משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את BO2 ואני רואה במבצע דרך סטים את גרסאת הדלוקס (דרך אגב התחילו מבצעי הXMAS ) השאלה שלי היא האם מפת הניוק טאוון זומבי תהיה זמינה בעתיד דרך DLC או משהו אחר? כי בתכלס בדלוקס לא ממש מעניין אותי שם שום דבר רק המפות הנוספות (את COD:WAW כבר קניתי עוד בזמנו). ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה בגוגל לגבי העניין הזה. אני מתאר לעצמי שהם בסופו של דבר יפתחו את המפה הזאת לכולם כדי לא להגביל את עצמם. השאלה איך יהיה אפשר להשיג אותה ומתי זה יהיה (בDLC הראשון, האחרון)? כל מידע בעניין יתקבל בברכה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אקיצר רעיון טוב שכל מי שרוצה שימצאו אותו בסטים חברה מהפורום יכול לכתוב כאן את השם שלו. מי שרוצה להקל על החיפוש יכול לצרף לינק אל עצמו. מי שרוצה יכול להוסיף איזה משחקים הוא משחק העדפות אישיות,זמנים שהוא פנוי,סוגי שחקנים שהוא מעדיף וכו'.. מתחת לשם שלו. בתקווה שזה יהיה לתועלת הציבור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזו חומרה תזדקקו בכדי ליהנות מהפרק החדש והמבטיח בסדרת משחקי הפעולה הנודעת אשר יושק רשמית בעוד פחות משלושה ימים? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שניסה את המשחק מדוע בתפריט של המשחק המשימות המהירות לא ניתנות לבחירה אלא רק המערכות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש סיכוי, או שהוא יהיה כמו הנסיך הפרסי ודאס אקס (שלא עובדים על MX)? נ.ב: אני מת על המשחק הראשון, סתם רציתי שתדעו... ;D :-*
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה לשים לינק לגירסת פקמן שעובדת ב windows. אני חיפשתי מלא אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא המקורית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי אפשר עדיין לקנות את המשחק deus-ex כי פשוט בזמן האחרון שמעתי עליו מלא. ומזה בא לי עליו אבל בגלל שהוא ממש ישן אני לא יודע אם עדיין אפשר לקנות אותו. מישהו יכול להסביר על מה הוא ומה העלילה????? תודה מראש, רועי :
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק אשר גדלתי עליו, למחשק קוראים "מחלק העיתונים" פעם אחרונה שראיתי את המשחק היה במחשב "קומודור" (כן היה פעם דבר כזה). איך ניתן למצאו את המשחק, וכמובן לשחק בו? בתודה מראש, שנה טובה וגמר חתימה טובה עמיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחד המשחקים היותר מבטיחים של EA בתקופה האחרונה, שזכה לתשבוחות רבות ולממוצע ציונים גבוה מ-90 בגירסאות הXBOX360 והPS3 מיועד לצאת מחר בגרסאת המחשב. לצערי [הרב מאוד], הנחתי את עיני על הכתבה הבאה: http://whatifgaming.com/dead-space-pc-version-perplexed-with-control-problems-and-issues-not-fluid-enough שטוענת כי גרסאת המחשב סובלת מבעיות שליטה קשות שלא מאפשרות משחק נורמאלי... וזה לא המקום היחידי ששמעתי ממנו על זה. כל הכבוד EA, חייבים לדפוק משהו על הדרך. תנו לי לנחש שגם FAR CRY2 בגרסאת המחשב יצליח לצאת איכשהו דפוק כדי שEA תוכיח לנו פעם נוספת שהיא עדיין EA.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את World of Warcraft קנוי ומקורי רציתי לדעת אם יש פאצ' או קראק שאני יוכל לשחק במשחק לא באינטרנט זתומרת לפני שאני משלם את ה12$ שאני יוכל לשחק קצת אוףליין בשביל ללמוד את המשחק ולחקור אותו ושוב אני אומר המשחק מקורי וחוקי! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לשחק בזה אתמול ומהר מהר מאוד הבנתי שזה משחק חולני במיוחד!! לא חשבתי שזה חולני עד כדי כך חחחח אני כבר בשלב 9 במשחק אני שומר אל איזה זקן אחד אבל כל הזמן הורגים אותו ואני ניפסל אוףףף קיצר מה אתם אומרים אל המשחק מישהו כבר סיים? הסוף מעניין כמה שלבים יש?
-
אהלן תקשיבו קנו לאחותי מחשב נייד חדש והתקינו לה ויסטה... רציתי למחוק ולהתקין XP אבל אמרתי שבשבילה אין צורך כי זה לא שהיא הולכת להפעיל ישומים אסטרונומיים וכו'.. בקיצר התקנתי לה את הסימס 2 והמשחק לא עולה בעיית תאימות וכו' הוא אפילו לא עולה.. יש למישהו מושג איך אני מפעיל את זה?(שיניתי את התאימות של הקובץ EXE לXP ועשיתי "הפעל כמנהל" וזה גם לא עזר..) התקנתי גם את אססינג קריד כדי לבדוק אולי הוא ירוץ אבל גם הוא לא עולה בכלל... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאן מנהלי הגאטרים רצינו להודיע שאנחנו מחפשים מריצים חדשים ! (רצוי מנוסים) המריץ גם כל סוף סייד/סיום ללחוץ TAB לצלם את התוצאות דרך הסטים (F12) לעלות אותם לsiz ואז לעלות את התמונות לאשכול שבפורום ( אוסף הגאטרים הגדול) לפנות ל: Swift : Tal JFK : lior תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן מנסה אבל אני לא מצליח לעשות מישו יודע איך? אני מתכוון בתחרות הטבעות לא במשחק רגיל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני פותח חדר ב-C&C Generals: Zero Hour, חבר שלי, שמשתמש בראוטר, לא יכול להכנס, בעוד שכל שאר החברים שלי יכולים! זה לא עניין של פיירוול, כי שנינו הורדנו וזה לא עזר, יש לנו את אותה הגרסא של המשחק - 1.04, כמובן שיש לנו סידיקים שונים - הכל בסדר, אבל כל פעם כשהוא מנסה להתחבר אלי, כתוב לו "Connection Timed Out" כאילו אין בכלל שרת! אני מבין שזה כנראה בגלל הראוטר, יש לו בבית שני מחשבים אשר מתחברים ל-HUB, משם למודם בזק, ומשם כבר לאינטרנט... איך ניתן לסדר זאת, שהוא גם יוכל לשחק איתי? אולי אפשר לסדר לו חייגן? הרי ב-OPTIONS יש 2 IP שצריך להזין - LAN IP ו-ONLINE IP: אין לו ONLINE IP כי אין לו חייגן - הראוטר מחייג לבד, אז אנא עזרו אם אם זה אפשרי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=780509 עכשיו כל חברות המשחקים לא יכולות להאשים את הPC בפגיעה בשוק המשחקים, אומנם הוא כן פוגע אבל הPS3 לא חפה מבעיות ושלא נדבר על הX360 שהיא נפרצה עוד מימיה הראשונים בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה כל מי שמשחק אנמי טריטורי בטח ראה אותנו אנחנו מחפשים שחקן או 2 כל המעוניינים שלחו לי הודעה פרטית.... אנחנו מצפים למישהוא שיודע לשחק טוב........ ILK_CKY!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לכם מושג אם את הקודים לאנלוק קונטנט אני מקבל במהלך המשחק? אני יודע שיש אותם באינטרנט אבל לא רוצה לשחק עם צ'יטים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, גם אני החלטתי להתחיל לשחק ב-hl2. יש באג מעצבן שאני לא מצליח לפתור. הגעתי לBlack Mesha east(או משהו כזה) וכיש מישהי שאמורה לקחת אותי לדוקטור כלשהו(אחרי בדיקה בטחונית כזאת עם לייזר). היא פותחת דלת עם קוד ומדברת על טכנולוגיית טלפורט ואז מגיעה מעלית. אני נכנס. כלום לא קורה. אני מחכה. כלום לא קורה. אני יוצא מהמשחק, נכנס חזרה, נכנס למעלית, כלום לא קורה :'(. אני אפילו לא יכול לירות בה. אין שום מקום אחר שאני יכול ללכת אליו... מישהו יודע מה לעשות???(זה קרה גם בהתחלה של המשחק, כשמגיעים למעבדה של איזה פרופסור, אבל זה נפתר כשיצאתי ונכנסתי למחשק חזרה) (רק להבהיר את העניין, המחשק הוא חוקי, דיסק שחבר שלי נתן לי. אם יש פאץ' שהוא לא דרך סטים- תביאו לי בבקשה.) סליחה על החפירה ותודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי, חבר שלי הביא לי STEAM ואצלו הSTEAM תופס ג'יגה ומשהו במחשב ופועל ממש טוב ובסדר. ואצלי זה תופס פחות מג'יגה והוא לא נותן להכנס למשחק. קראתי באיזה פורום על הבעיה הזאת ואמרו לי שבאמת הקאונטר לא מותקן וצריך להתקין אותו ואז התיקייה תגדל לגודל המתאים והמשחק יפעל אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע איך להתקין אותו [לאיפה צריך להכנס בתוך הSTEAM ומה צריך לעשות] בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-