משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2062 לא בדקתי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורידו והתנסו בחינם: גירסת פרה-אלפא חדשה ל-Unreal Tournament המודרני זמינה כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/גירסה-מעודכת-לדור-החדש-של-unreal-tournament-זמינה-להו/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלון נועד לחוות דעת של משתמשי המשחק שקנו או מעדיפים וההמלצות שלהם.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו למולטי בדפדפן וקיבלתי הודעה על גישה מוקדמת להרחבה החדשה Final Stand. לא מצאתי כאן דיון עליה ודי מוזר שלא שמעתי עליה לאחרונה כי תמיד דיברו כאן על הרחבות שהולכות לצאת, במיוחד שבועיים לפני התאריך המיועד. העדכון שוקל 2.09GB יורד יחסית מהר. מישהו כאן עדכן את ההרחבה והספיק לשחק?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה הנה גלריית תמונות מהמשחק שאני גם מצפה לו וגם מחכה לו : http://www.blizzard.com/wow/content/screens/screens_may.shtml ויש לי רעיון בואו נעשה מהתרד הזה תרד תמונות רישמי של משחקים ואז כל פעם שיהיה לנו מידע על משחק חדש או תמונות אז נשים את זה כאן בסדר ואם אנחנו כבר מדברים על זה אז יש למישהו לינקים תמונות ומידע על IC כלומר IMPOSSIBLE CREATURES
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה פה יש הוראות בפנים הייתי מקשר פה לכל התמונות, אבל זה די הרבה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה הצרפתית חוגגת עשור לשניים מהמותגים שלה - ומחלקת כותרים ללא תשלום לכל הרשומים והנרשמים אל שירות ה-uPlay שלה לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
http://hwzone.co.il/news/135228 חשוב לי להדגיש שאין לי שום רקע במשחקי מחשב. שום דבר בכלל. שאלתי היא: האם אפשר לעשות את זה גם? לא להעביד אנשים אחרים, אלא לקחת כמה חבר'ה, לשחק הרבה, ולהרוויח כסף. זה אפשרי? איך זה עובד? (לפי החישוב שלי, 75$ לשעה זה הרבה כסף...)
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לקח לשלב הראשון לטעון אולי דקה.. נ.ב. איזה משחק מוזר...מה הקטע צריך לרסס גרפיטי ולהלחם בכנופיות מתחרות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שבוע טוב ובשורות טובות לכולם! לאחר 15 שעות משחק דיי מהנות, יש לציין, הגעתי לכמה מסקנות: המשחק זורם, קליל, כייפי, כל הלובי נחמד וידידותי מאוד, כל עניין מציאת משחקים הפך לפשוט ומהיר במיוחד, הנשקים מאוזנים, אין פה כבר מולטי קילס עם אקדח, הקילסטריקים גם כן בסדר, בגדול משחק טוב. אבל עם כל הדברים הנחמדים האלה נתקלתי בשתי בעיות שהורסות לחלוטין את המשחק, קודם כל הפינגים, הרבה פעמים הפינגים לא טובים ברמה שאתה יכול לרסס עשר מחסניות על אויב וכלום. זה 1. הדבר השני והמשמעותי יותר הוא כל העניין של הבולשיט והבלאגן שיש ב80% מהמפות, כל שנייה פיצוצים, התחשמלויות שוק מוזרות, ספאם של רימונים, של יריות שלא תבין לעולם מאיפה הן מגיעות, בקיצור, ממש בלאגן, גם אתם מרגישים כך?
-
- 55 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אין לכם ידע משמעותי בתכנות ובעיבוד גראפי אבל יש בכם אהבה גדולה מאוד לגיימינג? תתפלאו, אבל זה מספיק בכדי להפוך את הרעיונות והחלומות שלכם לכותר משחק ממשי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070806_890173&layer=hightech&layer2=coupon&layer3=technology לדעתי אם זה יצא אל הפועל זה יהיה משהו נחמד מאוד מאוד !
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בעלי מינוי לשירות ה-PlayStation Plus מתחילים לקבל משחק חינמיים גם עבור קונסולות הדור החדש של סוני, ואילו בעלי מינוי Xbox Live Gold מקבלים תזכורת לכך שכל הכותרים אותם צברו בדורות הקודמים אמורים לפעול כהלכה גם אם החליטו להשתדרג עם Xbox Series S/Xלכתבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
Warchief Rend Blackhand החליט שאנחנו מטרה קלה מדי וצעק WOOT ;D בידיוק שתי דקות לפני שהוא הפך לחביתה אני ינסה לצלם עוד כאלה ;D אולי יהיה משהו בMolten Core שבוע הבא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח הכי מדובר לשנת 2016 מתקרב להשקה, ומציג דרישות חומרתיות עם פירוט מינימלי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בואו לשפוט כיצד נראה משחק ההגנבות החדש כשהוא מופעל בהגדרות המירביות שלו, וגם איך הוא משחק, במסגרת מבחני הבטא עבורו שהסתיימו בשבוע שעבר בדומה ל-Tom Clancy's The Division, גם כותר ה-Hitman החדש של Square Enix סיים לאחרונה שלב מבחני בטא – בדרך להשקה קרובה בחודש הבא. גם אם לא הזדמן לכם להתנסות בבחינות המקדימות של הכותר המסקרן בעצמכם, אל חשש – ברשת פורסמו מגוון צילומי מסך וסרטונים מתוכו, אשר מאפשרים להתרשם מהמשחקיות וגם ממנוע ה-Glacier 2 המעודכן שלו. בנוסף, ערוץ ה-YouTube העונה לשם Candyland סיפק השוואות בין גירסת הבטא של Hitman למחשבים האישיים לזו שהייתה זמינה בקונסולת ה-PlayStation 4, ובין רמות ההגדרות הגראפיות השונות שהיו זמינות בגירסת ה-PC. לטעמנו, מ…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קנה חבילת זהב קבל... אלמוג? שמתי תמונה של BLUE SHIFT בשביל להשוות את הסמל http://members.lycos.co.uk/superginiman125/c/PICT0873.JPG
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של סוני חצתה רף מכירות של 9 מיליון יחידות - ואנשי החברה מאמינים כי עם התייצבות באספקה יצליחו לשבור שיא מכירות שנתי בן יותר משני עשורים בתחילת 2023לכתבה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי אותו דרך סטים, אחרי ההרשמה המייגעת לשירותים של רוקסטר הפעלתי את המשחק, הוא מידי פעם עולה לי במצב Window, אני משחק אותו על 970 g1, עשיתי בהתחלה העל על אולטרה, הביא לי ביצועים סביב 40 fps, הורדתי את כל ההגדרות לvery high ועלה לסביבות 50-60 fps. ועדיין לא מרגיש שהמשחק עובד חלק.. כל מיני גילצ'ים בגרפיקה, נפילות fps קטנות כאלה.. הם הולכים לשפר את זה?
-
- 21 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קרה משהו לשרת של EA? לוקח לו פתאום שנה עד שמתחבר למשתמש שלי....והוא גם בקושי מוצא שרתים ממש באיטיות... גם לכם ככה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, במהלך השבועיים האחרונים חוויתי במשחקי מולטי פלייר או בכל משחק שהייה קשור לאינטרנט גמגומים קריעות קריסות וניצול אדיוטי של הGPU לדוגמא בmanu של CMW המשחק רץ בקצב מדהים של 2 פריימים לשנייה מה לא עשיתי פתחתי דיונים החזרתי הגדרות ששיניתי התקנתי מחדש דרייברים (הסרה מוחלטת) בשימוש תוכנות כאלו ואחרות דרך safe mode כמעט פרמטתי את הכונן הקשיח וכמעט התקנתי מערכת הפעלה מחדש ביחד עם 500 GB צרחתי על נציגים של בזק במשך שלוש שעות מאחת עד ארבע בבוקר (אחרי שהם צעקו עליי אך על כך בדיון אחר) וכמעט התקשרתי לorigin ופתאום נזכרתי שהתקנתי את את באטמן ארקהם נייט וחשבתי שאולי כדאי להסירו משום שזה הדבר היחיד שהשתנה שלא החזרתי לקדמותו ונחשו מה קרה........... זה צריך להגיע לreddit זו כבר פגיעה …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
גמר טורניר פתיחת השנה של HWZone לאחר שבועיים עמוסים במשחקים, טורניר פתיחת השנה של HWZone מגיע לסיומו. היום בשעה 19:00 יחל שלב הגמר של הטורניר, בו יתמודדו ארבעת השחקנים הנותרים: בבית התחתון, eSrLemon שזכה בטורניר הסטארקרפט הקודם של HWZone ובמקום השלישי של המוקדמות לטורניר IeSF, הוא אחד משחקני הטראן הטובים ביותר בארץ. מולו יתמודד qTpBHmaster, שחקן שגילו הצעיר לא מונע ממנו להוות דמות חזקה בסצנת הסטארקרפט הישראלית; הוא מגיע בקביעות למקומות הראשונים בטורנירים בארץ, ואף זכה בטורניר IGA #14. צפו לסדרת TvT ברמה הגבוהה ביותר. בבית העליון, eSrSinok נחשב כבר זמן רב לאחד ממובילי גזע הזרג בארץ. הוא זכה במקום הראשון בטורניר ה-LAN שהתקיים לא מזמן במודיעין, במקום השני של המוקדמות…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-