משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
בכל שרת שהייתי בו אז היו לי פינגים של 300-700 ככה, 300 היה הכי נמוך שהיה לי! כשאני שיחקתי לא הורדתי/העלאתי שום דבר תוך כדי ובעצם רק המשחק פעל לי במחשב, אבל הפינגים היו גבוהים הפינגים הגבוהים היו גם בשרתים ישראלים שהייתי בהם, שם היה לי 300-400 ככה \: כשהתקשרתי לנטוויז'ן אז הם קיבלו ממני פינגים נמוכים של פחות מ-100, גם כשהייתי במשחק עצמו, אבל אני ראיתי במשחק שהפינג שלי הוא 300-400 ככה... עשיתי סריקה של האנטיוירוס שלי: מקאפי וגם עשיתי כבר סריקות של התוכנות: Ace Utilities Ad-Aware SE Personal Microsoft AntiSpyware ומחקתי את כל הספייוור שהיה לי ועדיין זה לא עזר, הפינגים היו גבוהים יש לכם אולי פיתרון בשבילי? נ.ב. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי אינטרנט 1.5 מגה של נטוויז'ן והמודם מ…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ב-3 הימים האחרונים אין אף אחד , בשום חלק מהיום, בשרתים של CS גרסה 1.5 לפני כן היו בממוצע 50-100 שחקנים בכל עת. מישהו אולי יודע מה קרה?
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן חברה ! האם יש פה קהילה של Leauge of legends? אנשים שמשחקים יחד , וכ'ו ? אני משחק כמה חודשים כבר ועניין אותי לדעת.. כי ראיתי כמה ישראלים כבר בפנים ואני משחק עם כמה חברים .. אם כן - VenusGod אני בשרת EUwest ותגיבו את שלכם בכיף נראה אולי יצא פה משהו חח
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
מישהו זוכר אולי איך קוראים למשחק הזה שיש טנקים קטנים בצבע אחיד שיושבים כזה על הר ואתה צריך כל פעם בתור שלך לכוון זווית וכח יריה בשביל לפגוע בטנק היריב זה משחק ממש ישן..ואני מת להוריד אותו אני מאמין שזה חינם כי זה מלפני הרבה שנים זה משחק שנראה כאילו עשו אותו בצייר אבל הוא בין הממכרים ששיחקתי עד היום
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האנשים שהחזירו לחיינו את סדרת Shadowrun נהנים מהצלחה גדולה חדשה בפלטפורמת הקיקסטארטר, הפעם עם כותר טקטי שמבוסס על המותג אשר בהשראתו נוצרו הסדרות MechWarrior ו-MechCommander לכתבה: http://hwzone.co.il/הקאמבק-הגדול-של-הרובוטים-הענקיים/
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
השחזור למשחק האסטרטגיה האגדי זוכה לתאריך השקה מעודכן ממיקרוסופט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום נכנסתי לאתר של סימס כדי ליראות מה חדש במשחק ותיראו מה מה מצאתי: Alienware עכשיו המשחק ניראה מה זה שווה@@@!!!!
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
החלטתי ככה לשחק שוב לחזור ולעביר את הזמן עם ה GTA4 ,התבאסתי קצת על הגרפיקה כי אין שם anti-aliasing -FXAA ככה זה במשחק ? בשביל להמשיך ולהנות מהמשחק אני חייב ליטוש למשחק איך הכי טוב להפעיל על המשחק anti-aliasing ? יש לי את התוכנה nvidiaInspector משם זה הפתרון הכי טוב? יש איזה פרופיל איכותי או ההגדרות משם שאפשר לשפר את האיכות ?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה כי לא הייתי בטוח שזה מתאים. אני מעוניין לקנות את המשחק EA Skate 2 מ-Shopto.net, המשחק מופיע כאן: http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2SK01-Skate%202.html הבעיה היא שרשום בזמינות באותו העמוד: "Pre order", והשאלה שלי מה היא הכוונה? בד"כ אני יודע שPre order מתייחס להזמנה לפני שהמשחק יצא, אך המשחק יצא כבר, ואני לא ממש מבין מה הכוונה? האם ניתן להזמין את המשחק או שאצטרך לחכות? אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מדובר במשחק חשיבה. צריך לסיים כל שלב בפרק זמן קצוב, הגעתי עד למסך 65 וכאן נתקעתי! אין ספור פעמים ניסתי ולא הצלחתי. מטרת המשחק הוא להכניס את הכדורים יחד עם האיש במינימום זמן וזאת כדי להרוויח נקודות מהזמן שנותר. מבקש את עזרתכם, הקוד לכניסה לשלב הנוכחי הוא:lE5SUVG3LY4 יש לבחור כבר מן ההתחלה את האפשרות השניה:ENTER LEVELCODE טיפ קטן: נאלצתי להשתמש בצילום המסך כדי לנסות ולחשב מה הדרך הנכונה לסיים את השלב ולא מצאתי. לכל הדעות אתגר מוחי. קישור למשחק: http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm בהצלחה ותודה
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני משחק הרבה בשחקי רשת ורובם עובדים נורא טוב לאחרונה התחלתי לנסות את flyff הורדתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט נתקע אבל אני לא מתכוון נתקע מבחינת זה ששום דבר לא זז או משהו כזה היצורים זזים במקום משתקלים ימינה ושמאלה אבל אני לא יכול לזוז מהמקום או להכות מפלצות...(אני יכול לשנות את הנקודת מבט בעזרת העכבר) יש לי 64x windows xp מהירות אינטרנט 1.5 כרטיס רשת ob 1/10/100/1000 אם זה קשור בכלל... כרטיס מסך 800 gt של ati ומעבד 6300e אם מישהו צריך שאני יפרט יותר על משהו שיגיד אני אשמח אם מישהו ינסה לעזור לי תודה... נ.ב כמו שהבנתי זה לא בעיה של פיירוול
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחק אבל אחרי 10 דקות זה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות כי: זה מה שהמשחק דורש:Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium III 700 Mhz or Higher Video Card: 32 MB 3D Video Card Hard Drive: 1.4 GB HD CD-ROM: 8x or Faster RAM: 128 MB RAM ולי יש את הכל וזה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו רוצים להקים חברה למתקני סימולטור של משחקים למחשב XBOX PS3 אנחנו נשמח לשמוע ממכם את התגובות ורעיונות שלכם בנושע
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איך אני משתמש ב 59 דולר האלה לרכישת דום לדוגמה? או לזיכוי בויזה? ,ומזה בכלל סטים וואלט?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
Release Date: Q3/2008 Platforms:PC Publisher: Paradox Interactive Developer: Battlefront.com Genres: Strategy, Turn-Based זה אקסלוסיב טריילר גימפליי: http://www.gametrailers.com/player/38198.html פשוט בדיחה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב האם חייבים להתקין פאטצ' 1.1 לפני התקנת 1.2 או שאפשר להתקין ישירות את 1.2 ? איך אני בכלל אמור להתקין אותם אם יש לי חלונות 7 64 bit ? האם יצאו פאטצ'ים שמתאימים ל- 64 bit ? תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מחפש משחקים בסגנון Devil May Cry 3 למחשב, תודה.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
פתאום התחשק לי לשחק בו (היה משעמם) והמשחק לא רוצה לעבוד עם XP ניסיתי להוריד עדכון ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור ב ICQ כי יש לי פרוץ ואולי ה PATCHים לא עובדים בגלל זה .... בכל זאת תעזרו לי במה שתוכלו
-
-
איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לכבוד יום העצמאות, ספיישל של משחקים לסמארטפון שמוקדש ליוצרים ישראלים!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי סרטון ראשון שלנו אשמח לתגובות בונות למי שלא עובד
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
איך מורידים את הרדאר המעצבן הזה???? דרך אגב, משחק מדהים, גרפיקה הרבה יותר יפה מפיפא 2005 ומשחקיות מצויינת...
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 256 זיכרון וג'יפורס 4 MX תמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בו נ.ב המונדיאל יפעל במחשב?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-