עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז בואו אני יגיד לכם ככה לגבי ג'יטאיי מי שאהב את המשחק הקודם את 3 יהנה מזה מאוד סה"כ אותו סגנון שיפור קל בגרפיקה אבל רואים בכל זאת הבדלת עוד כמה חידושים קטנים אבל נחמדים והעיקר משימות חדשות חמוד מאוד לגבי מאטריקס אני לא יודע אם אתם מורידים או מתכוונים לקנות בכל מקרה אני ממליץ עליו בחוווםםם פשוט משחק ענק שיחקתי בו זה דבר אדיר שילוב של יריות עם מכות עם גרפיקה אדירה אפקטים פשוט אדיר למי שיש שאלות אפשר לרשום

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RON_Xxx,

לא מצליח להתקין את הפאטצ \ עדכון הראשון של המשחק (זה כותב לי שהקובץ בעל אותו שם אבל לא הקובץ שצריך משהו...) (לא החלפתי שום קובץ...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לפני שנתיים יצאה גרסת בטא של משחק בשם AIRCADE, משחק רשת עם מטוסים, מאוד נחמד. בשלב מסויים הפסקתי לשמוע על פיתוחים נוספים בתחום המשחק הזה ואני לא מוצא את האתר בית של החברה שפיתחה אותו. אולי מישהו זוכר או יכול לספר מה עלה בגודל המשחק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 3emi,

החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by zzzx,

דוד שלי הביא לי לפני 4 ימים את need for speed underground מקורי... כשאני מתחיל להתקיןן את המשחק , בערך ב 9% הוא כותב לי שיש בעייה בהעתקת קובץ אחד (לא זוכר תשם) ואי אפשר להמשיך.... זה מעצבן אותי ואני חייב חייב עזרה בקשההההההההה.... :) יש לי windows xp proffesional p 4 2.66 geforce 4 128 mb mx 256 ram תעזרו בקשה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tzvi770,

קניתי קשת שמבעירה את החיצים ועכשיו הפס התכול שנמצא שם התרוקן והיא כבר לא מדליקה את החיצים , איך אני טוען אותה מחדש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום רב אני אחרי ההספקה של יותר מ - 15 שנה והעדכון האחרון שלי זה 6600GT ו-5 דיסקים להתקנה של FAR CRY ... אז ככה 1. אם קונים משחק בסטים חייב ישר להוריד אותו ? והאם ניתן לקבוע לאיזה כונן להוריד אותו? 2. ממה שהבנתי ב -Humble Bundle אני מקבל קודים לסטים או לחנויות אחרות וגם שם השאלה האם אני יכול לבחור את מועד ההורדה ? 3. האם החנויות שמופיעות ב IsThereAnyDeal.com הם אמינות בדרך כלל? 4. ב -GAMEPASS של מיקרוסופט איך אפשר לדעת מתי משחק אמור לצאת מהקטלוג כדי שלא אתקין אותו סתם ? 5. ממה שהבנתי משחקים עם DRM אפשר לשחק רק דרך האפליקציה של החנות בניגוד למשחקים ללא שמותקנים ישירות במחשב - תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה למי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המפתחים של משחק הפעולה F.E.A.R החליטו לשחרר לרשת את הגרסה המושקעת לריבוי-משתתפים, לגמרי בחינם :yelclap: כתובת האתר שמשם להוריד את המישחק: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/download_article.aspx?DownloadID=24005

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מעוניין בהמלצות למשחקים קטנים (רצוי משחקים שלא דורשים התקנה) עבור Windows XP (בלי אמולטורים). הכוונה שלי היא למשחקים תמימים (לאו דווקא עבור ילדים קטנים) עם גרפיקה טובה בלי יריות ודם. מישהו מכיר משחקים נחמדים כאלה כדוגמת Commander Keen? היה עוד משחק שאני לא זוכר את שמו עם יצור קטן שעיר וחמוד. בעיקרון, מדובר במשחקים בהם אתה רץ ואוסף מטבעות, פאור-אפ וכדומה, ומעיף את ה"אוייבים" הלא מזיקים (לא מפלצות) בכך שאתה קופץ להם על הראש, או משהו כזה. אשמח לקבל רשימה קצרה של כמה משחקים מומלצים ונחמדים מעין אלה (רצוי חינמיים).

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by IlanF,

יש כאן מישהו שמשחק בGarry's Mod? אני רוצה לקנות את HL2 בשביל לשחק בו (ועוד בכמה מודים אחרים), אבל אני רוצה לדעת איך המוד הזה ברשת...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by WizMaster,

כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by WarMachine,

היום נהייתי מודע לראשונה למשחק אסטרטגיה זה שעתיד לצאת ב2007. המשחק יעסוק סוף סוף בתקופה שלא ממש לקחה חלק בהרבה משחקי מחשב והיא המלחמה הקרה. בקצרה אפשר לומר על העלילה על פי מה שידוע כרגע הוא תרחיש שבו בשנת 1989 לא הסתיימה המלחמה הקרה בקריסת ברית המועצות אלא בעצם החלה מלחמה כלל עולמית בין הדמוקרטיות של המערב ובין הגוש הקומוניסטי של המזרח. במשחק יהיו כלי נשק ויחידות אותנטיים מהתקופה ההיא ולא כל מני כלי נשק עתידניים, המפתחים רוצים להיות נאמנים למקור. המשחק הזה יגיע אלינו מהחברה המפתחת של שני משחקי Ground Control, שניהם היו משחקים די טובים שייזכרו בעיקר בזכות הגרפיקה המהממת שלהם והאקשן המהיר והאינטנסיבי שלהם. World in Conflict יהיה משחק RTS אבל לא יהיה בו אלמנט של איסוף מש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Nemesis,

אנחנו יוצאים לחו"ל, ואבי בא לעשות בייביסיטר לכלב. שנינו משחקים Fallout 4 שמותקן ב- Steam (לכל אחד עותק). אם הוא נכנס בעזרת הפרופיל שלו למחשב שלי, ועם הפרופיל שלו ל- Steam, התוכנה תזהה ש-FO4 הותקן כבר עי הפרופיל שלי ותאפשר לו לשחק, או שזה יעשה סמטוחה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

ביקרתי כרגע באתר של בליזרד (כמובן בגלל ההכרזה המשעשת על SC2) והצצתי לרגע לאתר הבית של World Of Warcraft וגיליתי כמה Screenshots מהמשחק ולדעתי המשחק נראה פשוט מזעזע, אפילו שהוא MMORPG והעניין שהכי הופתעתי לגביו זה שהוא לא עומד לצאת בקרוב. אז אני שואל אתכם למה מפתחות המשחקים מייצרות משחקים עם גרפיקה כזאת עלובה כאשר יש בשוק את הטכנולוגיה למשהו הרבה יותר יפה, טוב וחזק? ובמיוחד חברה כמו בליזארד אשר בטוח יכלה להוציא את Warcraft 3 עם גרפיקה יותר מרשימה, ועכשיו היא מוציאה עוד משחק עם גרפיקה דיי עלובה, הרי לא הגיעה הזמן לחדש? הרי יש היום הרבה חברות אשר מוציאות משחקים דומים עם גרפיקה עוצרת נשימה. לדוגמא: Bethesda Softworks הוציא משחק מדהים לא רק במשחקיות שלו אלה גם בגרפיקה (במי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. סדרת משחקי ההתגנבות הפופולרית יוצאת לדרך עצמאית חדשה עם פרק שזמין חינם לכולם והסרת הגנת הקבצים שלה לכתבה

16. Started by IlanF,

כל פעם שאני מדליק את המשחק ומתחיל לשחק, אחרי כמה דקות של משחק מופיעה לי הודעה של just-in-time debugger ששואל אם להתחיל debugging את הבעיה... אני לוחץ NO ואז המשחק יוצא לי אם אני לוחץ YES אז המשחק גם יוצא ונפתח לי הVISUAL STUDIO :s05: צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המפרט בצד.. הוא לא עובר את המגבלה של 25 FPS.. =\ זה תמיד 25.. ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13246 אני חייב להגיד שפעם עבדתי ברשת אבל לא ידעתי שמישהו בארץ יתבע אותם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by alex_2007,

בבקשה עזרו לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://www.shacknews.com/article/81503/thief-like-the-dark-mod-now-standalone http://www.moddb.com/mods/the-dark-mod/news/the-dark-mod-20-standalone http://www.thedarkmod.com/ מדובר באחד המודים המושקעים ביותר ומשחק התגנבות מגוף ראשון מצויין בפני עצמו, אתמול המוד שוחרר בגרסה חדשה שאין דורשת התקנה של Doom III.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המבצעים בחנות של Steam חוגגים שבוע עם מספר כותרי Early Access מעניינים, וגם משחקי The Elder Scrolls ו-Company of Heroes בהנחות איכותיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. מסתבר ש-Fortnite הוא לא המשחק המקוון הפופולרי היחיד אשר זוכה לעדכון שמציג אותו בתור יצירה חדשה לגמרי לכתבה

24. הנתונים אודות פלטפורמת הגיימינג הגדולה לשנת 2017 נחשפים והם שוברים שיאים, כמובן - עם תוספת משחקים גדולה יותר מהשנתיים שקדמו לה יחד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.