עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10155 אחרי שחנויות אחרות כבר התחילו לשים תPS3 ותWII באתר שלהם וכידוע בקרוב תיהיה התערוכה הרצינית האחרונה לפני ההשקות של הWII והPS3 ככה שאני פותח תדיון הזה על דיווחים מהמליחמה הזות אז בבקשה תיתנו רק דיווחים ועל תתחילו לריב פה כל דיווח משמעותי שאתם קוראים על המילחמה הזות אתם מוזמנים לתת לינק שלו לפה

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Codemasters נוקטת בגישה מפתיעה וחושפת את הפרק החדש בסדרת משחקי Dirt - שכבר ניתן לנסות במסגרת שירות ה-Early Access של סטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-dirt-rally-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94/

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by kessler403,

שם המוכר: ישי קסלר שם מלא של המוצר:battlefield 4 תיאור המוצר: קיבלתי את המשחק battlefield 4 ביחד עם כרטיס מסך ואין לי צורך בו. המשחק הוא להורדה ויש לי את הנייר עם הסיריאל עדיין מכוסה וצריך לגרד אותו. מחיר: 120 ש"ח גמיש. ניתן להעביר לי בפייפאל ואני אשלח צילום של הקוד או שנפגש באזור המרכז. מוכן להחליף על: Diablo 3 ליצירת קשר נא שילחו מייל ל kessler403@gmail.com

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  4. אם כן אז מה הוא בבקשה..

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  5. החבילה הבסיסית, מהחנות השכונתית, 220 ש"ח (העטיפה בעברית). 5 דיסקים + עלון עם המקשים וכמובן הCD-Key שמודבק שם. אני אמור לקבל עוד משהו ? תודה.

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by eladbu,

כל כך התלהבתי ללכת לקנות MEDAL OF HONOR A-A אחרי ששמעתי ביקורות משני הצדדים חלק אחד אמר מצוין חלק שני לא משהו אחרי שסיימתי אתמול לפנות בוקר את HL2 שללא ספק מבחינתי המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו מימי התפניתי להתקין את גרסת ה DVD של MOH חברה אני חייב לומר שהמשחק פשוט גרוע!!!!!!!! מעצבן!לא נעים לעין.נכון אולי הדמויות מפורטות והגרפיקה נחמדה אבל המשחק פשוט איטי להחריד בקרב(ואין קשר למחשב!) כל שלב לוקח ממש הרבה זמן חצי מהזמן אתם מבזבזים בהמתנה! ב HL2 היה למה לחכות בזמן הזה.אבל פה!שום כלום אפילו בטירונות בהתחלה הכל קשה ומסורבל! חברה אני ממש לא ממליץ להוציא את הכסף על המשחק הזה יאמר לזכות הראשון שיצא שהיה פשוט אחלה משחק! פאסיפיק אסולט פשוט לא מומלץ

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by dirazor,

חברים ואנשי המשחק הדפוק אני מתלבט על שם חדש nikc name אז ישנה הצבעה שאני הכנתי קבלו חבריי http://strawpoll.me/158610 תיזכרו מי שמצביע משפיע על החתום המאהב של FADIDA

8. עמוד זמני עבור דור העתיד של הגיימינג הסלוני עם נפח אחסון של 2 טרה-בייט עשוי להצביע על שחזור של השקת ה-PlayStation 3 לכתבה

9. המשחק המדובר ביותר לשנת 2015 זוכה לשדרוג ויזואלי, עוד לפני שנחת רשמית על מדפי החנויות לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-בהשקה-ל-fallout-4-כבר-יש-מוד-ראשון/

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  10. Started by SugarFreeBoy,

אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום בזמן האחרון אין לי מה לשחק ואני מחפש המלצות לשמחקים בכול סגנון חוץ מאסתרטגיה FARCRY .HITMAN ,COD4 , CRYSIS ,NFS PRO STREET,AC , HALO כל המשחקים האלה שיחקתי , רציתי לקנות HALO2 אבל אין לי ויסטא אז אני לא יכול לשחק . אז אני פונה אליכם שתביאו לי המלצות למשחקים אבל לא ישנים משחקים שיצאו עד לפני שנתיים. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  12. כל מי שרוצה להישתתף שישאיר איסי קיו אנחנו נדבר איתו כבר! *כמובן שחייב להיות אצלכם מותקן מישחק ההרחבה* מחר(שבת) נארגן עוד מישחק בשעות הבוקר צוהריים וכבר נדבר איתכם!! יאללה בואו נחזור לימי הביניים!!! חחח בהצלחה. תשאירו איסי. פורסם גם בגיימר. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=654897 מי שלא נירשם שישאיר איסיקיו!!! כנסוו לגיימר שם הדיון האמיתי.

13. ואיתו, כל שאר המחשב, כל מה שנותר לעשות הוא לרסטרט ידנית. מפרט : רדיאון 8500 + קאטאליסט 4.3, חצי ג'יגה בראם, חלונות Xp. משחקים אחרים נראים שמתפקדים כמו שצריך, האם מדובר בבעיה שכיחה, האם יש פאץ' שפותר אותה, או שמא משו דפוק אצלי?...

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by sEEdy,

טוב אז מי שלא יודע ולא שמע על נבחרת ישראל אז ככה השחקן רפי Lafa למי שלא מכיר שהוא הקפטן של נבחרת ישראל בCoD החליט מי יהיו בנבחרת של ישראל, רשימת השחקנים: Lafa Lynch sEEdy cEntiX blwz GolanN Divine rhino fano הקבוצה ב ESL: http://www.esl.eu/eu/codbo2/country_championship/2013/groupstage/team/7760680/ אז קצת פרטים על הטורניר, כרגע שלב הבתים סוג של הסתיים חסרים משחקים בודדים באמת שהיו אמורים לשחק כבר מזמן לא של ישראל. בית D הוא הבית שישראל משחקת בו יש איתה את נבחרת טורקיה, נורבגיה ובריטניה. אבל ישראל כבר סיימה את שלושת המשחקים שלה בתוצאות הבאות. תיקו 24-24 עם טורקיה ניצחון 39-9 על נורבגיה וניצחון טכני על בריטניה מכיוון שהם לא הופיעו למשחק אז ישראל מסיימת את…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  15. אני ראיתי את הסרטון הזה ביו טיוב היום ואני פשוט לא מאמין שזה מה שהכניסו למשחק! אני אישית בחור בן 25 ככה שאין לי יותר מידי בעיה עם זה במשחקים אבל תאכלס אם היו לי ילדים הייתי אומר שהם קצת הגיזמו יותר מידי. לדעתי לא צריכים למכור תוכן כזה בחנות לילדים עם כול הכבוד... http://www.youtube.com/watch?v=O51l7S7Sx3g וחוץ מזה שחכו שזה יגיע לחדשות FOX או לבחור המשוגע הזה שברח לי השם שלו ששונא משחקי מחשב..! מזה יעיפו את המשחק הזה על טיל מלפחות שלוש מדינות שאני יכול לחשוב עליהם. מוזר שיוצרי GTA 4 לא ישבו וחשבו קצת על מה שהם מכניסים למשחק, ואולי הם שכחו שהגרפיקה והמציאותיות של המשחק שלהם משפיעים מאוד אם הם מכניסים חומר כזה. תאכלס חבל כי זה משחק אדיר לא מהעולם הזה והנה דוגמה למה:

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by Fadida,

שלום לכולם, זה הזמן להתפקדות ! כל מי שמשחק Cod 4 מוזמן להוסיף את עצמו להתפקדות, כך נוכל לראות כמה אנחנו על מנת לאמוד למלא את כל הפרטים שם פרטי:​ כינוי:

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by chris_u16,

זה קורה לי ולחבר שלי אני נכנס לשרת שמחייב C-D והתוכנה מופעלת אצלנו ואחרי שאני נכנס הוא מוציא אותי מהשרת בטענה שבכלל לא מותקן אצלי C-D מותקן אצלי הגרסה החדשה ביותר 4.5.1. WTF is the problem! ???

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by Oryam,

שלום לכולם וזה זה כבר המשחק השני שהתקנתי וגם בו יש את אותה בעיה גם במשחק The sabeuor וגם ב X-men Wolverine orginis יש לי בעייה בגרפיקה הכל עובד אבל תוך כדי משחק כאשר אני זז עם הדמות יש קווים כאלה לרוחב המסך , זה כזה גל כזה שעובר ברוחב המסך שאני זז לכל כיוון אפשרי וזה מציק ברמות שאי אפשר לתאר והורס כל הנאה אפשרית מהמשחק. המפרט של המחשב שלי: 4 GB RAM HD5770 AMD phenom II 4x 965 500 GB RAM מקווה שיש איזה שהוא פתרון אנשים =) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by mahno586,

הינה מונטאז' קצר שהכנתי ליכבוד הספיישל 200 סאבים של הערוץ. עם למישהו יש ביקורת בונה לגבי המונטאז' אז מוזמן ליכתוב (: http://www.youtube.com/watch?v=95nfPP0EbX4

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by Oren_25,

שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by nore0,

ראיתי שיש שתי חדשים cumulative ו-standalone http://patches.ubi.com/far_cry/ צריך להתקין גם אותם ?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by e.t,

אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by n_aviv1,

פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  24. תודה.

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by alexrta,

תגידו פיפא 2003 יעבוד על המחשב שלי? (הדמו עבד)

• 3 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.