עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by @guitarsuite@,

אני מת לשחק כבר במשחק הזה ! אז למרות שקשה לי להאין שיש דבר כזה, אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני יכול להוריד או שאולי יש איזה גרסאת אלפא\בטא. הכל יתקבל . תודה מראש לכל העונים!

2. Started by koko0,

בשעות שלנו...ואיפה זה משודר? [לינק]

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. שלום אני צריך לקבל המלצות על קונסולות משחקים בשביל קנייה, התקציב לא מוגבל אבל שלא יעלה כמו מכונית אני לא חושב שאפשר להגיד "קונסולה X יותר טובה מקונסולה Y" אבל אני לא מכיר את המאפיינים של אף קונסולה כמעט אז בבקשה תכתבו כאן מה טוב ומה רע בכל אחת ותגידו מה אתם ממליצים. אפשרי גם קונסולת משחקים ניידת שמעבירה את הזמן בכיף ומכשירים אחרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  4. שלום קניתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח לשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הגעתי למסך שאני רואה את הרובים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by PhoenixBoy,

כשאני מנסה להכנס למשחק הוא אומר משהו על הכרטיס מסך ואני אומר לו "yes" ואז הוא לא מצליח להכנס ומראה שגיאה. מצ"ב תמונת של הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אחרי שאני לוחץ yes הוא שואל אותי: Use safe mode settings? אני עושה לו Yes. ואז הוא מציג את השגיאה וככה זה נגמר... ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  6. נערך בתוכנה Sony vegas pro 11 צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  7. השאלה בכותרת. נא ציינו מי

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by Zeev86,

יש לי כבר: BF3 Mass Effect3 The old republic Hot Pursuit כל שאר המשחקים של Bioware פשוט לא משתלם לדעתי לקנות בגלל DLC יש עוד משהו מומלץ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  9. קחו קצת דיסטורשיין טוב לסופ"ש אני מוריד עכשיו ,אעדכן בהמשך. מורידים מכאן- http://thedecimation.com/

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  10. ??? היי, אני מחפשת שרתים ישראליים למשחק כגון IDO.HOPTO.ORG מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by shlomishlomi,

התקנתי Yuri's Revenge וRrd Alert2 על המחשב שלי ולא עובד לי Yuri's Revenge מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!! (יש לי וינדוס XP)

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by solidus,

אם יש פה אנשים שמשחקים בזה או מעוניינים להתחיל?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. האם מישהו מכיר את המשחק Trackmania Sunrise ? (הכוונה למשחק המלא) זהו משחק מרוצים מטורף ומטריף עם גרפיקה מעולה מומלץ !!

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by a_halachmi,

השאלה כתובה למעלה אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני יודע שיש איזושהי דרך.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  15. המלך הבלתי מעורער של משחקי האסטרטגיה בתורות חוזר לסיבוב חדש בחודש אוקטובר הקרוב, וינסה לקרוץ לקהל יעד חדש ומגוון יותר הכרזה מעניינת נוספת מגיעה בימים אלו עבור חובבי הגיימינג במחשבים האישיים – Firaxis Games, אשר השיקה רק לפני כמה חודשים את XCOM 2 אשר זכה לפופולריות בלתי מבוטלת, למרות כמה וכמה בעיות ומגבלות טכניות בלתי צפויות שליוו אותו, הכריזה על הכותר הבא בסדרת Civilization הנודעת, אשר יגיע לקראת סוף השנה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A-civilization-6-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%95%D7%99%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%91/

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  16. איך אני משתמש ב 59 דולר האלה לרכישת דום לדוגמה? או לזיכוי בויזה? ,ומזה בכלל סטים וואלט?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by ido147,

שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Tal "taljka" Nir "pzAz" Elihay "Squizz" Ido "+iDo" Yuval "whprob" Shaked "Shakeds" Steam ids: Shaked "Shakeds" - STEAM_0:1:24846100 Ido "+iDo" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Elihay "Squizz" - STEAM_0:1:14508093 Tal "taljka" - STEAM_0:0:24752239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 איש קשר:עידו. פרטים ליצירת קשר: איימל:tchvu736@walla.com נייד:052-6789688 iDo+ מאשר. תמונה: http://www.up2me.co.il/images/19639069.jpg

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  18. המפרט, הצורה והמחיר של הפרוייקט השאפתני מבית ענקית הטכנולוגיה נחשפים - בדרך להשקה בחודש נובמבר הקרוב לכתבה

19. Started by Tomerico,

קבלו מה אח שלי מצא (DJO) http://www.emdr.co.il/tomerico/Video/CS.RAR יש שם שני קבצים של קפיצות מגניבות שאפשר לעשות באזטק ובאינפירנו!! זה אדיר!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  20. הכתבה המלאה ישנה בגיימר, www.gamer.co.il אבל הנה חלק ממנה המדגים אחוות "הגיימרים"

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  21. אז כמו בכותרת, אני מנסה להפעיל את המשחק, אז מופיע מסך שחור ומשתנה הרזולוציה כמה פעמים, ואז הוא פשוט יוצא בחזרה ל-Windows. מה שמוזר זה שיש לי את ה- Demo והוא עובד מצוין. ניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש, עם ובלי ה-Patch אבל שום דבר לא עבד. תודה!

22. Started by chandler,

סתם שאלה, יש פה גאטר אחד ביום, ועשרות אנשים בטיאס שסתם יושבים.. (וגם הגאטר היחיד הזה מתנהל בשרת פרוץ............) אז..

23. Started by ILYA MOLO,

אבא שלי רוצה שאני אמצא לו משחקים כמו רנג'ו גומוקו ליינס וארקנואיד ואת הגירסאות הכי הכי ישנות שיש(הוא לא רוצה ת'חדשות הוא רוצה מקורי) לינק יתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  24. החנות של Steam מפנקת אותנו גם בימי המנוחה האלו עם כותרי פעולה וכותרי נהיגה - כולל Ghost Recon: Wildlands הטרי לכתבה

25. Started by tombcatz,

חברת ההפצה TAKE 2 הודיעה כי שני משחקים חדשים בסדרת GTA מפותחים ע"י רוקסטאר האחד-המשחק GTA:LIBERTY CITY STORIES יוצא בהמרה לPLAYSTATION2 למי שלא יודע-GTA:LCS זה משחק בסדרת GTA שיצא לPSP [הקונסולה הניידת מבית סוני] שהחזיר אותנו על LIBERTY CITY אך הפעם עם דמויות חדשות,עלילה חדשה,מקומות חדשים בעיר,ותוספות רבות אחרות... השני-משחק GTA חדש שייצא לPSP ויתבסס על תוכן חדש לחלוטין. בכל מקרה-הידיעה הראשונה והעיקרית-היא יציאת משחק חדש בסדרת GTA לPS2...אם תשאלו אותי-מדובר פה במשהו עקום לגמרי המרה של המשחק מגירסאת קונסולה ניידת לקונסולה?!?!זה ממש עקום המשחק הזה מכיל אולי עשירית מכמות התוכן והפיצ'רים שהיו בGTA:SA,ולכן זה נראה לי לא מתאים בכלל שזה ייצא לPS2 רוקסטאר אמרו שהם יכללו שיפורים …

• 1 תגובה
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.