עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wariror42,

היי חברים,שבת שלום. מקווה שזה הפורום המתאים,ואשמח לדעת מתי יוצא דום החדש. תודה מראש לעוזרים הנכבדים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Stingray,

משחק תענוג.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by דובי770,

ערב טוב... איך אני יכול למצוא את השרת הישראלי? חיפשתי ברשימה ואני לא רואה את השם... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RETMIX,

הוכרז תאריך יציאה רשמי להרחבה stand-alone של Crysis . תאריך יציאה : 12 לספטמבר באירופה , 16 לספטמבר בארה"ב . המשחק יימכר במחיר מוזל יחסית של 30$ בארה"ב . למעוניינים דרך Ea Store יש הזמנה מוקדמת של המשחק במחיר של 24.95$ . http://n4g.com/pc/News-183457.aspx דרישות מערכת למשחק פורסמו בנוסף : CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista),Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ forVista) or better RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better VRAM: 256MB of Graphics Memory Storage: 15GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP with Servi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sd1,

תנו חוות דעת על המשחק האם זה משחק תותח הגרפיקה מאוד יפה? זה משחק ריאליסטי ביותר?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 14:44:26 תענו בבקשה ממכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ניסיתי לשנות בהגדרות יש 2 מצבים שהוא לא עובד ומצב אחד שהוא עובד אבל בגרפיקה גרועה ביותר (יותר מאחור אני יעלה תמונה) מה אפשר לעשות בשביל שהמשחק יעבוד בצורה טובה ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני משחק במשחק הזה כבר חודש והוא דיי פשוט, עד כמה המשחק ריאליסטי? אני לא מחשיב את עצמי בתור אחד שמומחה לחומרת מחשב או תיקון מחשבים ועדין הכל הולך לי חלק. אז סתם רציתי לדעת אם המשחק הזה באמת דומה למציאות. תודה לעונים.

10. השאלה בכותרת, תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dadude,

יש לי בעיות בהצגת הגרפיקה ב GTA 3 . לפעמים כבישים או בניינים לא מופיעים בכלל או נראים מאוד מטושטש גם כאשר אני מתקרב או עובר עליהם , מה שקורה אז זה בלגן שלם שמסתדר רק כאשר התמונה מתעדכנת בצורה משמעותית דוגמת פנייה לרחוב אחר או משהו . אני רוצה לדעת אם למישהו יש בעיות דומות ואיך ניתן לפתור אותם , כי אני יודע שכאשר התקנתי את המשחק אצל דוד שלי אצלו זה עבד בסדר . הדרייברים להכל מעודכנים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Regev,

אני מחפש אחר הטלאי לליגה הישראלית לChampionship Manager 01\02, חיפשתי באתר שלהם CM-IL.MACCABITA.CO.IL אבל הוא נסגר משום מה (על שום... ) אז חיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי, משהו יכול לעזור לי בבקשה???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yanive,

S.W.A.T IL דרישות הקלאן: KD 1.00 SPM 500 _______________________________________________________________ ברוכים הבאים לקלאן S.W.A.T IL : מטרתו של הקלאן היא לחזור לתחרותיות הישראלית בקהילה חדשה ששמה HWZone TS3: 91.228.126.109:9990 אתם יכולים לפגוש אותנו שם ולהתחרות נגדנו בצורת 4 על 4 ולעיתים 5 על 5. platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241696570907/ מגייסים! (רק מי שמעוניין שיגיב תודה) תפנו ל- ZaBaRi‬‎ בTS אני רק מפרסם בשמו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dude1001,

אוקי, אני לא בטוח ב-100% שהשאלה שייכת לפה ולא לפורום ציוד היקפי. אני שואל כאן כי לדעתי יש יותר סיכוי שתוכלו לעזור לי. אני רגיל לשחק במשחקי PC עם גיימפאד USB רגיל, זול שכזה (לא של לוג'יטק או סוני או חברה מוכרת). ניסיתי את MARK OF THE NINJA (שהוא, מהתרשמות ראשונית לחלוטין, משחק stealth-פלטפורמה-מבט צד מאוד נחמד), והמשחק מזהה אוטומטית את הגיימפאד, אבל לא מזהה את כולם נכון. במעגל הכפתורים הימני-עליון בגיימפאד, המשחק החליט שהמקש העליון הוא בעצם המקש הימני, המקש הימני הוא התחתון וכך הלאה. בד"כ זה לא היה מפריע לי, פרט לעובדה שהמשחק מראה לי אילו פעולות אני יכול לעשות באמצעות אייקונים של הכפתורים בפינת המסך (בסגנון אססינס קריד, שרואים בפינה כפתורים ופעולות שרלוונטיות להם), וזה די …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GameGems,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. החנות של GOG, חנות ה-Humble Store וגם יוביסופט מספקים לכם תעסוקה לימים הקרובים - ללא תשלום כלל לכתבה

17. Started by POPSTAR,

"נחשף טרלייר ראשון של GTA4 " http://video.google.com/videoplay?docid=3913745262811179417&q=gta

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SilentBob,

גם מבצעי הקיץ של החנות Green Man Gaming כמעט נגמרו, וגם הם מנצלים את השעות האחרונות על מנת לתת לכם הזדמנות פז להשלים את החסר עם כלל המבצעים שהופכים זמינים בו זמנית לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-הגיימינג-ההדרן-הגדול/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by azaz,

עד עכשיו שיחקתי במשחק שהיה לו ציט והיום עשו לו עידכון למשחק והציט לא עובד יותר.. נשבע שאני לא יודע מה לעשות המשחק הזה חלק חשוב מהחיים שלי. מי שיודע מה אפשר לעשות שירשום פה או בהודעה פרטית. אולי איך לבטל את העידכון או משהו אני לא מבין בזה.. בבקשה! תעזרו!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה להביא אחד לחבר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LIOR42,

מחפש משחקי סמולציה טיסה כדוגמת כוכב כחול שעולה רק על WIN98 או USAF הישן והטוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LazyBoy,

מחר יוצג הסרטון הראשון מהמשחק החדש! http://www.telltalegames.com/sam_and_max :jump:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guitarsuite,

שלום חבר'ה. יש מצב שאני לא מעודכן או משהו חחח ,אבל אני חייב לדעת אם יש את המשחק הזה למחשב או שאמור לצאת , אני יודע שיש 1 ,2 ו 3. לא משנה איזה גירסה ,(עדיפות ל3). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by N.S,

רציתי לדעת אם יש ציטים לבונוס???למשחק בונוס..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים