עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן חברה, פיתחנו ושחררנו השבוע משחק חדש לאנדרואיד בשם Operation Justice Iran Assault. נשמח אם תתנסו ותתנו את דעתכם על המשחק. הכתובת של ההורדה בגוגל מרקט היא (גרסה חינמית לחלוטין): https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.xsitek.games.OperationJustice&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiwiYWlyLmNvbS54c2l0ZWsuZ2FtZXMuT3BlcmF0aW9uSnVzdGljZSJd אם זה לא הפורום לפרסם משחקים מסוג זה, אשמח לדעת מה הפורום הנכון...

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by N.S,

רציתי לדעת אם יש ציטים לבונוס???למשחק בונוס..

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by th£»Light,

אז ככה.. חיפשתי משחק שאפשר לשחק אותו בעזרת מצלמת האינטרנט ולאחר כמה שעות טובות מצאתי את המשחק CamGoo... עכשיו.. יש לי בעיה בתוך המשחק.. אני משחק משחק ופתאום המשחק נתקע תמיד הוא נתקע לי ולא הצלחתי לעשות שום דבר.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לתת לי שם אחר של משחק שמשחקים בו עם המצלמה... תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. אוקיי אז הבעייה היא במשחק מדל אוף הונור.....זה בעיקר קורה כשאני לא לבד אלא באמצע קרב עם מישהו....ויותר רציני שאני קרוב אליו ממש שמתי לב שזה קורה בעיקר שה-mtex יורד מתחת ל-3 וכשזה מעל 4 אין בעייה בכלל ....ה-mtex אני מתכוון שעושים fps1 בקונסול המערכת שלי היא p4 1800 1gb ram and ati radeon 8500 all in wonder דרך אגב עידכנתי דרייברים ועשיתי איחוי להרד דיסק וזה לא עזר ...{עזר לכמה ימים וחזר עוד פעם} תודה רבה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by tania131,

מישהו פה מכיר את המשחק GOTCHA? תספרו לי עליו איך הגרפיקה והאם זה משחק יפה בכלל...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yoel12,

שלום, עם שחרורם של MGSV וMAD MAX שמעתי שהם כוללים את הdenuvo DRM, ושהוא תומן בחובו סכנות, ופגיעה בביצועים, אשמח לדעת מה הן הסכנות? ועד כמה חמורה הפגיעה בביצועים? כגיימר, אני עומד עכשיו בפני דילמה קשה, מצד אחד אני נגד פיראטיות, ומצד שני אני לא רוצה להיפגע מאי אלו סכנות העורבות בDRM הזה, ואני רוצה להוציא את המקסימום מהמחשב שלי, מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים מחוברים בראוטר 1. האם אפשר לשחק בשניהם בו זמנית על אותו חשבון? 2. אם לא האם אפשר לשחק בו זמנית משני חשבונות שונים?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. [glow=red,2,300]מכיל ספויילרים[/glow] טוב, היום סיימתי את המשחק ההזוי הזה... נכנסתי לחדר של ה Wish Granter... עמדתי לידו, לחצתי F... פתאום סרטון. "I want the zone to... disappear" רואים דמות בשדה, עומדת, האישונים שלה נעלמים ונגמר הסרטון מה עם Strelok, שלכל אורך המשחק היה לנו Task להרוג אותו? זה קשור איכשהו לסרטון שראו אותו גם שוכב מול ה Wish Granter ומתעלף? איזה מין סיום זה... שמישהו יסביר לי :s05:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by klayton,

ז'אנר: Modern Tactical Shooter פיתוח: Ubisoft Montreal הפצה: Ubisoft תאריך יציאה: 15-17/04/08(PC) אתר בית של המשחק: www.rainbowsixgame.com ביקורות: http://n4g.com/pc/games/g-86625/tt/metareviews.aspx תקציר: נלקח מ: freak דרישות מערכת http://www.yougamers.com/news/18059_rainbow_six_vegas_2_system_requirements_revealed/

• 90 תגובות
    • 16.9k צפיות
  10. האתר Gamersbook מחלק 5000 מפתחות לבטא הסגורה של המשחק A-RPG החדש מבית Perfect World (מפיצת משחקי אונליין מהמוכרות ביותר) ההרשמה היא חינם לאתר (שמחלק עוד המון מפתחות להרבה משחקים אחרים וחדשות באופן כללי) וקבלת מפתח באופן מיידי בלי הגרלה WTF Is... : RaiderZ (alpha footage) http://www.gamersbook.com/scene/beta/raiderz/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני משחק הכול עובד חלק פיתום המשחק נתקעה מופעיה מסך כחול ולפעמים פשוות עושה ריסטרת מה הבעייה? יש לי p4 3000 cache לוח אם של asusP4P800-E Deluxe זיכרון 512 A DATA? xfx 6800GT256 MB

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

הרגע סיימתי את המשחק, אבל בגלל ששיחקתי עם המון הפסקות אני כבר לא זוכר ומתבלבל בשמות של הדמויות. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש? יש את הסמל מחלקה של המארינס ואת המדען הראשי בבסיס. מעבר לזה מגיעים לבסיס עוד איזה מדען ושומר ראש שלו. מפה הסיפור מתבלבל לי ואני לא מבין מי מתגלה בסופו של דבר כ"רע" ומי באמת "טוב". תודה, המבולבל.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  13. משחק הפעולה הפרהיסטורי של יוביסופט מגיע בשבוע הבא, והטריילר החדש שלו מציג את הנשקים שיעמדו לרשותכם Far Cry Primal הוא אחד המשחקים המסקרנים ביותר של שנת 2016 מבחינתנו, ולא קשה להבין למה – אחרי הכל, לא בכל יום אנחנו רואים מותג מוכר מחברה גדולה שעושה שינוי משמעותי כל כך, וקופץ מהעולם המודרני אל ימי קדם, לתקופה שרואים וחווים לעיתים נדירות בלבד ביקום הגיימינג. אם לא תהיה דחייה של הדקה ה-91, המשחק החדש עתיד להגיע לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בעוד שבוע בדיוק, ב-23 בפברואר – ואל פלטפורמת ה-Uplay של המפיצה יוביסופט במחשבים האישיים בעוד שבועיים, ב-1 במרץ 2016. עד שזה יקרה, היוצרים דואגים לשמור על רמת העניין שלנו עם סרטון משחקיות עדכני, שמציג ומסביר על …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה קניתי את BF2 ומישחק באינטרנט פועל אבל ה SP לא,אני לוחץ START והוא יוצא לווינדוס מה הבעיה? [זה גירסת DVD]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by deannahum,

אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by HF Integrale,

סיימתי את המשחק בשעה טובה, וכמובן שנהניתי מכל רגע. אבל: אני לא בטוח שהבנתי את העלילה, אז בקשתי היא כזו: אני מבקש שמישהו יקח על עצמו ויסביר לי מה הלך שם. Your mission should you agree to accept it תהיה לכלול בבקשה בהסבר את המילים הבאות. וואלקיר הסוכנת וינטרסון וולאד וודן (woden) אישתו והילד של מקס מונה סאקס ואם אפשר לפרט את הקשרים בינהם. אני הצלחתי להבין שלסוכנת ווינטרסון יש ילד מוולאד (שלא ממש הבנתי מי הוא) שלמונה סאקס יש תאומה שנרצחה בפרק הקודם שוואלקיר הוא סם (לא יודע מה תפקידו...) בקיצור, אני מבקש הסבר, קליל, לא מאמר מטורף, רק הסבר קל שיעשה לי סדר בעניינים. תודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  18. מיזם הגיימינג הוותיק מציע לכם שישה משחקים (או יותר) ב-20 שקלים בלבד, לא תקחו? לכתבה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

שלום, שאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by liav12,

שלום,אני משחק במשחק הזה מכה ימים ויש לי את כל חבילות ההרחבה שלו. רציתי לדעת אם עדיף להתקין על המקור את ההרחבות לפני שסיימתי את המשחק הרגיל? או פשוט לסיים אותו כרגיל ולאחר מכן להתקין את ההרחבות? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת המשחקים המתקשה שהביאה לנו את Far Cry ו-Crysis תסגור את רוב סניפי הפיתוח שלה ברחבי העולם, בתקווה להצטמצם מספיק על מנת לשרוד לכתבה

22. Started by stingeR-,

סתם רוצה לדעת למה אני כבר חורק שיניים מרוב ציפיה..

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. שלום לפני הרבה זמן (שנתיים בערך)הייתי משחק CS 1.6 והיו לאגים פשוט מעולים.. 10-30 בהרבה מאוד סרברים היום שאני משחק הלאגים הם בעיקר בכיוון ה100 ויש אולי 5 סרברים שהם רק על 10-20 וזה ממש מעצבן..אולי איזה פקודה בקונסול תציל את המצב או כל משהו אחר? חשוב לדעת המחשב הינו אותו מחשב: AMD3200 X800XL WD 120GB החיבור לאינטרנט יהיו אותו חיבור כבלים 1.5MB אין שום סיכוי שזו איזהשהוא רוגלה או וירוס או חסימה של איזהשהוא פיירוול. תודה!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Googleness,

אין לנו פורום אסטרטגיה אז אני ארביץ כאן למי שלא מכיר Dawn of war הוא המשחק הראשון בסדרה אשר יצא לפני איזה 8 שנים, יצאו לו 3 הרחבות שהאחרונה שבהן נקראת Soulstorm, זאת ההרחבה האחרונה והיא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם 9 צבאות מתוך הפלגים בעולם המשחק של WH40K. ההרחבה היא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם כל הפלגים במשחק במצב הסינגל פלייר (מפת סטייל טוטאל וור לייט + קרבות בזמן אמת עם בניית בסיסים), במצב המולטי ניתן לשחק עם 2 הפלגים של ההרחבה ואם קניתם את המשחק המקורי + 2 ההרחבות תוכלו לשחק עם כל ה9. מה עושה המוד? קודם כל המוד מוסיף בגרסתו המלאה 3 צבאות חדשים: Beasts of Chaos \ Daemon Hunters \ Tyranids אותם ניתן לשחק במולטי או סקירמיש ומשדרג בצורה פסיכוטית את כל 9 הצבאות…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by אוריפ,

היי! אני רוצה לקנות מחשק חדש ואני לא בטוח איזה יש לי. אני מעדיף מחשק FPS (למרות שגם שלישי זה סבבה). אני אנסה להגדיר את הטעם שלי בזה שאני אגי דאיזה מחשקים אהבתי בעבר בז'אנר הזה: אהבתי את FAR CRY, HL2 וRAVEN SHIELD 3. עדיף מחשקים מהסוג הזה ועדיף שיהיו כמה שפחות מפלצות, זה קצת מוריד מההנאה בשבילי (למשל קצת עצבן שבפאר קרי פתאום היו מפלצות...). לפי מה שנתתי נראה לי הספלינטר סל החדש יתאים אבל לא ממש נהנתי מהדמו... י שהמלצות? כדאי ללכת בכל זאת על הספלינטר סל?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.