משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע משהו עליו ? מתי הוא יוצא .. ? מה הדרישות ..? הולך להיות משחק אחד הכי חזקים שהולכים לצאת בהיסטוריה ...! דברו על המשחק אחים שלי! ראיתי את הסרטון שלו נדלקתייייייייייייייייייייייייי...
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי תמשחק המקורי איך אני יכול לשחק ברשת מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני ראיתיי איפשהוא את המשחק הזה Hard Truck 18 Wheels of Steel ולא הבנתי אותו מישהו אוליי מכיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
תגידו לי,זה Stand Alone או שזה צריך את HL2 הבסיסי ?? ועוד משהו,יש לזה Single Player?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
איזה הגדרות זה PhysX במשחקים איך אני מבטל את ה PhysX ? למשל אני חושב ש SSAA זה PhysX אם אני לא טועה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המשחק יצא או לא. כי הסתכלתי במלא אתרים וחלק אומרים שהוא יצא ב 2008 חלק אומרים שהוא יצא וחלק לא יודעים. למישו יש משוג? אני חייב לדעת בדיוק. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי אותו אתמול ויש לי כמה שאלות:1. באיזה שלב נמצא כרגע המשחק? האם זה התוצר הסופי? האם יהיו עדכונים/שיפורים בקרוב? מתי?2. האם ניתן לראות בתוך המשחק מה הפינג שלי? אני בוחר שרת אירופאי אבל עדיין לא בטוח האם הפינג תקין.תודה.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת העם הוא כמו rainbow six Lockdown או יותר דומה rainbow six 3 Raven Shield ויותר טקטי ועם שווה לקנות אותו? (אני שחקתי את הסדרות הראשונות של RAINBOW SIX ועכשיו AA וBF-2)
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר את השאלה ולא קיבלתי מענה. האם מישהו יודע למה במשחק הספציפי הזה גיים פד לא עובד? (רק בזה, גיים פד של לוג'יטק) מישהו ניסה לשחק במשחק הזה עם בקר שהוא לא מקלדת? ועוד שאלה, אחרי שמגיעים למקום 1 בעולם.. זהו :-[ ? כי הטורנירים הכי קשים זה של 16 הראשונים וזה כבר קל..)
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ראיתי אצל האתר חומרה של טום שהיה רשום שהם בדקו ביצועים של היילו בBUILD IN אחד האם אני יכול לבדוק בלי תוכנות נוספות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
לדעתי גם 2004 ירוץ השאלה באיזה רזולוציה ובאיזה רמה של פירוט.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן.. בקרוב אני קונה מחשב, אפשר להגיד שהמחשב הוא בשביל הFLIGHT.. מה באמת הדרישות מערכת שכדאי בשביל שהמשחק ירוץ חלק (או לפחות בצורה טובה מאד על הגדרות טובות..) ( כעיקרון התקציב הוא 8000 למחשב + מסך (ללא OC) אבל התקציב יתגמש בשביל המשחק תלוי מה כדאי איזה סדר גודל של מחשב..) תודה :yelclap:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא קשור לוורז או משהו אני בסה"כ רוצה את הפאץ' שמתקן את הכתוביות בווינדוס XP Home אני יודה מאוד למי שיגיד מאיפה להוריד ביי Benor :AR15:
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קודם כל אני מחכה למשחק הזה הרבה זמן .. ! ואני חולה על כל הסדרה .. 5 צריך לצאת ב3 לאפריל לפי מה שאני יודע.. ואני יודע שיוביסופט מוציאים אותו לאור ... אז השאלה שלי היא כזאת .. אם תהיה מערכת הגנה כמו STARFORCE ... למשחק . ? מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לבקש למי ששחק בכל סידרת prince of persia (הכוונה לסידרה החדשה ש ubisoft פיתחה) אם הוא יכול להסביר לי תעלילה כי אני שחקי ואני לא טוב באנגלית אז אם משהו הבין ויכול להסביר לי בבקשה תעלילה ?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר די זמן משחק נוסטלגי ששחקתי די מזמן בערך לפני 12 שנה אנערף ...בקיצ' המשחק נראה ככה : ילד כזה עם צורה כמו של ריימן בלי גוף רק ידיים ראש רגלים וסקיט בורד שנבעט מגלקסיה אל תוך כוכב מוזר עם ג'ונגלים ובלאגנים אחרים והוא אמור להגן שם על עיירה קטנה מהעכביש הגדול עם הרובוטים והתותחים שיורים לעברו כל פעם משימה חדשה שהוא נופל בה ע"י הסקיטבורד שלו ..משחק מאוד חמוד שאני מחפש כבר הרבה זמן האם מישו יודע על What Iam Talking Bout האם יכול לעזור ...בבקשה זה די חשוב לי , קצת הרבה זכרונות מהמשחק .. תודה לעוזרים ! ל"ט
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הורדתי משחק וכמובן את האימולטור אבל שימו לב לשגיאה הזאת כשאני בא לפתוח את המשחק :bash: :nixweiss: אין לי תמונה אבל זה רושם כך: לא ניתן לעבוד בלי זה bios pcsx לא ניתן לטעון ביוס מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
למה נעלתם לבחור את התראד מיסכן ? גם אני הורדתי את הפרוץ גירסת הדיוידי שיחקתי ראיתי שהמשחק פצצה וקניתי את המקורי...ויש עוד המון שעושים את זה כי המישחקים יקרים ורוצים להיתנסות לפני שקונים במה שהדמואים לא נותנים את כל האפשרויות...
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בכותרת?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מסתבר שאני די מכור למשחק אבל מה? הוא מקרטע אצלי במחשב ויש נפילת פריימים די גדולה מכל תזוזה... אמנם לא ציפיתי ליותר מדי מהמפרט שכתבתי למטה אבל אשמח לעזרה. המשחק עבד סביר עד עידכון שיצא לא מזמן וכנראה העלה את הדרישות של המשחק נראה לכם שיש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהחליף מעבד/כרטיס מסך שיכול לשפר את המצב? מצחיק שהמפרט הזה מריץ חלק CRYSIS 3 /Assassin's Creed IV: Black Flag / ועוד בסגנון עם גרפיקה יותר מכובדת בהרבה. בנתיים מה שניסיתי ללא הצלחה: להתקין על SSD, למחוק זבל/קבצים מיותרים/הגדרות גרפיות עד למטה/תוכנת בוסטר של RAZER amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה...
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-