק הזה. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אני התקנתי את המשחק אני מפעיל אותו אך אבוי הוא טוען שהכרטיס שלי לא תואם OPENGL כאשר הכרטיס שלי כן תואם! הכרטיס הוא Diamond Viper V770Ultra אשר מבוסס על השבב TNT2Ultra

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  14. בעלת הבית החדשה של סדרת משחקי Gothic הפתיעה עם טיזר משחקיות חינמי במנוע ה-Unreal Engine 4 עבור הפרק המקורי משנת 2001 - ועכשיו דעות המעריצים יהיו אלו שיכריעו האם הפרוייקט יהפוך רשמי או ייזנח לכתבה

15. איזה משחקים שהולכים להיות משחקים טובים ומצופים הולכים לצאת בחודש-חודשיים הקרובים?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  16. Started by Trumpeldor,

התזמורת הפילהרמונית של לונדון הקליטה ומנגנת ממיטב נעימות משחקי הוידאו רק בשביל העטיפה הייתי קונה את הדיסק... http://itunes.apple.com/us/album/the-greatest-video-game-music/id472994506

17. Started by solidus,

אם יש פה אנשים שמשחקים בזה או מעוניינים להתחיל?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  18. Started by simonsix,

* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves * Studio of the Year: Rocksteady Studios * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2 * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii * Best PC Game: Dragon Age: Origins * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Fighting Game: Street Fighter IV * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II * Best RPG: Dragon Age: Origins * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed * Best Team Sports Game: NHL 10 * Best Driving Game: Forz…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by TeaTime,

אתה גם נידרש לקרוא את חוקי הפורום, ולראות שדיוני וארז אסורים נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש, בשלישית תורחק ננעל.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by zach,

שלום אני משחק במשחק אבל אחרי 10 דקות זה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות כי: זה מה שהמשחק דורש:Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium III 700 Mhz or Higher Video Card: 32 MB 3D Video Card Hard Drive: 1.4 GB HD CD-ROM: 8x or Faster RAM: 128 MB RAM ולי יש את הכל וזה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by vitali1987,

שלום לכולם אנחנו רוצים להקים חברה למתקני סימולטור של משחקים למחשב XBOX PS3 אנחנו נשמח לשמוע ממכם את התגובות ורעיונות שלכם בנושע

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מפרסם פה הודעה לחיפוש מישהו שירצה לבנות איתי ועם כמה מחבריי משחק - לא משחק בדרישות גבוהות בכלל,. משחק בסגנון של פיפוש למי שמכיר, עם עלילה נחמדה והרבה בדיחות שרוטות מקווה שאתם עדיין איתי אז תמשיכו לקרוא בבקשה, יש לנו את החלק היצירתי, זאת אומרת את העלילה ואת הרעיון ואת הדמויות ואת כל הקטע הזה, כמובן שאנחנו עובדים בשיתוף פעולה וכל רעיון נשמע ונשקל. עכשיו, מה שאנחנו מחפשים זה בעיקר את המתכנת, כי את הידע חסר לנו, מתכנת, ומישהו בעיקרון שמבין עניין ושיוכל לעבוד על הקטע הטכני, משחק בכיוון של 2 מימדים בעיקרון. יש שאלות ? משהו שכחתי?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  23. המשחק הפופולרי ביותר בהיסטוריית שירות המשחקים למחשבים האישיים מסרב לעצור, ומצעיד אותנו אל שיא מדהים של שימוש לכתבה

24. Started by reinho,

nvm לא נגיעה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. http://www.steampowered.com/nvidia/ עריכה :צודק אבל זה מגיע עם עוד כמה משחקים כמו hl dm

• 4 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים