משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני יודע שאני קצת בדיליי אבל אני מאוד אוהב את המשחק הזה אז שוב חזרתי לשחק בו.... התקנתי אותו והפעלתי ....הכל עולה אבל הוא זז לבד.....מזה?? אני לא מצליח לשלוט בו לפעמים אני מצליח לכמה שניות ואז הוא עושה מה שבא לו... עכשיו.... מה זה יכול להיות?? דריוורים אולי?? משהו ?? אין לי מושג חייב את עזרת המומחים... תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
המשחק מתרסק בשלב השני אחרי שמחזירים את הספר לספריה והמפגינים מעלים אותה באש המשחק פשוט חוזר ל-WIN בבקשה תעזרו!!! אני חייב לשחק בו!!! דרך אגב אולי משזהו יוכל לתת לי SAVE שלו של השלב השלישי או בשלב השני אחרי שהספר הוחזר אחרי הקטע ווידאו שבו שורפים את הספרייה תודה מראש לכל העוזרים
-
שבת שלום לכולם וחג שמח יש לי בעייה במשחק פיפא 06. כאשר אני נמצא במשחק, בכל מקום שבו ניתן לבחור\לשנות משהו (תפריטים, קבוצות, הגדרות וכדו'), המחשב כאילו מזיז את העכבר ומעביר בינתיים את כל האפשרויות.... למשל בתפריט הראשי..המחשב עובר מאופצייה לאופצייה לבד, כאילו אני מזיז את העכבר..אך העכבר לא זז.. בבקשה עזרה, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה? אגב יש קולות ושומעים את כולם מדברים (הייתה לי בעייה לפני זה באקס פי עם קולות)
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שאני מעלה את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתצלום [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני אמור להכנס לתוך מערה אחרי שפכשתי את השותף, אבל כשמגיעים היא חסומה בסלעים. ניסיתי לפוצץ אותם ושם דבר לא עוזר... מה עושים?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
ניכנסתי למישחק ואני לא יכול לשים יותר מ 800 600 זה פשוט לא נותן לי יותר מזה מישהו ניתקל בזה יודע למה? אני מישתמש בדריבר 71.25 6800 של לידטק מסך mag 17 786 pfs אויי בבקשה שיהיה פה מישהו שיודע למה זה כולי באסה על המישחק הזה תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אז ככה.. אני שומר את כל המקשים החדשים שעשיתי והכול שאני מקנפג את הכפתורים והכול ושומר על שמי וכל פעם שאני מתחיל את המשחק הוא מתחיל כהDEFAULT כלמור ה''KEYBOARD'' המקשים שלו.... ולא החדשים שקינפגתי ואז אני תמיד צריך מחדש לשנות מהKEYBOARD למקשים עם השם שלי... יש לכם רעיונות איך להיפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הורדתי פיפא 2002 וניסיתי להתקין אותו, לא היה ממש מה להתקין אז פשוט נכנסתי למשחק, זה נכנס והכל, ואז כאשר לחצתי להיכנס למשחק עצמו זה נטען ויצא... ונתן דוח שגיאות כזה... ניסיתי להפעיל אותו במצב compability של ווינדוז 98\2000\95 וכלום לא עוזר... זה עדיין נכנס למשחק, וכשאני מפעיל אותו נטען - ויוצא. עזרו לי בבקשה, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כן אני יודע שהמשחק הוא ממש ממש ישן אבל אחרי שעוברים מקבלים את כול המכוניות ואז זה ממש פיצוץ לדרוס את כולם עם ש SURPRESSOR!!! בכול אופן המשחק משתגע לי כשאני מעדכן דרייברים לכרטיס מסך, המכוניות, האנשים, הפנסים והמים נראים טוב. אבל הכביש, השמים והרקע צצמו נעלמו. השחק עובד, ואני לא יודע מה הבעיה, מישהוא נתקל בזה??? וכשאני מחזיר לדרייבר הקודם הוא עובד בלי בעיות.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי bf2 ועכשיו יש את ה קוד משחק שצריך להזין.. ואני כותב את הקוד בדיוק כמו שכתוב לי בכריכה שם וזה לא עובד לי... מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לוחץ על PLAY ONLINE והרשימת משחקים לא מופיעה!!! אני לוחץ על REFRESH וכלום לא קורה מה הבעייה? ואיך לפתור אותה?! הייתה לי את הבעייה הזאת כבר פעם והתקנה מחדש של המשחק פתרה אותה אבל הפעם גם זה לא עזר תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המשחק ושיחקתי אותו. הכל היה טוב ויפה עד היום בבוקר נכנסתי למשחק ולתדהמתי הוא עבד לאט! כאילו פתאום משהו קרה למחשב! אין לי שום וירוס במחשב, אין לי שום תוכנת ריגול, יש לי דרייברים מעודכנים ודרישות מערכת מעל לממולצות! אז מה לעזעזל יכולה להיות הבעייה?! ואני מזכיר אתמול זה עבד לי מצויין! תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......) מה לעשות.?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הבעייה שלי היא כזו שכל משחק שאני מתקין(כמעט כל משחק),ההתקנה פשוט נתקעת באמצע זה ממש מעצבן אותי,כיי אין לי חוסר במשהו במחשב,המחשב חזק מאוד המפרט: QX9770 2 ג'יגה ראם 320 ג'יגה HDD 8800GT 512 מגה וויסטא הום פרימיום 32 ביט מה הבעייה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי להשיג את הפאץ לניד פור ספיד אנדרגראונד ולבסוף הצלחתי . נכנסתי בתפריט של המשחק לאונליין ואז אני לוחץ על המשפט העליון בתפריט ואז מופיע לי לשים שם וסיסמא. מאיפה אני אמור לדעת מה השם והסיסמא? כי הוא לא נותן לי להכנס הוא אומר שהשם לא טוב!!! היות ואני לא מבין בזה כל כך אשמח אם משהו יוכל להדריך אותי איך להכנס ל-Online Game כי אני מת כבר לשחק אותו באנטרנט. תודה....!!!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אחרי בערך שבועים שאני משחק במשחק (המצוין הזה) פתאום כל הנשקים עושים נזק שהוא פי 2 מהנזק שהם עשו לפני שבוע ! מישהו יודע למה זה ואיך אני מחזיר את זה למצב רגיל (למרות שזה כיף מאוד). הנה דוגמה:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם 6800 גי טי. עד עכשיו שיחקתי בהגדרות גבוהות-בינונית המשחק טס ופעל מעולה. פתאום עכשיו אני לא מצליח לשחק כמו שצריך המשחק ממש איטי בטירוף.עשיתי ניסוי ושמתי הכל על הכי נמוך עדייון אותה בעייה. מה יכולה להיות הסיבה?יש לי דרייברים אחרונים חשוב לציין שמשחקים אחרים פועלים מעולה כמו קול אוף דיוטי 4 הכל על הכי גבוה ואין בעיות. וגם בניד פור ספיד לא היו ופתאום יש. אפילו עשיתי איחוי להרדיסק. מה הבעייה?אולי מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
דבר מוזר בטירוף העכבר עובד במניו אבל במשחק עצמו לא מגיב וזה מוזר בטירוף אם מישהו יודע איך לעזור אני ישמח עד שבא לי לסיים את המשחק הזה אחרי חצי שנה ניראה לי חחח פתאום זה קורה והעכבר עובד בכל המשחקים ווינדוס בלי בעייה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני לא מצליח לזוז עם המקלדת אבא אפשרל הזיז את העכבר מה הבעייה? האם update יעזור?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה במשחקים הנ"ל הבעייה היא שכשאני עושה LOAD והמשחק מתחיל הדמות זזה תמיד ימינה בלי שאני נוגע כלום וכשאני סתם עושה התחלה חדשה אז אין לי את הבעייה הזו אם חשוב יש לי WIN XP ו GEFORCE 3 TI200 של חברת INNO תודה מראש לכל העוזרים לא משנה חבר שלי עזר לי ... הבעייה הייתה הגויסטיק שהיה מחובר לי :-\
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני משחק באינטרנט עם אנשים ופתאום זה יוצא לי מהמשחק ורושם הודעה: error: you have been kicked via Punkbuster אני ממש עצבני כי אני קניתי את המשחק הזה ויש לי סידיקי מקורי ועידכנתי את המשחק לגרסה הכי חדשה שיש ופעם הכל עבד מצויין והיום כל פעם שאני מנסה לשחק ברשת זה רושם לי את ההודעה המפגרת הזאת
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כן...אכן לא עמדתי בפיתוי וקניתי לעצמי עותק.... התחלתי את המשימות ומאוד התבאסתי שאני לא מצליח לירות....האקדח פשוט לא מוכן לעשות כלום...אני יכול רק לשסף/לדקור/לרצוח אנשים מאחור אבל עם יש להם רובים זה מאוד קשה...(כן זה כן הכפתור בסטינגס אני לא טיפש עד כדי כך ) למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הקובץ EAinstall.dll למרות שהקובץ כן נמצא בתיקיה...מה עושים? איך אני מעיף את המשחק בלי למחוק את התיקיה אלא דרך אנאינסטל נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אז כך בהתחלה התקניתי את המשחק עם כול הדיסקים הכנסתי קראק לתקייה הכול עבד ואז פירמטי את המחשב אבל לא את ההרדיסק של המשחק ואחרי הפירמוט המשחק לא רוצה לעלות לי מופיע לי.. למערכת אין אפשרות לאתר את הנתיב שצוין:the game cannot be launched אנשים איך אני פותר את זה תודה.. נ.ב את הדיסקים המקורים מחקתי מהמחשב כך שלהתקין שוב אני לא יכול ובנוסף לזה שאני כבר כמעט מסיים יותר מחצי מהמשחק ואין מצב שאני מתחיל הכול מהתחלה חובה לסדר את זהההההה תודה..
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-