משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
סוגי המירוצים במשחק: Drag-מירוץ החלפת ההילוכים הרגיל, הפעם מירוצים הרבה יותר מהירים+אפשרות לחמם את הצמיגים לפני תחילת המירוץ בשביל פתיחה מושלמת. Drift-מירוץ הדריפט הידוע והאהוב, הרבה יותר קשה אבל הרבה יותר מתוחכם הפעם יש דבר שנקרא קו עצירה: המחשב אומר מתי כדאי לבלוםלהאט+אפשרות לתת למחשב לעשות את הפניות הקשות באמת. Grip-מירוץ הסיבובים הרגיל עוד הפעם עם קו העצירה כמו בדריפט. Speed Challange-מסלולים ארוכים, ישרים, ומהירים בטירוף שבהם המטרה היחידה היא להגיע למהירות הכי גבוהה לעבור את הגבול של האוטו לשרוד ולהגיע לקו הסיום עם הכי הרבה נקודות(לא משנה אם מגיעים לקו הסיום ראשונים או לא העיקר שבצ'ק פוינטס שפרושות לאורך המסלול עוברים עם כמה שיותר מהירות כי המהירות היא כמות הנק…
-
- 259 תגובות
- 61.9k צפיות
-
-
יש איזשהם תוספות להורדה למשחק? מפה חדשה מכוניות אופנועים וכו'...?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כשאני ניכנס לאפשרויות ומנסה לשים רזולוציה 1280x1024 זה ביכלל לא מופיע לי.....מה עושים?יש לי מחשב חזק שצריך להריץ את זה על גראפיקה הכי גבוהה ומסך 19
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כשאני שם אנטי אלסיינג או איך שלא קוראים לזה אז רוב הדברים ניהים בילתי ניראים......וליפעמים זה אפילו קורס....(יש לי מחשב חזק שאמור להריץ את המשחק חלק על הגדרות הכי גבוהות)
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הרצתי את המשחק ואז הוא רצה את XLIVE.DLL אז התקנתי את XLiveRedist1.1.0322 ואחכ שוב הרצתי את המשחק וזה מה שהוא רשם בתמונה רשום: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני תקוע באמצע המשימה, אין לי מושג מה לעשות שם בקטע עם המעלית והגלגל שמרים אותה. אני צריך להגיע שם לפיגומים, אבל כל פעם שאני מסובב את הגלגל, ברגע שאני עוזב אותו, המעלית יורדת ואני לא יכול להעלות אותה. תמונות של איפה שאני תקוע: אם מישהו יודע איך עולים על הפיגומים, אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל. שיחקתי בדמו והוא עבד מצויין... המשחק המלא בקושי זז... אולי יש פאצ' או משהו?? תודה~!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
תראו זה המפרט שלי: E6600 2GB RAM 8800GTS 320 MB 160 GB HD עכשיו התקנתי את ה COD 4 לא נגעתי בהגדרות וכל זה. עכשיו יש לי FPS 80-100 במקומות רגילים . אבל ברגע שמגיעים למקומות עם גשם דשא מים . או שיש הרבה יריות . או מסוקים טנקים כלי רכב ודברים כאלה ה FPS יורד ל 40-50 ככה. למה? מה אני צריך להגדיר שיהיה לי קבוע 80-100 ? על איזה רזולציה לשחק? ואיזה הגדרות לשים ? תודה רבה. (אני שואל את זה כי אני רואה אנשים עם כרטיס פחות טוב משלי ואומרים המשחק רץ להם חלק . אז איך ? הרי 40-50 זה לא חלק.. אז מה ההבעיה.?? והיום עדכנתי את הDRIVER . ) תודה רבה לעוזרים . ועוד שאלה. איך אני יכול לבדוק שכול החלקים שיש לי במחשב עובדים כמו שצריך ולא מזייפים או משהו .? יש תוכנה ? תודה שוב
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק ונכנסתי אליו בתפריט הכל לבן. אפשר לפתוח ת'קונסול ולכתוב בו. לפני שעולה התפריט אפשר לראות המסך וטעינה והכל. יש למישהו רעיונות? ד"א זה רק אחר שמתקינים את הפאצ'ים. וגם ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.מסך. הכי חשוב, תודה מראש! :]
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש דרך כלשהיא להעלות FPS ב FEAR? אולי איזה PAtch?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני שוקל להוסיף סלוט של 1gb בנוסף לג'גה שכבר קיים אצלי . השאלה שלי האם זה נחוץ כדי שהמשחקים יפעלו בצורה שחיקה גם על high ? יש לציין שברוב המשחקים ההגדרות אצלי על 1024:768 באיכות medium ועובד סבבה . מפרט: gf 8500 512mb ocz 1024mb 667 amd 4600 d.c 320gb
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בהתחלה שנותנים לי משימה למצא חפץ כלשהו ב-RUINS אני מוצא את החפץ הזה בתוך תיבה איפה שהלטאות ואז חוזר לאיש שנתן לי משימה והוא פונה אליי בתגובה כאילו ולא מצאתי את החפץ,קצת עזרה תעזור פה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כל פעם אני מנסה להתקין וברגע שהוא מסיים לאתחל את ההתקנה הוא יוצא ממנה לא משנה מה עשיתי הוא לא מצליח להתקין.. וניסיתי אפילו את הדמו זה קורה מיד אחרי שהוא מתחיל להתקין את הדרייבר של AGEIA.. תודה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את המשחק COD4, וכאשר אני מפעיל את המשחק ב-SP, הוא כותב לי הודעת שגיעה: iw3sp.exe - unable to locate component this application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found. re-installig the application may fix this problem מישהו יודע מה לעשות??? תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קיצר עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הנה רשימה של כל השחקנים הישראלים של BF2: http://forum.vgames.co.il/ranks.php?id=1&p=1 כינוי: kfirlion15 מקום: 65 הרשימה מעודכנת לתאריך ה-29/9/07.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני לא פותח קלאן ממש אלא כזה squad של 6 אנשים שנשחק ביחד באותו קלאן ובזמנים מסוימים. אם מישהו רוצה להיכנס תשימו את השם שלכם ולינק לשחקן שלכם כמו שלי ו http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=70126059 וכדאי שיה שחקנים טובים אז רק כאלה מעל 10,000 נקודות יתקבלו eitangalon2 MM{}RTAL][TY][ eXploZion^RoMaN
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי את 2 המשחקים אני מאוד אוהב ואני מתלבט במה לשחק אוןליין... אם יש פה שחקנים מהמשחקים הנ"ל שמשחקים אוןליין תכתבו התרשמות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מצאתי פול צ'יטים להירוז רגיל ומשהו שנקרא ארמגדון וגם לצל המוות. אבל לא מצאתי להתעוררות האל. אני יודע שזה ישן אבל זה נוסטלגיה וזה מהנה. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אתר הבית: www.ea.com/crysis/ ז'אנר: משחק יריות מגוף ראשון FPS עמוד ויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis תיאור המשחק מויקפדיה: תיאור מפורט: Crysis מפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת קרייטק (Crytek) - אותה מפתחת מוכשרת שיצרה ת אחד מהמשחקים הכי מדוברים של השנים האחרונות הלו הוא FarCry. בעוד שרבים מצפים להמשך ל-FarCry, ל-CrySis אפשר לקרוא המשך רוחני ותו לא, אין כאן קשר עלילתי בכלל אבל יש אי טרופי וגרפיקה שתשאיר אתכם פעורי פה. מה צפוי לנו בגרפיקה? מה דעתכם על עלים בודדים שנעים ונשברים תוך תנועה שלכם ביער? על היכולת לחתוך עץ לשניים עם מכונת הירייה שלכם? על שימוש מדהים באור, HDR ו-... טוב הבנתם את הקטע ואם אתם מכירים את FarCry אתם יודעים בדיוק למה החברה הזו מסוגלת.…
-
- 2.7k תגובות
- 260.7k צפיות
-
-
אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני טיפה נוסטלגי בזמן האחרון אז התחלתי לשחק הירוס 3, יש לי את הגירסא המלאה (עם כל התוספות זה נקרא Heroes ...3 - Complete ) מי רוצה לשחק? אם מישהו מכיר אתרים שמפגישים שחקנים - אני אשמח לקבל רועי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שינה רזולוציה מעל מה שהמסך שלו מאפשר במשחק, וכל פעם שהוא רק מפעיל את המשחק עולה לו מסך שחור.. לא הצלחנו לסדר את הבעיה, הוא מחק והתקין את המשחק מחדש ולא עזר, יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-