משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

העם אני יכל לשחק בוא עם הcd key קיבלתי שקניתי את המשחק קונטר סטריק זירו ? כי אני יכל לשחק קונטר סטריק 1.6 עם הcd key של זירו .
- 

- 1 תגובה
 - 587 צפיות

- 

- 

התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה
- 

- 2 תגובות
 - 754 צפיות

- 

- 

שחקנים יקרים תשומת ליבי הופנתה לכך שישנם שחקנים שמבקשים להשתלב במיקסים ואינם יודעים מה זה טימספיק, וכל המידע ימצא בדיון זה. מה זה בכלל, ולמה אני צריך את זה? טימספיק זה בעצם שרת דיבור (דומה לונטרילו אם מישהו מכיר). התכנה היא בעצם הממשק להתקשרות עם שרתי הדיבור השונים. בכל שרת, יש מספר צ'אנלים (=ערוצים/חדרים), ובכל צ'אנל המשתמשים המחוברים יכולים לדבר זה עם זה כמעט בלי לאגים, מכיוון שהשרת מרכז את כל החיבורים בניגוד לסקייפ או VoIP אחר. טימספיק היא תכנה חינמית שאפשר להוריד בקלות מכאן , ויש לה תמיכה רחבה בכל מערכות ההפעלה הנפוצות. אנו דורשים מהשחקנים המחוברים לשרת המשחק להיות מחוברים גם לשרת הטימספיק שלנו, ועכשיו אסביר כיצד לעשות זאת. הגדרה ראשונית לאחר התקנה …
- 

- 5 תגובות
 - 10.9k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה
- 

- 4 תגובות
 - 651 צפיות

- 

- 

אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד.. פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.
- 

- 13 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה
- 

- 9 תגובות
 - 866 צפיות

- 

- 

אנשים אחרי הסקר הקודם תוצאות ההצבעה היו: אקס בוקס 14 פליסטישון2 14 אני רוצה להכריע מי הקונסולה הטובה ביותר? או העדיפה ביותר?
- 

- 15 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אם מישהו רק התחיל לשחק ב-AA (כמוני) ומעוניין להתאמן בכל סוגי הנשקים, מפות ועוד... בשרת כל אחד יוכל לבקש החלפה של נשק למה שבא לו בכדי להתאמן ובנוסף נחליף כל X זמן מפות בשביל ללמוד את כולם. שיכתוב כאן ונתאם כולנו "פגישה" בשרת שלי ואני מדגיש שלי כי אני מעוניין "על הדרך" ללמוד את ניהול השרת.
- 

- 0 תגובות
 - 664 צפיות

- 

- 

- 

- 

- 

הדמו שוחרר סוף סוף! להורדה: http://www.gamershell.com/download_17978.shtml שרת ישראלי: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/download_article.aspx?DownloadID=24540 דרישות מערכת: Minimum * Pentium 4 1.8 GHz or equivalent * 512 MB RAM * 8 GB free HD space * DirectX 9.0c * 64 MB video card * 8X DVD-ROM drive * 56 kbit/s or better Internet connection Recommended * Pentium 4 2.4 GHz or equivalent * 1 GB RAM * 128 MB video card :xyxthumbs: :yelclap: :hi:
- 

- 335 תגובות
 - 30.1k צפיות

- 

- 

למי שעוד לא יצא להכיר, Nexuiz פותח במקור בתור משחק חינמי למשתמשי לינוקס. הוא כלל לא מעט אלמנטים וצורת משחק אשר מזכירה רבות את unreal tournament 2004 האגדי. אקשן מהיר חסר מעצורים בזירות מתקדמות ובנשקים עתידניים עכשיו, Nexuiz עושה צעד (גדול) קדימה ובאמצעות מנוע ה-CryEngine 3 החדש משיקה משחק חדש בעל אופן הדומה מאוד ל-UT2004. כרגע עוד אין הרבה פרטים אך הם יתחילו לדלוף בקרוב. הטריילר
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום אני חובב ענק של משחקי יריה עתדניים ואני שמחק CSS וקצת נמאס לי מסורס ויש לי את Fear מחבר וסיימתי את הסינגל פלייר וממש אהבתי את המשחק אז עכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לקנות את המשחק בשביל לשחק במלוטי , הוא טוב? יש לו קהילה גדולה בארץ? תודה רבה , אשמח לקבל כמה שיותר מדי על משחק הזה למולטי או כל משחק אחר עדתני שאתם ממליצים לקנות בשביל המולטי הוא בכלל שהוא טוב...
- 

- 5 תגובות
 - 664 צפיות

- 

- 

בהתקנה הראשונה של המשחק נאלצתי לעשות CTRL+ALT+DELETE בגלל שהכוננן CD שלי לא הצליח לקרוא את הדיסק השני. אחרי זה לא הצלחתי להסיר את המשחק והתקנתי אותו עוד פעם (הפעם מהצורב), עבר חלק. נסתי להפעיל את המשחק וקופץ לי חלון שכתוב בו: Technical Difficulties sorry, a serious error occurred. ניסיתי לעשות "תיקון" למשחק, קופץ לי אותו חלון של Technical Difficulties. הסרתי, התקנתי- אותה הודעה. הסרתי- התקנתי ב-C - אותה הודעה. חשבתי שזה בגלל הדרישות הגבוהות אבל- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=29346;start=0 מה לעשות??????????????? תודה רבה לכל העוזרים.
- 

- 5 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.
 - 

טוב העניין חזר לעצמו , הייתה תופעה מוזרה ביותר ללא התראה מוקדמת
- 

- 0 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

טוב אז אני רוצה להגיע לסיבוב 50 אבל זה בערך בלתי אפשרי עם השחקנים שהמשחק מביא לי... אם יש מישהו שרוצה לעשות exo survival ביחד שידבר איתי: steam - yizhak2.
- 

- 0 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

אהלן אני משחק כבר הרבה זמן PES אבל יש דבר אחד שכל הזמן תוקע אותי - תמיד במשחק חשוב חסר לי שחקן אחד לפחות בגלל שהקונדישן שלו במצב טוב אני מנסה לתת מנוחה לשחקן לפני המשחק החשוב בתקווה שככה יהיה לו קונדישן טוב אבל הרבה פעמים זה אפילו עושה יותר רע ממה שהיה אם הוא היה משחק כמה משחקים ברציפות... יש למישהו עצה?
- 

- 1 תגובה
 - 653 צפיות

- 

- 

אז בואו אני יגיד לכם ככה לגבי ג'יטאיי מי שאהב את המשחק הקודם את 3 יהנה מזה מאוד סה"כ אותו סגנון שיפור קל בגרפיקה אבל רואים בכל זאת הבדלת עוד כמה חידושים קטנים אבל נחמדים והעיקר משימות חדשות חמוד מאוד לגבי מאטריקס אני לא יודע אם אתם מורידים או מתכוונים לקנות בכל מקרה אני ממליץ עליו בחוווםםם פשוט משחק ענק שיחקתי בו זה דבר אדיר שילוב של יריות עם מכות עם גרפיקה אדירה אפקטים פשוט אדיר למי שיש שאלות אפשר לרשום
- 

- 8 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

http://www.enterbf3.com/news/789-m26-mass-adjustments-will-be-made/
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

http://www.gamershell.com/news_BSplinterCellPandoraTomo.shtml :jump:
- 

- 1 תגובה
 - 660 צפיות

- 

- 

הגעתי למשימה שאני צריך להרוג את הרוסי הגדול הזה... אבל זה כבר בפעם השניה אחרי שהוא היה בבית שלי, עכשיו הוא זורק עליי חביות... שהוא זורק עלי חבית אני יורה בא שהיא בידיים שלו אז יורד לו חיים, אבל בשלב מסויים הוא יורד למטה ואז מה? מה עושים? אשמח אם תעזרו לי... זה משגע...
- 

- 5 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם . אני כבר הרבה זמן משחק במשחק BF2 . וכבר נשברו לי 2 דיסקים . עכשיו זה הדיסק השלישי שלי . ויש עליו סדק ואני מרגיש שהוא גם עומד להישבר . יש איזשהי דרך שאני לא יצטרך להכניס ולהוציא את הדיסק בכול פעם ? למשל איכשהו לשים אותו על DOK או משהו ? (לא להציע להוריד קראק כי שמעתי שזה דופק את המשחק) . תודה .
- 

- 8 תגובות
 - 663 צפיות

- 

- 

כבר סיימתי בעבר את DS2 אבל מחקתי את הגיבור והכל אז איך אני מתחילה לשחק ישר מ Broken world ? אני יודעת שיש איזו תוכנה\ציט שמעלה את הרמות של הגיבור או משהו כזה? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 793 צפיות

-