משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המשחק החדש הראשון בסדרה הנהדרת מאז שנת 2005 נראה מבטיח מאוד במסגרת טיזר טרי שמיקרוסופט חושפת בפנינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב להזהיר אותכם, יש עכשיו כול מני אנשים שפורצים לסטים. הם שולחים הודעה כזאת: join the tornament (סליחה על השגיאות כתיב הנוראיות שלי) ואז הוא נותן קישור [glow=red,2,300]אל תיכנסו לקישור הזה[/glow] זה קישור לדף שנראה בדיוק כמו הcommunity בסטים, ואז מה שקורה לרוב האנשים זה שהם כאילו מתחברים לסטים, אבל הדף הזה בעצם שולח את השם משתמש והסיסמה שהקלדת לאנשים, ואז הם פשוט לוקחים לך את המשתמש. ואל תגידו שזה לא אמיתי, אני מכיר אישית משהוא שזה קרה לו והוא הצליח רק במזל לשלוח מכתב לסטים שישלחו לו סיסמה וID חדש למייל. אז, תנסו גם אתם להזהיר כמה שיותר אנשים על זה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://gaming.amd.com/us-en/default.aspx תהנו...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר הוא משדר משחקים עם פרשנויות למשחקים של SC II מקצוען בתחומו. עם מאות מיליוני צפיות. של השחקים הטובים ביותר. כמובן שבאנגלית. פשוט להיכנס לYOUTUBE ולעשות HUSKY STARCRAFT משדר בכל האיכויות כולל 480-1080!!! תהנו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בשלב שאני צריך לפרוץ לאיזה בית ואיתי פורץ כספות... השאלה היא איפה הכספת? איך מגיעים אליה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. שאלה - האם זהו המשחק האחרון בסידרה או שיצא אחד אחריו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בואו אני יגיד לכם ככה לגבי ג'יטאיי מי שאהב את המשחק הקודם את 3 יהנה מזה מאוד סה"כ אותו סגנון שיפור קל בגרפיקה אבל רואים בכל זאת הבדלת עוד כמה חידושים קטנים אבל נחמדים והעיקר משימות חדשות חמוד מאוד לגבי מאטריקס אני לא יודע אם אתם מורידים או מתכוונים לקנות בכל מקרה אני ממליץ עליו בחוווםםם פשוט משחק ענק שיחקתי בו זה דבר אדיר שילוב של יריות עם מכות עם גרפיקה אדירה אפקטים פשוט אדיר למי שיש שאלות אפשר לרשום
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שמחשק דייזי אם כן תצרפו אותי בסטים jokelolo
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.shacknews.com/article/81503/thief-like-the-dark-mod-now-standalone http://www.moddb.com/mods/the-dark-mod/news/the-dark-mod-20-standalone http://www.thedarkmod.com/ מדובר באחד המודים המושקעים ביותר ומשחק התגנבות מגוף ראשון מצויין בפני עצמו, אתמול המוד שוחרר בגרסה חדשה שאין דורשת התקנה של Doom III.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הדמו החדש שהורדתי מVGAMES ופתאום אחרי שאני פותח את הEXE שבעצם מחלץ את עצמו ,כשהוא מגיע לסוף החילוץ המחשב פשוט קורס!! וזה קורה כל פעם שאני עושה את זה! עשיתי גם בדיקת ווירוסים ואין וירוס בפנים!! מה לעשות??!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי..אני חדש פה... ממ..אני מחפש משחק ממש ישן לפני 5-6 שנים הוא יצא קניתי אותו אז ועכשיו אני לא מוצא אותו...אני מת לשחק בו המשחק נקרא DRAGON LORE 2 למי שיש בבקשה תצרו איתי קשר באיי סי שלי או באי מייל ICQ - 319966844 E-Mail- Garfi@Hotmail.co.il בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמליצו לי על משחקי FPS / גוף שלישי שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב על: AMD sempron +3000 1.81GHz nVidia GeForce FX5200 128MB 512MB RAM תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסוף שלב 9 מניף סראנו לעבר מקס סכין, מופיע סימון ללחוץ על RMB ואח"כ LMB, כמה שאני מנסה תמיד מקס נהרג. ניסיתי להוריד ברזולוציה וזה לא עוזר. ראיתי שבאתרים באנגלית מעלים את הבעיה הזאת, אבל האנגלית שלי גרועה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי שלט למחשב מדגם rumblepad2 וכמובן מקלדת ועכבר. אני מחפש המלצות למשחקים שאפשר לשחק בהם 2 על אותו מחשב, עדיף אחד עם השלט ואחד במקלדת ובעכבר. יש לי כבר את FIFA 09, אני מקווה להשיג גם את NBA 2K9, ולפי מה שהבנתי גם בL4D אפשר לשחק ככה, אבל רק אם השלט שלך הוא שלט של XBOX. אני אשמח אם תמליצו לי על משחקים כאלה טובים. תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאיזו חומרה תזדקקו בכדי ליהנות מהפרק החדש והמבטיח בסדרת משחקי הפעולה הנודעת אשר יושק רשמית בעוד פחות משלושה ימים? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרק ראשון בטרילוגיית אססינס קריד חדשה למחשב ולקונסולות, משחקי Halo לאייפון ו-Hearthstone לאנדרואיד - זאת ועוד במדור משחקי השבוע שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-assassins-creed-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95-halo-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבטא הפתוחה למשחק החדש של המפתחת האמריקאית נוסתה בידי מספר שיא של 9.7 מיליון שחקנים, ומעניקה תקוות אדירות לקראת ההשקה שלו בעוד שבוע וחצי לבליזארד (Blizzard) התפתח עם השנים שם של מפתחת שמכירה את קהל היעד שלה בצורה שאין דומה לה בתחום, מה שמאפשר לה להפיק להיט אחרי להיט, גם כאשר היא ממשיכה לדבוק ברעיונותיה ומותגיה הוותיקים בשוק שמתעדכן ומשתנה ללא הרף. כעת, נראה שגם המותג החדש הראשון שלה במילניום הנוכחי, משחק הפעולה Overwatch, נמצא בדרך הנכונה להצלחה – אם לשפוט לפי הכרזה על 9.7 מיליון משתמשים שהתנסו בבטא הפתוחה שלו, ולפי תגובות שנשמעות חיוביות בהחלט ברוב המקרים. מספר המשתתפים האדיר הזה מציב את המשחק החדש של בליזארד מעל ל-Star Wars: Battlefront של EA Games, שהבטא הפתו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-