משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
המשחק לא תומך בכרטיס מסך. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המחשק ET, ולאחר שסיימתי להתקין אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עדזרתכם אלנירוש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק The Cursed Crusade וכשאני מפעיל את המשחק הוא נכנס למשחק ואז יוצא ורושם לי משהו עם כרטיס מסך וphysX. מה לעשות? תודה לכל העוזרים נ.ב לפי מה שאני רואה אי אפשר להעלות תמונות מהמחשב האישי אני צריך להעלות את התמונה לאינטרנט ואז אוכל להעלות אותה.אשמח אם תוכלו להסביר לי איך להעלות את התמונה ואז תוכלו לראות את ההודעה שזה כותב לי. (מנהלים אם הנושא הזה לא קשור לפורום אל תנעלו אותו,תעבירו אותו לפורום המתאים.תודה!)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק במולטי אבל זה לא נותן לי להפעיל את הPB אני לוחץ אבל זה לא משתנה לON... מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ראיתי שלאנשים בבחירת סרבר יש את TURKEY, ENGLEND, GERMANY ועוד אחד. למה לי יש רק את TURKEY? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. (דיסק אורגינלי לא צרוב) ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיית איטיות עם המשחק PES 3... התקנתי את המשחק והוא עובד לי לאט! המחשב שלי עומד בכל הדרישות! וניסיתי גם להעלות רזולוצייה וגם להוריד רזולוציה ושום דבר לא עזר! מישהו ידוע איך ניתן לסדר את הבעייה הזאת? תודה מראש! נ.ב: המפרט שלי: amd 2000 512 ddr ge force 4 ti 4200
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מבמאפיה והמשחק לא רץ לי בכלל! טוב,וגם לחבר שלי שיש לו מחששב כמעט בול כמו שלי. המחשק זז בסדר אבל כל הזמן נתקע לשניות ולא רץ בכלל חלק,וגם המכונית זזה מאוד לאט, מה הבעיה יש לי מחשב טוב (אני חושב) AMD Athlon XP 2000+ SUMA geforce 4 TI 4200 64MB OC 300/600 mhz DDR 256 333MHZ ואני עם windows xp אם זה משנה,כי חבר שלי אומר שהוא מחליף ל-2000 וזה יעבוד הרבה יותר טוב!??? מה לעשות אני משתגע,אני גם עושה על רזולוציה די נמוכה: 1024-768 16 bit medium details low shadows מה כבר לא בסדר? GTA3 פועל בטיללללל!!!! וברזולוציות הרבה יותר גבוהות!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשחק לפעמים מגיע נמוך עד לכדי 30fps במקומות מסויימים! עם מערכת כמו שלי המשחק המזדקן הזה לא אמור לעבוד במעל 100FPS?? (ראו מפרט מחשב) וזה בלי שום תוכנות פתוחות ברקע. שוב זה בCS 1.6 הרגיל לא בסורס!
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכם פורום יקר! יש לי בעייה חמורה עם המשחק BEYOND GOOD AND EVIL (מאחורי הטוב והרע) התקנתי לי את המשחק בסבבה והפעלתי אותו.. שיחקתי משהו כמו שעה ואז יצאתי.. לאחר שעה נוספת חזרתי לשחק ולתדהמתי גיליתי שהמשחק עובד לאט! חשבתי שזה בגלל האינטרנט או בגלל התקנה לא טובה או משהו כזה.. אבל לא! מסתבר שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך למחוק את המשחק,להתקין אותו ולחרוש עליו בלי לצאת ממנו עד שאני מסיים אותו! כי רק בפעם הראשונה שמפעילים אותו הוא עובד טוב מה יכולה להיות הבעייה?! בבקשה אני מתחנןןן לעזרה!! נ.ב הדמו עובד חלק בכל פעם שאני יוצא ונכנס!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב אז אני בא לשחק היום ואין בכלל סרברים. אולי איזה 2...ובהיסטוריה יש כמה סרברים שאם אתה מנסה להיכנס לחלק מהם הוא אומר Server is out of date אני לא מבין מה הקשר... חשבתי על האפשרות שמישהו פרץ לי לחשבון...אבל אם כן אז למה הוא לא שינה את הסיסמא...? זה יכול להיות? לעוד מישהו יש את הבעייה? ד"א שיניתי את הסיסמא... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקאונטר סטרייק 1.6 בעניין הFPS. כאשר האפ פי אס נמצא על 100 ואז פתאום הוא יורד ל80 לדוגמא הפינג עולה בצורה מטורפת. כך גם כשהוא נמצא על 100 אפ פי אס ועולה לדוגמא מעל ל100 אפ פי אס. השאלה שלי למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה. המפרט שלי הוא amd 3800 64bit asus m2n-e 1024 ddr2 667 x1800xt אינטרנט כבלים 1וחצי מגה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או בפורום תצוגה. החלטתי כאן יש לי לפעמים ארטיפקטים מעצבנים במשחק, רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קורה. אני בOC קטן של המעבד (לא כרטיס המסך) אבל אני לא בטוח שזה קשור יש לי 61.77FORCEWARE
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, red faction gurilla מקרטע לי על 1650X1080, המפרט בצד ימין, אני עם דרייברים מעודכנים ועדיין, המשחק רץ ב"פולסים" כמה שניות סבבה ואז האטה וחוזר חלילה. משחקים אחרים רצים תקין, מישהו נתקל בזה כבר?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
עריכה: היי, ברשותי MW3 שהורדתי. אני חייב לציין שהגרפיקה ממש זוועתית. אשמח לפתרון הבעיה. מפרט: Q8300 HD6870 4GB
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה של המשחקת לא רואים את האדמה והשמיים ושאר האובייקטים (אנשים וכו') חצי שקופים ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בתפריט הגרפיקה אבל כלום לא עוזר!!! הכרטיס מסך שלי asus v6800 (ישן, אבל עובד....) והדרייברים 30.82 של nvidia לפני זה היה לי את היותר ישנים ה 21.81 , המומלצים לכרטיסים ישנים וגם אז זה לא עבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לאחי יש R9800PRO ויש לו בעיית גרפיקה ב Counter Strike 1.6 : יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות... הכרטיס שלו תקין ולא עבר OC ... הוא ניסה את כל הסוגים של הדריברים. מה גם שהוא ניסה את המשחק על המחשב שלי (X800GT) וגם על של אחותי (GF6200) ועל כל המחשבים יש את אותה הבעיה .... השאלה שלי היא האם יש איזו הגדרה בדריברים שיכולה לשפר את העיניין ? ניסיתי לשחק עם ההגדרות להפעיל\לכבות את הפילטרים, אבל זה לא עזר. או שאולי יש איזה עדכון למשחק שיכול לפתור את הבעיה הזאת ? או שהמשחק פשוט ככה וזהו ?! אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשאלו .... מקווה שתעזרו . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני משתמש בכרטיס מסך Albatron 7600GT. לאחרונה אני משחק במשחק FEAR והגרפיקה דיי טובה חוץ מזה שהמשחק תקוע קצת. זז לאט מאוד ולא בתנועות שלמות, קיצר, תקוע. ואני לא יודע ממה נובעת הבעיה. חשבתי אולי דפקו אותי בכרטיס מסך, אבל חבר שלי אומר שבטח יש בעיה בהגדרות תלת המימד של הכרטיס, אבל אין לי מושג למה לשנות אותן. אני מריץ את המשחק על מערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 Corsair 1 GB (2x512) DDR2 533 ואלה הפרטים החשובים אני חושב... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתחיל לשחק את המשחק הוא לא מראה לי בכלל את הטקסטורה, הוא מראה לי את השלב רק בשני צבעים ( תכלת ואפור משהו כזה ) ויש לי כ. מסך Pine XFX 5500 128 מישהו אולי יודע מה זה ואיך לתקן את זה אם אפשר? *תודה.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם וזה זה כבר המשחק השני שהתקנתי וגם בו יש את אותה בעיה גם במשחק The sabeuor וגם ב X-men Wolverine orginis יש לי בעייה בגרפיקה הכל עובד אבל תוך כדי משחק כאשר אני זז עם הדמות יש קווים כאלה לרוחב המסך , זה כזה גל כזה שעובר ברוחב המסך שאני זז לכל כיוון אפשרי וזה מציק ברמות שאי אפשר לתאר והורס כל הנאה אפשרית מהמשחק. המפרט של המחשב שלי: 4 GB RAM HD5770 AMD phenom II 4x 965 500 GB RAM מקווה שיש איזה שהוא פתרון אנשים =) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אין לי תמונה של המשחק(משום מה, מצלם תמונה שחורה בשימוש כפתור פרינט סקרין) הבעייה שזה נראה כמו משחק פעולה משנת 97 (קשה לי לתאר) אני אציין רק שבבלק אופס לא היו בעיות, וגם בשאר המשחקים בסדרה. המפרט : i5 SB Z68 8 GB זיכרון 570 gtx dell 2312hm רזולוצייה:1920/1080 (שאלה כללית לידע, איך אני מגדיר רזולוצייה גבוהה מזו?, בהגדרות משחקים זה הכי גבוה) דרייבר: 285.62(האחרון) ויש 2 תמונות של ההגדרות דרך אנווידיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להוריד את המשחק אך ללא הועיל. הוא רושם לי 'Prepering Download' למשך כמה דקות ואז מופיע לי הודעת שגיאה בשם 'origin error 196613:200'. מישהו נתקל בזה והצליח לסדר? נ.ב. עשיתי חיפושים בגוגל, כל אחד נותן תשובה אחרת לכך אך מכל מיני מאמצים לא הצלחתי.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הפתיח ווידאו הוא מפורמט WMV ויש לי מערכת הפעלה XP הוא לא מצליח לנגן אותו ואז ניתקע כל המישחק מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן התקנתי את freedom fighters וסתם עכשיו אחרי שבקושי עברתי בו שלב אחד רציתי לשחק בו כי בקושי עברתי איזה 2 שלבים לפני שעשיתי למחשב פירמוט.. אוקי אז הבעיה היא שההתקנה של המשחק הולכת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק זה עולה עד למסך של הפרסום של אנוידייה ואז יוצא מהמשחק בלי שום סיבה, יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ואין לי מושג למה זה לא עובד, כי זה עבד בהתחלה ומאז שהתקנתי בו service pack כנראה שהוא לא עובד. מיד אחרי שהוא יוצא מהמשחק מופיע לי קובץ Log ובו רשום Exception intercepted
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-