עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Hitman_47,

לא יודע עם זה כלכך קשור לפה אבל היעם יכול להיות שמישחק לא עובר על קפול ליבה עז הוא עולה ביכלל היתקנתי היום 2 מישחקים X-Men Legends 2 BOILING POINT ושניהם לא עובדים לי היתקנתי לא מיזמן Second Sight והמשכתי את השמירה ממחשב קודם וכן עובד FIFA 06 עובד GTA San Andreas עוד רק שני אלה העם זה קשור שמישחקים האלה לא תומכים כפול ליבה או שיש איזה בעייה עכשיו סימתי להקין את ה X2 על מחשב שני שברשותי אינטל חד ליבה ועובד יש מצב שזה ביגלל הבילה בכפולה ? תודה מראש :nixweiss:

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by hfsdghdfn,

אני מחפש את החבילות המוסתרות במשחק. נאמר לי שאם השתמשת בצ'יטים חבילה אחת או שתיים נעלמות. האם יש משהו לעשות בעניין? בבקשה תעזרו לי בהקדם!!!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by KRS1,

חיפשתי גם באמצעות התוכנה שפירסמו כאן: The All-Seeing Eye אבל עדיין לא מצאתי ישראלים.. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by snir0,

הורדתי את המשחק בפורמט ISO הפעלתי אותו עם דימון טולס והתקנתי את המשחק כולל העתקת הקראק בסוף. לאחר שאני מפעיל את קובץ ההפעלה המסך חוזר לWINDOWS עם ההודעה: ERROR COMPILING VERTEX SHADER VSTERREIN מה עושים? בבקשה תעזרו לי ... ותודה לכולם

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by guysfa,

כשאני נכנס לעיר ירושלים אז יש את המסך הזה: הבעיה היא שהמשחק לא נכנס לעיר אלא נשאר במסך הזה. כשאני מחליף קראק אז המשחק בכלל נתקע בכניסה לעיר. ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר. אה ועוד משהו שאולי זה קשור: כמו שאתם רואים בתמונה המשחק לא על כל המסך, יש לי ''19 והרזולוצייה על 1280*1024. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by DeancD,

כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  7. Started by DJ_Yaniv,

שלום חבר'ה יש לי בעייה אם המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 וכשאני מנסה להכנס עליו הוא כותב לי את ההודעה הזאת + (תמונה) Error during initialization: Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder. יש לי את גירסאת הריפ של המשחק בשפה הרוסית שחבר שלי הביא לי. אצלו הוא התקיין את המשחק ועובד לו בליי בעיות ולא כתב לו שום דבר בכניסה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אז ככה- גיביתי את התיקייה C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars כאשר xxx זה השם משתמש שלי. בתיקייה הזו נמצאים הפרופילים של המשחק. אחרי הגיבוי, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את המשחק מחדש. אחרי ההפעלה הראשונית (המסך הקטן של ה"וולקאם באק, קומנדר", כתבתי שם את שם הפרופיל שהיה לי קודם) ועידכון של המשחק דרך המשחק ל1.7, יצאתי מהמשחק והחלפתי את התיקייה של השמירות בתיקייה של השמירות הקודמת שהייתה לי. הפעלתי את המשחק שוב, והשמירות שלי לא הופיעו במשחק עצמו. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש, כאשר אני ממקם את השמירות שלי בנתיב הנכון לךפני ההפעלה הראשונית, הפעלתי את המשחק, ושוב הוא שאל אותי מה שמי ("הוולקאם באק" הזה) ולא הראה במקום את השמירות. אני…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by sahargt,

צריך עזרה בעייה איתה שבזמן המשחק התמונה איתה קופצת ולפעמים רואים אותם כפול פתרתי את הבעייה הזו התקנתי דריביר של הכרטיס מסך בעבר היה מותקן הגירסה אחרונה של NU התקנתי גירסה של החברה שיצרה את הכרטיס PNY אז החשב המשחק עובד אבל לי שיש את המשחק אז במפה של הכוכבים התמונה זזה והכוכבים רוקדים וקשה לסמן אותם משהו יודע מה הבעייה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. יש לי בעייה בשרתים מסויימים במשחק הזה, נראה לי שבשרתים שיש יותר מ-14 אנשים, אז המשחק כל כמה שניות עושה מן תקיעות כאלה, אבל לא מרגישים את זה בתמונה, אלא או העכבר או המקלדת נתקעים לי ואני לא יכול לזוז לשנייה ולפעמים זה יכול לדפוק משחק שלם. שמתי לב שכשיש את התקיעות האלה אז בקונסול של המשחק אני מקבל הודעות בלי הפסקה ברציפות וההודעה היא: MAX_PACKET_USER_CMDS יש לי בערך 80-120 fps ואינטרנט מהיר 750. ואני מדגיש שהתקיעה מורגשת רק בתזוזה זה תוקע לי את המקלדת או את העכבר לשנייה ומשתחרר אבל זה קורה המון וזה ממש מעצבן זה כמו לאגים רק שזה קורה גם אפילו שיש לי פינג 20-40. זה קורה רק במשחק הזה. אני אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לאיזשהו כיוון לאיתור הבעייה. בתודה רבה, דוד…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by nim901,

שלום, בזמן האחרון אני משחק די הרבה ב ET ואני נתקל בהרבה בעיות. למשל אם אני מתחבר לסרבר אחרי שהוא טען אז במסך של הבחירה (אם אתה רוצה להיות אמריקאים או גרמנים) ברגע שיש את הקול שאומר מה צריך לעשות המשחק נתקע ולפעמים כשהוא טוען המשחק פתאום יוצא. מה לעשות ? ולמה זה? יש לי P4 2 GHZ R 9200 SE 256 RAM ואני רוצה לציין שבחופש זה עבד מצוין זה התחיל בערך כמה ימים לפני שהחופש נגמר

12. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדר…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by AB,

אני משחק במשחק Kelly Slater's Pro Surfer וכל איזה 5 דקות פתאום זה יוצא לי מהמשחק.....מישהו יודע מה הבעייה??

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by MisterL,

שלום, יש לי בעייה כשאני מפעיל את המשחק אני רואה את הצלליות בצורה מגעילה במיוחד... יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon 9700pro)....הבנתי שככה זה בכרטיסים של ATI מה שרציתי לשאול זה האם יש פאטץ' מסויים שמסדר את הצלליות? תודה לעוזרים. נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי פאטץ' (אם יש בכלל).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by OuTsIDe,

טוב אז ככה אני משחק בבית שלי במשחק הכל עובד צרבתי את המשחק לחבר ואצלו זה לא פותח את הקבצים משהו יכול לעזור אולי הוא יודע למה זה ככה? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. Started by yotam360,

איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת??? http://img226.imageshack.us/my.php?image=10ki1.jpg

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by alexrta,

סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. Started by bad-sector,

המשחק מתחיל, מראה את היצרן, פירסומת של אדידס מגיע בערך לשלב של הסרט אני משער - מראה מסך שחור ולא מתקדם, אף מקש לא מזיז אותו, והמחשב לא נתקע -כשאני לוחץ CTRL ALT DEL אני רואה את הסמן של העכבר, משהו מוזר ביותר, ניסיתי את כל הגדרות המסך האפשריות עם AA ו AF וגם בלי, מה יכולה להיות התקלה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by galedri,

התקנתי את המשחק ועכשיו כשאני ניכנס אליו הוא יותר מידי איטי ויש לי כל מיני סימנים שמופיעים לי על המסך.. עכשיו שאלתי חברים וזה אמרו לי שהבעיה בכרטיס מסך שהוא חלש מידי והכרטיס הוא: geforce fx5200 הינה שאר המפרט: פנטים 4 2.60 ג'יגה הרץ. לוח אם של אסוס p4v800-x זכרון 512 מגה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by BloodyW,

אחרי כמה זמן שאני משחק, נהיה לי מסך כחול לשניונת ואני לא מספיק לקרוא אותו, ואז המחשב עושה ריסטרט. המחשב שלי מספיק חזק להריץ את זה ולא משנה לאיזה הגדרות גרפיות אני מוריד עדיין אותה בעייה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

הורדתי את הדמו של המשחק XIII וכשאני מפעיל אותו יש לי בעייה יוצא לי מין טווית כזאת של המסך והוא רושם OUT OF FREQUENCY ולמטה יש זמן ורשום POWER MANEGMENT 20 SEC והא יורד וכשניגמר ה20 שניות המסך מיתכבה מה הבעייה??? הבעייה רק במשחק הזה!!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by Parallel,

שלום התקנתי את המשחק הסרטים האלה בהתחלה רצים מעולה הכל טוב ויפה המשחק מתחיל ורואים הכל מוזר כזה עם מלא אור ,ובקושי רואים משהו ..די קשה להסביר {העיניים כואבות ושורפות אחרי 5 דקות } אני לא יודע אם ככה תכננו את המשחק או שזה פשוט בעייה אצלי את המפרט אתם יכולים לראות בצד..אני בטוח שזו לא הבעייה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by Roshos,

אני התחלתי לשחק בטייקון סיטי ניו יורק וגיליתי שבכל פעם שאני מנסה לעבור שלב אז המשחק יוצא לי והווינדוס מבקש לשלוח דו"ח שגיאות... אני ממש בבאסה ואני לא יודע מה לעשות..

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by AB,

יש לי את המשק Prince of Persia The Sands of Time ואני לא יודע למה אבל רואים את הכל מתושתש בצבע לבן כזה למה זה ? זה לא קרה לי שאף משחק...... ויש לי כרטיס מסך חדש radeon 9800......

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  25. שלום. אח של חבר שלי קנה את המשחק "The Sum of All Fears". אתמול בערב המשחק פעל, והיום, שהוא ניסה לשחק במחשב עלתה לו שגיאה של "שלח/אל תשלח" לנתיב הבא- C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\appcompat.txt מה עושים? ניסינו למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש במקום אחר, זה מעלה את אותה שגיאה. תודה, אודי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.