משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שני משחקים חדשים ומעניינים ייחשפו בשבוע הבא בתערוכת E3 2016 - משחק קרבות גיבורי העל Injustice 2 מבית אד בון וחבורתו (יוצרי מורטל קומבט) וגם משחק ההישרדות-פעולה-זומבים Dead Rising 4.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
קבלו מה אח שלי מצא (DJO) http://www.emdr.co.il/tomerico/Video/CS.RAR יש שם שני קבצים של קפיצות מגניבות שאפשר לעשות באזטק ובאינפירנו!! זה אדיר!
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היו כאלה שאמרו ש ACTIVISION יורידו חלק מה- GORE אבל כניראה ש SOF לא יהיה המשחק היחיד שלהם שיציג דם מרשים ביותר http://www.gametrailers.com/player/44140.html http://www.gametrailers.com/player/44142.html יש גם HD. ניראה מדהים והרבה יותר מהנה מ GTA4.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
מי פה כבר סיים את זה? מבחינת המשימות המאורגנות, המשחק די קצר, אבל לפחות אפשר להמשיך אחרי זה בתור פרי לנסר.... 8)
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94-rts-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-cc-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אקס בוקס ביחד עם צ'יפ ואני מעוניים להרכיב אותו ואין לי מושג איפה אני יכול לעשות את זה? אני גר בב"ש אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז כדי לעשות את זה. שמעתי ממישהו שיש ברמת-גן חנות שעושה. מי שיודע ויוכל להגיד לי אני ישמח וגם אם אפשר את המספר טלפון
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
מה זה ואיפה אני משיג את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המשחק ( אדיר עלה לי רק 25 ש''ח כי אין לי 220 לבזבז עליו עכשיו קונים לי ולאח שלי כשהוא חוזר מהצבא לחופשה שולחן פינ פונג) והגיבור הכי חזק שלי ( והיחיד) הוא מטירת הLIFE והוא LEVEL 16 והתואר שלו הוא BATTLE MAGE, רציתי לדעת כמה תארים כאלה יש מה מביא כל תואר והאם מקבלים כל תואר כשעולים מספר רמות ספציפי לגיבור או כשיש צירוף מתאים של כל מיני דברים ביכולות המיוחדות שלו, שאם למשל יהיה GRANDMASTER בCOMBAT אז אני אהיה BARBARIEN למשל?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... זה משחק רשת בלבד כאילו משחק מרובה משתתפים שמשחקים באינטרנט כמו קאונטר סטרייק? או יש שם גם מערכות לשחקן יחיד וזה גם משחק נחמד כמו מדל אוף הונר? ???
-
הוא אומר לי את ההודעה הזאת: Crash in application version: grpcrc1.35 Could not load context.xml מה זה אומר ? מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המלך הבלתי מעורער של משחקי האסטרטגיה בתורות חוזר לסיבוב חדש בחודש אוקטובר הקרוב, וינסה לקרוץ לקהל יעד חדש ומגוון יותר הכרזה מעניינת נוספת מגיעה בימים אלו עבור חובבי הגיימינג במחשבים האישיים – Firaxis Games, אשר השיקה רק לפני כמה חודשים את XCOM 2 אשר זכה לפופולריות בלתי מבוטלת, למרות כמה וכמה בעיות ומגבלות טכניות בלתי צפויות שליוו אותו, הכריזה על הכותר הבא בסדרת Civilization הנודעת, אשר יגיע לקראת סוף השנה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A-civilization-6-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%95%D7%99%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%91/
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד בחינם גירסאות דמו של משחקים חדשים, בעיקר מהסוגים: אקשן (FPS כמו UT וכו'), כדורגל (פיפא, PES), מרוצים, פלטפורמה וכו'. לאיזה משחקים יש גירסאות דמו "נדיבות"?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! לכל מי שאוהב ג'נרלז ורוצה לשחק בליגה ו/או סתם עם החברים הרשומים מוזמן: www.generalsleague.tipo.co.il
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני עשר דקות רכשתי את המשחק arma 2 מהאתר gamesplanet.com המשחק עכשיו יורד למחשב שלי וכבר קיבלתי את המספר הסיריאלי במייל. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין שוב את המשחק על מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הכתבה המלאה ישנה בגיימר, www.gamer.co.il אבל הנה חלק ממנה המדגים אחוות "הגיימרים"
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מישהו יודע ? ויכול לאמת את זה ??? אם כן יהיה שיפור משמעותי בביצועים לבעלי כרטיסי DX10.1
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אם בא לכם לשחק GTA ONLINE תוסיפי אותי במחשב PETEROY
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לא זוכר כמעט כלום...אבל באלי נוסטלגיה...מישהו מכיר? אני זוכר שהיו כמה קומות והם היו מחליפים צבעים לפי הקושי...
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טיזר חדש מחברת Ubisoft עשוי להצביע על תקופת הזמן ההיסטורית שאותה נחווה במשחק הבא בסדרת Assassin's Creed, אי שם בשנה הבאה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הגעתי ל 69% והכל נעול , המכונית שלי משופרת עד הסוף , אני על 10 רייטינג (הכי גבוהה) עשיתי יותר מ10 מרוצי רחוב ועדין לא נפתח משהו... יש גם חלקים למשחק למי שלא שם לב , (יענו STAGE וזה מופיע שלוחצים על T ואז על החץ ימינה) ואצלי זה לא נמצא ... (יענו סיימתי את החלק) מה אני עושה עכשיו ? *אמרו לי שצריך לקנות HUMMER ויפתחו לי עוד מרוצים... אבל אני לא רוצה לקנות סתם וזה יתפוס מקום ועוד משהו... יש למישהו מדריך לגבי כיוונוני האוטו במוסך הכחול ? מה הכי טוב ואיך לעשות להגיע לביצועים מקסיימלים P: ?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI --…
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-