עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lion03,

קניתי מחשב חדש PHENOM 9550 4GB DDR 2 800MHZ HD4870 בהתחלה קריסיס עבד חלק על XP 64 אבל בגלל שהוא היה בעייתי מבחינת ההתקנה עברתי לויסטה 64 ומאז הוא ממש מקרטע על אותן הגדרות 1024X768 HIGHללא פילטרים יש איזושהי בעיה ידוע או זה משהו אחר

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by or,

במקום כתב אני רואה מלבנים צהובים מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asihiz,

באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by gil1908,

אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by hellfire03,

מאז כמה ימים אני לא מצליח לשחק נורמלי יש לי פינג סביר אבל הוא בכל זאת עושה בעיות מישהו שם לב לשינוי בזמן האחרון? (אני מחובר דרך רימון אם זה משנה)

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by Kenny,

היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Galit17,

אני מפעילה את הקובץ DS2VideoConfig שאחראי על ההגדרות של הכרטיס מסך והוא רושם לי שיש בעיה(ראו תתמונות ששמתי) כשאני מפעילה את המשחק רואים את הגראפיקה של המשחק ממש גרועה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by Big_White,

מאז העדכון רק בעיות, המשחק פשוט יוצא לשולחן העבודה, או קופא, או פשוט ניתקע. ולפעמים עושה מסך כחול. עדכנתי את הדרייברים, את הפאנק באסטר. אין לי כבר מושג מה לעשות. עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by siin,

משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם. הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל. מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ? מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Idan06,

לא מזמן קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך Ati Radeon X1950 Pro 512 mb, זיכרון של 1GB מעבד Intel Core2Duo E6300. הבעייה שלי היא כזאת, כאשר אני משחק במשחקים כבדים יחסית, כמו Supreme Commander, CNC3 Tiberium Wars או Infernal, המחשב יוצא לDesktop באמצע המשחק ונותן הודעת שגיאה (שאפשרויותיה Send,Don't Send). מישהו אמר לי שהבעייה היא בזיכרון שבמחשב, זה ייתכן? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעייה? אם צריכים עוד פרטים, תגידו מה. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by King Of Action,

כששידרגתי לאחרונה מוינדוס 98 second edition ל-xp profisional מספר משחקים הפסיקו לעבוד וברגע שאני מנסה להפעיל אותם הם פשוט לא עובדים. המשחקים הם STAR WARS - JEDI KNIGHT 2 , RETURN TO CASTLE WOLFSTEIN, MEDAL OF HONOR -ALIED ASSULT. שמתי לב למשהו משותף ביניהם שהם עולים באותה צורת משחק, כלומר יש מין חלון שמופיע כשלוחצים על אייקון המשחק וטוען כל מיני נתונים. המשחקים האלה עבדו לי ב-98 SECOND EDITION ולפתע כששידרגתי ל-xp הם הפסיקו לעבוד. ניסיתי להתקין אותם מחדש וזה לא עזר. הודעת השגיאה שמופיעה לי היא: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש מעבד פנום 2 965 5850 כרטיס מסך לוח גיגבייט GA-770TA UD3 בכל מקרה כשאני מנסה לשחק בבטלפילד החדש כאילו העכבר לא מצליח להגיע להגדרות וכו הוא פועל אבל אי אפשר להתמקד על האפשריות ולהתחיל את המשחק. אותו דבר מתרחש במשחק קרייסיס הראשון עם העכבר שאני מסמן נגיד ללחץ על להתחיל משחק ואין תגובה.עידכנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך.. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. אז ככה: יש לי בעיה בסימס 2 שהתקנתי את המשחק במשתמש אדמין של המחשב ושמתי לו קראק מסוייים שפועל על Mini backup. כשאני מנסה להפעיל את המשחק במשתמש אחר במחשב אז הוא מראה לי הודעה: Unspecified Error משהו כזה.. מה יכולה להיות הבעיה? והבעיה ב-Unreal: אני מנסה לפתוח משחק רשת ואנשים לא רואים את המשחק שאני פותח... יש לי ראוטר אבל כתוב לי שה-Listen port הוא 80 ועד כמה שאני יודע זה האינטרנט אז סביר להניח שהוא פתוח לא? מה יכולה להיותהבעיה פה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by avinoam_petel,

יש לי בעיה פעם הפעלתי את הGTA3 והוא (המחשב) אמר לי שיש בעיה 12MB אז אמרו לי לשנות בהגדרות ל16 סביות ושיניתי ואז זה נכנס למשחק אבל ברגע שראו את הGTA3 זה ניתקע אם תוכלו לעזור לי בבקשה אודה לכם מאווד avinoam_petel

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by גליטו,

שלום לכולם.. התקנתי את פיפא 09 ויש לי כמה בעיות איתו .. דבר ראשון שאני מנסה להתחבר עם חבר זה תמיד נתקע שאתה מוסיף את הip שלו... דבר שני שאני משחק מול המחשב (עדיין לא שחקתי עם אנשים בגלל הבעיה הראשונה אז יכול להיות שזה יקרה גם עם אנשים) זה לפעמים נתקע והופך לשנייה למסך שחור ואז חוזר למשחק .. בדרך כלל בעיטות חופשיות או מסירות זה נתקע והופך לשחור וחוזר למשחק .. ואם זה יה קורה ככה ברשת זה בטח היה גם יוצא המשחק ..מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיות ? וזה זה לא הבעיה של המחשב כי זה מחשב חדש ובכלל לא צריך להיום לו בעיה עם פיפא .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. השבוע הרכבתי מערכת מחשב חדשה, מבוססת amd/ הכרטיס בתצורהת PCI-X ועושה שימוש בדרייבר 66.93, הרשימ והעדכני ביותר מבית אנוידיה. הדייירקט אקס העדכני ביותר, הדרייברים לצ'יפסט העדכניים ביותר וגירסת המשחק 1.0. הגרפיקה נראית "שרופה" בכל מהלך המשחק ונראה שכל האפקטים פשוט מבוטלים, כדוגמת המים. כבר תראו בתמונות האם הבעיה היא בדרייבר? זה המשחק היחיד שאני חווה איתו בעיות, נכון לעכישו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by CoSmoC,

אהלן.. לאחרונה קניתי מחשב חדש מבוסס SB עם 4 ג'יגה ראם וHD6950... לאחרונה קניתי את GTA IV כדי לגלות שהוא עובד עם מלא מלא מלא באגים בגרפיקה זו תקלה מוכרת?? יש דרך לפתור את הבעיה??? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. חבר קנה את המשחק FIFA 2007 והוא טוען שהמשחק לא עובד טוב נתקע , ואפילו לא רואה את הכדור (אני חושב שזה חשוב לראות את הכדור ;D ) שאלתי אותו איזה כרטיס גרפי יש לו והוא הקריא את זה : MSIMS-STARFORCE GeForce FX 5200 (NVIDIA GeForce FX 5200) אני יודע שהכרטיס קצת חלש - אבל עדי כך שלא יעבוד המשחק כמו שצריך ? או שצריך לבצע עדכונים? (אם כן אז מאיפה ?) תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by Shadowman,

כשאני נכנס למשחק אי אפשר לשנות את האפשרות של ה renderer!!! הוא עומד קבוע על Direct3d, ובמשחק כל הגרפיקה מבולגנת! יש למישהו מושג????

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by waizman,

אהלן התקנתי היום את ביושוק ואחרי שהסרטון הקצר של ההתחלה נגמר (שהוא אומר שהוא נועד לדברים גדולים) ואני מגיע למן מעגל אש כזה - הכל בלאגן ויש מלא טקסטורות חתוכות ואי אפשר להבין כלום. בהתחלה גם לא ראו עכבר בתפריטים אבל אחרי ששמתי את הפאטץ' שמשנה את השיידרים ל 2.0 אז זה הסתדר. מצורפת תמונת מסך. נ.ב. חיפשתי בדיון הרשמי ולא מצאתי את זה - מצטער מראש אם זה נשאל כבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by kawaii,

אז ככה, המשחק עבד בסדר כמה שעות, ואז התחילו הבעיות: זה בעיות תאורה כאלו שכל הדברים במשחק נראים כמו לוח שחמט מהבהב (ממש ריבועים ריבועים מהבהבים של אור-חושך) גוגל אמר לי שזה קרה גם לאנשים אחרים, אבל לא אמר לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה? המשחק בגרסא האחרונה שלו,בלי הרחבות. מישהו יודע איך לפתור?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by erezo,

הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו. המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64 כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות. מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hike,

יש לי בעיה להתחבר לשרתי משחקים כגון : american army, battlefield 1942, operation flashpoint. הוא פשוט לא מוצא לי שרתים להתחבר אליהם. windows XP PRO. ניטרלתי את ה firewall.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  24. שלום כבר זמן מה אני מנסה להכנס לשרת וזה פשוט נתקע על JOINING SERVER ולא קורה שום דבר. קודם זה היה עושה לי את זה בחלק מהשרתים ועכשיו זה עושה לי את זה בכולם. ניסיתי לבטל את הפיירוול וזה לא עזר... פיתרון למישהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by קאופמן שי,

ברשותי התוכנה החוקית לאחר רשום מסודר והתקנה מסודרת איני מצליח לכנס למשחק רק לדמו HL2 מה עושים?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.