משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק ורק מי שמכיר את המשחק יוכל לעזור העניין הוא שנדירים האנשים שמכירים או שיש להם אותו האם מישהו מכיר אותו???
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפרטים שלחו מייל עם הכתובת דואר אלקטרוני שלכם או מספר פלאפון ל dekelh@ti.com לרציניים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
לילה טוב קניתי בהמלצת הפורום לפני חצי שנה בערך מחשב יקר. את המחשב אני מנצל אבל יחד איתו קניתי HD5870 (מסך U2412M) ואני מרגיש שהוא מבוזבז אני כמעט ולא משחק לא כי אני לא אוהב אלא לא מוצא משהו שווה. אז ככה רציתי שתמליצו לי על: 1.משחק בסגנון של Red Alert 2 שלא יהיה פחות כיף ממנו מבחינת משחקיות(אפילו על חשבון גרפיקה) אם יש שילוב של שניהם אז מצויין. 2.משחק יריות בסגנון Crysis 2. BF3 לא אהבתי בכלל. ואם יש משהו שממש נהנתם ממנו בתקופה האחרונה.(לא משנה איזה סגנון) אבל חשוב שבכל משחק שתציעו שיהיה גרפיקה כמה שיותר טובה כדי לראות את האיכות בציוד החדש יחסית.(חוץ ממשחקים בסגנון red alert 2 שאם הם ממש טובים אני מוכן לסבול גרפיקה פחות טובה) יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המשחקים NBA 2005 ו NHL 2005 ..בכללי היה שיפור רציני מהשנים שהיו והעם בכלל אתם אוהבים את המשחקים האלה ועם NHL2005 VS NBA2005 מי ינצח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק ואני תקוע באיזה שלב יכול להיות שזה בעייה במשחק במפה Arcadia השלב שצריך להציל את הצמחים הגעתי למעבדה ואני רואה את המדענית מת משתמש בסיסמא אבל אין כלום בכספת ??
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דברים שנוספו: -עיצוב חדש -2 דמויות חדשות -אווטרים -ומפות הדמויות: J.Frog Kalsiddon המפות השתנו,כולם!!! החנות אווטרים: עיצוב חדש ומרענן אפשרויות קניה חדשות: לשבוע, שבועיים, חודש ושנה כמובן הלשבוע זה יהיה זול ולשנה יקר יותר צפיה בתוך החדר: החלוקה לקבוצות הטעינה בחירת דמות עיצוב שונה במשחק עצמו לינק מאוד מהיר: http://urban-breakz.com/rsxrifle/GunboundWC_GIS_400.exe חלק מין הדברים נלקחו האתר שלא אומר את שמו,(אני חושב שזה אסור לרשום את שמו)...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אין לי מה לשחק במחשב ! ואני צריך איזה משחק אני אוהב יריות כמו FAR CRY , בטלפילד, MAX PAYNE , ועוד. אז תביאו לי הצעות למשחקים שאתם חושבים שיפים ושמתאימים לי לסגנון. בתודה GABIG12
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי Gran Turismo 1 לפלייסטיישן 1 ואני רוצה לצרוב אותו ולשחק על ה PS2 שלי המשחק הוא בעיקרון CD-R אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD-R? כי אני לא רוצה לאמץ את העינית
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני משחק במיקס instanz ו-prenN הם עשו CARRY והתלהבו וקיללו אותנו שאנחנו גרועים אז התעצבנתי וזרקתי על prenN דיקוי בצחוק. אחרי זה הוא הרג אותי ולא עשו כלום. אחרי שעבר רוונד instanz בא והרג את אליעוז(mougatsu)וקילל את אמא שלו סתם. שאליעוז התלונן עליו לאדמין זיו גם prenN הרג אותו. אחרי שנגמר המיקס נתנו לי ולאליעוז באן לשבוע. אני חושב שזה באן לא מוצדק בלי סיבה אפילו שהם אלה שעברו על החוקים. רק בגלל שאדמין חבר שלהם הוא מאפשר לעצמו לעשות מה שבא לו.
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות לחבר מתנה משחק בסגנון IGI2 (משחק שאהוב עליו מאוד). הבעיה היא שהמחשב שלו די חלש: כרטיס מסך (כנראה מובנה): NVIDIA GeFORCE 7025 / NVIDIA nFORCE a630 מעבד: AMD Athlon64 X2 dual core 4000+ 2.10 Ghz זכרון: 2GB (מדווח כ-1.87GB, אני מניח שהשאר מוקצה לכרטיס המסך) האם יש משחק עכשווי בסגנון הזה (tactical shooter?) שייאפשר לו לשחק באופן סביר, כלומר רזולוציה של 1280x1024, ללא AA, ועם fps סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, בבקשה תמליצו לי על משחקים למחשב המוגבל שלי.. אני משחק בדרך כלל ב medeival II וגם בזה הוא מתקשה מדי פעם... stalker רץ סביר למרות שהמשחק מעט משמים. episode 2 היה בסדר גמור. gta sa היה ענק.. חבל שנגמר. אני לא הולך לשדרג שדרוג גדול בזמן הקרוב. זה מה יש. מחכה להצעות..
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב , ברצוני לדעת האם אני יכול לשחק משחק רשת על גבי רשת סללולרית 3G . האם זה בכלל אפשרי ? האם אני צפוי להמתנות (LAG) ? האם זה כמו לשחק ב-WIFI ? טוב יותר , פחות טוב ? ואם כן , מנוי באיזה הייתם ממליצים לי ? יש לציין כי הייתי משחק רק בסופי שבוע על חיבור ה-3G . המשחק שאני מעוניין לשחק בו הוא MMO בשם Star trek Online , ובנתיים החיפוש שלי למידע בנושא החבילות המוצעות בארץ לגלישה הביא אותי לרשימת חבילות גלישה לטאבלטים -- ואני לא יודע אם זה בכלל מה שאני צריך . כל עזרה תתקבל בברכה - ג'ו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת המצליחה מבית Ubisoft מוכן להשקה עם שיק פוסט אפוקליפטי אופטימי משהו ודרישות חומרה רשמיות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתם כבר לא זקוקים לרכוש את Call of Duty Advanced Warfare בכדי לקבל את Modern Warfare Remastered, אך לפי הדעה הרווחת גם שנה לא הספיקה על מנת לפתור את הבעיות שלו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה המייל המדובר : אז מצד אחד - יש כמעט חודש שאפשר לשחק חינם. מצד שני - השרתים נופלים בפברואר. אני חושב שזה קצת מדכא - מצד שני המשחק לא היה טוב במיוחד. נראה לי שקשה לעמוד בסטנדרטים של WOW.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
השאלה בכותרת . תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
במהלך מסעותיי הגעתי לעיר שנביל(Anvil) מי שלא זוכר זאת עיר נמל, שבה יש לגילדת הלוחמים מרכז אימונים וגילדת הקוסמים מוכרת בו קסמיRestoration. התחלתי קווסט שבו קונים אחוזה גדולה ממשהו במחיר מצחיק, הולכים לישון בה ומתעוררים עם בית מלא ברוחות. הקווסט אומר לי לחפש את מי שמכר לי את הבית בImperial city. מצאתי אותו דיברתי איתו, ועכשיו אני צריך לשכנע אותו לבוא איתי. איך אני עושה את זה? הוא 100 בשביעות רצון ועדיין לא בא. עזרה בבקשה!!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאלה "קצת" נובית. : הגעתי עד לחלק שאני כבר בהיכל הגדול עם הdagger of time או whatever ואני נמצא על פסל גדול. עכשיו אני צריך לקפוץ מצד לצד (מקיר לקיר) ואני לא מצליח. לפעמים בפוקס קרה לי שהוא קפץ איזה פעם או פעמיים ואז ישר נפל. מה הקטע? על מה (ומתי) אני צריך ללחוץ בשביל לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המפרט שלי : intel core I3-3110M 2.40Ghz ram: 4GB hard drive: 500 GB video card: Intel HD graphics 4000 windows 7 ultimate לפני שתגידו שהמחשב שלי חלש (כי יש כאלה שאוהבים יש להגיד את זה) המחשב שלי עומד יפה בדרישות המינימליות של המשחק וגם אני מריץ עליו משחקים יותר כבדים מ- RESIDENT EVIL 6 משחקים כמו SPLINTERCELL BLACK LIST עובדים חלק אז ככה, אחרי ההתקנה של המשחק היה לי מסך שחור וקראתי באינטרנט שצריך לעדכן גירסת דרייבר של הכרטיס מסך, אחרי שעשיתי את זה התקלת מסך שחור הסתדרה אחרי השלב הראשון של המשחק ששיחקתי חלק בלי תקיעות ובלי שטויות, זאת הייתה הקדמה שאחריה צריך לבחור עם איזה דמות אתה רוצה לשחק, אחרי הבחירה של הדמות ישר יוצא לי לשולחן עבודה עם הודעה של ווינדוס program has stop…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-