משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון קל עד 4-5 לחצנים + JOYSTICK מלחמתי כמובן
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת חוקי עם גישה למחשב + FTP 155 מגביט NL שרת ממש חזק אני רוצה להתקין עליו שנוכל לשחק ברשת CS & CZ 1.6 מה אני צריך להוריד לעשות להתקין וכו...??.. יש למישהו מדריך אתר וכו...?....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה חשבתי לפתוח את הנושא הזה כבר הרבה זמן , כדי שכולם ידעו מה זה אז הנה: קודם כל DOTA=DEFENSE OF THE ANCIENTS , זה משחק או יותר נכון מפה במשחק warcraft iii , תחת CUSTOM GAMES המשחק הזה , הוא 5 על 5 , אבל אפשרי לשחק 1-1 וכו' , אבל לא עושים את זה , כי זה פשוט לא עובד ככה המשחק כולל טכניקות רבות מאוד ויש בו אליפויות עולם , יש לציין גם שזהו המשחק הכי משוחק ב WARCRAFT , תחת CUSTOM GAMES , ואני מאמין שהוא אפילו משוחק יותר מהמשחק הרשמי, טוב מספיק עם ההסברים הכללים בוא ניגש למשחק אתה בוחר גיבור מתוך כ-120 גיבורים , שאיתו אתה אמור להתקדם ברמות ולהרוג גיבורים של הקבוצה היריבה , במטרה להשמיד את ה TREE OF LIFE/FROZEN THRONE , האתר הרשמי של המשחק : http://www.dota-allstars…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP לא הצלחתי להפעיל את המשחק הזה.. אז בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי שה יעבוד... צריך לשנות את השם של הקובץ gimme.dll בסדר.. עשזיתי את זה.. זה נכנס למשחק אבל שאני נכנס למשחק רשת (אני בלאן פארטי..) זה מוציא אותי החוצה.. אנלא יודע מה לעשות עיזרו לי בבקשה
-
כגלשתי לי בסופר-נובה מי שיודע יודע מי שלא אז לא מצאתי קובץ על השם הזה אז הורדתי והיה בו רשום (ערכתי והבאתי תפרטים החשובים) In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad. Find the line: seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם זה ) I changed 32 to 96. I got a nice boost in performance. ------------------------------------------------------------------ בעברית בתוך תקיית הדום3 שבה התקנתם כנסו לתקייה בשם BASE משם חפשו קובץ בשם DoomConfig.cfg פתחו אם ה כתבן (NOTEPAD) תמצאו את השורה שבה רשום ככה seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם ז…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/assassins-creed-unity-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק DARK SECTOR ושאני מריץ אותו הכל עובד סבבה והסרטון פתיחה (שלא קשור למשחק-חברה שכנראה לקחה חלק בפיתוח שלו) הכל נראה מעולה. שהמשחק עצמו נפתח, התפריטים והטקסט חלקים ואין איתם שום בעיה, אבל הגרפיקה (יענו התמונה מאחורי התפריטים אבל יותר קריטי במשחק עצמו) אמממממ אני לא יודע איך להסביר את זה, הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו זה "לא בפוקוס", זה מן טשטוש מעורב עם מריחה כזאת של הגרפיקה וזה ממש חמור עד כדי כך שאי אפשר לשחק (אני אעלה SCREEN SHOT יותר מאוחר). חיפשתי בגוגל וכל מיני מקומות ולא מצאתי בכלל אזכור לבעיה הזאת. אבל, שמתי לב למשהו קצת מוזר: בתפריט DISPLAY (יענו וידאו\גרפיקה) יש CHECK BOX שקוראים לה "POSTROCESSING" והיא מסומנת בדיפולט. ברגע שאני מוריד ממנה את הסימון …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I'm fucking speechless, I liked the part in the end (you'll see) 2004 E3 Duke Nuke'em Forever HiRes trailer (bink and BT needed)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו פה נתקל בבעיה בשמירת משחקים (SAVE)? הצלחתי לשמור פעם אחת אך כשאני מנסה לשמור שוב, הוא "חושב" (רואים את המנורה של הדיסק הקשיח פועלת) אך המשחק לא נשמר, ניסיתי לבצע LOAD והשמירה לא קיימת. נכנסתי לסיפרייה שמכילה את השמירות של המשחק הזה והיא באופן די מוזר READ ONLY. ניסיתי להסיר את התיוג הזה אך ללא הצלחה - למרות שאני מוריד את האופציה הוא מאשר והיא חוזרת לאותו מצב. מישהו נתקל בבעייה שכזו?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מוכר משתמש של UPLAY עם משחקים מעולים ב 186 ש"ח בלבד, משחקים: Ghost Recon Future Soldier, Far Cry 4, Far Cry 3, Anno 2205, HAWX 2, The Crew התשלום יתבצע אך ורק דרך פייפאל כי אין לי דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://blogs.battlefield.com/2013/09/battlefield-4-beta-dates/?utm_campaign=bf-social-us-socom-fb-beta-dates-announced-091613&utm_source=fb&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-fb-beta-dates-announced-091613 היה די צפוי, בכל מקרה להסרת הספק (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדו', האם יהיו כמה סוגים של מכוניות? כי המסרטונים נראה שיש רק את הF1.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
D.I.P R.I.P סוף סוף מוד שמשנה לגמרי את HL2... לא עוד FPS, עכשיו זה deathmatch עם כלי רכב. זה משחק מולטיפלייר. בינתיים יש רק שני שרתים, אבל הפינג די נורמלי (בסביבות ה-90 יצא לי) דף הבית: http://www.diprip.com תמונות: סרטון: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/185763.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי במשחק שהיה לו ציט והיום עשו לו עידכון למשחק והציט לא עובד יותר.. נשבע שאני לא יודע מה לעשות המשחק הזה חלק חשוב מהחיים שלי. מי שיודע מה אפשר לעשות שירשום פה או בהודעה פרטית. אולי איך לבטל את העידכון או משהו אני לא מבין בזה.. בבקשה! תעזרו!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוכרז תאריך יציאה רשמי להרחבה stand-alone של Crysis . תאריך יציאה : 12 לספטמבר באירופה , 16 לספטמבר בארה"ב . המשחק יימכר במחיר מוזל יחסית של 30$ בארה"ב . למעוניינים דרך Ea Store יש הזמנה מוקדמת של המשחק במחיר של 24.95$ . http://n4g.com/pc/News-183457.aspx דרישות מערכת למשחק פורסמו בנוסף : CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista),Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ forVista) or better RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better VRAM: 256MB of Graphics Memory Storage: 15GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP with Servi…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר משחקים של סאותפארק שיגיד לי בקשה אני פשוט מעריץ גדול
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא רק שלא היה שום שיפור גראפי, אלא שהמחשב צלע, מה שלא אמור לקרות לפי עניות דעתי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד. עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ביצועים מאוד חלשים עם המשחק , המפרט שלי Q6600 HD5770 4GB ram windows 7 64bit בלי אוברקלוק לא משנה איך אני משנה את ההגדרות , אפילו להכי נמוך המשחק עדיין עושה בעיות בעיקר בשטחים פתוחים, עם הרבה תאורה זה מוזר לי כי קראתי באינטרנט על אנשים עם מפרט חלש משלי שמריצים את המשחק בלי שום בעיות .. מה שגורם לי לחשוב שיש איפשהו בעיה אצלי המשחק עודכן לפאטץ' הכי עדכני 1.03 והדרייברים של ATI כנ"ל 10.5 אם מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנתיים יצאה גרסת בטא של משחק בשם AIRCADE, משחק רשת עם מטוסים, מאוד נחמד. בשלב מסויים הפסקתי לשמוע על פיתוחים נוספים בתחום המשחק הזה ואני לא מוצא את האתר בית של החברה שפיתחה אותו. אולי מישהו זוכר או יכול לספר מה עלה בגודל המשחק?
-
הגעתי לשלב שאני צריך להגן על מישהו שהוא בתוך בובה טוב אני הורג את כול מי שבא אלי והאיש בתוך הבובה לבסוף מנסה לצאת מאיזה דלת והוא לא מצליח לעבור הוא הולך לכוון המעלית אני הולך איתו אנחנו ניכנסים למעלית והיא מתפוצצת מה לעשות בתודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנושא נמצא הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני נותן לינק לכתבה לא לאתר עצמו - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12303
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-