משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
הבטא הפתוחה למשחק החדש של המפתחת האמריקאית נוסתה בידי מספר שיא של 9.7 מיליון שחקנים, ומעניקה תקוות אדירות לקראת ההשקה שלו בעוד שבוע וחצי לבליזארד (Blizzard) התפתח עם השנים שם של מפתחת שמכירה את קהל היעד שלה בצורה שאין דומה לה בתחום, מה שמאפשר לה להפיק להיט אחרי להיט, גם כאשר היא ממשיכה לדבוק ברעיונותיה ומותגיה הוותיקים בשוק שמתעדכן ומשתנה ללא הרף. כעת, נראה שגם המותג החדש הראשון שלה במילניום הנוכחי, משחק הפעולה Overwatch, נמצא בדרך הנכונה להצלחה – אם לשפוט לפי הכרזה על 9.7 מיליון משתמשים שהתנסו בבטא הפתוחה שלו, ולפי תגובות שנשמעות חיוביות בהחלט ברוב המקרים. מספר המשתתפים האדיר הזה מציב את המשחק החדש של בליזארד מעל ל-Star Wars: Battlefront של EA Games, שהבטא הפתו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון קל עד 4-5 לחצנים + JOYSTICK מלחמתי כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה חשבתי לפתוח את הנושא הזה כבר הרבה זמן , כדי שכולם ידעו מה זה אז הנה: קודם כל DOTA=DEFENSE OF THE ANCIENTS , זה משחק או יותר נכון מפה במשחק warcraft iii , תחת CUSTOM GAMES המשחק הזה , הוא 5 על 5 , אבל אפשרי לשחק 1-1 וכו' , אבל לא עושים את זה , כי זה פשוט לא עובד ככה המשחק כולל טכניקות רבות מאוד ויש בו אליפויות עולם , יש לציין גם שזהו המשחק הכי משוחק ב WARCRAFT , תחת CUSTOM GAMES , ואני מאמין שהוא אפילו משוחק יותר מהמשחק הרשמי, טוב מספיק עם ההסברים הכללים בוא ניגש למשחק אתה בוחר גיבור מתוך כ-120 גיבורים , שאיתו אתה אמור להתקדם ברמות ולהרוג גיבורים של הקבוצה היריבה , במטרה להשמיד את ה TREE OF LIFE/FROZEN THRONE , האתר הרשמי של המשחק : http://www.dota-allstars…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי אחד ששוקל פחות מחצי גיגה ;D WarRock הסירו את התמיכה בא"י, אז זו לא אופציה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך הממלצה על משחקים קטנים כמו אלדין וכו'... לו חובה שיהיו ישנים אבל אם בכל זאת ישנים והם חינמים אז תביאו לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במשימה הראשונה של הסינים, אחרי שפוצצתי את המפעל הכימי ואת הבניין שהם התבצרו בו מה אני צריך עוד לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני כמה ימיים החלפתי לכרטיס מסך HD6870 של Sapphire. בבורדרלנדס אני מקבל FPS של בערך 30-40 על ההגדות הכי נמוכות. וזה ממש לא הגיוני בהתחשב בעבודה שהכרטיס מריץ קרייסיס 2 שהוא משחק הרבה יותר גרפי על ההגדרות הכי גבוהות (אולטימט) על בערך 60 FPS. כשאני מעביר בבורדרלנדס הכל להגדרות הכי גבוהות אני מקבל באזור ה 20 FPS... ממש אי אפשר לשחק ככה. עוד מישהו נתקל בבעייה כזאת? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש בשבב עיבוד משופר, לכאורה, מאפשר לקונסולה הנייחת-ניידת של נינטנדו לפעול באופן יעיל הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נאור (FireFox17), ברוב אדיבותו ונחמדותו פתח לנו שרת ל Battlefield 2142, שעובד על המוד Clan Mod. השרת הוא שרת Infantry, מה שאומר שלא נוגעים ברכבים (כולל Rorsch-MK, התותח הנייד נגד טנקים), משחקים רק עם חיל רגלים. המוד מוציא את האנלוקים מהמשחק, ולכל חייל יש את הכלים הבסיסיים כמו שהיה ב BF2: לאסולט יש DEFIBRILATOR (הכלי שמחייה חברים), לצלף יש CLAYMORES וכו'. לכל הקיטים יש רימונים. החוקים בשרת: * לא נוגעים ברכבים. * Flag By Flag - מה שאומר שכובשים את הדגלים לפי הסדר, ולא כובשים את הדגל השני לפני שכובשים את הראשון, מקווה שהבנתם. * לא עושים TEAMKILLS, ולא עושים PUNISH על TEAMKILLS שקרו בלי כוונה. השרת כמובן אינו ראנקד. כדי להכנס לשרת אתם צריכים להוריד ולהתקין את המוד הזה - htt…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות למשחקים קטנים (רצוי משחקים שלא דורשים התקנה) עבור Windows XP (בלי אמולטורים). הכוונה שלי היא למשחקים תמימים (לאו דווקא עבור ילדים קטנים) עם גרפיקה טובה בלי יריות ודם. מישהו מכיר משחקים נחמדים כאלה כדוגמת Commander Keen? היה עוד משחק שאני לא זוכר את שמו עם יצור קטן שעיר וחמוד. בעיקרון, מדובר במשחקים בהם אתה רץ ואוסף מטבעות, פאור-אפ וכדומה, ומעיף את ה"אוייבים" הלא מזיקים (לא מפלצות) בכך שאתה קופץ להם על הראש, או משהו כזה. אשמח לקבל רשימה קצרה של כמה משחקים מומלצים ונחמדים מעין אלה (רצוי חינמיים).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק כיף, קצת קל מידי אבל מפצה בזה שהוא דיי ארוך. גראפיקה מזכירה קצת את מריו64 למי שמכיר, שולטים בתזוזות במשחק אחרי כמה דקות. הומור לא רע, מידי פעם אפשר לשמוע את הדמויות אומרות משהו ציני ומצחיק, רוב הזמן הטמטום שלהם מעלה חיוך. איך אפשר בלי סקרינשוטס? אפשר למצוא ביקורות ותמונות בגוגל..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש בצורת בחודש חודשיים האחרונים במשחקים PC וחלק מאיתנו בהחלט חיכו להניח את ידיהם על המשחק הזה אך לפי הביקורת שהתפרסמה ב gamespot אולי זה לא יהיה כל כך כדאי, המשחק מקבל שם ציון של 7.0 ונאמר שלא מחדש שום דבר שלא ראינו לפני, חבל מאוד שעד שמיקרוסופט נזכרה להוציא את המשחק, וגם זה שהוא בלעדי לויסטה והוא לא שווה את זה בכלל. לינק לביקורת: http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/review.html?sid=6171591&tag=topslot;title;1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני באמת לא מצליחה להבין ועם כל הכבוד לTORCLIGHT 1 הוא לא היה נראה כזה מעניין רק 2 נראה עכשיו יותר טוב, איך יכול להיות שלקח להם כמה שנים לבנות משבהו טוב? הרי יש להם ניסיון הם באו מבליזארד והם יצרו משחק מכוער כמו FATE. על מה האנשים שפותרו מבליזארד היו אחראים? Fate GamePlay & Fate Undiscovered Realms
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משחק ישן שאהבתי מאוד לשחק עזרו לי ,תודה. תיאור קצר על המשחק: אתה איש קטן שמפוצץ דברים שיש לך בדרך אתה מטפס על סולמות ולוקח כל מיני דברים וגם יורה על מפלצות קטנות כאלה.. זה משחק ישן מאוד! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצואא אותו ! HellBoY
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Nir "pzAz" Ido "idoz" Yuval "whprob" Shaked "sephy" Idan "partush" Steam ids: Shaked "sephy" - STEAM_0:1:24846100 Ido "idoz" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 Idan "partush" - STEAM_0:1:38394584 איש קשר:שקד פרטים ליצירת קשר: איימל:shaked9700@walla.com נייד:050-2911997 sephy מאשר תמונה של סטים איידי: http://www.up2me.co.il/images/1350648.jpg יש סיכוי שנחליף את partush כי הוא לא בטוח שהוא יגיע!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה אתרי סקינים לcs חוץ מ counterstrikcenter! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את ה-LOGO שלי ב-CS לתמונה שאני בוחר...? ??? תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה מהפרט שלי E6600 ASUS P5B ASUS 8800GTX 768MB 1GB RAM 667 DDR 2 250GB WD ואני מדבר על המשחק RainBow Six Vegas?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה שאני אמצא לו משחקים כמו רנג'ו גומוקו ליינס וארקנואיד ואת הגירסאות הכי הכי ישנות שיש(הוא לא רוצה ת'חדשות הוא רוצה מקורי) לינק יתקבל בברכה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק המדובר ביותר לשנת 2015 זוכה לשדרוג ויזואלי, עוד לפני שנחת רשמית על מדפי החנויות לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-בהשקה-ל-fallout-4-כבר-יש-מוד-ראשון/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-