עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!! יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 3emi,

החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by daniel666,

אני תקוע בשלב ב3 עם גוסט מתי שיש את המסוק

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מסתבר ש-Fortnite הוא לא המשחק המקוון הפופולרי היחיד אשר זוכה לעדכון שמציג אותו בתור יצירה חדשה לגמרי לכתבה

6. אני באמת לא מצליחה להבין ועם כל הכבוד לTORCLIGHT 1 הוא לא היה נראה כזה מעניין רק 2 נראה עכשיו יותר טוב, איך יכול להיות שלקח להם כמה שנים לבנות משבהו טוב? הרי יש להם ניסיון הם באו מבליזארד והם יצרו משחק מכוער כמו FATE. על מה האנשים שפותרו מבליזארד היו אחראים? Fate GamePlay & Fate Undiscovered Realms

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

אני צריך IP לשרתים ל MOHAA אם מישהו יודע

8. Started by IlanF,

כל פעם שאני מדליק את המשחק ומתחיל לשחק, אחרי כמה דקות של משחק מופיעה לי הודעה של just-in-time debugger ששואל אם להתחיל debugging את הבעיה... אני לוחץ NO ואז המשחק יוצא לי אם אני לוחץ YES אז המשחק גם יוצא ונפתח לי הVISUAL STUDIO :s05: צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש את hour of victory, שיחקתי בדמו שלו ב 360...ממש לא משהו יש את ה airborne של MOH יש את ה brothers in arms ונראה לי עוד איזה אחד שניים, COD עשו בשכל שירדו ממלחמת העולם... דיי מיצא את עצמו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. שאלה - האם זהו המשחק האחרון בסידרה או שיצא אחד אחריו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alex_2007,

בבקשה עזרו לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Y-T-M,

קניתי את המשחק nfs carbon חיברתי אליו את ההגה שיש לי שהוא :microsoft sidewinder precision racing wheel זה הגה+גז וברקס עכשיו במשחק עצמו הברקס לא עובד לי ניסיתי את ההגה גם על nfs most wanted וגם יש אותה בעיה בדקתי במחשב עצמו בלוח בקרה בבקרי משחק אם יש בעיה והוא מראה לי שהברקס בסדר גמור אני חייב עזרה דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by tzvi770,

קניתי קשת שמבעירה את החיצים ועכשיו הפס התכול שנמצא שם התרוקן והיא כבר לא מדליקה את החיצים , איך אני טוען אותה מחדש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Galit17,

למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by IlanF,

יש כאן מישהו שמשחק בGarry's Mod? אני רוצה לקנות את HL2 בשביל לשחק בו (ועוד בכמה מודים אחרים), אבל אני רוצה לדעת איך המוד הזה ברשת...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Mazumotte,

כן, גם אני החלטתי להתחיל לשחק ב-hl2. יש באג מעצבן שאני לא מצליח לפתור. הגעתי לBlack Mesha east(או משהו כזה) וכיש מישהי שאמורה לקחת אותי לדוקטור כלשהו(אחרי בדיקה בטחונית כזאת עם לייזר). היא פותחת דלת עם קוד ומדברת על טכנולוגיית טלפורט ואז מגיעה מעלית. אני נכנס. כלום לא קורה. אני מחכה. כלום לא קורה. אני יוצא מהמשחק, נכנס חזרה, נכנס למעלית, כלום לא קורה :'(. אני אפילו לא יכול לירות בה. אין שום מקום אחר שאני יכול ללכת אליו... מישהו יודע מה לעשות???(זה קרה גם בהתחלה של המשחק, כשמגיעים למעבדה של איזה פרופסור, אבל זה נפתר כשיצאתי ונכנסתי למחשק חזרה) (רק להבהיר את העניין, המחשק הוא חוקי, דיסק שחבר שלי נתן לי. אם יש פאץ' שהוא לא דרך סטים- תביאו לי בבקשה.) סליחה על החפירה ותודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח , רציתי לקבל ממכם המלצות למשחקים ברשת , כמו Little Fighter 2 , Soldat , Unreal Tournement וכו' עדיף שהיו כיפיים תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Domovoi,

איזה fallout הכי טוב מבין השלושה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by WizMaster,

כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הנתונים אודות פלטפורמת הגיימינג הגדולה לשנת 2017 נחשפים והם שוברים שיאים, כמובן - עם תוספת משחקים גדולה יותר מהשנתיים שקדמו לה יחד לכתבה

21. Started by Nemesis,

אנחנו יוצאים לחו"ל, ואבי בא לעשות בייביסיטר לכלב. שנינו משחקים Fallout 4 שמותקן ב- Steam (לכל אחד עותק). אם הוא נכנס בעזרת הפרופיל שלו למחשב שלי, ועם הפרופיל שלו ל- Steam, התוכנה תזהה ש-FO4 הותקן כבר עי הפרופיל שלי ותאפשר לו לשחק, או שזה יעשה סמטוחה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by taltola,

היי חברים,רציתי להציע שכל מי שמשחק במשחק המדהים הזה יעלה לכאן סרטונים מהמשחק.לדעתי עדיף לעלות סרטונים שלנו משחקים אבל זה בסדר אם תעלו גם דברים מטורפים מיוטיוב.זה יכול להיות כל דבר: הריגה, קרב, משהו מצחיק, וכו'...אני אעלה לפה מידי פעם סרטונים שלי.אתחיל עם סרטון שלי של קרב קשוח וטוב ללא הרוגים. מה דעתכם על הסרטון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

אוהבים להתנקש באויבים באמצעות שלל יכולות על-טבעיות מרשימות? נראה כי תזדקקו להמתין עוד זמן מה עד לפרק הבא בסדרה האהודה של Bethesda - ולהסתפק בפרקים החדשים של Rage, Doom ו-Wolfenstein לכתבה

24. Started by penny_hardaway,

צישהו יודע מתי יגיע Mat hoffman pro bmx 2

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.