עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

עברתי לויסטה, והתקנתי פיפא 07 (היה מותקן ב XP ועבד בלי בעיות) מאז שהתקנתי, לא הצלחתי לגמור משחק אחד בפיפא כל פעם שאני משחק, או נגד המחשב או במולטיפלייר, יש שלב במשחק (לא קבוע, כל פעם דקה אחרת) שהמשחק נתקע, ותוקע את כל המחשב, ככה שאני מגיע למצב שמחייב ריסטסט. ניסיתי להתקין כמה פעמים את הפיפא, וגם מכמה התקנות שונות, ועדיין יש את הבעיה. איך פותרים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תוכנת סטים של Valve, שעד לא מזמן הייתה זמינה רק לפלטפורמת ווינדוס, מקבלת רענון עם עיצוב חדש לדף הבית, שיתאים את עצמו למשתמש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%aa-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/

4. שבת שלום חברים! אני מזמין אתכם לפתוח את הסופ"ש עם אחד הסיפורים הכי מעניינים בתעשיית המשחקים - ההתחלה של אקטיביז'ן, ובמקביל, הנפילה האדירה של אטארי. קחו כמה דקות, שבו עם איזה כוס קפה, ובואו לסיור קטן ומרתק בהסטוריה של התעשייה הכי מעניינת בעולם!

5. Started by meni99,

שלום יש לי ויסטה מעודכן אבל אני לא מצליח להפעיל משחקים (bioshck & Stranglehold הוא תמיד רושם לי את מה שכתוב בתמונה המצורפת המפרט vista 32 bit Q6600 לוח gigabyte p35sl corsair 2GB 800 Mhz כ.מסך leadtek 8600gt extreme 256mb מעודכן 163.71 beta אני אשמח לעזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:25:22 הנה התמונה[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by wow,

מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד אותם ? תודה. .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by jj516,

אני מקבל שלב שאני צריך לעלות לשני חברים שלי, אחרי שאני עולה יש פיצוץ ואז אני בעצם נופל למטה, כשאני עולה בחזרה אומרים לי "destory the three anchors" ואני לא מוצא שום עוגנים שם!!! מה אני אמור לעשות? וצריך לפעול שם מהר אחרת שני החברים שלי נהרגים מהר מאוד על ידי השומרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by אבסינט,

http://www.intelcapabilitiesforum.net/IceStormFighters.zip 184 מגה. *תמונות בקרוב.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 20:29:01 תמונות וחוות דעת - המשחק באמת מותאם לQuad Core.. כל נסיון להריץ אותו על ההגדרות ה'גבוהות' מביא את המשחק לתצוגת סלייד שואו. די משעמם, אין ממש משחקיות. הייתי יותר קורא לחבילה הזו.. בדיוק מה שהיא - Tech Demo.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by alexbmw,

מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Chevy,

http://www.sigames.com/downloads_view.php?id=303 :smoke: Let The Downloads And Playing BEGIN !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הכתבה המלאה ישנה בגיימר, www.gamer.co.il אבל הנה חלק ממנה המדגים אחוות "הגיימרים"

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by oziz_2,

מה הסיבה שאני לא מצליח לשחק ברשת? או שהוא אומר לי שהCD KEY כבר בשימוש. ולפעמים המשחק כבר נטען ואז נפתח החלון של המשחק ישר מתנתק-ורושם איזושהיא הודעה. מישהו יודע איך "לטפל" בנושא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tania131,

היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by black T.I,

מץי יצא דום 3?

15. Started by KingYes,

יש למשהו רעיון להמליץ לי על משחקים טובים ומאתגרים? שלא יהיה קשה ושיהיה קליל בשבלהם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עד עכשיו ניסיתי את Mideast crisis שהיה עמוס בבאגים ובכלליות משעמם מאד ואת Shockwave mod שהוא פשוט מצויין. מהם המודים שאתם ממליצים עליהם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by asihiz,

באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Scorpion17,

www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

השאלה בכותרת... זה משחק רשת בלבד כאילו משחק מרובה משתתפים שמשחקים באינטרנט כמו קאונטר סטרייק? או יש שם גם מערכות לשחקן יחיד וזה גם משחק נחמד כמו מדל אוף הונר? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by m83b4,

היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

כותר הפעולה האומנותי והמסוגנן Okami יגיע למחשבים האישיים בפעם הראשונה - 11 שנים אחרי שהושק במקור, אי שם בעידן ה-PlayStation 2 לכתבה

22. היי האם אפשר לשחק אונליין ב FIFA אם צד אחד PC והשני פלייסטיישן ? מדובר על FIFA 11 תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן אהלן! מאז שקנינו מחשב חדש עם מעבד אינטל E5200 אני לא מצליח להריץ את המשחק JETPACK http://www.adeptsoftware.com/jetpack/ אני לוחץ על קובץ ההרצה והוא כותב לי את השגיאה הבאה: jetpack.exe the ntvdm cpu has encountered an illegal instruction. CS:0000 IP:000a OP:d9 0d 8b 01 70 Choose 'close' to terminate the application ומופיעים שני כפתורים CLOSE או IGNORE כשאני לוחץ IGNORE שום דבר לא משתנה. מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אחותי ממש אוהבת את המשחק ומתבאסת לאללה שהוא לא עובד..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by koko0,

בשעות שלנו...ואיפה זה משודר? [לינק]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nadav1379,

אני משחק CS 1.6 והיום רציתי לשחק אז פתחתי את ה steam וזה לא נותן לי להתחבר זה רושם לי could not connect to steam network this could be due to a problam with your internt connection, or with the steam network. please visit www.steampowered.com for more info." אני נכנס לאתר ואני לא יודע מה אני צריך לעשות שם אולי מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים