עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ומסתבר שיש לא מעט שפיספסתי...ואולי גם אתם- אם אתם חובבים של הז'אנר. להלן.. silverfall ויש לו גם הרחבות http://www.gamersgate.com/DD-SF/silverfall farewell to dragons PLANET ALCATRAZ http://www.youtube.com/watch?v=8UZmrHjZ9DU THE CHOSEN אל תזרקו פה עכשיו כל RPG שאתם מכירים, כל מי שגולש פה יודע מהם המוכרים, רק כאלה ממש נדירים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי COD4 אני חושב מקורי... כי טכנאי סם לי את זה הממ אני ניכנס למולטיפליר. ואני לא יודע מה לעשות כדי לשחק אם אנשים.....הבנתי משהו אם סרבריים אז אם אפשר מדריך הוא הסבר^^

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by Vidati,

שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Domovoi,

http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-21-the-boy-who-stole-half-life-2-article?page=1 קריאה מאוד מעניינת לכל דוברי האנגלית פה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BRPOQNT,

האם כאשר רכשתי מהם משחק והורדתי אותו או חלקו למחשב,אני חייב להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן כדי שאוכל להמשיך לשחק ? האם צריך להתחבר כל כמה זמן כדי להטעין חלק כזה או אחר ? :

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Aviad6,

מה נשמע אני מנסה לאחרונה לחזור לשחק מYR RA2 ושאני נכנס למשחק באיטרנט אני מקבל הודעת שגיאה של "matching server not found". מה אני אמור לעשות כדאי להמשיך לשחק? המשחק ישן, יכול להיות שאין לו תמיכה יותר? ניסיתי לחפש עדכונים או משהו אבל לא מצאתי. חבל אם המשחק הושבת....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lol_minbet,

די אהבתי את הראשון, נקווה רק שישפרו את הגראפיקה המצועצעת: http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-prototype-2/711222

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by xjj,

כשאני פותח את המשחק זה מפעיל אותו ולאחר כמה רגעים זה מתמזער לשורת משימות, לוחץ ועוד פעם.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by theone89,

יוצרים: Play Publishingr מוציאים לאור: Akella תאריך: 2011 קונסולות: PC בלבד ז'אנר: action (shooter) / 3D / 1st person דרישות מערכת: - OS: Windows XP (SP2 ), Windows Vista (SP1 ) Windows 7 - CPU: 2,0 GHZ Dual Core -7 RAM: 1 GB For Win XP, 2 GB For Vista / Windows GPU: 7600GT 256MB SM3 - Direct X 9.0 כאשר מספר גדול של מחבלים חמושים בכבדות השתלטו על האזור "Prypiat, ממשלות אירופה רעדו מפחד. עד מהרה החשש גדל עוד יותר אחרי הטרוריסטים הפכו קשר. הם רוצים מיליארד אירו ב 24 שעות או עשר שהם שיפוצץ את תחנת הכוח כולה הגרעיני בצ 'רנוביל, משחררים ענני, חומרים רדיואקטיביים קטלניות גבוהה לאטמוספירה בכל חצי הכדור הצפוני. לשלם סכום כזה של כסף הקיצונים לא יעלה על הדעת. התקפה חזית…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by liav12,

קניתי בטעות 5 מכוניות שלא שוות את הקניה..ועכשיו אני רוצה לקנות אחרות..אין מצב שאני יכול לקנות אותם? לקנות אחרות במקום מה שיש לי או למכור\להחליף?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני נתקעתי באימון השני שהוא מסלול שצריך לעבור אז בהתחלה הוא מסביר אך לעבור כול חלק וחלק במסלול ואז אני צריך לעבור אותו תוך 1:30 ואני עובר אותו ונשארים לי 20 שנית משהו כזה אז אני חיקיתי שהזמן יעבור ומתי שהוא עובר הוא אומר לי שהזמן נגמר ולא עברתי למה מה אני צריך לעשות כדי לעבור את האימן חשבתי על לחזור להתחלה אבל אין לי מספיק זמן משהו יכול להסביר לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

למי שיש heroes 3 ורוצה לשחק אז ..... Heroes III The Shadow of Death

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, הורדתי את הGTA הראשון מהאתר שלהם רציתי להעלות כזת זכרונות אתם יודעים... בקיצור אני מתקין הכל טוב ויפה אני נכנס למשחק והוא עובד כאילו זה דום 3 על פנטים 166MHZ תקיעות לא נורמליות... איך זה יכול להיות ? יש לי מחשב חדש 66000GT AMD3000 1024DDRAM הכל מעודכן ומתוקן כמו שצריך... מה אפשר לעשות חבר'ה ?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by ruff stuff,

יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  15. היי הפינג שלי היה 50 ממוצע....וחבר שלי אמר לי לכתוב את הפקודה cl_cmdrate 5 כדי להוריד אותו עוד יותר... אחרי הכנסת הפקודה הפינד רק התחיל לעלות...אבל הוא עולה רק שאי משחק כלומר שאני מת הפינד יורד ל5 ושאני משחק הפינג תמיד ממשיך לעלות זה ממש דחוף!!! איך פותרים את הבעיה??? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elif744,

יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by meiriko,

מחפש מדריף/מדריכה (בתשלום) למודינג או machinima על גבי Sims2, HL 2 או UT. meir.shahar.at.gmail.com

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by LIOR42,

התקנתי את ה-NBA אבל שאני רוצה להפעיל אותו הוא רושם את ההודעה הבאה PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT 0K AND RESTART APPLICATION וזה אחרי שהדיסק נמצא בפנים ???

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. שלום,אני חושב עם כדי לי לקנות את המשחק SONIC HEROES ל PC ..זה משחק יפה? תספרו לי את התרשמות שלכם מהמשחק..וקצת עליו

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by *NightMare,

אני בשלב שאני צריך לפרוץ לאיזה בית ואיתי פורץ כספות... השאלה היא איפה הכספת? איך מגיעים אליה?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by valorien,

כתבה מעניינת של Gamespot על המכשירים העתידיים שיישבו לנו בסלון. מעניין. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1939-x-x-x&body_pagenum=1

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכם, אני גם מצטרף לחגיגת ה-MAFIA פה בפורום . יש לי בעיה, הגעתי לשלב 9-2 ב- A TRIP TO THE COUNTRY, אני צריך לפגוש את פולי באיזה מוסך. בקיצור הגעתי ואז המשחק מתחיל לטעון שלב חדש ובאמצע הטעינה המשחק נסגר לבד. סרקתי שגיאות בכונן, עשיתי איחוי, וירוסים וכו'. שום דבר לא עוזר (אה, גם התקנתי את ה-PATCH של המשחק). אם אף אחד לא יודע איך לפתור את הבעיה אשמח אם מישהו מכיר איזה CHEAT כדי לעבור את השלב הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by dabaz,

מישהו זוכר לפניי כמה שנים טובות (לפחות איזה 8 נראה לי) היה משחק עם "גרפיקה" מוזרה כזו, והיה צריך לעבור עם הכדור מלכודות בעזרת חוטים. יכול להיות שהיו כמה סוגים של כדורים כאלה? (מן יצורים מוזרים)... אם יש לכם מושג איך קוראים למשחק תרשמו פה בבקשה. ואם משהו לא מובן תשאלו, כי הזכרון שלי לא משהו...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. -------------------------------------------------------------------------------- בבקשה אני צריך דבר שגורם ל : Need For Speed Under Ground 2 ול- הנסיך הפרסי 2 לעבוד בלי דיסק.... בבקשה אני חייב את זה דחוף תודה לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.