עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kip,

שיחקתי ב ROME עד שיצא עשן... המלצות למשחקים דומים יתקבלו בברכת הרב חנוכה!! צורת המשחק ב ROME נהדרת, הקרבות והשליטה המופלאה בהם.... תענוג (עור ברווז....) עד שאניח ידיי על עותק של הברברים, מי יצילני, מי?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. על איזה משחק אתם ממליצים? הכוונה שלי היא למשחקי קווסט יעני משחקים ארוכים : אבל עם סיפור מעניין לדעתכם...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מחפש רשימה גדולה של השרתים כי מפיעה לי רק רשימה קטנה מאוד בSTEAM ורציתי לדעת עם יש עוד ושמעתי שיש רשימה ... אז אפשר בבקשה... תודה.. ודרך אגב אפשר בבקשה ךינק לבוטים לSTEAM?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by ofeky1,

יש שרתים שאני לא מצליח לשחק בגלל שהפינגים גבוהים יותר מ 100! משהו מכיר פקודות שיורידו לי קצת את הפינגים?

5. Started by KamaL,

HI EVERYBODY... אני בעל חיבור 56K ומאד רציתי לשחק (אפילו פעם) משחק ONLINE באופן סביר... שמעתי על אנשים שמשחקיפ משחקי רשת מסובכים, כלומר משחקי 3D חדשים ביותר גם על מודם 56K באופן רגיל!!! לכן השאלה שלי האם יש שרתי משחקים בישראל, והחשוב שיהיו מהירים!!! ניסיתי את אלה של VGAMES ו PCGAMER (אם ההגיה נכונה), ובכלל לא הצלחתי להתחבר.. האם יש שרת מהיר למשחק RTCW???? ומה בקשר ל RED FACTION??? אשמח לקבל המלצות... תודה רבה מראשץ :AR15:

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by navk2,

תיראו את המערכת שלי בצד ימין. מה אתם אומרים איך זה יעבוד אצלי ? אני אוכל להנות מזה ? ובכלל שאלה למי ששיחק המשחק הזה באמת כזה מלא בבאגים כי בגיים ספוט אמרו שהבאגים בסך הכול קטנים ולא כל כך נוראיים,וגם ראיתי סירטונים זה ניראה דיי סביל...

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  7. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…

8. משחקי המשך, חידושים, קאמבקים למותגים וותיקים ויצירות מקוריות - כולם כיכבו בתערוכת הגיימינג הגדולה ביותר של השנה לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Nightbeat,

הסתדרתי... אוברקלוק של 800MHZ למעבד והפריימים כבר קפצו מ60 ל120.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  10. Started by tom123,

במסמכים שלי יש משהו אבל ניסיתי לשים שם וזה לא הולך.... אם מישהו יודע בוודאות שיגיד..

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by micahel,

שלום הסגתי את המשחק כמו שכתוב בכותרת אבל דמו עכשיו כתוב לי דמו ל60 דקות ומתיי שנגמרו לי ה60 דקות זה יוצא סבבה אבל שאני מתקין את המשחק שוב הוא עדיין אומר לי שנגמרו לי ה60 דקות מה אני עושה כדי שיהיה לי שוב 60 דקות??תודה רבה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. משחק הפעולה המבטיח יתעכב, ויגיע כעת בעיכוב של כמעט חצי שנה מתאריך המיועד במקור לכתבה

13. Started by myDGB blws,

HwZOne 2V2 CUP שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . ביום ראשון 8.12 משעה 3 עד ה15.12 יתקיים קאפ 2V2 בקאפ יהיו 16 קבוצות(במידה ויהיו יותר נשנה) שישחקו בשיטת Single Elimination שלכל שלב יהיה לכם יומיים לשחק. השלב הראשון יתקיים בתאריכים - 8.12 עד 9.12 השלב השני (רבע גמר) יתקיים בתאריכים - 10.12 - 11.12 השלב השלישי (חצי גמר) יתקיים - בתאריכים 12.12 עד 13.12 והשלב האחרון (הגמר) יתקיים בתאריכים 14.12 עד 15.12 סיכוי גדול שיהיו סטרימים , אעדכן בהמשך. החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכ…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by kalabokk,

למי שעוד מתעניין בקוד4, .4cid הוציא סרט שעבד עליו כבר שנה וחצי עם הפראגים שלי ~

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. טוב אז אולי זה בגלל שהפעלתי את ה GODMODE כמו ליימר סתם כדיי לסיים שלב אחד מהר אני הייתי בשלב שנצריך להתגנב לצוללת ולגנוב את ה"נקסוס" אבל בקטע שהייתי צריך להציג את המסמכים בטעות הוצאתי נשק והתחילו לירות עליי אז ברחתי וחיסלתי שם את כולם ירדתי לספינה חיסלתי גם את כולם והרסתי להם את הנקסוס ועכשיו שיצאתי מהספינה ירו עליי אני מסתכל על המצפן רוצה לרדת מהספינה אבל.... אין איך! אין מדרגות או משהו שאפשר לרדת איתו והכל מוקף מיים ואי אפשר לעבור מה אני עושה ? להתחיל מחדש ולהציג את המסמכים או שככה זה אמור להיות ופשוט אני לא רואה מה צריך לעשות ? HELPPPPP עריכה: בכל הזמן הזה מאז שראו שהוצאתי נשק האזעקה פעלה!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by kalabokk,

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by orila,

שלום לכולם אני כותב בגלל שמהמעט שראיתי מהמשחק הזה בyoutube הוא נראה כמו shooter מצויין , גם בגלל כל נושא התיאור הפרטני של כל דמות וגם החידוש של ה"כפתור החכם" שמאפשר לדמות לבצע מהלכי פארקור (קפיצה\גלישה מעל מכשולים) העניין הוא שבאתר כאן אין שום דיון על משחק כזה , אני מתכנן לקנות את המשחק הזה ואני אשמח לשמוע ממכם אם אתם מכירים \ מה אתם חושבים בכל מקרה אני ממליץ למי שלא מכיר לראות קטעים ב youtube נראה ממש נחמד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. האם dx9.L ( שאמורה לאפשר הרצת מישחקי dx10 תחת xp ) תאפשר להנות מרוב השיפורים המשמעותיים של dx10 גם על xp וכרטיס מסך שתומך חומרתית רק ב- dx9 ?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by asili,

ניסיתי ללכת ל MOLTIPLAYER אהל שם אני מחכה כאילו למשחקים שהוא עושה REFRESH אבל כעבור 20 דקות הוא לא מצא שום משחק עזרה משהוא???????????

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. המשחק עליו מדובר הוא neverwinter nights יש לי את הכל המקורי ועוד 2 הרחבות הבעיה היא כזאת: יש לי תראשון עם סידיקי מקורי אז אין בעיה תשני יש לי מקורי אבל נאבד הסידיקי תשלישי צרוב אז אין סידיקי אני צריך סידיקי ל2 ההרחבות כדי שאני אוכל לשחק באינטרנט... זאת הסיבה היחידה שאני מתקין שוב תמשחק אז אם למישהו יש והוא כבר לא משחק בבקשה תביאו לי אני נואש.... או אם יש כזה אתר שנותן סידיקי שעובדים אם אני רוצה לשחק באינטרנט תביאו לי לינק פליז תודה רבה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by alex28,

שלום חברים אני משחק במשימה שנקראת good, bad, bloody של אורקים אחרי שתופסים אותי יש סרטון אחרי סרטון מראים לי את ארמונות ואני לא נלחץ לי לחצן "close" זה בעיה במשחק או שאני לא מבין מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אני רוצה תוכנה שתעשה לי לוגואים בצבעים - מישהו יודע איפה למצוא?? ומה הכי שווה??

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by avner_100,

שלום יש לי bf2 ומזמן לא שיחתי בו . עכשיו שניסיתי לשחק בפעם הראשונה שיחקתי איזה חצי שעה ואז המשחק נסגר לי סתם ככה... נכנסתי עוד הפעם וזה יצא לי באמצע הטעינה של הסרבר... עכשיו התקנתי את הפאטץ החדש שלהם 1.41 משהוא והורדתי את הקראק והתיקון ל סרברים מ מגה-גיימס ועכשיו יש כמה סרברים יחידים שזה יכול להתחבר אליהם כי אני יכול להכנס רק לסרברים הפרוצים.. שכאני נכנס לסרברים האלה כשזה גומר תתעינה אני לא עושה כלום ואז זה מביא לי הודעה כזאת : תעזרו לי בקשההה אני חייב לשחק אין לי מושג מה לעשותתת ////// תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by Monte,

שחקנים יקרים! אנו נרגשים להודיע על פתיחת ההרשמה לליגת HWZone CS:GO הראשונה מסוגה! קודם כל, הסבר קצר. המטרה שלנו מעל הכל היא קידום הeSports בישראל, ולכן אנו משקיעים כל כך בפיתוח הקהילה התחרותית. אנו רוצים לראות פראגים, טימפליי, ומשחק תחרותי אמיתי בין הקבוצות המתחרות. קבוצה שתתנהג באופן שלא מכבד את החוקים תפסל. פרסים: כל שחקני הטים המנצח יזכו בקופסה (eSports Summer Case), ומפתח. הMVP (Most valuable player) של הטים המנצח (השחקן המצטיין) יקבל בנוסף קופסה ומפתח נוספים. כלומר, 4 שחקנים בטים המנצח יקבלו קופסה ומפתח (כל אחד), והשחקן הMVP יקבל 2 קופסאות ו2 מפתחות. איך זה יעבוד? תחילה, 10 קבוצות ירשמו (ההרשמה מוגבלת ל10 קבוצות). ההרשמה תסגר כאשר 10 קבוצות רשומות ל…

• 33 תגובות
    • 12.5k צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.