משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המשחק? איך הגרפיקה? משעמם לעתים קרובות או כיף מאד? אפשר לייבא דמויות רבות? אפשר לייבא דמויות מ-TF2 או רק מ-HL? בקשר למולטי של המשחק : מה ניתן לעשות בו? תודה אני שוקל לקנות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש כבר דעות לגבי המשחק ? לפי מה ששמעתי צריך להיות שמחק טוב (לאהבי מרוצי האופנועים שבינינו) בנוסף שמעתי שיש מולטי פלייר לכמה שחקנים...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד מישהו חושב שהסוף של גדיי אקאדמי הוא גרוע? גם עם הלייט סייד וגם עם הדארק! פשוט מאכזב אחרי משחק כל כך מהנה לראות סוף שמבאס תתחת! כזה מעצבן... לא יכלו קצת להשקיע?! מה אתם אומרים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שני משחקים חדשים ומעניינים ייחשפו בשבוע הבא בתערוכת E3 2016 - משחק קרבות גיבורי העל Injustice 2 מבית אד בון וחבורתו (יוצרי מורטל קומבט) וגם משחק ההישרדות-פעולה-זומבים Dead Rising 4.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים פה הולכים לאהוב אותי על זה. ;D בקובץ ut2003.ini שבתיקיית system תערכו תחת [D3DDrv.D3DRenderDevice] את השורה שרשום בה ReduceMouseLag=True ותחליפו את הערך ל False. התוצאה: כ 10- 20 יותר FPS אבל בחלק מהמקרים זה גורם לתנועה אי חלקה של העכבר ומה שנקרא mouse lag ברשת. ודווקא לחלק מהאנשים מרגישים שהעכבר דווקא נהיה יותר מדוייק... תנסו, תגיבו. נ.ב: זה לא ישפיע על benchmark.exe כי הוא משתמש ב ini משל עצמו. ובשביל לראות את\ קצב הפריימים תלחצו על TAB או ~ ותרשמו stat fps. בבקשה :-*
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שם המוכר: ישי קסלר שם מלא של המוצר:battlefield 4 תיאור המוצר: קיבלתי את המשחק battlefield 4 ביחד עם כרטיס מסך ואין לי צורך בו. המשחק הוא להורדה ויש לי את הנייר עם הסיריאל עדיין מכוסה וצריך לגרד אותו. מחיר: 120 ש"ח גמיש. ניתן להעביר לי בפייפאל ואני אשלח צילום של הקוד או שנפגש באזור המרכז. מוכן להחליף על: Diablo 3 ליצירת קשר נא שילחו מייל ל kessler403@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה , משעמם פה בממ"ד בצפון.. מתחילים לשחק משחקים. מצאתי לי דיסק מקורי של Red Alert 2 במגירת הדיסקים.. אני מת לשחק בזה. ניסיתי להריץ את המשחק על הPC XP שלי.. ההתקנה עברה חלק אבל המשחק לא פועל.. כשניסיתי על הLAP TOP של אחותי הוא עבד מצויין! מה הבעיה ואיך אני מפעיל אותו על המחשב הפרטי שלי?? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי היום חדשות והם הראו שם איזה משחק אסטרטגיה בשפות: עברית אנגלית וערבית. במשחק אם אני לא טועה מנהלים את מדינת ישראל ובוחרים אם להיות נשיא ראש ממשלה ועוד משהו. ואתלם יכולים לנהל משא ומתן לתקוף בכירי חמאס/חיזבאללה להרוג מישהו מסויים ועוד.. אני חייב למצוא את המשחק הזה תעזרו לי אם מישהו גם ראה את זה... וגם מראים בטלוויזיה איך השר משחק בזה כראש ממשלה ומפסיד חחחח שר במדינת ישראל... תעזרו לי תודה!!!!![br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 17:53:54 מישהו..?ההקשה אני חייב למצוא את זה או לפחות רק את השם ... :'(
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האנשים שהחזירו לחיינו את סדרת Shadowrun נהנים מהצלחה גדולה חדשה בפלטפורמת הקיקסטארטר, הפעם עם כותר טקטי שמבוסס על המותג אשר בהשראתו נוצרו הסדרות MechWarrior ו-MechCommander לכתבה: http://hwzone.co.il/הקאמבק-הגדול-של-הרובוטים-הענקיים/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים. התחלתי לשחק אתמול במשחק Medal of Honor והגעתי לשלב שאני לא מצליח לעבור. זה השלב שבו אני עולה על מסוק אפצ'י ואני מתצפת בראיית לילה על המורדים/מחבלים, אז אני אמור להשמיד אותם ואת המשגרי רקטות שלהם. אני יורה בהם עם התותח של ה30 מ"מ ואומרים לי בהנשק יעיל למורדים אבל לא למשגרים, אני מנסה לירות טילים עם הכפתור הימני של העכבר ואז רשום לי OUT OF RANGE והוא לא יורה לי טילים. מישהו נתקל? אפשר למחוק: רשמתי בגוגל ולהרבה היתה את הבעיה הזו, פשוט צריך ללחוץ על 4 ולהחזיק ואז ללחוץ שוב כאשר מכוונים על המטרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבילת המשחקים השבועית העדכנית במיזם הוותיק תוכל לספק לכם עד 15 כותרים שאת רובם ככל הנראה טרם היכרתם, במחיר מצחיק שמתחיל מדולר אחד בלבד אם אתם אוהבים להתנסות במשחקים קצת פחות ידועים ומוכרים, ולנסות למצוא 'פנינים נסתרות' שאפשר להתמכר אליהן כנגד הסיכויים – החבילה הנוכחית באתר ה-Humble Bundle היא ככל הנראה בשבילכם. החבילה השבועית הנוכחית מתרכזת במשחקיה של המפיצה האירופאית הצנועה Focus Home Interactive, ותשלום של דולר אחד או יותר יעניק לכם גישה לחמישה כותרים: Mars: War Logs, Pix the Cat, Yesterday, Space Run ו-Final Exam. תשלום של סכום שגבוה מהערך הממוצע (כרגע 6.74 דולר, או כ-26 ש"ח) יעניק לכם שישה משחקים נוספים לחבילה: משחק האטסטרטגיה בזמן אמת Wargame: Eu…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לקבל עוד פירוט על הלאן, פורמט/מפות/BO?/פרסים/וכו? חושב שזה מאוד רלוונטי שבוע וחצי לפני הלאן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה משחק האק אנד סלאש חדש דמוי דיאבלו עם גרפיקה עדכנית שמתמקד יותר בקסמים מאשר בלחימה עם חרבות ונשקים. לא מצאתי עליו ביקורות, אלא רק כתבת בקרוב קצרצרה - http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=376695 מישהו מכיר את המשחק ויכול להגיד איך הוא ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק באינטרנט ב C&C G אבל לא יודע איך !! אני זוכר את התוכנה KALI שאיתה שיחקתי WC3 אבל אני לא ממש זוכר איך להפעיל אותה . היה לי פעם את כל הקבצים הנילווים שכללו מספר סידורי ודברים כאלה אבל איבדתי את זה זה היה לפני שנה כמעט . אז עם מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום שמסביר איך מפעילים את זה או להסביר לי בעצמו תודה זה משחק ענק שלא ממצא את הפוטנציאל שלו במשחק יחיד אז אני חייב לשחק אותו ברשת תודה !!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחר יציאת המשחק ושעות ה DOUBLE XP, הרבה שחקנים בפורומים שונים ואף סטרימרים אינם מרוצים מהמולטי פלייר למרות שהמשחק חדש. הרבה תגובות רעות יצאו על המפות בטענה שהם לא מגוונות, מבולבלות ואפילו מסובכות. לכן Infinity world דואגים לעבוד על DLC חדש של מפות. רשימת המפות שהודלפו הם כדלקמן: Dome, Red River, Swamp, Boneyard, Gaza מפות אלו הן רק הדלפה ולכן יכול להיות שירדו מפה או שתיים ואף יוספו עוד מפות. Infinity world לא רוצה להשאיר את המעריצים שלה מאוכזבים ולכן ה DLC יצא ממש בקרוב. מאחר והמפות הן הדלפה לא ידוע כמה DLC יצאו בפרסום הראשון, או אם יהיו עוד DLC אחרים, ולכן גם תאריך יציאתם ומכירם אינה ידועה. לפי דעתי, ה DLC לא יעלה יותר מ 10$ אבל לאור האכזבה והתגובות הרעות הרבות אין ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Rאיתי עכשיו תמונות של UT2004 והגרפיקה שם ניראית פשוט מהממת אולי הטובה שראיתי אי פעם http://www.gamespot.com/pc/action/ut2004/screenindex_6029538.html איך לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק אני מפעיל אותו אך אבוי הוא טוען שהכרטיס שלי לא תואם OPENGL כאשר הכרטיס שלי כן תואם! הכרטיס הוא Diamond Viper V770Ultra אשר מבוסס על השבב TNT2Ultra
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Diablo 2: Lord Of destruction 1.10 ?????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lords-fallen-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%9c%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-