עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%9d-indigo-prophecy-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9/

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by koko0,

בשעות שלנו...ואיפה זה משודר? [לינק]

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  3. ממש בסוף של המשחק, מי יורה במאקארוב (MAKAROV)? הרי השותף שאיתי (יורי אם אני לא טועה) מת... אז מה ירה במאקארוב?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  4. סוף לשמועות, להדלפות ולרמזים: Rockstar Games מכריזה רשמית על קאמבק של שלושת משחקי העולם הפתוח האגדיים שלה, עם הבטחה לשלל שיפורים מודרניים וזמינות כמעט בכל פלטפורמה שניתן לחשוב עליה - כולל הסמארטפונים שלנולכתבה

5. Started by guybenhamo,

שלום לכל חברי הפורום, לאחר התקנת המשחק והעתקת הקראק שהורד מכאן: http://gf.wiretarget.com/ אני נתקל בשגיאת DLL ברגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ShippingPC-SkyGame [העלתי תמונה]... הורדתי את הקובץ DLL והוספתי אותו לתקיה SYSTEM32 אך לא ביצעתי התקנה כלשהי של ה DLL בנוסף התקנתי DIRECTX 11 שהיה חסר במחשב... אני לא מצליח להבין למה המשחק לא עולה... האם הוא אמור לעלות מהקובץ שציינתי למעלה או מהאייקון שלו? האם החלק שלא התקנתי את ה DLL במחשב גורם לי לכל התקלה? תודה מראש לכל העוזרים... אני משתמש בווינדאוס 7 במחשב נייד חדש שאמור להריץ את המשחק ללא בעיה...[br]פורסם בתאריך: 17.04.2010 בשעה 16:21:28 רק נוסיף שברגע שאני מנסה להריץ את המשחק מקובץ Launcher הוא מבקש ממני סריאל שעלי להוסיף [סרי…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by asaf999,

לא הצלחתי להתקין את המשחק, שאני מנסה הוא אומר לי please insert the cd/dvd אני משתמש בדמון טולס, והמחשב כאילו לא מזהה את הכונן הוירטואלי... מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. שאלה נוספת, האם ידוע לכם אם הולכים לשלב במשחקים חדשים את האפשרות של מעבר מגוף ראשון לשלישי כמו בווגאס? זה כל-כך חסר לי (אחרי ששיחקתי בווגאס) במשחקים אחרים /SHOOTERS תודה

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  8. למי שלא מכיר משחק MMO בעולם של Warhammer 40k, משוחק בסגנון של Space Marine למי ששיחק. בקיצור המפתחים עשו בשישי שידור בTwitch עם משחק של 8vs8 בגרסת Pre-Alpha של המשחק אבל מטעמי רישיון הם היו צריכים למחוק את זה והם מעלים גרסה מקוצרת של חמש דקות בקרוב. א..ב..ל... הם אמרו שזה בסדר גמור אם מישהו הקליט את השידור מTwitch ויעלה את זה בעצמו כל עוד זה לא רשמי דרכם אז אין בעיה. הנה הוידאו בקישור הבא: Warhammer 40k: Eternal Crusade 30 minutes Gameplay [Pre-Alpha] אם מישהו מתעניין לגבי המשחק או ששומע עליו פעם ראשונה יש כאן FAQ מלא, לחצו כאן. בנוסף אם מישהו מחליט לקנות אפשר להשתמש בקוד הבא כדי לקבל RTP מתנה בעת ההרשמה (גילוי נאות זה חבר מביא חבר): EC-WMY6AUQT9ZJ4A עריכה:…

9. Started by STRENGTH,

אני בשלב האחרון ואני לא יודע איך הורגים את המפלצת הענקית הזאת.. שהוא תופס אותי אני אמור לירות בו אבל אני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ בבקשה תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אני התקנתי את המשחק אני מפעיל אותו אך אבוי הוא טוען שהכרטיס שלי לא תואם OPENGL כאשר הכרטיס שלי כן תואם! הכרטיס הוא Diamond Viper V770Ultra אשר מבוסס על השבב TNT2Ultra

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  11. אורח Si-Nom

כי עם צריך ליקנות אז אני לא מוצא אותו בשום מקום... באתר הרישמי גם לא כתוב כלום :s05:

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by b-or,

מישהו שיחק? איך הגרפיקה והמשחקיות? תודה

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by mic,

תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  14. האם מישהו מכיר את המשחק Trackmania Sunrise ? (הכוונה למשחק המלא) זהו משחק מרוצים מטורף ומטריף עם גרפיקה מעולה מומלץ !!

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  15. מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזו? העכבר פשוט נכנס למין סיבובים כאלה מסביב לדמות ולאוטו אוטומתית. ואם נגיד אני רוצה לשים כוונת ולירות אין לי זמן לכוון זה ישר מסתובב

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by VeR-MaN,

שמעו עם פה מישהו שיודע לשחק הירוס 3(אבל יודע לשחק טוב,שיהיה קצת אתגר).אז שלחו הודעה פרטים או משהו ונשחק,כי חזרתי למשחק וזה מאעפן לשחק נגד המחשב.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433049,00.html#n

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by ido147,

שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Tal "taljka" Nir "pzAz" Elihay "Squizz" Ido "+iDo" Yuval "whprob" Shaked "Shakeds" Steam ids: Shaked "Shakeds" - STEAM_0:1:24846100 Ido "+iDo" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Elihay "Squizz" - STEAM_0:1:14508093 Tal "taljka" - STEAM_0:0:24752239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 איש קשר:עידו. פרטים ליצירת קשר: איימל:tchvu736@walla.com נייד:052-6789688 iDo+ מאשר. תמונה: http://www.up2me.co.il/images/19639069.jpg

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by liordavid,

איך מפעילים בדיקת FPS בקריסיס ?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by rikus,

כל מה שלפני DREAMFALL כבר שיחקתי(הטובים)

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by Rhx,

http://guru3d.com/newsitem.php?id=3246 תהיה תמיכה מלאה ב DUAL CORE ו ב64BIT יהיה גם תמיכה מלאה ב SLI, כרטיס מסך המינימום שצריך זה 6200/6600 , כדי להפעיל על MID צריך 6600GT..וזה לא ירוץ חלק כ"כ ולפחות מעבד 2.8,דרישות גבוהות. המשחק תחת חסות של Nvidia.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by Fire_Trooper,

יש לי עם המשחק הזה בעיות כבר מלפני מלא זמן. בהתחלה היה לי ווינדווס ME והמשחק עבד לי בסדר יחסית לכרטיס מסך שלי עם הדרייברים שקיבלתי איתו. אחרי זה הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ורק ב - GTA זה גרם למשחק לעבוד גרוע עם תקיעות כל כמה שניות ככה שאי אפשר היה לשחק. השארתי את הדרייברים החדשים כי את כל שאר המשחקים זה שיפר לי. עכשיו התקנתי ווינדווס XP והחלפתי לגירסת דרייברים חדשה יותר (אבל שונה מזו שהיתה לי מקודם) פשוט כי הייתי חייב כי עם הדרייברים של מיקרוסופט משחקים של OpenGL לא עבדו לי. עכשיו יש לי את אותה בעיה של העצירות האלה במשחק אבל רק תוך כדי נהיגה (מוזר קצת). בתמיכה של המשחק באינטרנט כתבו בדיוק על אותה בעיה רק שהפיתרון היה פיתרון מטומטם (איחוי). בכל מקרה איחיתי את הכונן …

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by Delux,

אני רואה שמדברים עליו הרבה פה אבל אני לא שיחקתי בה אף פעם בכל הגירסאות אז מישהו יכול להסביר לי מה מסופר במשחק?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by avigdo,

בכונן C שלי נותרו כ 2.5G בעת התקנת המשחק, הגדרתי שהוא יותקן על כונן D, עליו יש לי מספיק שטח פנוי. למרות זאת, החליטה תוכנת ההתקנה, לשלוח קבצים לכונן C ואח"כ לידע אותי שאין לה מספיק מקום להתחיל בהתקנה. תוכנת ההתקנה מתעלמת מכל הבקשות שלי לזוז ל D. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל הצעות

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by TomTom,

שלום! ??? אני כבר מחפש את המשחק MEDAL OF HONOR חודשיים ואני לא מוצא. אמרו לי שזה משחק רשת פצצה.... ואני מת להשיג אותו. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אז אם הוא יכול ליגיד לי.? ואם אתם יודעים בכלל אתר טוב של משחקי רשת טובים תגידו לי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.