משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שנת 2005 מאחורנו,אז בוא נסתכל על השנה החולפת ונראה איזה משחקים סיימתם בשנת 2005 בכל הקונסולות(PC,XBOX,PS2 וכו') אז ככה אני סיימתי: half life 2 doom 3(הייתי בסוף אבל לא היה לי כוח לסיים) midnight club 3 god of war NFS:U2 dragon ball budkai 3 GTA:SA NFS:MW(בקרוב מאוד מסיים) quake 4 אלו המשחקים שסיימתי השנה היו עוד המון המון משחקים שהתחלתי אבל הפסקתי באמצע+שעות רבות על fifa 2005 ו PES4 ומשחקי המכות למינהם ב PS2. מה איתכם חברים?
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כל הזמן כל הזמן כל הזמן וזה לא בעיית כתיב יש לי מינוס בחשבון של הבנק. עכשיו באמת נזכרתי למה מחקתי ומכרתי אותו קודם, בגלל שמתחילים לשחק יום במשחק ואז צונחים למינוס ובגלל שהשמירה האוטו' מפגרת לשמור כל הזמן על אותה שמירה קודמת, אין לי איך לצאת מהמינוס!!!1 אני במינוס של 200 אלף וזה יורד ויורד עוד ועוד.........
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק sacred 2 איך הוא? תודה מראש:] עוד שאלה קטנה מה הסגנון של Fallout 3 לא ממש קלטתי מחיפוש תמונות בגוגל.. ואם אפשר חוות דעת בשורה על המשחק הזה (=
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה בעיות אז אני יפרט הכול נתחיל פתחתי שרת פרטי עכשיו אחרי שהכול פועל תקין אני ניכנס למשחק והכול טוב ויפה אבל הבעיה פה היא שאנשים אחרים ניכנסים הם מקבלים DC ישר יש לי ראוטר אני לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה השרת פעל לי וגם אנשים ניכנסו אבל אחרי זה פתחתי חדש וזה הבעיה שעכשיו לא יכולים להיכנס לשרת שלי רציתי גם לדעת איך עושים IP קבוע ככה שאני לא כל פעם ישנה תאי פי שלי כי כל פעם מתחלף ואז השרת נופל אז זהו זה הבעיות שיש מקווה שמשהו יעזור לי בהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שיחקתי כשלוש שעות בינתיים במשחק. מה אני אגיד.. UBI די אכזבו אותי. המשחק פשוט לא כיף. אני אחד שאוהב משחקי עולם פתוח. במשחק הזה המשטרה פשוט תעשה לכם את המוות. במקום להשקיע בAI טוב, הם פשוט עשו כך שאם אתם מתרחקים יותר מדי ממשטרה אז או שהניידות משיגות אותכם ברמאות או שאם נכנסתם לאיזה מעבר צר והם נתקעו ואתם יצאתם - הם ימצאו דרך לעשות respawn מתוך מכשול וכך ישיגו אותכם תוך שניות. לסיכום - לא - כיף. הא ואין לכם שום סיכוי להתרחק ממשטרה במכוניות פשוטות ואולי אולי יש סיכוי עם מכוניות ספורט. כמו כן מה שהכי מעצבן זה כשיהיה לכם איזשהו סיכוי לברוח מהמשטרה אתם חייבים, אבל חייבים להשתמש כל הזמן בגימיק המטומטם של hacking, כלומר, לשנות רמזורים, לשים מכשולים של מעצורים בכביש וכו. אם לא - הם…
-
- 85 תגובות
- 19.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה רכשתי gamepad חדש (לוגיט'ק F510), ואני מאוד רוצה לשחק איתו במשחקי FPS, כמו dues ex, cod וכו'.. עכשיו מאוד קשה לי לכוון לאנשים.. אילו המלצות יש לתת לאחד מתחיל בשביל להתרגל אליו? כי אני רואה ביוטיוב אנשים שמשחקים, ומשחקים יותר טוב מאשר אני עם עכבר ומקלדת. נ.ב. אני יודע שעכבר ומקלדת יותר נוח ל-FPS, אבל עדיין מאוד רוצה לשחק בזה. תודה לכם.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים.. אתמול התקנתי את המשחק Watch Dogs לPC. לפי דרישות המערכת שראיתי שהוא דורש הוא אמור לרוץ לי ממש חלק.. אבל מסיבות לא ברורות הוא נתקע כאילו המחשב לא מצליח להריץ אותו. דרישות המשחק : [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [TH=colspan: 2, align: center]דרישות מערכת[/TH] [/TR] [TR] [TH=align: right]מעבד[/TH] [TD]Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz או AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]זיכרון[/TH] [TD]4GB ומעלה[1][/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]כרטיס מסך[/TH] [TD]GeForce GTX 460 או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]מקום פנוי[/TH] [TD]25GB[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]בקרים[/TH] [TD]מקל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי התקנתי ושיחקתי במשחק משהו כמו שבוע ומאז לא נגעתי בו אך הכל נשאר כשהיה כולל ההתקנה והשמירות. היום רציתי לחזור לשחק אך נתקלתי בבעייה: כשאני לוחץ על מקש כיוון כלשהו, המשחק מתנהג כאילו המקש נשאר לחוץ גם הרבה אחרי שעזבתי אותו... העכבר מתפקד בסדר וזז גם כשהמקש כביכול עדין לחוץ. ניסיתי להוריד הגדרות למינימום (למרות שבהגדרות שכבר היו שיחקתי בעבר כפי שציינתי) אבל הבעייה ממשיכה. מיותר לציין שאני עובד עם דרייברים מעודכנים. הקטע הוא, שקרה לי בדיוק אותו דבר בFEAR - רק ששם הבעייה נפתרה ברגע שאישרתי את FEAR בZONE ALARM.. עם NFS הוא לא ביקש ממני אך ליתר ביטחון אישרתי אותו ידנית וגם סגרתי את ZONE ALARM לגמרי ושום דבר לא עוזר. המערכת שלי: AMD athlon64 3200 1 GB RAM 6…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מוריד את ה 10 יום ניסיון, ראיתי שמוכרים Cd-key ממש בזול, אני מחפש משהו זול אמין ל Europe,תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטורף במסכת גז חוטף אתכם ועוד שמונה אנשים למקום בלתי ידוע. עכשיו הוא מכריח אתכם לשחק במשחק מטורף שאם לא תשחקו בו - התוצאה תהיה המוות הבלתי נמנע שלכם. מיהו זירו - האיש במסכה? מה המטרה שלו? האם חבריכם לצרה הם באמת חברים? את כל זה תגלו אם תשחקו ב-Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors משחק מז'אנר הויז'ואל נובל שיצא לנינטנדו DS ועכשיו גם בגרסה מחודשת לאייפון ואייפד.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק הזה כבר שעה ויש לי את ההדעה הזאת בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחוץ למשחק הכול מתפקד כרגיל אך כשאני נכנס למשחק אני יכול רק להזיז את העכבר ולא ללחוץ איתו. יש לי דרייברים מעודכנים וזה רק שמה קורה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני חולה על המשחק הזה,סיימתי את 1 ו 2,ורק למען סדר העלילה רציתי להבין מי מהם הוא מי ואיך עומדים בסדר העלילה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי הסירטון המשחק כל הזמן מסתובב לי..יש פיתרון לזה? תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה איזה משחק ישן שמזכיר מאוד את Blade runner.. היו במשחק hover cars אבל לא כמו בבלייד ראנר אלא מכוניות שממש מזכירות את אלה שיש בSatelite reign (משחק חדש) (המכוניות שרואים ב3:20 עד איזה 3:50 בשביל אינדקציה) ממש דומות.אם אני לא טועה ממש בהתחלת המשחק אתה מתחיל לא רחוק מהעיר ויש איתך עוד דמות שרצה לכיוון העיר ואז נעלמת. (יש גבר ונקבה, אני לא זוכר אם אפשר לבחור לשחק עם שניהם אבל עם הבחור בטוח אפשר.) הזווית ראייה היא כמו של משחקי אסטרטגיה ואם אני לא טועה זה Point & click בשביל לנוע. אממ.. זה מה שאני זוכר בערך..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן פלטון רציני ב-BF4 עם אנשים בוגרים, שחקנים טובים שמשחקים ביחד הרבה וקבוצתי. לא חייב גם ממש פלטון, העיקר קבוצה קבועה ורצינית שמשחקים ביחד באופן קבוע. לא יצא לי למצוא עד כה ואשמח לקבל את עזרתכם אגב - קד' 2.02 - http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/ThePl4yB0y/stats/872466151/pc/
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1:קודם כול כשאני ניכנס למישחק ואני לוחץ אל Multi..... זה לא עושה כלום זה עושה רעש כזה של קליק וזהו כלום. זה נראה לך כמו פורום על האתר?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה התחלתי לשחק בcall of duty black ops ויש שלב שאתה מגיע לגג של בניין ויש בו כמו גומי גדול שצריך לעשות איתו משהו וללחוץ על מקש s. איך עוברים תשלב הזה? ושאלה נוספת: באיזה מקש רצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק כפי שאתם רואים בתמונה ובאמצע ההתקנה זה נותן לי את ה-ERROR הבא: מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כותר הפעולה המהולל של Rockstar הוא סיפור הצלחה גדול גם במחשבים האישיים, עם מכירות של מעל לשתי מיליון יחידות בתוך כשבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%94%d7%95%d7%a8-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%9c-2-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-