עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכתבה המלאה ישנה בגיימר, www.gamer.co.il אבל הנה חלק ממנה המדגים אחוות "הגיימרים"

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Blue Cheese,

בזמן אחרון ממש אין במה לשחק,ממש נהנתי מהמשחק הראשון,אבל בזמנו אמרתי שאין מצב שאני יקנה את השני,כי זה בעצם אותו המשחק... אני ממש משועמם מהמשחק הראשון,גם כשלא שחקתי בו כבר מעלה משנה,אני שוקל לקנות את השני שעולה היום גרושים,אבל השאלה שלי האם יש הרבה ישראלים שמשחקים? ואיך הפינג בשרתים בחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by FishnZone,

הגעתי ל 69% והכל נעול , המכונית שלי משופרת עד הסוף , אני על 10 רייטינג (הכי גבוהה) עשיתי יותר מ10 מרוצי רחוב ועדין לא נפתח משהו... יש גם חלקים למשחק למי שלא שם לב , (יענו STAGE וזה מופיע שלוחצים על T ואז על החץ ימינה) ואצלי זה לא נמצא ... (יענו סיימתי את החלק) מה אני עושה עכשיו ? *אמרו לי שצריך לקנות HUMMER ויפתחו לי עוד מרוצים... אבל אני לא רוצה לקנות סתם וזה יתפוס מקום ועוד משהו... יש למישהו מדריך לגבי כיוונוני האוטו במוסך הכחול ? מה הכי טוב ואיך לעשות להגיע לביצועים מקסיימלים P: ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nadaviz,

לכל מי שצריך לשחרר קיטור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. ברשותי משחק ישן ומגניב מהעבר הרחוק שעבד יפה מאד על כל סוגי ווינדוס עד לווינדוס 7 (על אמולטור של דוס). לצערי, לא מצליח להפעיל אותו על ווינדוס 10, אפילו לא על אמולטור של דוס. מישהו יודע איך מתגברים על הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by eran1,

שלום לכולם יש לי אקס בוקס ביחד עם צ'יפ ואני מעוניים להרכיב אותו ואין לי מושג איפה אני יכול לעשות את זה? אני גר בב"ש אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז כדי לעשות את זה. שמעתי ממישהו שיש ברמת-גן חנות שעושה. מי שיודע ויוכל להגיד לי אני ישמח וגם אם אפשר את המספר טלפון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by rosesr,

דבר ראשון אם זה לא הפורום הנון אני מצטער ומישהו יעביר לנכון התקנתי SIMCITY4 היום ושאני מנסה להפעיל את זה כלום לא קורה . אני מריץ WINXPPRO על P3866 256MB VOODOO3 מישהו יודע למה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ybe,

משחק מעולה, אבל משום מה לא יוצא דם מנאצים פגועים(לצערי הנאצים גם לא מתפרקים לחתיכות).יש איזה מוד מוצלח "שעוקף" את הצנזורה שנכפתה עלינו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אורח Si-Nom

כי עם צריך ליקנות אז אני לא מוצא אותו בשום מקום... באתר הרישמי גם לא כתוב כלום :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gyver,

mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ??? ???????? ???

13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%a9%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה החרא הזה? יש מפה רגילה ואני לא יכול להיכנס רק בגלל שזה תומך בהרחבה. זה באג או משהו? כי אם כן זה ממש מסריח מצדם, מילא קיק כשזה מחליף למפה של ההרחבה, אבל בכלל לא להיכנס לשרת? קטע מסריח עכשיו אני שם לב שבכל שרת יש לי שגיאה, זה לכולם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי משחק שכרגע אני מפעיל אותו בעזרת תוכנת אלכוהול 120% האם יש אפשרות חוץ מצריבה של קובץ ה- ISO להפעיל את המשחק?? כי קבצי הISO האלה והכונן הוירטואלי תופסים הרבה מקום... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433049,00.html#n

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Internal,

תגידו בבקשה יצא דיאבלו דמו ? כי אני רואה הרשת מוצפת Diablo 3 Official Demo LEAKED"

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by noraaa,

התקנתי את Icewind Dale II לא מחדש הרבה אבל אין לי בעיה עם זה חוץ מזה אחלה משחק אכשיו אני מחפס טרינר למישחק, מי שיודע או מכיר אז לא התנגד ללינק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כי כל הזמן רשום לי "require archery"

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה כאלו מישחקים אם משאיות שנוסעים בדרכים עושים סחורה פורקים ויש מישטרה ונוסעים בכביש חופשי כזה.....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Fire_Trooper,

יש לי עם המשחק הזה בעיות כבר מלפני מלא זמן. בהתחלה היה לי ווינדווס ME והמשחק עבד לי בסדר יחסית לכרטיס מסך שלי עם הדרייברים שקיבלתי איתו. אחרי זה הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ורק ב - GTA זה גרם למשחק לעבוד גרוע עם תקיעות כל כמה שניות ככה שאי אפשר היה לשחק. השארתי את הדרייברים החדשים כי את כל שאר המשחקים זה שיפר לי. עכשיו התקנתי ווינדווס XP והחלפתי לגירסת דרייברים חדשה יותר (אבל שונה מזו שהיתה לי מקודם) פשוט כי הייתי חייב כי עם הדרייברים של מיקרוסופט משחקים של OpenGL לא עבדו לי. עכשיו יש לי את אותה בעיה של העצירות האלה במשחק אבל רק תוך כדי נהיגה (מוזר קצת). בתמיכה של המשחק באינטרנט כתבו בדיוק על אותה בעיה רק שהפיתרון היה פיתרון מטומטם (איחוי). בכל מקרה איחיתי את הכונן …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TomTom,

שלום! ??? אני כבר מחפש את המשחק MEDAL OF HONOR חודשיים ואני לא מוצא. אמרו לי שזה משחק רשת פצצה.... ואני מת להשיג אותו. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אז אם הוא יכול ליגיד לי.? ואם אתם יודעים בכלל אתר טוב של משחקי רשת טובים תגידו לי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SilentBob,

שני משחקים חדשים ומעניינים ייחשפו בשבוע הבא בתערוכת E3 2016 - משחק קרבות גיבורי העל Injustice 2 מבית אד בון וחבורתו (יוצרי מורטל קומבט) וגם משחק ההישרדות-פעולה-זומבים Dead Rising 4.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by mb7,

מי שרוצה לשחק משחקי רשת בחיבור IP משחקים כמו- EMPIRE EARTH AGE OF EMPIRE 2 TA-KINGDOMS שיכתוב לי !!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים