עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MisterL,

יש לי מערכת: p4 2.8Ghz 1gb זיכרון ATI Radeon 9700pro ואני מנסה להריץ את המשחק ואחרי התפריט הראשי בזמן שהוא טוען את המשחק, המשחק קורס וזה רושם לי הודעה "Trying to install unsupported shader" או משהו...אני לא זוכר ממש... יש איזה fix לזה או משהו? או שפשוט הכרטיס שלי לא תומך במשחק? (כי הבנתי שכן..) תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by the_reaper123,

יש לי בעיית שליטה במשחק אחרי כמה זמן שלדוגמא אני הולך ישר ויורה... אני מנסה ללחוץ גם על חץ ימינה והוא לא מגיב, הוא מגיב רק אחרי כמה זמן (שנייה בערך) וגם העכבר מפסיק להגיב לפעמים... לעוד מישהו זה קורה??? יש איזשהו פאטץ' שאני צריך להוריד??? בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק והוא מעודכן לגרסא הכי עדכנית,בנוסף לכך התקנתי עליו את חבילת התוספות RESISTANCE ועוד חבילת תוספת לא רשמית בשם PLANET OF WAR. המשחק עולה לי אך שאני מסיים לטעון שלב מסוים פשוט המסך נהיה שחור ואין לי שום דרך לצאת מהמשחק אלא רק לעשות ריסט(לא ALT+TAB,לא לעשות ALT+F4) עוד דבר שהעכבר שמופיע שם זה שני סימני עכבר,אחד של הווינדוס ואחד של המשחק(אני אנסה לקחת סקרין בקרוב) הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים כמו כן של כל הרכיבים ואני חווה בעיות רק במשחק הזה....מישהו יודע לעזור?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by light,

המשחק עולה הכל טוב ברגע שאני מתחיל לשחק אחרי הטעינת המשחק המחשב משמיע קול למספר שניות ונתקע טוטלית ל20-30 שניות מבלי אפשר לעשות כלום אחרי זה איזה 2 שניות המחשב מגיע הוא שוב פעם חוזר על זה אני לא מסוגל לשחק משחקי 3d shooter מהסוג של unreal 2003 או quake 3 משחק כמו למשל matrix the enter עובד מבלי לעשות בעיות אילו 1600xp (run on 1gbit) 256mb ddr 140giga winxp pro gf2 400 mx 64maga בתודה בראששש

5. Started by ezx,

אני בא להתקין את הפאץ או את חבילת ההרחבה וזה פשוט אומר שהמישחק לא מותק מישהו יכול להביא לי reg של המישחק?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני מריץ את דום 3 על מחשב חדש AMD 3000 1G DDR X800XL DFI LANPARTY NF4U והמשחק עובד חלק רק על מדיום ומעל זה המשחק מתחיל לקרטע זה הגיוני או שיש בעייה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by id3232,

שלום ראיתי את דרישות המשחק nfs ps והמחשב שלי עובר את הממולצות ושאני נכנס לשחק, אני שם לב שעל הגדרות גבוהות המשחק לא זורם בכלל אלא רק על הכי! נמוכות הוא זורם! למישו יש רעיונות לעזרה?! פאץ'? משו אחר?! תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. אני מעלה את המשחק, ואז כתוב לי שאנ יחייב להוריד איזה פאצ'. לא חייב אבל אם אני בוחר ב"לא כעת" אז לא קורה כלוום. הורדתי את הפאצ', התקנתי, אבל זה חוזר על עצמו. שוב ההודעה שעלי להוריד פאצ'. בקיצור ככה זה תקוע לי. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק ואני מריץ אותו בסדר גמור בלי שום בעית סאונד או גרפיקה אך כל פעם בלי שום התראה מוקדמת המשחק מתרסק לי לווינדוס ללא שום הודעת שגיאה או אזהרה מוקדמת.... מישהו יודע מה תוכן הבעיה?

10. Started by H.I.V,

כשאני נכנס למשחק מופיעה לי הודעה שהכרטיס מסך הוא נמצא בדיסייבלד!! משהו יודע איך מסדרים את זה? תודה עריכה: אוקיי סידרתי את הבעיה דיפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שמישהו כתב שצריך להפעיל את המשחק כמו ווינדוס 98\ME תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by ZorD,

שלום, בכוונתי לימחוק את המשחק Doom3 מהמחשב שלי אך יש בעייה, ליפני זמן מה הייתה לי בעייה במחשב ונאלצתי לפרמט אותו, ליפני הפירמוט גיביתי את כל הקבצים שהיו לי ואחריי הפירמוט העתקתי אותם בחזרה, כולל את אלו של Doom3. עכשיו שאני מפעיל את המשחק המשחק עולה והכל עובד יופי, אבל שאני רוצה לימחוק אותו, כניראה שהוא לא אוהב את הרעיון ומסרב להימחק, אין בירשותי כרגע את הדיסק אז חיפשתי בתיקייה של המשחק קובץ Uninstall ולא מצאתי ולאחר מיכן חיפשתי בתיקיית Doom שנימצאת ב: Start --> All programs והקובץ Uninstall נימצא שם אך אינו מגיב כשאני לוחץ עליו. בבקשה אמרו לי איזה עוד דרכים יש כדי לימחוק את המשחק הזה (אולי מאתר החברה יש קובץ קטן שעושה את העבודה?) האם זה יהיה רע אם אני פשוט יעשה Sif…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by satlan1,

שלום מצאתי איזה משחק מחשב שקניתי לפני כמה שנים.. קוראים לו M.A.X. 2 - Mechanised Assault And Exploration אחרי ההתקנה קיבלתי הודעה שהמשחק לא עובד בווינדוס XP. רציתי לדעת אם יש איזהשהי דרך להפעיל את המשחק בכל זאת... תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by Yamabushi,

זה גם קרה לי בהרחבה של BFME2 שבנוי על אותו תכנות... אפילו שהתקנתי את הקראק ואף ניסיתי לעדכן לגרסאות שונות, המשחק מסרב לעבוד.... מזתומרת מסרב לעבוד? כשאני לוחץ על הEXE או נכנס למשחק בכל דרך אפשרית, אכן אולה מסך הטעינה שלו, הריבוע שעליו לוגו המשחק, זה יכול לטעון עד מחר והמשחק לא יעלה, ובנוסף אם אני יוצא ממנו בקונטרול+אלט+דיליט אני מקבל ארור שהקובץ game.dat פגום. המוזר הוא שבC&C: TB זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by id3232,

הצלחתי להפעיל את המשחק מצויין אבל ישנה בעייה אחת. הווינדוס חוסם לי את תקיית MY DOCUMENTS מסיבה שלא הצלחתי להבין ולפתור וזה גורם לכך שאני לא מצליח לפתוח פרופיל חדש בתחילת המשחק. לפי מה שראיתי זה גם מונע ממני לשחק במשחק בכלל! אם למישהו יש פתרון שיודע כיצד ניתן לעקוף את פתיחת הפרופיל בבקשה שיעזור לי. תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. Started by thebomb59,

המשחק לי פועל לי התנקתי אותו וזאת השגיאה שהוא אומר לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by Grim Reaper,

אחרי הפרומואים בהתחלה המשחק נתקע על מסך שחור ולא ממשיף עד שווינדוס עוצר אותו. לפי מה שראיתי הבעייה נפוצה באינטרנט רק לא מצאתי פיתרון תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by Sman,

מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לאחר דאבל קליק על קיצור הדרך אני מקבל את הארור הזה, אני לא יודע מה לעשות ומאיפה להתחיל אשמח לקצה חוט. :]

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  19. Started by montana,

בס"ד התקנתי תמשחק , הכנסתי תקראק ששוקל 27.5 KB הפעלתי אותו , והתמונה שאני מקבל : יש למישהו מושג מה אפשר לעשות .?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by yoel83,

שלום לכולם, אחרי ההתקנה של max payne 3 , מנסה להכנס למשחק, בזמן העלאה עולה לי הודעה שצריך לעדכן , מבצע עדכון , מיד אחרי עולה לי מסך שחור , מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שיש לי את כל דרישות החומרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אפילו האינרנט לא העלה פתרון, וגם לא התמיכה הטכנית של EA לאף אחד מהשואלים והמתעניינים. הבעייה היא בהפעלת המשחק lord of the rings: battle for middle earth 1... יש לי את 2 ואת ההרחבה שלו, שניהם עובדים מצויין ללא כל בעייה. אבל הראשון עושה לי בלאגן ותסכול רב. כשאני מפעיל את המשחק עולה מסך ספלאש עם הלוגו של המשחק, סבבה, מחכים, עוברים בערך 30 שניות ופתאום אני מקבל את הארור הזה The thread tried to read or write data that is misaligned on hardware that does not provide alignment אגב. -ניסתי לעדכן המשחק לגרסתו האחרונה 1.3, לא עבד לא בגרסה זו ולא בגרסאות שלפניה. -ניסיתי להכנס לregedit ולמחוק משם כל הקשור למשחק, לא עזר -ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים... :\\\\\. לא יודע מה לעשות. בהחלט…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים משום מה אינני מצליח להיכנס לביקורות הווידאו של IGN. אני מצליח להעלות את מסך הפתיחה, מבקשים ממני להזין תאריך לידה לויידוי גיל הולם, אבל השדות עצמם לא מופיעים כפי שתוכלו לראות בתמונה שצירפתי מהביקרות הבאה: http://www.ign.com/videos/2010/09/29/castlevania-lords-of-shadow-video-review?objectid=14275421&show=HD יש למישהו רעיון למה זה קורה? ד"א, ניסיתי גם ב FF וגם ב IE, דרייברים מעודכנים, פלאש מעודכן וכו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של NEC ומעבד דותן 1.7 וברגע שאני מפעיל פיפא 2005 המשחק רץ במהירות מטורפת על המחשב כאשר אני עובד על סוללה . העצות של EA לא ממש עוזרות בקטע... האם למישהו יש רעיון מה עושים????

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. חשוב להזכיר יש לי את המשחק המקורי שנקנה בדיוק אתמול. נירשמתי ל Rocker games עשיתי ACTIVE כמו שצריך,הוספתי ב LINKID את games for live. אני נכנס למשחק,רושם את החשבון LIVE שלי ( האימייל שאני משתמש בו ) רושם שהתחבר וצריך להוריד פאצ.. לוחץ אישור זה עומד על הדף 5 דקות בהורדת הפאצ. ואז שוב פעם אומר אתה צריך להתחבר ל LIVE ואני רושם שוב פעם את ה LIVE שלי ושוב פעם מוריד פאצ ושוב פעם צריך להתחבר ל LIVE התשגעתי כבר ואני ממש מאוכזב... מישהו פה יכול לעזור לי בבעייה המעצבנת הזאת? כי אם אני משחק בלי LIVE גם לשמור שמירות אני לא יכול

25. Started by בר דביר,

התקנתי, ניסיתי להתחיל תמישחק, וכותב לי: The application failed to start because WINHTTP.dll was not found. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש כמה פעמים אבל לא עובד לי. עדיין כותב אותו דבר. מישו יכול לעזור לי בבקשה..?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.