עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shoshimn,

מחפשת גיטר הירו למחשב. אין לי PS ואין לי WI יש מוצר כזה? איפה ניתן לרכוש? אפילו יד שניה... תודה שושי

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by krembo0o,

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=59526 לינק למשחק גינדיס כנסו קטלני ביותר!!!

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  3. http://gameboyspodcast.wordpress.com/ (כנסו לבלוג כדאי לשמוע את הפרק) מה קורה מאזינים? אנחנו מצטערים מאוד על השיבוש בלוח הזמנים שלנו בשבועיים האחרונים,היו כמה בעיות,חלק מהן טכניות. אנחנו משחררים את הפרק הזה באיחור גדול,אבל היי,עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא מה שיחקנו השבוע? שלושתנו על Max Payne 3 דניאל – קצת Lord of The Rings:War in The North חדשות סכסוך בין מיקרוסופט ומוטורולה עשוי להביא להסרתה של קונסולת האקס-בוקס מהמדפים יוביסופט מדברת על E3 2012 בתחילת השבוע חשפה חברת סטארט-אפ לא מוכרת בשם Leap Motion חיישן תנועה חדש Diablo 3 יוצא בהשקה מוצלחת ומתוקשרת מאוד,מוכר 3.5 מיליון יחידות ביממה הראשונה,וגם Max Payne 3 מצליח לא רע סרטון השבוע מקס פיין 3 מגוף ראשון ואתם קובעים מה ק…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר הפרסים והקבוצות המשתתפות אז הנה כל הפרטים! כמות קבוצות: 8 מבנה הטורניר: שמונה קבוצות (40 שחקנים); חלוקה לשני בתים שווים של ארבע קבוצות(סידינג מוקדם ע"י הנהלת האירוע) כאשר כל קבוצה תתחרה בשאר הקבוצות בביתה שלה – סה"כ 3 משחקים לכל בית. 2 קבוצות מכל בית עולות לשלב הבא – פלייאוף; שלב הפלייאוף יהיה בנוי מסולם עליון ותחתון. משחקי הגמר יתבצעו כך שמנצחת סולם תחתון תצטרך לנצח בשני מפות את העולה מהסולם העליון לעומת זו שתצטרך לנצח מפה אחתשימו לב כי יתכנו שינויים במבנה הטורניר בהתאם לשיקול דעת הנהלת האירוע. הטורניר יפעל במתכונת BYOC עלות כניסה: 40 ש"ח לשחקן בטורניר 30 ש"ח לצופה הקבוצות המשתתפות: ניתן לראות רשימה מלאה כאן. מה …

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. להלן רשימת הקבוצות שנרשמו לאירוע, אלו שהשלימו את הרשמתן ואושרו: NOM-Gaming.ESET - רשומים. team3h - רשומים. qTp-Gaming - רשומים. r4pe- רשומים. RM8S- רשומים. DEVNC- רשומים. Memento Mori - רשומים. ready4action- רשומים. EFD-Team - רשומים. cyberdevils-gaming - רשומים. e-Srael.MSI - רשומים. Deadly-Impact - רשומים. wrc - רשומים. lemon slide - רשומים. mousetrap - רשומים. stfu-gaming - מאושרים.

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר הפרסים והקבוצות המשתתפות אז הנה כל הפרטים! המועד האחרון להרשמה לטורניר Counter Strike 1.6 הוא בתאריך 22.12, בשעה 12:00 בצהריים. כמות קבוצות: 24 מבנה הטורניר: עשרים וארבע קבוצות; חלוקה לארבעה בתים שווים של 6 קבוצות(סידינג מוקדם ע"י הנהלת האירוע) כאשר כל קבוצה תתחרה בשאר הקבוצות בביתה שלה – סה"כ 5 משחקים לכל בית. 2 קבוצות מכל בית עולות לשלב הבא – פלייאופ; שלב הפלייאופ יהיה בנוי מסולם עליון ותחתון. משחקי הגמר יתבצעו כך שמנצחת סולם תחתון תצטרך לנצח בשני מפות את העולה מהסולם העליון לעומת זו שתצטרך לנצח מפה אחת. שימו לב כי יתכנו שינויים במבנה הטורניר בהתאם לשיקול דעת הנהלת האירוע. הטורניר יפעל במתכונת BYOC עלות כניסה: …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר, הפרסים, והקבוצות המשתתפות. אז הנה כל הפרטים! מבנה הטורניר: בטורניר ישתתפו 40 שחקנים. לטורניר יהיה שלב בתים, ולאחריו שלב פלייאוף. שלב הבתים: השחקנים יחולקו לשמונה בתים, כאשר בכל בית חמישה שחקנים. יהיה סידינג כללי, לפיו השחקנים יחולקו לבתים. כל שחקן ישחק נגד שאר השחקנים בבית, סה"כ 4 משחקים לכל שחקן, בפורמט BO1. מכל בית עולים שני שחקנים לשלב הפלייאוף. שלב הפלייאוף: בעצם מדובר בטורניר של 16 שחקנים, בפורמט Single Elimination. המשחקים יהיו BO3. בסיבוב הראשון שחקנים לא ישחקו נגד יריב מהקבוצה שלהם, וכן שחקנים שסיימו את שלב הבתים במקום הראשון, ישחקו נגד שחקנים שבשלב הבתים סיימו במקום השני. משחקי הגמר ישודרו בליווי קריי…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הפופולריות וההצלחה של משחקי הוידאו מהוות הוכחה לכך שכמעט כל פעולה יכולה להיות מהנה יותר כשהיא נתפסת כחלק ממשחק ומאתגר - וזה משהו שכבר קורה בכל מקום מסביבנו, ממש עכשיו לכתבה

10. Started by ~BaRaK~,

https://www.youtube.com/watch?v=_5lyHZIzW8A&t=804

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. בתצוגת E3 של XBOX ONE הציגו חלק מהסינגל של BATTLEFIELD 4 בגיימפלי הציגו את Angry Sea שהוא חלק בסינגל בנוסף לכך, בE3 בחלק של EA,הציגו את הMultiplayer של המשחק הטריילר של המולטי שפורסם בE3 בחלק של EA צפייה מהנה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by liormix,

סרטון חדש עלה לערוץ ואיתו גיימפליי בnuketown עם הנשק mp7 אני באמת מקווה שתהנו אם האיכות לא משהו אני ישפר את זה בפעם הבאה סורי.. תהנו חברים!!!!!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by GodOfGames,

סרטון יפה מאוד בן 6 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=3880060080821549243&q=crysis

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by GodOfGames,

http://www.overclock.co.il/gta זה GTA4 אתם חושבים? :s05: לא חושב... :-\

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gibm,

שלום לכולם. האמת היא שאף פעם לא הייתי (וכנראה לא אהיה) גיימר ממש אבל פעם הייתי משחק ומאוד אהבתי - בעיקר משחקי אסטרטגיה (רד אלרט וכו'). בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם מעבד 6750 וכרטיס וידאו 3850. אני מתכוון להתקיו ויסטה על המחשב שמחובר לטלויזיית lcd 40 fhd. אשמח מאוד לקבל המלצות למשחקים בעיקר אסטרטגיה ויריות ודווקא מעט יותר ישנים (הם בטח יהיו זולים יותר) שירוצו טוב על המפרט שלי . דרך אגב - האם קיימת בויסטא תאימות לאחור ויכולת להריץ משחקים שנבנו ל-XP? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by stingeR-,

כולנו הגיימרים יודעים שכאשר מדובר על לשחק משחקי רשת (או בכלל , משחקים ברשת) לשרתים בחול , הקישור שלנו לשרתים אלו הוא קישור בצורה גרועה , משמע , הפינג שישראל מקבלת לארצות השונות באירופה הוא גבוהה יחסית לפינגים שמקבלים בארצות אחרות אלינו , חברות האינטרנט הישראליות לא עושות כלום נגד זה ובכך מונעות מגיימרים ישראלים להציג את כישרוניהם ממול חבריהם בחול... ואנחנו (הגיימרים) באנו לתקן את זה , אני מבקש מכולם להירשם לאתר ולחתום : http://www.3dv.co.il/petitions.php

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by round one,

לדעתי מה שהופך גיימר לקשוח זה פשוט לא להתייאש, ולא להשתמש בSAVE לדוגמה הצלחתי לסיים את TORCHLIGHT הראשון בדרגה הכי קשה, ובMODE של מוות מחזיר אותך להתחלה. מישהו הצליח זאת דרך אגב? עם איזו דמות? אין ספק שזה הדיר שינה מעיניי, אבל זה משתלם, כאשר אתה מצלם את תמונת המסך עם הצגת הסוף ואז הולך לעבודה עם מבט של "אל תתעסקו איתי, אני לוחם אמבר מהולל" יש לי הוכחה דרך אגב, ויהיה נחמד אם כל אחד יעלה תמונה שמוכיחה קשיחות מסוימת במשחקים ששיחק... למישהו יש דוגמה נוספת לקשיחות גיימרית? ואני לא מקבל את נינג'ה גיידן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by b1rka,

יש הגבלת גיל? למה הקלאן שלנו לא הכי גדול

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by fenix21,

אני בטוח שיש עוד אנשים שלא מוצאים את עצמם שייכים לקבוצה כלשהי בguilds wars2///מחפש שותף/שותפים לפתוח גילדה חדשה בעולם GUUNERS WORLD כינוי: crixus yosi avioz :hi:

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  20. הגילדה הישראלית Kyphosis שממוקמת בשרת הפופולרי Kazzak EU מחפשת שחקני WoW רציניים שיוכלו להשתלב בגילדה. הגילדה סיימה את הרייד האחרון- Throne of Thunder ברמת הקושי Heroic (מקום 378 בעולם!) תמונה של ההריגה של רא-דן: הקבוצה מורכבת מסטודנטים, אנשים עובדים וחיילים- כולם ישראלים! לקראת פאטצ' 5.4 והרייד המדובר של ההרחבה Siege of Orgrimmar הקרבים הקבוצה מעוניינת בשחקנים ישראלים בעלי נסיון בHeroic וחושבים שיש להם את מה שדרוש כדי להגיע למקומות גבוהים יותר משכבר הגענו! (הגילדה גם מקבלת שחקני Casual שאוהבים לשחק בקצב שלהם) ימי הריידים: רביעי- 20:00-23:30 שישי- 15:00-18:30 ראשון- 20:00-23:30 בכדי ליצור איתנו קשר יש להוסיף את ה-Real ID או ליצור קשר דרך האימייל: מאור - Beo…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by shaharazu,

שלום לכולם כאן שחר שחקן WOW כבר שלוש שנים בימים אלה נפתחה גילדה ישראלית חדשה ב-HORD כרגע יש לנו 7 חברים שכולם שחקני WOW וותיקים עם ניסיון רחב בריידים , בגילדות אירופאיות+ ישראליות ומאוד חשוב כולם בוגרים וגילם נע בן 22-53 כן השחקן המבוגר ביותר בגילדה שלנו הוא בן 53 והוא משחק מהונילה , קיימת כניסה גם לילדים אבל רק אם אנחנו נמצא לנכון לצרף אותם זאת אומרת שאתם חייבים להפגין בגרות העדפה היא ל- 22+ הגילדה נפתחה מתוך דרישה של אנשים לשחק בהורד, כיום קיימת גילדת גפילדפיש שהיא קיימת כבר שנה וחצי ומרכיבה כ 300 שחקנים ישראלים גפילדפיש נמצאת ב-ALLY ולכן פתחנו גילדה נוספת בHORD אנו מחפשים שחקנים רציניים שמסוגלים לשחק ברמת HC למידה עצמאית ראש גדול בגרות אנא צפו בסרטון …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לפני כמה ימים פירסמתי פה אשכול שהכרטיס מסך שלי לא פועל טוב וזכרונות וכו' ... עכשיו אני גייליתי למה יש לי את התקיעות גם אחרי החלפת המעבד ! וגם אחרי החלפת זכרונות והוספת זכרונות ! תקשיבו טוב : המשחק שאני משחק בו למשל TESTDRIVE UNLIMITED דורש דרישות מערכת של 3.4 GHZ.... ולי יש Amd athlon 4200+ 2/2GHZ והוא לא מספיק לעבד את המידע.... ובASSMED ASSULAT משהו כזה הוא מריץ לי אותו עם פי שתיים תקיעות והמשחק דורש 3.6 GHZ.... ועוד פעם לי יש רק 2200 MHZ.. אז עכשיו עשיתי ככה נכנסתי לBIOS עשיתי OC לBUS מ200 ל227 והופ .. כמעט ואין תקיעות בTESTDRIVE רוב המשחק רץ חלק ... אז אם טעיתי תקנו אותי.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הקיצר רציתי לדעת אם אתם יודעים על המקום הזה. פה , באיזה דלת למעלה , כל ערב ב 8 נפתח מקום שהוא או CROSS עם אופנוע : או מירוץ מכוניות : טוב אני בטוח שמישהו יודע על זה , אבל בכל זאת.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  24. http://www.gamespot.com/features/6177688/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot

25. חדשות משמחות לחובבי HL2,ואלה שמצפים ומתכננים לקנות את גירסאת ההרחבה AFTERMATH לפי מידע ראשוני,חבילת ההרחבה תעלה בסטים מחיר מגוכח של 12.95 דולר. Aftermath will be the first big test of that philosophy. The game will ship over Steam this year, most likely in November, and will have an incredibly reasonable purchase price of $12.95. Valve hopes to analyze customer feedback (of which there is always plenty, they note) and incorporate that feedback into their design decisions in the next piece of episodic content, which will clearly come out much sooner than Another Half-Life Game would." http://www.shacknews.com/extras/2005/091505_valvehdr_3.x

• 7 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.