משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יש לי שרת חוקי עם גישה למחשב + FTP 155 מגביט NL שרת ממש חזק אני רוצה להתקין עליו שנוכל לשחק ברשת CS & CZ 1.6 מה אני צריך להוריד לעשות להתקין וכו...??.. יש למישהו מדריך אתר וכו...?....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק כיף, קצת קל מידי אבל מפצה בזה שהוא דיי ארוך. גראפיקה מזכירה קצת את מריו64 למי שמכיר, שולטים בתזוזות במשחק אחרי כמה דקות. הומור לא רע, מידי פעם אפשר לשמוע את הדמויות אומרות משהו ציני ומצחיק, רוב הזמן הטמטום שלהם מעלה חיוך. איך אפשר בלי סקרינשוטס? אפשר למצוא ביקורות ותמונות בגוגל..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תגרסת פלטינום עכשיו בשביל לשמור משחקים אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנוסף? או שאני יכול לשמור על ההרד דיסק שיש לי עם המכשיר 20 ג'יגה כי שאני בא לעשות קריירה בפיפא 07 זה עושה לי בעיות ורושם לי שאין לי כרטיס זכרון משהו ובמשחקים אחרים זה לא עושה לי בעיות ושמור לי על ההרד דיסק...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
ניסיתי לשנות בהגדרות יש 2 מצבים שהוא לא עובד ומצב אחד שהוא עובד אבל בגרפיקה גרועה ביותר (יותר מאחור אני יעלה תמונה) מה אפשר לעשות בשביל שהמשחק יעבוד בצורה טובה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד. עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי מיהיה אפשר להשיג את זה במחיר שפוי? כי אני מתכנן לקנות תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החנות המקוונת עורכת מכירה בהנחה לכותרים אשר התמודדו על פרסי טקס ה-Game Awards המקוון הלילה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
S.W.A.T IL דרישות הקלאן: KD 1.00 SPM 500 _______________________________________________________________ ברוכים הבאים לקלאן S.W.A.T IL : מטרתו של הקלאן היא לחזור לתחרותיות הישראלית בקהילה חדשה ששמה HWZone TS3: 91.228.126.109:9990 אתם יכולים לפגוש אותנו שם ולהתחרות נגדנו בצורת 4 על 4 ולעיתים 5 על 5. platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241696570907/ מגייסים! (רק מי שמעוניין שיגיב תודה) תפנו ל- ZaBaRi בTS אני רק מפרסם בשמו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני כמה ימיים החלפתי לכרטיס מסך HD6870 של Sapphire. בבורדרלנדס אני מקבל FPS של בערך 30-40 על ההגדות הכי נמוכות. וזה ממש לא הגיוני בהתחשב בעבודה שהכרטיס מריץ קרייסיס 2 שהוא משחק הרבה יותר גרפי על ההגדרות הכי גבוהות (אולטימט) על בערך 60 FPS. כשאני מעביר בבורדרלנדס הכל להגדרות הכי גבוהות אני מקבל באזור ה 20 FPS... ממש אי אפשר לשחק ככה. עוד מישהו נתקל בבעייה כזאת? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוהבים להתנקש באויבים באמצעות שלל יכולות על-טבעיות מרשימות? נראה כי תזדקקו להמתין עוד זמן מה עד לפרק הבא בסדרה האהודה של Bethesda - ולהסתפק בפרקים החדשים של Rage, Doom ו-Wolfenstein לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת משחקי ההתגנבות הפופולרית יוצאת לדרך עצמאית חדשה עם פרק שזמין חינם לכולם והסרת הגנת הקבצים שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא מכיר, המשחק star citizen הוא משחק ענקי שיצא במלואו ב2016, המשחק כולל קרבות אויר בחלל למי שאוהב משחקיי טיסה, יכלול עולם פתוח שבו תוכלו לשוטט, לסחור לעשות משימות ואפילו משחק יריות... מדובר בפרוייקט ראשון מסוגו מבחינת סדר הגודל של משחקים הממומנים ע"י קהל תומכים (הגדול בהסטוריה). למי שמעוניין. בהרשמות, במידה ותזינו את הקוד הבא תקבלו כסף התחלתי בתוך המשחק שישמש לשדרוגים ודברים נוספים בשווי של כ20 שקל! הקוד הוא: STAR-Q37J-GK79
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכל שנה בתקופת החגים האמריקאים, אנחנו עדים להנחות המטורפות ביותר שנראה השנה בשוק המשחקים הדיגיטליים בפלטפורמת Steam, ואנחנו פה להראות לכם את הטובים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-holiday-sale-2014-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%92-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני משחק ב HL 2 ויש שם שלב של מסוק וירידה כזאת למטה, עכשיו ברגע שאני יורד מגיע המסוק ומתחיל לירות עלי ואין לי לאן לברוח מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה חשבתי לפתוח את הנושא הזה כבר הרבה זמן , כדי שכולם ידעו מה זה אז הנה: קודם כל DOTA=DEFENSE OF THE ANCIENTS , זה משחק או יותר נכון מפה במשחק warcraft iii , תחת CUSTOM GAMES המשחק הזה , הוא 5 על 5 , אבל אפשרי לשחק 1-1 וכו' , אבל לא עושים את זה , כי זה פשוט לא עובד ככה המשחק כולל טכניקות רבות מאוד ויש בו אליפויות עולם , יש לציין גם שזהו המשחק הכי משוחק ב WARCRAFT , תחת CUSTOM GAMES , ואני מאמין שהוא אפילו משוחק יותר מהמשחק הרשמי, טוב מספיק עם ההסברים הכללים בוא ניגש למשחק אתה בוחר גיבור מתוך כ-120 גיבורים , שאיתו אתה אמור להתקדם ברמות ולהרוג גיבורים של הקבוצה היריבה , במטרה להשמיד את ה TREE OF LIFE/FROZEN THRONE , האתר הרשמי של המשחק : http://www.dota-allstars…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אתם משחקים אז יאללה שתפו פעולה תנו שם מדינה וקצת פרטים ואם בא לכם אולי נפתח איזה ברית בין כמה מדינות המדינה שלי היא frostland רק התחלתי לשחק לפני כמה ימים אז אני דיי חדש אתם מוזמנים לתקוף או לעשות ברית או מה שבא לכם המשחק ממכר ומומלץ. http://hebrew.gindis.com/ תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-