עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איך לעזאזל הורגים אותו? יכול ליהיות שאני עד כדי כך טיפש שאני לא יודע איך להרוג אותו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כמו בכל שנה בתקופת החגים האמריקאים, אנחנו עדים להנחות המטורפות ביותר שנראה השנה בשוק המשחקים הדיגיטליים בפלטפורמת Steam, ואנחנו פה להראות לכם את הטובים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-holiday-sale-2014-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%92-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ns,

תנו לי בבקשה אתרי סקינים לcs חוץ מ counterstrikcenter! :AR15:

4. Started by igal_nazar,

כשאני משחק ב my career אז יש כל מיני סמלים המשפה שכשאני מגיע אליהם בנסיעה אז יש מעגל כזה בצבעים שונים ...איך אני למשל קונה כל מיני חלקים לאוטו בחנות לחלקים..?? שאלה נוספת אם התחלתי את הקריירה שלי אם רכב זבלה ואני רוצה לשפר אותו או להחליף אותו איך אני עושה את זה??????? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Regev,

אני מחפש אחר הטלאי לליגה הישראלית לChampionship Manager 01\02, חיפשתי באתר שלהם CM-IL.MACCABITA.CO.IL אבל הוא נסגר משום מה (על שום... ) אז חיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי, משהו יכול לעזור לי בבקשה???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by omri_ro,

במשימה הראשונה של הסינים, אחרי שפוצצתי את המפעל הכימי ואת הבניין שהם התבצרו בו מה אני צריך עוד לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Yoel1541,

רציתי לדעת אם יש מישהו שמחשק דייזי אם כן תצרפו אותי בסטים jokelolo

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. ענקית הגיימינג מפתיעה אותנו עם מנוע משחק חדש שכולל תמיכה ב-Vulkan ויאפשר לכל אחד ליצור משחקים חינם אין כסף - בתנאי שישווק אותם דרך פלטפורמת ה-Steam לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a4%d7%aa-%d7%9c%d7%a7%d7%9c%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tomer03,

אז ככה המערכת שלי היא: Q9450 עם כרטיס המסך HD4870 והמשחק ניראה ממש מטושטש..אני לא ממש מבין מה הסיבה..ראיתי תמונות וסרטוני וידאו ואצל כולם רואים את הצבעים והמשחק עצמו בצורה חדה!!! המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות כמובן... אשמח לעזרה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kakikwaski,

יש לי בעיית חיבור לשרתים של EA (או לפחות זה מה שכתוב כשזה יוצא לי מהשרת בפתאומיות). זה מתבטא בכך שכשאני נכנס לשחקן שלי אני לא רואה את הסטטוס שלו, רמה וכו', אי אפשר לחפש שרתים או להכנס אליהם דרך "הצטרפות מהירה" (או איך שלא קוראים לזה) וכשאני במשחק (שאפשר להצטרף אליו רק דרך היסטוריה, חבר או מועדפים) זה יוצא ונותן את ההודעת שגיאה שזה לא מצליח להכנס לשרתים של EA. ד"א המשחק הוא BattleField Bad Company 2. למישהו יש פתרונות או שגם לא זה קורה? ממש מתמטם אותי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ztahie,

שלום, בבקשה תעזרו לי אני משחק ב- SOF2. הגעתי לשלב שבו אני נמצא ברחוב\שכונה. הרגתי את כל האנשים ואני לא יודע לאן ללכת בצד אחד יש 2 מכוניות "שכאילו" עשו תאונה ואי אפשר לעבור אותם, ובצד השני יש מן מכולה כזאת גדולה מי שיכול לעזור, תודה

12. Started by oorlevi,

כותרת. אתם יכולים לראות את המפרט בצד. אני מאמין שאם ה 256 זיכרון הוא לא יזוז, יום ראשון אני קונה עוד 512 זה יפעל טוב איתם? תודה.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Eyal-Style,

הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  14. היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

אוהבים להתנקש באויבים באמצעות שלל יכולות על-טבעיות מרשימות? נראה כי תזדקקו להמתין עוד זמן מה עד לפרק הבא בסדרה האהודה של Bethesda - ולהסתפק בפרקים החדשים של Rage, Doom ו-Wolfenstein לכתבה

16. שלום לכולם. יש לי שאלה די כללית לגבי כל המשחקים. כשמפרסמים דרישות מערכת יש בד"כ חלוקה של מינימום ומומלץ, שמאז ומעולם אמר על מה רמת הגרפיקה שתשחק בו. רק שכיום הפקטור של הרזלוציה הרבה יותר חזק מבעבר כי יש אנשים שמשחקים על FHD או על 19". השאלה היא כזאת: האם הדרישות מערכת מדברות על רזלוצציות סטנדרטיות ולמי שיש מסכים גדולים צריך לדעת להוסיף עוד מעבר למומלצות, או שהחלוקה יותר בכיוון של רזלוציה נמוכה ורזולוציה גבוהה, ככה שאם אתה עונה על המינימום תוכל לשחק על מקסימום פירוט במסך 19". למה לא עושים למשל חלוקה נוספת של רזלוציות גבוהה/נמוכה? תודה לעונים.. אם בכלל מישהו יודע..

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by SiaTex,

שלום לכולם, אני SiaTex ואני משחק לרוב SC II אבל גם לפעמים HS ומשחקי אופליין כמו WATCH DOGS וכל מיני כאלה. כולכם מוזמנים להצטרף לסטרים שלי, באיכות בסדר(יכולה להיות יותר טובה אבל זה ישתפר בהמשך), לפעמים עם מצלמה לפעמים לא, לפעמים DUBSTEP לפעמים רוק(משתדל לגוון). קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/siatex אתם מוזמנים לעקוב!!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  18. אני צריך לשלם רק חודש אחד (חודש ראשון חינם) אבל אין לי כרטיס אשראי בין-לאומי וגם אין לי דרך להשיג אחד או להשתמש באחד של מישהו אחר. ראיתי באתר של WoW שיש דבר כזה GameCard ושאפשר להשיג אותו בחנויות. האם יש את זה בחנויות בארץ? ציטוט מן האתר - "I do not have a Credit or Debit card; how can I register to play World of Warcraft? There are Gamecards available in stores at this time. You can use one of these pre-paid Gamecards in order to register and use your account." http://www.wow-europe.com/en/support/billing.html

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  19. שלום, האם אפשר להתקין חלקי משחק מספקים שונים ? למשל "באטמן ארקהם סיטי" מגט-גיימס ואת ה DLC מגיימסטופ ? תודה

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  20. חסר לי קובץ CRACK של המשחק הזה ...משו יש לו ..שאוכל לתת לי ...אני מאד צריך את זה ולשחק ...אודה לכם ...

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  21. אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  22. וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים

23. Started by GameGems,

• 4 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.