משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני עשר דקות רכשתי את המשחק arma 2 מהאתר gamesplanet.com המשחק עכשיו יורד למחשב שלי וכבר קיבלתי את המספר הסיריאלי במייל. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין שוב את המשחק על מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את השמירות בGTA IV מהמחשב הקודם למחשב החדש למישהו יש מושג איפה הן ממוקמות? חיפשתי ולא מצאתי.. עוד בעיה, הפעם בGTA SA התקנתי את המשחק במחשב החדש והעכבר לא עובד במחשב הקודם היה XP ועכשיו עברתי לווינדוס 7, יכול להיות שזה קשור? איך אני פותר את זה? שני המשחקים מקוריים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש שמסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. בבקשה תנו לי שמות של המשחקים הכי חדשים שיש לי את הגרפיקה הכי טובה? ז'אנר פתוח להכל , רק לא משחקי ספורט ומכוניות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות חוץ מ HYPERNIA שמוכרות שרתים של בד קומפני 2 בישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, לוח אם ASROCK G31M-VS2, מעבד Intel e5500 dual core 2.80GHZ כרטיס מסך Twintech Nvidia GeForce GTS-450 ו-4GB RAM. סה"כ מחשב מאוד טוב, בסיסי+ לגיימינג וכו'. אבל, הקאונטר סטרייק סורס משום מה לא עובד לי חלק בהגדרות המומלצות ע"פ המשחק!!! לא נתקע או משהו אלא כאילו אין מספיק FPS. ביטלתי סינכרון אנכי בכרטיס מסך. מה עוד אפשר לעשות כדי לטפל בזה? יש לציין שהדרייברים והכל מעודכן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום נכנסתי למשחק ובטעות נכנסתי לסרבר של האקרים! הם פתחו לי את כל הרובים העלו אותי ללבל 70 פתחו שיפורים לכל הרובים נתנו לי את כל ה-Titles ואת כל הEmblems את הקילסטרייק! איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד 15.6 (מסך רחב) וחלק מן המשחקים שלי עולים עם שני פסים שחורים במסך כאשר הרוזלוציה לא מתאימה לגודל המסך שלי בכלל! האם יש דרך לכוון את הרזולצויה לכל גודל המסך למרות שבהגדרות המשחק לא ניתן ? חשוב לי שיהיה על כל המסך פחות בשביל האיכות. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז ככה ברוב המשחקים החדשים עדיין אין תמיכה בsli כמו crysis2 buletstorm dragon age ועוד... וכל מיני לא יודע אם פירסמו או לא אבל בטוח זה יעזור לרבים זה בעצם מפעיל את הsli במשחקים שעדיין אין תמיכה בהם אצלי זה שיפר את crysis2 פלאים כל מה שאתם צריכים זה להוריד ולהתקין (מצפה לתוצאות... ואני בטוח שיהיו) http://www.f2h.co.il/c92ht3498fgh (רצוי שהדרייבר הזה יהיה מתוקן אצלכם 266.58)
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות GUITAR HERO למחשב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה, אם קיים? אופיר.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למשחק זה מראה לי את זה: מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יוצרי סדרת משחקי המירוצים הנפיצה והנהדרת מעוניינים להחזיר לחיינו את אחד ממצבי המשחק המיוחדים והמהנים ביותר שנוצרו במסגרתה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
ההרחבה החדשה של משחק ההתגנבות האיכותי תמשיך את הקו העלילתי שלו, אך לא תדרוש אותו על מנת לפעול לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן ש-Steam החלה במכירות המוזלות המקיפות שלה, חנות ה-Humble Store מקווה שלא תשכחו על קיומה באמצעות חלוקת המשחק המצליח Killing Floor ללא עלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו לקרוא על עוד דילים מעולם הגיימינג שזמינים ממש עכשיו, ולא כדאי לכם להחמיץ לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
Injustice, Tekken ונוספים מספקים עדנה מחודשת לז'אנר שכמעט נעלם לו מעולם הגיימינג המודרני לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השחקניות בשוק המציאות המדומה ממשיכות לחפש שיטות חדשות ומפתיעות להפוך את הנישה שלהם למשהו שמתאים ומעניין לכולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
האם היצירה החדשה של הצוות שהביא לנו DmC ואת Heavenly Sword תצליח להוכיח לכולם שהיא יותר מסתם תצוגה ויזואלית מרשימה? בעוד כמה ימים נגלה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
התמכרתם למשחקי Dark Souls חסרי הרחמים? יש סיכוי גדול שתאהבו גם את Nioh, שינחת ב-Steam במהלך החודש הבא לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נתונים עדכניים עבור חודש נובמבר 2017 הגדול מצביעים על כך שקונסולות ה-PlayStation 4 ממשיכות להוביל בהיקפי המכירות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש למה לחכות: גם השנה הקרובה אמורה להיות עמוסה ביצירות דיגיטליות מתקדמות ומסקרנות במיוחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנתונים אודות פלטפורמת הגיימינג הגדולה לשנת 2017 נחשפים והם שוברים שיאים, כמובן - עם תוספת משחקים גדולה יותר מהשנתיים שקדמו לה יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
- 2 followers
-
-
מפיצת המשחקים THQ Nordic מחליטה ללכת נגד הזרם, ומכריזה כי תשיק את כל המשחקים המובילים שלה לשנת 2018 גם בגרסאות ללא שום הגנות קבצים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המשחק הגדול הראשון של חברת Ubisoft לשנת 2018 ינסה להמשיך את ההצלחה של Assassin's Creed Origins עם גישה עסקית דומה מאוד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-