משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא רק שלא היה שום שיפור גראפי, אלא שהמחשב צלע, מה שלא אמור לקרות לפי עניות דעתי.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כותר הפעולה החדש מרגיש כמו שילוב בין כמה מלהיטי שנות התשעים הגדולים ביותר - וזוכה להררי אהדה משלו גם מהשחקנים וגם מהמבקרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה
-
שמעתי מחבר שיצאה הרחבה חדשה להירוס 4, יותר חדשה מ The Gathering Storm. יש למישהו מושג אם זה נכון ואיך קוראים לה?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ על המחשב שלי, WinXP את המשחק Silver, שיצא לWin95. ניסיתי כבר מצב תאימות, אבל נאדה. בנוסף, כשאני מריץ את המשחק, המערכת מעלה בהתחלה הודעה שגיאה על כך שאין דיסק בכונן, אבל בכל אופן ממשיכה בהרצת המשחק. זו הודעת השגיאה שמוצגת מיד כשאני מנסה לשחק- השלב שאחרי מסך הפתיחה, בלחיצה על Play: http://up125.siz.co.il/up1/m15niydwuznh.gif עזרה, מישהו? יכול להיות שהדיסק כבר הלך?
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להתחבר ל MULTI של COD BLACK OPS אומר שהשרתים לא זמינים מישהו יודע אם יש בעיה כללית בדקתי ב NOD32 FIREWALL זה פתוח אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אוי כמה שאני אהבתי את 2000 ב 486 שהיה לי נראה נחמד
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מוריד אותו הוא נראה טוב מאוד לפי התמונות מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה... רציתי לדעתי מה המשחקים שהולכים עכשיו.. שיחקתי בזמן האחרון Assassin's Creed ,gothic ,Dungeon Siege 2,oblivion יזה משחקים חדשים יש לכם ללהמליץ לי עליהם?דומים למה שכתבתי למעלה או בכלל ( לא משחקים כמו call of duty)
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תמיד חשקתם לכם לשחק תמישחק age of empires 3 ברשת אז עכשיו תוכלו!!! הינה המדריך שהכנתי במיוחד בישבילכם ואין את זה בשום מקום בעולם!!!: *נמחק-קישור וארז* בהצלחה. ועוד דבר אנחנו הריאשונים בארץ ששיחקו ברשת!!! בקיצר השרת פתוח לכולם אז תהנווווו...... עוד דבר אני חייב לציין שזה פשוט כיף לשחק במישחק הזה ברשת!!! אזז חברים תבואוו יש לכם היזדמנותתתת לשחק ברשת. אני מחכה לכם. יום שבת והיום נעשה טורנירים משהוו סוףף!!! כל העולם יכול ליקפוץ לנו.. וזהוו רק תשאירו פרטים....
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחפש משחקי אסטרטגיה יפים וקלילים.. בסגנון הAOE3 וכל אלו.. את הCOH כבר ניסיתי.. די אהבתי אותו.. איזה משחקים מעניינים ויפים ולא יותר מידי מסובכים יש לכם להציע? יודה לכם מאוד,אופיר.
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המשחק יצא בחנויות הלא מובחרות אז מה זה בעצם SPORE? SPORE הוא משחק "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד" שמפותח ע"י מקסיס ומעוצב ע"י וויל רייט. SPORE מאפשר לך לשלוט באבולוציה של גזעים - ממיקרואורגניזם דרך התפתחות של יצורים תבונתיים וחברותיים המתהלכים על האדמה ועד לרמה של מסע בין כוכבי. מה זה "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד"? משחק מקוון מרובה שחקני יחיד הוא משחק בו כל אחד מנהל את הכוכב שלו בלי כל קשר לכוכבים של משתמשים אחרים. בSPORE ישנה אפשרות לבקר כוכבים של אנשים אחרים. המשתמשים גם יוכלו לבדוק איך החיה שלהם מסתדרת בכוכבים אחרים וכך גם יוכלו לראות את הכישורים הכוללים של החיה שלהם ביחס לכישורים הכוללים של היצורים האחרים ( את זה בודקים בעזרת קרבות ) אתם תוכלו לכבוש או להשמיד כו…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה Logitech Rumblepad 2 Cordless ותהיתי אם יש המלצות למשחקים מסויימים שיותר מהנים לשחק עם הגיימפד (מתוך נסיון כזה או אחר) Gta:sa ו Juiced בינתים מעולים, עוד המלצות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
Battlefield 2:Special Forces החדש מה אתם אומרים אליו? יש אפשרות לקניה Online מי שיגיד שישראל לא תומך לקניה BULLSHIT!,אתמול הזמנתי 29.00$ https://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=3&site=eaco&prodid=BF2-MAP&skin=bf2map&app=commerce&lkey=Q3m5hRI7YHrhAF8ACmb3ogAAKDw.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עד עכשיו קניתי משחקים בארץ, אבל עכשיו אני שם לב שאפשר להזמין משחקים בחו"ל וזה ייצא הרבה יותר זול מישהו יכול לתת לי לינקים לחנויות אמינות וזולות מחו"ל? כדאי להזמין מסטים? עוד שאלה לא קשורה- במשחק NFS HP האיכות מאוד נמוכה, ולא מצאתי איפה אפשר לשחק עם הגרפיקה איך מגיעים להגדרות גרפיקה? (ניסיתי בdisplay settings אבל זה לא עושה שינוי גדול) תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני מסתכל על המחיר של ה tf300 לדוגמא ולא מצליח להבין אין הוא עולה 800 ובעל מסך של 10 מול הנקסס שבע או המיני אייפד החדש שעולים 1300 ומעלה ? האם הבטריה בגדלי השבע אינץ טובה יותר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ESL - Electronic Sports League זה בעצם אתר למשחקי מחשב תחרותיים הכי גדול בעולם שכולל בתוכו המון לאדרים טורנירים קאפים וליגות. אני יהיה ספציפי וידבר על המשחק שאנחנו מתמקדים Call of Duty: Black Ops II. טוב אז אני ישתף אותכם בטורנירים ב ESL שאתם יכולים להשתתף. GO4BO2: טורניר חמש על חמש שמתקיים כל יום ראשון בארבע בצהריים זה מתנהל כמו ODC כל המשחקים מתנהלים באותו יום, את המשחק על המקום השלישי ואת משחק הגמר הקבוצות יכולות לשנות את התאריך של המשחק ולשחק אותו ביום אחר בגלל שזה לא מעקב את הטורניר. 5on5 A-Series: לאדר חמש על חמש שמחולק לשני לאדרים לאדר עליון ולאדר תחתון, הלאדר עובד בשיטת Matchmaking שבעצם אתם נרשמים לשעה מסוימת לשחק בה לפי השעות שיש לבחירה ואתה מקבלים קבו…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אחרי שפינקו אותנו עם תכנים חינמיים במשך קרוב לארבעה חודשים, המפתחים של יצירת המופת מכריזים עם חבילת הרחבה ראשונה עליה תצטרכו לשלם, ולא רק עם זמנכם הפנוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיע-הזמן-להוציא-ארנק-חבילת-תוכן-ראשונ/
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
למה קוראים למפרי זכויות יוצרים "פיראטים" ומה הקשר שלהם לשודדי הקראיביים? קפצו איתי ועם ינאי לסיקור זריז על מקורות הפיראטיות, כיצד התופעה נולדה והתפתחה. שבוע נפלא
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ובכן יש בצורת בחודש חודשיים האחרונים במשחקים PC וחלק מאיתנו בהחלט חיכו להניח את ידיהם על המשחק הזה אך לפי הביקורת שהתפרסמה ב gamespot אולי זה לא יהיה כל כך כדאי, המשחק מקבל שם ציון של 7.0 ונאמר שלא מחדש שום דבר שלא ראינו לפני, חבל מאוד שעד שמיקרוסופט נזכרה להוציא את המשחק, וגם זה שהוא בלעדי לויסטה והוא לא שווה את זה בכלל. לינק לביקורת: http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/review.html?sid=6171591&tag=topslot;title;1
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי תגרסת פלטינום עכשיו בשביל לשמור משחקים אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנוסף? או שאני יכול לשמור על ההרד דיסק שיש לי עם המכשיר 20 ג'יגה כי שאני בא לעשות קריירה בפיפא 07 זה עושה לי בעיות ורושם לי שאין לי כרטיס זכרון משהו ובמשחקים אחרים זה לא עושה לי בעיות ושמור לי על ההרד דיסק...
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-