משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
המפרט בצד.. הוא לא עובר את המגבלה של 25 FPS.. =\ זה תמיד 25.. ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13246 אני חייב להגיד שפעם עבדתי ברשת אבל לא ידעתי שמישהו בארץ יתבע אותם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסתבר שמירוץ החימוש הגרעיני התחולל גם ביבשת הדרום אמריקאית. בשקט בשקט, בלי שאיש ישים לב, פיתחה ונצואלה נשק גרעיני. לאחר הפיכה צבאית בה תפסו כוחות חמושים את השלטון מידי הממשלה, מאיימת ונצואלה להשתמש בנשק הגרעיני העומד לרשותה, במידה וארצות הברית תנסה להתערב בענייניה הפנימיים. כמובן שממשלת ארה"ב לא יכולה לשבת בשקט מול איום שכזה, ולשם כך יש לה את מחלקת המבצעים המיוחדים של ה-CIA. כאן אתם נכנסים לתמונה, בתור הסוכן גרייבס והסוכן לאנג, הנשלחים לטפל בבעיה בדרום. אך צמד הסוכנים עומדים ברשות עצמם, שכן אם יתפסו ממשלת ארצות הברית תכחיש מעורבות. על אף שבתחילה זה נשמע רע, בפועל יש לזה גם צדדים חיוביים, כגון הרסן החופשיה של שני הסוכנים לעשות מה שהם רוצים, ומה שהם רוצים לעשות הוא נזק, נזק…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משחק ב my career אז יש כל מיני סמלים המשפה שכשאני מגיע אליהם בנסיעה אז יש מעגל כזה בצבעים שונים ...איך אני למשל קונה כל מיני חלקים לאוטו בחנות לחלקים..?? שאלה נוספת אם התחלתי את הקריירה שלי אם רכב זבלה ואני רוצה לשפר אותו או להחליף אותו איך אני עושה את זה??????? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עמוד זמני עבור דור העתיד של הגיימינג הסלוני עם נפח אחסון של 2 טרה-בייט עשוי להצביע על שחזור של השקת ה-PlayStation 3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפתחים של משחק הפעולה F.E.A.R החליטו לשחרר לרשת את הגרסה המושקעת לריבוי-משתתפים, לגמרי בחינם :yelclap: כתובת האתר שמשם להוריד את המישחק: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/download_article.aspx?DownloadID=24005
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
APB All Points Bulletin היה אמור להיות משחק מרענן מבחינת הרעיון,דבר שלא השאיר לי ברירה אלה לרכוש אותו אך לאחר מספר שעות משחק אני רק רוצה לקבל את ה50 דולר שלי חזרה. רעיון המשחק די פשוט,לאחר כניסה ראשונית למשחק אתה בוחר איך לעצב את הדמות/והאם להיות בצד של הטובים או בצד הפשע. לאחר מכן אתה עובר מדריך קצרצר ואז תהיה לך האפשרות כל פעם מחדש באיזה עיר לשחק [יש שני ערים]. בדקות הראשונות של המשחק [עד שעה] אתה בקלות אומר לעצמך זה משחק שלא אעזוב זמן רב. רעיון המשימות די פשוט מלהדליק X בניין או לקחת מזוודה מXלY שהצד של "הרעים/הטובים" תלוי היכן אתה אמורים למנוע מאחד מהשני לעשות זאת. את המשימות יהיה אפשרי לעשות בקבוצה [שאותה המערכת יוצרת אוטמאטית] אך כמובן יש באפשרות השחקן ליצור בעצמו ק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אנשים אז ככה... רציתי לדעתי מה המשחקים שהולכים עכשיו.. שיחקתי בזמן האחרון Assassin's Creed ,gothic ,Dungeon Siege 2,oblivion יזה משחקים חדשים יש לכם ללהמליץ לי עליהם?דומים למה שכתבתי למעלה או בכלל ( לא משחקים כמו call of duty)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כותר הפוטבול העדכני של EA Sports זוכה לפרסומת ארוכה והזויה במיוחד, שהפכה ללהיט מקוון באופן כמעט מיידי לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בפרסומת-המטורללת-וחסרת-המעצורים-ל-ma/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בסדר שהאריזה של המחשב שלי תהיה פתוחה לטורניר ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אהבתי נראה לא רע בכלל. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/36095.html
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ציטים או טריקים הגעתי לשלב שנילחמים באבא שלך כביכול (מה שנישאר ממנו) והם מחסלים לי את הצורה באבא אי אפשר לגעת הוא חוסם כל מכה והקרציות שחוזרים כל שנייה לא ניגמרים עד שאני מת אההההההההההההה עזרה בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ממש מעצבן!, ויותר מעצבן שאין סיבה מוצדקת ללמה אני זוכר שניסיתי להזמין Warhead מהאתר הרשמי אבל אחרי שאני מכניס את כל הפרטים - Us sales only. עכשיו אותו סיפור עם פאר-קריי 2. מה קרה להם?..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך לעזאזל הורגים אותו? יכול ליהיות שאני עד כדי כך טיפש שאני לא יודע איך להרוג אותו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה shouts שאני רוצה לבחור. הבעיה שאני לוחץ על חלקם רשום שדרוש dragon soul עכשיו חיסלתי כמה דרקונים אבל עדיין ה shouts לא זמינים לבחירה עריכה: לא משנה מצאתי שצריך לעשות unlock
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי אחד ששוקל פחות מחצי גיגה ;D WarRock הסירו את התמיכה בא"י, אז זו לא אופציה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן. רכשתי את המשחק מבאג לפני כמה ימים. מאז בכל פעם שאני מנסה להתחבר דרך אחד מהשרתים של פאנקבאסטר המשחק מתחבר בהצלחה, וכעבור רגעים ספורים (בדרך כלל דקה שתיים) השרת זורק אותי החוצה ומודיע לי ש: " Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ***** (for 0 minutes) ... No Packet Flow" חפשתי את הבעיה וניסיתי לפעול לפי מה שכתוב פה ללא הועיל (הבעיה נשארת)יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות , אני לא ממש גיימר למרות שאני משחק במשחק או שניים בצורה קבועה . בקרוב אני עושה מעבר לכונן SSD (קטן יחסית 500GB) , ורציתי להתייעץ האם כדאי לי לאחסן את המשחקים בכונן נפרד ? בגדול לא הייתי שואל , אבל אחד מהמשחקים שבהם אני משחק זה משחק רשת MMO שיש בו גם PVP , וזה מצריך כל חלקיק של שנייה ... (במיוחד עם האינטרנט שיש לנו בארץ) -- לכן אני לא סגור מה לעשות . האופציה ששקלתי זה לשים את שאר המשחקים בכנון נפרד (WD כחול) , ואת משחק הרשת על כונן C . מסכימים ? לא מסכימים ? אשמח לשמוע !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-