משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול לימצוא למישחק הזה EDITOR? אני רוצה לבנות כמה מפות...
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, לא חיפשתי כאן אך גיגלתי ונראה לי שזה טרם הופץ, אם כן- אפשר למחוק בכיייף בקיצור ובהתאם לכותרת: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition למי שמעוניין במשחק לא כבד כ"כ [אני משער] ולא חייב להוריד!! אפשר לרכוש דרך חשבון האוריג'ין [מחייב כזה+ התוכנה] ולא להוריד לעת עתה... שיהיה בתאבון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האחרון שיצא זה Tomb Raider Underworld משחקקק פצצצצצה מטורפת!!! הנה טרילר: אני מקווה שיוצא חדש אני גם מקווה שיצא Roller Coaster Tycoon 4...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני לוחץ על שתי הלחצנים של המשחק עולה לי הודעת שגיאה מה יכולה להיות הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - ההודעה http://srv2.jpg.co.il/6/5329e9f271ef1.png
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה שהוא כיפי מהנה והוא לא מפחיד והוא גם לא כזה קשה.. לPC
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עלתה בי סקרנות ( ותהייה אם לקנות או לא ) , אז השאלה שלי , הצליחו לפרוץ את האבטחה של מיקרוסופט ?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ohh good now i can write in english something or fucked up there or here well any way i got a problem when im trying to play halo when i press the halo icon to start playing i will show u a pic of the problem and yes i tried to do dxdiag and i installed the orginal WHQL drivers :-\
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך משתמשים בקראק NOCD במשחק kingpin לחצתי עליו ואז עלה לי החלון הזה (בשחור עם ה-Y ו-N ) לחצתי Y ולא קרה כלום איך מעלים את המשחק בלי דיסק
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק מסויים שבו אני צריך להפעיל "MEGA FREEZE" כלומר להקפיא את הזמן על מנת שאני אוכל להספיק לעשות כל מיני דברים למרות שרשום את ההוראות אני לא מצליח להבין את רצף המקשים שצריך להפעיל ואני לא מצליח לעבור את הקטע הזה כבר מספר ימים
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם יש עוד חברות חוץ מ HYPERNIA שמוכרות שרתים של בד קומפני 2 בישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsmobile/products/pocketpc/about/2003/jawbreaker.mspx פה הוא בשביל ה-pocket pc ואני צריך אותו בשביל המחשב.... לחבר שלי יש אותו בפוקט והתמכרתי אליו.... בבבבבבקשה... עזרו לי.......... ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מתיחה של VGAMES או לא? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10056 לדעתי כן.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יוצרי סדרת משחקי המירוצים הנפיצה והנהדרת מעוניינים להחזיר לחיינו את אחד ממצבי המשחק המיוחדים והמהנים ביותר שנוצרו במסגרתה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
גם כשאני עושה את ההגדרות על LOW המשחק לא רץ חלק..מרצד.. יש לי פנטיום 4 וגיפורס 6600 256 מגה,גיגה זיכרון פנימי,...גם המשחק הקודם (FIFA 2007 ) לא עבד טוב.... אצל עוד מישהו זה ככה?...יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש ברשותי GAME PAD מסוג Logitech Precision , זהו GAME PAD נחמד שעושה את העבודה כמו שצריך, אך יש לי בעיה קטנה שצצה בחודש האחרון והיא שהשלט מגיב לאחר זמן רב יחסית . אני נוהג לשחק איתו רק פיפא ובמהלך המשחק (בעיקר ברשת) ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהו עובר זמן מה יחסית ארוך עד אשר מתבצעת הפעולה המתבקשת, יש לציין כי זה נגרם גם במשחק יחיד. הדבר הזה גורם לי לתסכול רב וחשבתי שאולי מישהו מכם ינסה למצוא לי פתרון - אולי אפשר לעדכן אותו, או לשנות את הגדרותיו בלוח הבקרה(ששם לא מצאתי כלום) בקיצר אני אובד עצות...
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אנשים ! ברשותי כל סדרת משחקי SIMS 2... כולל כל ההרחבות וכל התוספות... מהו סדר ההתקנה ? (כן זה מאוד משנה לפרמטרים במשחק שעושים בעיות בגלל זה)... ? במידה ומישהו אינו יודע את התשובה, אז מהו לפחות סדר יציאת ההרחבות לשוק ? תודה תודה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה... רציתי לדעתי מה המשחקים שהולכים עכשיו.. שיחקתי בזמן האחרון Assassin's Creed ,gothic ,Dungeon Siege 2,oblivion יזה משחקים חדשים יש לכם ללהמליץ לי עליהם?דומים למה שכתבתי למעלה או בכלל ( לא משחקים כמו call of duty)
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד ואני מחפש משחק שיהלום אותו בסגנון Age of empires. תודה.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Aion פותח מספר שנים על NCsoft, אחת המפתחות הגדולות והחזקות בתחום ה-MMORPG. החברה אחראית, בין היתר, למשחקים מעולים כגון Lineage I&II, Guild Wars, City of Heroes. כל המשחקים זכו לביקורות מצויינות ולבסיס מנויים גדול. Aion הוכרז ב-2006. המשחק יעבוד על מנוע גרפי מעולה בשם Crytek 1. המשחק הושק לפני חצי שנה במזרח הרחוק. תחילה בדרום קוריאה, מדינת האם של NCsoft ובהמשך בסין, יפן וטיוואן. המשחק זכה לביקורות מעולות ובסיס המנויים חצה את רף המיליון במהרה. בחצי השנה האחרונה Aion עבר תרגום מקצועי והתאמה לשוק המערבי. (עיצוב בעיקר) Aion הושק לפני מספר ימים בצפון אמריקה וזכה לביקורות מעולות בקרב הלקוחות. נכון לעכשיו המשחק נמצא בראש הרשימה ב-MMORPG.COM. ביום שישי, ה-25, המשחק יוצא לשוק ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק,קיימים פריזים מעצבנים כאלה ויחד איתם גם הקול קופץ וחוזר על עצמו(כאילו נתקע התקליט)..וזה מעצבןןןןןןן יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה?? כי לדעתי זה באג במשחק ולא המחשב שלי..
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי, קניתי את GTA IV מקורי, אחרי שהתקנתי, אני לא מצליח לשנות את ההגדרות... זה ממש מתנגד! אני מנסה לגרור את הרזולוציה מ 800x600 למשהו יותר גבוה אבל זה פשוט קופץ ישר בחזרה לרזולוציה ההתחלתית. ככה זה בכמעט הכל ההגדרות! גם כשאני מתחיל לשחק האיכות על הפנים! אני רואה את המפה חצי שקופה כיאילו משהו דפוק במנוע הגרפי של המשחק. קורה גם שבהתחלה, כשיש את הדמויות האלה שרצות על המסך, זה פשוט ניתקע עליהם ולא ממישך למשחק. מישהו יודע מה לעשות בבקשה? בגדול אני מישתמש ב ווינדוס 7 64 הום פרימיום כ. מסך NVIDIA® GeForce® 310M. זה המחשב שלי למפרט מלא (אם זה יעזור) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שזה בכלל לסתם מירוצים רנדומאליים?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כשאני משחק בCall of duty 2 אני רואה את כל הצלליות מרובעות כמו בתמונה המצורפת יש לי כרטיס מסך GeForce 6600GT עם דרייברים 81.95 אין לי את הבעיה הזאת במשחקים אחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-