משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המשחק עובד אצלי מצויין אני יכול להשים צללים ופילטרים והכל. כבר כמה חודשים שכל שרת במולטי הפינג הכי נמוך זה 312 ואני אפילו מוריד את כל הגרפיקה וההגדרות השונות למינימום, עדכנתי דרייברים, ניתקתי וחיברתי את המודם ואת הראוטר ועדיין כל שרת שאני נכנס המשחק זוכל ויש לי לאגים עצבניים! אגב מחובר דרך נט וויז'ן.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מניח שלא הרבה מכירים משחק נפלא זה. אני כבר משחק בסדרת משחקים זו מCAPITALISM הראשון, דרך גרסת הPLUS המחודשת, ועכשיו גם עם המשחק החדש והיפה CAPITALISM 2. אז ככה: יכולתי לקבוע את משכורת הCEO שלי (אני בעצם) עד לכ5,000,000 דולר, אבל עכשיו אני יכול מקסימום רק 100,000 דולר. מישהו יודע למה, ואיך ניתן לתקן בעייה מעצבנת זו? זה ביחוד מעצבן לראות את הCOO/CTO/CMO שלי מרוויחים מיליונים רבים, אבל אני רק פרוטה דלה... איך לתקן את זה לכל הרוחות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כשאני מתחיל לשחק הכל עובד בסדר אבל בערך אחרי 3 דקות אני מתנתק מהסרבר מהסיבה הבאה: חשוב לציין שלאחר שזה קרה עשיתי uninstall דרך הorigin והורדתי מחדש ועדיין יש לי את הבעיה צריך עזרה תודה לכל העוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום נכנסתי לאוריג'ן וקפץ לי עדכון, אישרתי אותו ולאחר העדכון המשחק מתנתק לי משרתים, קורס, מראה כל מני באגים והבהובים באמצע המשחק ברשת. לאחר ההתנתקות מהשרת הוא מקפיץ לי בבאטלוג את ההודעה הזו: You were disconnected from EA Online (1) עכשיו יש לי גם בעיה להתחבר לשרתים. מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע משחק ישן אבל בא לי.. שמעו הבעיה ככה...יש אותה גם לחבר שלי. תראו נגיד אני נכנס למשחק הכל רגיל וזה ואז נגיד אני משחק חצי שעה פתאום לא שומעים את הרעש של התחבורה של יריות וכל זה.. אבל את הרדיו כן שומעים=\ גם לחבר שלי זה קרה.. מה עושים? (ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת המשחק הנ"ל נתקעתי בבעיית סאונד חמורה במשחק :'( שומעים כמו קצרים חשמליים בעת המשחק יש לי כרטיס קול SB LIVE! וכעת אני על WIN XP איך אוכל לפתור את הבעייה ? תודה, אסף.
-
שמתי לב שבמשחק כאשר יורים ישר אז לא שומעים SFX בכלל. כאשר אחד מצוות שלך יורה ואתה מסתכל לכיוון אחר הכל תקין. מישה נתקל בבעיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקנתי GTA התצוגה תקינה, המוסיקה והקול בתפריט ובסרטון הפתיחה למשחק (לאחר שעושים new game) , תקין. המוסיקה והאפשקטים במשחק גם תקינים אלא שיש לי רעש רקע חזק רק במהל המשחק שעושה משהו כמו: "טוו, טווו, טוו" ככה בקצב אחיד. ניסיתי לשנות הגדרות באדיו סטאפ - ולא עזר. מה יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני מפעיל את המשחק אז יש סאונד רגיל אם זה באות של NVIDIA ושל 2K GAMES בהתחלה וגם בתפריט עצמו ובסרט הפתיחה של המשחק יש סאונד רגיל. אך שהמשחק עולה אחרי סרט הפתיחה ומגיע לקטע של הים אז אין סאונד בכלל וגם שמתקדמים במשחק הסאונד נעלם כליל. יש לי WINDWOS 7. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
קרה למישהו שלפעמים בסצינות של הסרטי מעבר יש אי-סינכרון בין הסאונד לסרט עצמו (הסאונד מקדים את הסרט באיזה 5-6 שניות)??? אני לא חושב שזה בגלל המפרט שלי, כי המשחק רץ דיי חלק אבל עם זאת הוא דיי ישן. בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום,לא מזמן התקנתי את המשחק armed and dangerous המשחק פעל חלק,עד שפעם אחת יצאתי ממנו ושחזרתי כל הסרטונים וגם המשחק עצמו,היה להם DELAY בסאונד,כל הסאונד של המשחק נידפק בקיצר.. מישהו יודע איך לסדר את זה או שזה קרה לו?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
פשוט אין לי סאונד,ניסיתי אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות בסאונד ואומר שהכרטיס שלי לא תומך OpenAL . מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה כשהמישחק מתחיל רואים היטב אבל לא שומעים לחלוטין את הדמויות שמדברות אלי. רואים את הכתוביות ואני שומע היטב את עצמי יורה בנשק ורעשים של הסביבה, אבל כשיש קיטעי קישור או דמויות שמדברות איני שומע אותם לחלוטין אלא רק את רעשי הרקע. יש לי כרטיס קול די פשוט של CREATIVE SOUNDBLASTER PCI ובהגדרות של הסאונד מבוטלים לי אוטומטית ה- HW MIXING וה- EAX אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהמון מישחקים בזמן האחרון. לדוגמה במישחק-Prince of Persia T2T עם אני הולך אני שומע את הצעדים,או שאני רב עם מישהו אני שומע את החרבות,אבל נגיד יש סירטון קצר והוא צועק משהו אני לא שומע,ובמישחק SHADOWGROUNDS,אני לא יכול לישמוע את המיפלצות,או את האנשים מדברים,ליפעמים גם נעלם לי הסאונד של הרובע. ואגב ההגדרות שלי זה ככה: [עם זה לא ככה אז אין סאונד ביכלל,ואני מישתמש באוזניות.] אגב הדרייברים שהתקנתי זה RealTek Ac'97 ו K-lite codec pack. [attachment deleted by admin]
-
יש לי את המשחק הזה די המון זמן. כששיחקתי בו במחשב הישן המשחק היה רץ על מינימום ולפעמים גם די לאט אבל הבעיה שאני אזכיר בהמשך לא הייתה קיימת. כרגע במחשב הדי חדש שלי (מפרט בצד) המחשב כמובן מריץ את המשחק חלק רק שיש בעיה קטנה בסאונד, הבעיה היא שיש קטעים מסוימים (בד"כ שיורד גשם במשחק) שאני לא שומע את האנשים שמדברים או את הצעדים שלי, גם ביריות אני שומע רק את הבס... מוזר. תעירו לי אם לא הייתי כל כך מובן. לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות - יש לי בעייה מאוד מעצבנת במשחק הנ"ל בסאונד, משום מה כל פעם שאני בתוך המשחק או כאשר ה"קריין" מקריא את עלילת המשימה לפני שנכנסים הסאונד מקרטע ויש כל הזמן קפיצות. בהתלחלה חשבתי שהבעיה היא בגראפיקה שגורמת למשחק לעבוד בצורה איטית ולכן הסאונד מקרטע אבל הורדתי ל Low Quality Video , רזולוציה ב 460X600 , Low Details Level עשיתי ועדיים זה מקרטע ואני רוצה להקשיב לעלילה ולדיבורים של הגיבורים\יחידות. אני ישמח מאוד למי שיוכל לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה. בתודה - DrowNz
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני ניכנס למישחק הכול עוד אבל אין סאונד ובאוטו רן של הדיסק יש מישהו יודע מה הסיבה לזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום,חבר שלי קנה משחק של EA וגילה שהסידיקי קצר מדי(יש 4 קופסאות לבנות למלא במחשב וחסרים אותיות ומספרים) מה זה אמור להיות? ועוד בעיה קטנה-אם יש משחק שדורש 3GHZ מהירות מעבד הוא יכול לרוץ ב2.8 כפול? תודה ויום טוב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את המשחק והסמן של העכבר כל הזמן מופיע בו ולא נעלם ( הסמן הלבן החץ הרגיל של העכבר) זה לא מפריע למשחק אבל זה ממש מעצבן כבר התקנתי מחדש את המשחק את הדרייבירם שיניתי גם לדרייבירם שונים וזה לא עוזר יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק אני מפעיל אותו אך אבוי הוא טוען שהכרטיס שלי לא תואם OPENGL כאשר הכרטיס שלי כן תואם! הכרטיס הוא Diamond Viper V770Ultra אשר מבוסס על השבב TNT2Ultra
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק, הורדתי את כל הפאטצ'ים הקיימים מגרסא 1.5 עד 1.8.26 ושום דבר פשוט לא פועל (אני יודע שמתקינים פאטצ' לפני קראק) כל אחד שאני מנסה עולה השגיאה "This update is not compatible with your installed version" הדבר היחיד שפועל הוא העידכון מהמשחק עצמו, שמעדכן את המשחק לגרסא 1.8.1.21 אבל על גרסא זו ניסיתי את כל הקראקים הקיימים וכשאני לוחץ על איקון המשחק שום דבר אינו קורה לא משנה באיזה קראק מדובר. ניסיתי אפילו להתקין את גרסאת ה"פלוס" של המשחק אבל גם לזה שום קראק לא פועל. עיזרו לי בבקשה. (הדבר היחיד שכן פועל זה הקראק לגרסא המקורית של המשחק, בלי שום פאטצ', אבל יש קטע במשחק בו חייבים פאטצ' תיקון ולכן אני צריך אותו)
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום רב, קצת רקע... התקנתי Windows 10 insider לאחרונה וגם BF4. ההתקנה עברה בהצלחה, אך משום מה שאני מתחיל משחק תוך מס' שניות אני עף מהשרת כשהבעיה היא בפאנקבסטר. עשיתי עידכון לפאנקבאסטר כאן וגם לא עזר. למישהו יש פיתרון לעניין?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-