עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by watch out,

לא משנה אפשר למחוק את הפוסט תודה שמחקתם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום. אני משחק ב HL 2 ויש שם שלב של מסוק וירידה כזאת למטה, עכשיו ברגע שאני יורד מגיע המסוק ומתחיל לירות עלי ואין לי לאן לברוח מה אני צריך לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yanive,

S.W.A.T IL דרישות הקלאן: KD 1.00 SPM 500 _______________________________________________________________ ברוכים הבאים לקלאן S.W.A.T IL : מטרתו של הקלאן היא לחזור לתחרותיות הישראלית בקהילה חדשה ששמה HWZone TS3: 91.228.126.109:9990 אתם יכולים לפגוש אותנו שם ולהתחרות נגדנו בצורת 4 על 4 ולעיתים 5 על 5. platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241696570907/ מגייסים! (רק מי שמעוניין שיגיב תודה) תפנו ל- ZaBaRi‬‎ בTS אני רק מפרסם בשמו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין בהמלצות למשחקים קטנים (רצוי משחקים שלא דורשים התקנה) עבור Windows XP (בלי אמולטורים). הכוונה שלי היא למשחקים תמימים (לאו דווקא עבור ילדים קטנים) עם גרפיקה טובה בלי יריות ודם. מישהו מכיר משחקים נחמדים כאלה כדוגמת Commander Keen? היה עוד משחק שאני לא זוכר את שמו עם יצור קטן שעיר וחמוד. בעיקרון, מדובר במשחקים בהם אתה רץ ואוסף מטבעות, פאור-אפ וכדומה, ומעיף את ה"אוייבים" הלא מזיקים (לא מפלצות) בכך שאתה קופץ להם על הראש, או משהו כזה. אשמח לקבל רשימה קצרה של כמה משחקים מומלצים ונחמדים מעין אלה (רצוי חינמיים).

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by fox man,

<צונזר>

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. משחק כיף, קצת קל מידי אבל מפצה בזה שהוא דיי ארוך. גראפיקה מזכירה קצת את מריו64 למי שמכיר, שולטים בתזוזות במשחק אחרי כמה דקות. הומור לא רע, מידי פעם אפשר לשמוע את הדמויות אומרות משהו ציני ומצחיק, רוב הזמן הטמטום שלהם מעלה חיוך. איך אפשר בלי סקרינשוטס? אפשר למצוא ביקורות ותמונות בגוגל..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המבצעים בחנות של Steam חוגגים שבוע עם מספר כותרי Early Access מעניינים, וגם משחקי The Elder Scrolls ו-Company of Heroes בהנחות איכותיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by CTDesign,

התקנתי אתמול את המשחק Falcon 4.0 Allied Force עכשיו שאני נכנס למשחק אני שומע רק מוזיקה ואין תצוגה... יש לי על המחשב dx וגם שיחקתי במשחק בassisn creed שהמנוע הגרםי שלו אמור להיות יותר כבד לא? בכל מקרה אשמח אם תצוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה...!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by WizMaster,

כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by LIOR42,

רציתי לדעת היכן יש חניות עם מבחר גדול של משחקים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by XpHunTeR,

לבעלי STEAM בלבד. משחק סוס וכייפי מאוד! משחקים חייזרים נגד ה- MARINES שאלו בני אדם. המשחק נותן הרגשה אמיתית שאתה חייזר / שאתה נגד חייזרים. למשל אם אתה חייזר אז הזווית של המצלמה היא בתוך הפה של החייזר והלסת העליונה נמצאת בחלק העליון של המסך ולהסת התחתונה בחלק התחתון של המסך. מתי שלוחצים על כפתור שמאלי של העכבר הוא נוגס בשיניו. אם אתם חייזרים (החייזר הזה) אתם צריכים לרוץ אל ה-MARINES ולנסות לנגוס בהם למוות. זה נראה אמיתי ביותר!! ממש כמו חייזרים! אפשר לטפס על קירות וכו' וכו'. יש לכל קבוצה בסיס שהם צריכים לשמור עליו. יש מלא UPGRADES למשל אם אתה חייזר אתה יכול להפוך לחייזרים יותר חזקים או לחזק את החייזר שלך ע''י הוספה עוד ARMOR או נשיכות יותר קטלניות, או יכולת העלמות כאש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש אתר להוריד את האמולטור של ה"מגה סון" האגדי ואיתו את כל רשימת המשחקים. היה לי בעבר את האמולטור רק שאז הבאתי מחבר,ועכשיו סתם יש לי חשק לשחק קצת "stree fighter" וכו.... אז בקיצור ,מי שמכיר קישור כזה או אחר להורדה שביקשתי זה יהיה מצוין! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by igal_nazar,

כשאני משחק ב my career אז יש כל מיני סמלים המשפה שכשאני מגיע אליהם בנסיעה אז יש מעגל כזה בצבעים שונים ...איך אני למשל קונה כל מיני חלקים לאוטו בחנות לחלקים..?? שאלה נוספת אם התחלתי את הקריירה שלי אם רכב זבלה ואני רוצה לשפר אותו או להחליף אותו איך אני עושה את זה??????? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. החנות המקוונת עורכת מכירה בהנחה לכותרים אשר התמודדו על פרסי טקס ה-Game Awards המקוון הלילה לכתבה

15. Started by מנחם ליפשיץ,

אם אפשר בבקשה פירוט פתיחת פורטים ל gta

16. Started by overload,

מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dennis14,

http://www.gamespot.com/pc/action/prismguardshield/index.html מדובר במשחק פעולה טקטי שיצא לפני כחצי שנה ופותח בשיתוף עם צבא ארה"ב לפי מה שהבנתי. לא מצאתי ביקורות עליו. אתר המשחק - http://www.prismthegame.com/game.htm פה אפשר להוריד אותו בחינם באופן חוקי - http://www.gamershell.com/download_36378.shtml מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mega1234,

מה הולך פה ? יש איזה אופציה במשחק להוסיף דם כשמישהו נהרג או שהורידו את זה בגלל פגיעה בנפשם של ילדים רכים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

יש לי את המשחק עם שלושת ההרחבות. אחרי שהתקנתי יש לי רק אייקון של BF2 ו SF, איך אני משחק ב Euro Forces ו Armored Fury ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by id3232,

התקנתי את הדמו החדש שהורדתי מVGAMES ופתאום אחרי שאני פותח את הEXE שבעצם מחלץ את עצמו ,כשהוא מגיע לסוף החילוץ המחשב פשוט קורס!! וזה קורה כל פעם שאני עושה את זה! עשיתי גם בדיקת ווירוסים ואין וירוס בפנים!! מה לעשות??!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by day-walk34,

האטריק זה משחק כדורגל ברשת המשחק הכי טוב שיש,ממכר מאוד,מעניין לאללה אם לא ניסיתם אתם חייבים לבדוק לכל חובבי הכדורגל וגם אלה שלא חובה! www.hattrick.org משחקים בו כ9000- ישראלים וכ650,000+ בעולם המשחק הוא משחק ניהול קבוצת כדורגל מכל מני בחינות כלכלית,לאמן שחקנים,למכור ליקנות,ליגה,גביע ועוד-קהילה ענקית! אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור לצערי אני רק בליגה 5 (בונקר SUCKS)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sniper434,

מי בא SOF ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Amir c,

מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קניתי HD6850 וקיבלתי אתיו קופון לDIRT3, ולא מצאתי עליו שום אזכור למספר הפעמים שאפשר להשתמש בו... הקופון פג תוקף ב31 החודש הזה. הבעיה היא שיש לי הרגל לפרמט את המחשב די הרבה, אני לא אוהב להתעסק עם כל הנקיונות אני פשוט ישר הולך על פרמוט (וכן הצלחתי למלא בזבל את המחשב החדש שיש לי בקושי חודש) אז אם הקופון חד פעמי אני אעדיף לשמור אותו לפרמוט הבא למישהו יש נסיון עם זה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Eyal-Style,

הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים