עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחד ממשחקי ה FPS החינמיים המרשימים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בקרוב יצא באנגלית ויופץ על ידי ijji (לאחרונה גם קיבלו את הזכויות על ה MMO החדש Huxley שכרגע בשלבי CB). עוד לא ניתן ליראות את המשחק באתר של ijji אבל הם הראו אותו ב E3, יש חדשות בפורומים שלהם ובאתרים השונים. כרגע המשחק ב TBA 2009 (כניראה שסוף 2009) אבל לפחות יודעים שהמשחק יצא. טריילרים חדשים שכוללים את הלוגו של ijji http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51163 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51162

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=ravrBxy0NbYתיהנו , ותירשמו אם אהבתם

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  4. לאחר ההצלחה של כותר הקרבות האחרון המבוסס על המותג בשנה שעברה - נראה כי שנת 2019 תנסה להרחיב את ההיצע בעולם הגיימינג עם Project Z לכתבה

5. Started by HuGeMouTh,

VALVE מתכוננים לגל נוסף של CD KEYS (יותר של CS:GO אבל גם DOTA 2), הם יוסיפו בודקים נוספים מכל אלה שנרשמו ל BETA וכמו כן הם העבירו מספר לא ידוע של מפתחות ל Gamersbook שאמורים בקרוב מאוד לחלק את הקודים http://www.facebook.com/Gamersbook ממליץ להיות מוכנים ולא לפספס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sherlock1212,

לפרטים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3155384,00.html מקווה שיהיה יותר טוב מ4....3 היה הכי טוב

7. http://hwzone.co.il/news/1157915512/10313/ חברה סטארט-אפ ישראלית מרמת גן בשם AIseek הציגה השבוע כרטיס הרחבה למחשב המאיץ חישובי בינה מלאכותית ומוריד עומס חישובי מהמעבד הראשי (CPU). בעזרת הכרטיס החברה מנסה לפרוק משימות מן המעבד על ידי שימוש במעבד שנקרא "Intia" המפותח בחברה ויהיה לב ליבו של הכרטיס. מעבד ה-Intia אמור לקחת חלק מן הפעולות שהמעבד עושה ובכך להוריד עומס ממנו. בנוסף נאמר ע"י החברה שהמעבד הנ"ל יכול לבצע פעולות קטנות פי 100-200 מהר יותר ממעבד רגיל. משחקים שינצלו את הכרטיס בצורה הטובה ביותר יהיו משחקי RTS (אסטרטגיה בזמן אמת), RPG (משחקי תפקידים) ו-FPS (משחקי אקשן). דוגמאות לשיפורים האפשריים בכל משחק מוצגים ב-FAQ באתר החברה. במשחקי אסטרטגיה בזמן אמת, ניתן לקבל עולמות ג…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by DORAZABI,

קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by HilaX3,

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על משחקים בעלי גראפיקה טובה? לא משנה לי כ"כ מה למרות שאני מעדיפה יריות, משחקי טיסה ובמיוחד משחקים שסובבים את מלחמת העולם השנייה. אם אפשר בבקשה את השמות המלאים ולא 'COD' כי אני מחפשת תמונות, תודה מראש! משחקים שלבנתיים המליצו לי בעבר ויש לי אותם - Crysis, Residente evil 5/4 Prototype

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  11. אפשר לסדר שבסרבר יהיה [move] KILLCAM OFF KillCam OFF kill cam off!!! KillCam OFF[/move]פשוט אני חושב שהמשחק בסרבר יהיה[glow=green,2,300] יותר כיף ופחות מעצבן[/glow] .....

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by דניאל52,

אני מחפש SAVEGAMES ל OBLIVION :[ בבקשה אני חיפשתי ולא מצאתי :-\

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by nadavov,

שלום קראתי באחד התגובות שיש משהו כזה שאתה מוריד ואז אתה יכול שהייה לך מלה כסף ומהירות גבואה מאוד וגם ניטרוס בלי הפסקה מישהו יכול להביא לי את הקובץ שעושה אתת זה תודה!

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  14. שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום שיחקתי במשחק הזה לא יודע למה אבל האבתי אותו כי זה מעביר לי את הזמן בטירוף והייתי רמה 43 ואיזה מישהו פרץ לי :'(ולקח לי הכול הוריד אותי הרבה רמות הרס לי את השחקן לגמרי והשתמש לי בדברים שאי אפשר להשיג במשחק הבקשה שלי זה אם יש מישהו ששיחק והפסיק ולא צריך את השחקן שלו אז אני מבקש שיביא לי בבקשה כי אין לי כוח שוב להתחיל מאפס תודה רבה לכול העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by yair100,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ על משחק co-op הדומה בסגנונו ובאיכותו ל rayman origins ו Trine? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by kletsman,

מישהו מכיר משחק מעניין יכול להיות גם ישן למשחק quest/ שצריך לדבר עם אנשים ולמצוא חפצים ולחבר חפצים וכו' תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

אני צריך בבקשה המלצות ל2 סוגים של משחקים 1)אסטרטגיה 2)פעולה באסטרטגיה חובה שיהיה אפשרות לשחק ברשת ואני לא רוצה איזה משימות וכאלה אני פשוט רוצה לשחק עם חברים שלי ברשת [ברשת ביתית יש לי 2 מחשבים שיכולים להריץ דברים כבדים] משחקים כמו Command and Conquer 3 Generals וכו'... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום. יש לי גישה ליקנות דברים בזול מחו"ל לכמה ימים, נכון לכרגע אני רק רוצה כמה משחקים אבל אני לא יודע בידיוק איזה ליבחור. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות למשחקים טובים שחוויתם. *יש לי מיכסה של עד 5 משחקים ואני מעוניין לירכוש משחק מכל פלטפורמה: מירוצים, אסטרטגיה, פעולה, ואם יש אחרים שאתם ממליצים אז הם יתקבלו בברכה. (המשחקים מיועדים ל-PC כמובן) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by nadnad,

שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by n_aviv1,

פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  24. שלום לכולם ובוקר טוב. כפי שידוע לכולם, שנת הלימודים כבר בפתח והילדים כבר מתכוננים ללימודים. רקע הבקשה: בת דודה שלי (בת ה-8) מתכוננת לשנת הלימודים החדשה. אני מגיע ממשפחה דוברת רוסית, לכן נושא הלימודים הוא נושא מאוד קריטי. לצערי (ולצער רבים אחרים) בימינו הטלוויזיה הוא פח זבל שמטמטם את הדור הצעיר ללא הבחנה. בת דודה שלי מבלה רוב הזמן אצל הסבא והסבתא שמלמדים אותה קריאה ושינון של שירים וחרוזים וצפיה בסרטים איכותיים (רק איכותיים). הבעיה היא כשהילדה מקבלת זמן פנוי, היא מבלה בצפיה בסרטים המצוירים ותוכניות ילדים חדשות (והם ממש עושים נזק). זה הגיע לשלב כזה שהילדה רואה סרט איכותי (משנות ה-80) לילדים, שהיא ממש אהבה, אבל אחרי 10 דקות כבר לא זוכרת איך קוראים לגיבור הראשי. או שאחרי…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by HilaX3,

שלום, אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון אז סליחה מראש. רציתי לבקש רשימה של המשחקים הכי חדשים (והטובים) שיצאו לאחרונה. לא רשימה ארוכה, רק איזה.. חמשת המשחקים הכי חדשים וטובים. שיחקתי כבר ב: Skyrim MW 3 תודה שהזכרתם לי, שיחקתי גם ב: Portal 1/2 Crysis 1/2 Dragon age 1/2 ואשמח למשחקים חדשים באותו סגנון, או אפילו סגנון שונה. תודה רבה לעוזרים. (אין צורך לדאוג לכרטיס מסך חזק מספיק.) הילה~

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.