עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הבחירות של גולשי פלטפורמת הגיימינג הענקית עשויות להפתיע אתכם במספר היבטים - אך לא בקטגוריה הראשית והחשובה ביותרלכתבה

2. Started by ArielPeretz,

;D רציתי משחק mmorpg שלא עולה כסף משו בסגנון mu online בבקשה עזרה ושתיהיה גרפיקה טובה לא של מייפל סטורי שחכתי שאול אם המשחק skryim הוא חינמי או עולה כסף .. ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Los,

APB All Points Bulletin היה אמור להיות משחק מרענן מבחינת הרעיון,דבר שלא השאיר לי ברירה אלה לרכוש אותו אך לאחר מספר שעות משחק אני רק רוצה לקבל את ה50 דולר שלי חזרה. רעיון המשחק די פשוט,לאחר כניסה ראשונית למשחק אתה בוחר איך לעצב את הדמות/והאם להיות בצד של הטובים או בצד הפשע. לאחר מכן אתה עובר מדריך קצרצר ואז תהיה לך האפשרות כל פעם מחדש באיזה עיר לשחק [יש שני ערים]. בדקות הראשונות של המשחק [עד שעה] אתה בקלות אומר לעצמך זה משחק שלא אעזוב זמן רב. רעיון המשימות די פשוט מלהדליק X בניין או לקחת מזוודה מXלY שהצד של "הרעים/הטובים" תלוי היכן אתה אמורים למנוע מאחד מהשני לעשות זאת. את המשימות יהיה אפשרי לעשות בקבוצה [שאותה המערכת יוצרת אוטמאטית] אך כמובן יש באפשרות השחקן ליצור בעצמו ק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SilentBob,

הפרק השלישי בסדרת משחקי התפקידים הגיע למכירות של 4 מיליון עותקים בתוך שבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/the-witcher-3-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן, ניפתח שרת של משחק RPG חינמי מדהים. ממליץ בחום. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר, ללחוץ על DOWNLOAD להירשם בחינם ובקלות ואפשר להתחיל לשחק. http://www.extremerpg.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש מצב ש Mortal Kombat : Deadly Alliance יצא (בעתיד) ל PC ? שמעתי שמורטל קומבט 6 אמור לצאת ל PC (תקנו אותי אם אני טועה), רק שלא ראיתי שום כתבה באתר Midway שמעידה על כך. אני פשוט מת לשחק משחק קרבות בסגנון של מורטל קומבט או אפילו כל משחק קרבות אחר. יש איזה משחק קרבות שאמור לצאת ל PC בקרוב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. פרק ראשון בטרילוגיית אססינס קריד חדשה למחשב ולקונסולות, משחקי Halo לאייפון ו-Hearthstone לאנדרואיד - זאת ועוד במדור משחקי השבוע שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-assassins-creed-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95-halo-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כרגע אני משחק ב-Vampire The Masquerade Bloodlines ומדי פעם יש קירטועים ואיטיות גם במשחקים אחרים כמו COD 1 מישהו יודע מה הבעיה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הבטא הפתוחה למשחק החדש של המפתחת האמריקאית נוסתה בידי מספר שיא של 9.7 מיליון שחקנים, ומעניקה תקוות אדירות לקראת ההשקה שלו בעוד שבוע וחצי לבליזארד (Blizzard) התפתח עם השנים שם של מפתחת שמכירה את קהל היעד שלה בצורה שאין דומה לה בתחום, מה שמאפשר לה להפיק להיט אחרי להיט, גם כאשר היא ממשיכה לדבוק ברעיונותיה ומותגיה הוותיקים בשוק שמתעדכן ומשתנה ללא הרף. כעת, נראה שגם המותג החדש הראשון שלה במילניום הנוכחי, משחק הפעולה Overwatch, נמצא בדרך הנכונה להצלחה – אם לשפוט לפי הכרזה על 9.7 מיליון משתמשים שהתנסו בבטא הפתוחה שלו, ולפי תגובות שנשמעות חיוביות בהחלט ברוב המקרים. מספר המשתתפים האדיר הזה מציב את המשחק החדש של בליזארד מעל ל-Star Wars: Battlefront של EA Games, שהבטא הפתו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by totah,

זה ממש מעצבן!, ויותר מעצבן שאין סיבה מוצדקת ללמה אני זוכר שניסיתי להזמין Warhead מהאתר הרשמי אבל אחרי שאני מכניס את כל הפרטים - Us sales only. עכשיו אותו סיפור עם פאר-קריי 2. מה קרה להם?..

13. הדגש לשחקן יחיד ולא מפות למולטי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המפרט בצד.. הוא לא עובר את המגבלה של 25 FPS.. =\ זה תמיד 25.. ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. רצוי אחד ששוקל פחות מחצי גיגה ;D WarRock הסירו את התמיכה בא"י, אז זו לא אופציה. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי שלט למחשב מדגם rumblepad2 וכמובן מקלדת ועכבר. אני מחפש המלצות למשחקים שאפשר לשחק בהם 2 על אותו מחשב, עדיף אחד עם השלט ואחד במקלדת ובעכבר. יש לי כבר את FIFA 09, אני מקווה להשיג גם את NBA 2K9, ולפי מה שהבנתי גם בL4D אפשר לשחק ככה, אבל רק אם השלט שלך הוא שלט של XBOX. אני אשמח אם תמליצו לי על משחקים כאלה טובים. תודה מראש! אלון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by AngelFire,

יש פה מישהו שגר ליד נשר בסביבה, ויש לו את המשחק???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. סיימתי עכשיו את המשחק נהנתי בטירוף משחק חבל על הזמן!!!! אבל הוא כל כך קצר!!! בבקשה תגידו לי שיש לו המשך או שהוא בדרך....

19. במחיר של 2 מיליארד דולר. :'( מה יהיה? Take-Two, Too Much Love Could Kill You! http://www.efluxmedia.com/news_Take_Two_Too_Much_Love_Could_Kill_You_14438.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ESL - Electronic Sports League זה בעצם אתר למשחקי מחשב תחרותיים הכי גדול בעולם שכולל בתוכו המון לאדרים טורנירים קאפים וליגות. אני יהיה ספציפי וידבר על המשחק שאנחנו מתמקדים Call of Duty: Black Ops II. טוב אז אני ישתף אותכם בטורנירים ב ESL שאתם יכולים להשתתף. GO4BO2: טורניר חמש על חמש שמתקיים כל יום ראשון בארבע בצהריים זה מתנהל כמו ODC כל המשחקים מתנהלים באותו יום, את המשחק על המקום השלישי ואת משחק הגמר הקבוצות יכולות לשנות את התאריך של המשחק ולשחק אותו ביום אחר בגלל שזה לא מעקב את הטורניר. 5on5 A-Series: לאדר חמש על חמש שמחולק לשני לאדרים לאדר עליון ולאדר תחתון, הלאדר עובד בשיטת Matchmaking שבעצם אתם נרשמים לשעה מסוימת לשחק בה לפי השעות שיש לבחירה ואתה מקבלים קבו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. פגרת הקיץ הסתיימה רשמית לפני מספר שבועות, ומאז ועד היום אנו מקבלים הרבה סיבות חדשות לשמוח ולהתלהב, גם ב-PC וגם בקונסולות לכתבה

22. Started by Anas-Nanas,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן 2 משחקים שהאהבתי בזמנו.. הראשון הוא משחק שמבוסס על הדמויות של ביווס ובאטהד שבו הם נמצאים בביה"ס והם עושים כל מיני משימות כמו לירוק על מורים וכאלה... ולשני קוראים Road Rush משחק חמוד עם אופנועים שאהבתי ואני לא מצליח למצוא גירסא להורדה! חיפשתי כבר בהרבה מקומות גם בגוגל וגם בכל מיני אתרים של משחקי נוסטלגיה... אני אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את 2 המשחקים הנ"ל בתודה מראש ניר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. דבר ראשון שאני משחק סאן אנדראס אני בוחר את הרזולוציה הטבעית של ה LCD והכל סבבה, אבל מה... אני רואה כזה משהו מעצבן פסים כאלה כמו שמסתכלים על אספלד רותח (כביש ביום קיץ חם), מה זה החרא הזה איך מבטלים תגועל נפש הזה, זה מפריע בטירוף!! דבר שני זה שהתקנתי את הONLINE של MTA לסאן אנדראס, וכל מה שאני רואה שם זה מרוצים שאי אפשר לצאת מהאופנוע\מטוס מהם, לא דדמץ או משחק חופשי כמו שיש ב MTA של וויס סיטי... איך בכל זאת יש אולי אפשרות לשחק דד מץ גם בסאן אנדראס???? תודה! (:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יוצרי סדרת משחקי המירוצים הנפיצה והנהדרת מעוניינים להחזיר לחיינו את אחד ממצבי המשחק המיוחדים והמהנים ביותר שנוצרו במסגרתה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים