משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני במערכה הראשונה במשימה הראשונה אני צריך להרוג עוד גיבור אחד שנמצא מאחורי החומה ואני צריך להביא את המילת קוד אבל אני לא מצליח להיכנס אני צריך להביא איתי עוד מישהו ואני לא מוצא אותו למרות שאני עושה את כל המשימות שנותנים לי בשלב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זוכרים את המשחק megarace 2?! מה דעתכם עליו? * מי שיש לו או שראה megarace 3 דעתו לא נחשבת בגלל שהמשחק הזה הרוס לגמרי... זה ממש שונה.... megarace 2 זה מרוץ המכוניות הכי יפה שיש ולדעתי שיהיה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו רוצה? אני יכול להעלות לכם כמה שאני מפוצץ אנשים......
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוי כמה שאני אהבתי את 2000 ב 486 שהיה לי נראה נחמד
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקס ונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשת לאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR) עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינה ולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file De ויוצא לDESKTOP כאמור זה קורה לשנינו וזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.u אם מישהו נתקל בזה... אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת =]] תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה Empire Earth כל כמה זמן הוא מרסט לי את המחשב. זה לא קורה לי עם אף משחק שלי. ו... זה משחק מקורי. יש לי XP דרך אגב וה EE מעודכן ל גירסה 1.04 עם כל תקוני הבגים שלהם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות בקשר לUT , ליד איפה שמצויין הפינג מצויין גם FPH , מה זה המדד הזה? מה הוא צריך למדוד? האם מעל 400 זה טוב או לא טוב? ועוד שאלה , שאני משחק אני מרגיש שהעכבר לא זז מספיק מהר ולכן התגובה שלי לאוייבים היא יותר איטית , שיניתי את המהירות של העכבר במשחק , אבל זה שינה רק את המהירות של העכבר בתפריט של המשחק ולא במשחק עצמו יש משהו לעשות?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אפילו משחק האמריקיים עושים על עצמם והם משווקים אותו בחינם http://www.americasarmy.com/ אולי נלמד משהו מהם...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... שיחקתי לי במשחק הזה עד שלב מסוים ואז נתקעתי באיזושהי משימה. שלחתי את ה SAVE'S של המשחק (שממוקמים במסמכים שלי תחת GTA3 USERS FILES) לחבר, הוא העלה את השמירה שלי, עבר את המשימה ושלח לי אותם בחזרה. העתקתי את הקבצים החדשים לסיפריה ושמח וטוב לב ניסיתי להפעיל את המשחק... הנבלה לא עלה! רואים את הלוגו של החברה על הדסקטופ (ה R הכחול עם הכוכב) וזהו. הסרתי את המשחק, הסרתי כל קובץ שקשור אליו מהדיסק הקשיח, הסרתי רת כל המפתחות ברג'יסטרי שקשורים אליו והתקנתי מחדש. תנחשו מה? - שום דבר, אותה הבעיה... ד"א - כשאני בודק ב WINDOWS TASK MANAGER תחת PROCESSES אני כן רואה את הקובץ GTA3.EXE. מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתם לב שיש סקינים לדמות? עם המשחק מגיעים שתיים, אז מפה נובעת השאלה - מאפא משיגים עוד?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברה? זוכרים הלארי 7 שצריך היה להוציא כוביות משחק מאחד הפסלים. אם הצלחתם ספרו לי איך כי אני תקוע שם תגידו על מה ללחוץ כדי שהוא יוצי את הקוביות PLEASE ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי למשימה שאתה יוצא ממעלית וסגור בבית, כשמבחוץ יש מסוק שמפציץ את הבית כל הזמן. הבית מלא נינג'ות שאותם כבר הרגתי, איך אני יוצא מהבית הזה, ישנה דלת שמובילה החוצה אבל זה רק לבריכה ולעוד חדרון קטן ם נשק ו-medik. יש למישהו רעיון ? תודה על העזרה. The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים
-
אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שהדמו של UT 2003 יצא מישהו יודע איפה יש לינק????? עריכה: אני מבין את הלחץ והכל, אבל פעם הבאה בבקשה תדאג לכותרת עיניינית.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש בכמה אתרים את העידכון של HL מגירסה 1109 ל1110 ואני לא מוצא או שההרודה נדפקת או שמשהו אחר קורה. בבקשה תביאו לי לינק לעידכון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק:MOH:AA ! והתחלתי להתקין אותו ובאמצע ההתקנה הוא נתקע...אז איתחלתי את המחשב.. ואז כמו מפגר נכנסתי לתקייה של המשחק ומחקתי אותה בצורה ברוטלית.! ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא פותח לי חלון שיש לי אפשרות לתקן..ואחריי שאני עושה את הפעולה הזו אז הוא עוד פעם פותח לי את החלון הזה ונות לי רק לתקן את ההתקנה! בקיצור אני לא יכול להתקין עכשיו את המשחק! מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
CS יש לי כבר DMC יש לי DM יש לי משהו אחר יש לכם?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי , פנטיום 3 550 , 128 RAM וגי פורס טי 200. התקנתי את ג'די נייט 2 והתחלתי לשחק , ישר בטעינה הראשונה של המשחק (של הסירטון הראשון) המחשב יוצא לווינדוס וכותב שהיתה שגיאה ושואל אותי האם לשלוח למקירוסופט דוח על התקלה או לא בקיצור , אני לא יכול לשחק במשחק , המשחק לא מהאינרטנט , מהוא של חבר שלי מקורי תודה
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אי רוצה לבחור מכונית ואומרים לי שצריך להוריד אותה מהאינטרנט מה זאת אומרת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה משחק מכות אתם יכולים להמליץ לי חדש אבל נגיד כמו מורטאל קומבט אבל שיהיה חדש וגם נורא אהבתי את WWF.... יש עוד דברים כאלה בסגנון למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-