משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
למי שמכיר את המשחק ואוהב/זוכר אותו אם שמתם לב פירסמו דיי מזמן תוספת DX10 למשחק עם אפקטים חדשים עלק,אני מדבר על זה: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM4NCw2LCxoZW50aHVzaWFzdA== כל הDX10 הזה במשחק זה פשוט זיוניי שכל בידיוק כמו שעשו בקרייסיס. איך אני בטוח? אז ככה:באוגוסט 2007 הורדתי את המשחק לגרסאת המחשב ושחקתי בוא על גראפיקה הכי גבוהה מין הסתם על "DX9". אחריי זה ראיתי את זה שהוסיפו DX10 למשחק שמציג גראפיקה טובה יותר. ובכן קצת התבעסתי כי לא יכולתי לשים DX10. אמרתי לעצמי,בוא נוריד את המשחק לXBOX360 שניראה איך הוא... הפעלתי את המשחק,ולא הופתעתי לגלות שהוא ניראה בידיוק כמו בDX10 הזה שהם עשו בגרסאת המחשב. לדוגמא,הם טוענים שהDX10 מציג טקסטורות טובות יותר ב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן נראה לי שזאת בעיה נפוצה, MP3 עושה לי PAUSE באמצע המשחק (גם בזמן המשחק עצמו וגם בזמן הסצינות) בזמנים קבועים. איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר משחקים של סאותפארק שיגיד לי בקשה אני פשוט מעריץ גדול
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבטא הפתוחה למשחק החדש של המפתחת האמריקאית נוסתה בידי מספר שיא של 9.7 מיליון שחקנים, ומעניקה תקוות אדירות לקראת ההשקה שלו בעוד שבוע וחצי לבליזארד (Blizzard) התפתח עם השנים שם של מפתחת שמכירה את קהל היעד שלה בצורה שאין דומה לה בתחום, מה שמאפשר לה להפיק להיט אחרי להיט, גם כאשר היא ממשיכה לדבוק ברעיונותיה ומותגיה הוותיקים בשוק שמתעדכן ומשתנה ללא הרף. כעת, נראה שגם המותג החדש הראשון שלה במילניום הנוכחי, משחק הפעולה Overwatch, נמצא בדרך הנכונה להצלחה – אם לשפוט לפי הכרזה על 9.7 מיליון משתמשים שהתנסו בבטא הפתוחה שלו, ולפי תגובות שנשמעות חיוביות בהחלט ברוב המקרים. מספר המשתתפים האדיר הזה מציב את המשחק החדש של בליזארד מעל ל-Star Wars: Battlefront של EA Games, שהבטא הפתו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זוכרים את חברת אטארי? היא מכריזה על כוונה לשוב אל עולם הקונסולות, אחרי שני עשורים של מאבקי הישרדות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כמה shouts שאני רוצה לבחור. הבעיה שאני לוחץ על חלקם רשום שדרוש dragon soul עכשיו חיסלתי כמה דרקונים אבל עדיין ה shouts לא זמינים לבחירה עריכה: לא משנה מצאתי שצריך לעשות unlock
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגעתי למשימה שאני צריך להרוג את הרוסי הגדול הזה... אבל זה כבר בפעם השניה אחרי שהוא היה בבית שלי, עכשיו הוא זורק עליי חביות... שהוא זורק עלי חבית אני יורה בא שהיא בידיים שלו אז יורד לו חיים, אבל בשלב מסויים הוא יורד למטה ואז מה? מה עושים? אשמח אם תעזרו לי... זה משגע...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל ת'משחק יש לי תהבהוב השחור הזה שציירתי למעלה וזה מביא קריזה! המחשב שלי זה: p4 3.0 GHZ 1024 DDR GeForce 6600GT 128
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/36197.html הישר מ E3 2008 תאריך יציאה- 7 לאוקטובר 2008 בונוס- טריילר כריתת ראשים: http://www.gametrailers.com/player/36238.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להתחבר ל MULTI של COD BLACK OPS אומר שהשרתים לא זמינים מישהו יודע אם יש בעיה כללית בדקתי ב NOD32 FIREWALL זה פתוח אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
איזה סיבה יש לחברות המשחקים ליצר משחקים מסויימים רק לקונסולות ? הרי הם יכולים רק להרוויח מזה כסף אז למה הם לא מוצאים משחק שכבר מוכן לגמרי גם לPC למשל Gears of War למה הוא רק ל XBOX המשחק כבר מוכן לגמרי אז מה הבעיה שלהם להמיר אותו לPC או משהו כזה וזהו (יש עליו כאלה ביקורות טובות אז אני בטוח שהרבה יקנו אותו ואז הם ירוויחו עוד [המון] כסף) *R.S
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד אותו הוא נראה טוב מאוד לפי התמונות מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד חשקתם לכם לשחק תמישחק age of empires 3 ברשת אז עכשיו תוכלו!!! הינה המדריך שהכנתי במיוחד בישבילכם ואין את זה בשום מקום בעולם!!!: *נמחק-קישור וארז* בהצלחה. ועוד דבר אנחנו הריאשונים בארץ ששיחקו ברשת!!! בקיצר השרת פתוח לכולם אז תהנווווו...... עוד דבר אני חייב לציין שזה פשוט כיף לשחק במישחק הזה ברשת!!! אזז חברים תבואוו יש לכם היזדמנותתתת לשחק ברשת. אני מחכה לכם. יום שבת והיום נעשה טורנירים משהוו סוףף!!! כל העולם יכול ליקפוץ לנו.. וזהוו רק תשאירו פרטים....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, ארגנו ביחד עם ASrock, הספונסרים החדשים שלנו, הנחות מיוחדות על לוחות אם עבור כל מי שעשה לנו לייק בפייסבוק. הנה הכתובת - תעשו לייק ויש שם פוסט מפורט לגבי איך משיגים את ההנחה! http://www.facebook.com/NOM.ESET ושוב, תודה ל-ASrock יוסי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
זה ממש לא נעים לעיניים. יש מושיע שיודע איך אפשר לשנות זאת? ???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני מנסה להריץ על המחשב שלי, WinXP את המשחק Silver, שיצא לWin95. ניסיתי כבר מצב תאימות, אבל נאדה. בנוסף, כשאני מריץ את המשחק, המערכת מעלה בהתחלה הודעה שגיאה על כך שאין דיסק בכונן, אבל בכל אופן ממשיכה בהרצת המשחק. זו הודעת השגיאה שמוצגת מיד כשאני מנסה לשחק- השלב שאחרי מסך הפתיחה, בלחיצה על Play: http://up125.siz.co.il/up1/m15niydwuznh.gif עזרה, מישהו? יכול להיות שהדיסק כבר הלך?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-