עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק הפעולה המקוון הפופולרי מעוניין להגדיל משמעותית את הקהילה שלו ב-PC בשנה השניה לקיומו, כך נראה - ומוענק חינם לגמרי ולתמיד במהלך השבועיים הקרובים עבור כל אלו שירצו בכך לכתבה

2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%a7%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%94/

3. אמרתם שהוא יצא ב-9 במאי..

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

משחק מאד נחמד... שחמט עם גראפיקה מדהימה! הכלים הולכים מכות מאד יפה והכל... קיצר, מי שאוהב שחמט, ורוצה לגוון קצת, מאד מומלץ! זה כמו קרב של heroes, רק עם חוקי שחמט... מאד מזכיר לי את המנוע של NWN, כי זה פשוט דומה, ואפשר לעשות zoom in-zoom out, ולסובב ב360 מעלות. עריכה: לא, אני לא מסטול אני שלחתי את ההודעה הזאת בפורום המשחקים... אבל כשניסיתי לשלוח החלון נתקע ונסגר אצלי, וחשבתי שזה לא שלח בכלל, אבל עכשיו ראיתי שזה הופיע פה... קיצר תעבירו... :\

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום,אני רוצה להוריד משחקים אבל כל הזמן כתוב לי שהסרברים של סטים עמוסים ו שאני אנסה בפעם אחרת אבל זה כבר יום וחצי ככה עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Xilver,

אני לא מוצא את הגובלינים האדומים! הגעתי למקום שככל הנראה אני אמור למצוא אותם, אבל אין לי מושג מה לעשות שם... זו נראית לי הSpree Castle. מישהו עבר את הקטע הזה ומצא את המשרתים/גובלינים האדומים האלו?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

האם יש ב XBOX 360 LAGS במשחקי רשת?? ;D

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by WarMachine,

יצא הדמו של המשחק הזה, שאמור להיות בכלל לא רע, משתמש במנוע של FEAR, ומשלב אלמנטים של אימה. הנה לינק: http://www.fileshack.com/file.x?fid=8610 בכל מקרה התקנתי את הדמו, הכל טוב ויפה רק שאין סאונד בכלל, ולא משנה מה שעשיתי ואיך ששיחקתי עם המאפיינים של הסאונד לא הצלחתי לגרום לו לפעול. גם לכם יש את הבעיה הזאתי או לפחות פתרון לה?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by DS,

קראתי בגיימר שלווי יהייה משחק כל יום וואו. הם אמרו שאפשר להוריד את זה מהווי וגם אני עדיין לא מבין חוץ מCOD איזה משחקים בלעדיים יהייו לוי

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. היי הפינג שלי היה 50 ממוצע....וחבר שלי אמר לי לכתוב את הפקודה cl_cmdrate 5 כדי להוריד אותו עוד יותר... אחרי הכנסת הפקודה הפינד רק התחיל לעלות...אבל הוא עולה רק שאי משחק כלומר שאני מת הפינד יורד ל5 ושאני משחק הפינג תמיד ממשיך לעלות זה ממש דחוף!!! איך פותרים את הבעיה??? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oded15,

מישהו יודע אם san andreas יצא לחנויות גם בדיסקים ולא רק dvd

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by levimadman,

כשאני משחק במשחק הFPS "תקוע" על 60. למה זה קורה?(אפילו בתפריט)

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by ViceTone,

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by stone cold,

התחלתי לשחק במשחק הזה ומצד אחד אני די אוהב תה משחק אבל מצד שני יש יותר מידי סרטונים לפחות בהתחלה ורציתי לדעת אם כל המשחק ככה? או שיהיו יותר מכמה דקות משחק בין סרטון לסרטון? ומה האורך של המשחק?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by talkfir,

שלום,ברשותי המשחק SETTLERS 3,וברצוני לשחק באינטרנט במשחק.נאלצתי להוריד קובץ עידכון ל1.60 (יש לי 1.20) לאחר הורדת הקובץ עידכון והתקנתו,אני מפעיל את המשחק ולפתע נתקל בהודעה הבאה: Kernel32 call does not point into KERNEL32.dll. Virus or incompatible Systemanalyzer detected! (#3000) יש לי נורטון 2002 מעודכן,אז זה אין שום וירוס..חיפשתי גם את הקובץ בתיקית המשחק וב 2 הדיסקים של המשחק,אך לא מצאתי אותו..חשבתי אולי הוא חסר או משהו. מה עושים?? אנא עזרה!! תודה רבה, טל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לפעמים שאני בתוך המכונית וחושך לא רואים טוב איך מדליקים את האורות? אני יודע שיש את אנטר שזה מפעיל רק לשניה בחוץ אבל איך מדליקים קבוע? שהיה גם מבפנים? יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. סדרת משחקי הפעולה וההרפתקאות האהודה תנסה למצוא לעצמה כיוון וחיים חדשים לאחר היעלמותה של THQ לכתבה

18. מבצעים הזמנה מוקדמת של הפרק החדש בסדרת Need for Speed? אתם עומדים קבל שדרוג ויזואלי בלתי צפוי לכתבה

19. Started by Art Tatum,

http://leviathyn.com/previews/2014/04/17/getting-hands-space-engineers-new-2014-space-odyssey/?preview=true נראה מעניין. הרבה פוטנציאל. בעיקרון המשחק נותן לכם לבנות כמו לגו, ולנהל קרבות חלל. יש בו מנועים, גנרטורים ,גירוסטופים, מיסבים, דחפורים, רובים, תותחים, טילים, וכל מיני כלים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ns,

תנו לי בבקשה אתרי סקינים לcs חוץ מ counterstrikcenter! :AR15:

21. Started by Zeev86,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14895893

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. עם אני קונה את החבילה עם הHORDE או עם הALLIENCE? זה משנה בכלל? או שזה אותו דבר...

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  23. מחפש משחקים בסגנון COUNTER STRIKE ו-TACTICAL OPS יש המלצות? וגם משחקי טובים ירייה בגוף ראשון

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  24. אהלן, אשמח מאוד אם תמליצו לי על משחקים למחשב הבא: AMD 3800X2 939 1 GB RAM X800GTO2 @ X850XTPE

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yair9_20,

האם למישהו יש קראק למשחק שיפרסם פה את הלינק להורדה או שישלח לי לכתובת yair19_20@walla.co.il

• 4 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.