עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…

3. חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BenK,

לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקס ונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשת לאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR) עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינה ולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file De ויוצא לDESKTOP כאמור זה קורה לשנינו וזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.u אם מישהו נתקל בזה... אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת =]] תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tzvi770,

קניתי קשת שמבעירה את החיצים ועכשיו הפס התכול שנמצא שם התרוקן והיא כבר לא מדליקה את החיצים , איך אני טוען אותה מחדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bp9,

אחים שלי אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מישחקי מכוניות שיעבדו לי בהגה שלי הינה הסוג של ההגה אם זה משנה: microsoft sidewinder force feedback wheel תודה רבה למי שיעזור לי.....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, יש לכם מושג אם את הקודים לאנלוק קונטנט אני מקבל במהלך המשחק? אני יודע שיש אותם באינטרנט אבל לא רוצה לשחק עם צ'יטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ron321321,

שלום יש לי Red alert 2 (קנוי) וקיבלתי מחשב חדש וינדוס 7 והמשחק עובד לאט רציתי לשאול אם זה קשור למערכת הפעלה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by goma,

יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המשחק החדש של סדרת Call of Duty יכלול מצב זומבים משלו, ואת הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare תוכלו לקבל אך ורק בחבילה יחד עימו תאהבו את זה או תשנאו – הרשת ממשיכה לגעוש בעקבות חשיפתו של Call of Duty Infinite Warfare, והנה הם הפרטים החשובים שכדאי לכם לדעת. הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare, אשר לא מהווה רימייק מלא אלא עדכון של אלמנטים שונים בהתבסס על הליבה הקיימת (Remaster), תבוצע בידי סטודיו Raven Software הוותיק, אשר הופקד גם הוא להיות חלק ממאמצי הפיתוח המאסיביים שמאחורי המותג Call of Duty, והיה זה שפיתח את מצב הזומבים והמצב המקוון של Call of Duty Advanced Warfare. מספר תמונות השוואה שממחישות כי Modern Warfare Remastered לא יוכל להציע ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מי שמכיר משחקים של סאותפארק שיגיד לי בקשה אני פשוט מעריץ גדול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c%d7%9c%d7%99-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by haviv822,

משהו כבר שיחק ב Battlefield 2 Armored Fury ? זוהי גרסת הרחבה לבאטלפילד 2 כמו שהבנתי.. תנו ביקורת עליו בהשוואה ל באטלפילד 2..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בתור חובב משחקי מחשב ותיק ונאמן בזמן האחרון זה כבר באמת התחיל להימאס עלי כל הבעיות במשחקי המחשב ... הבאגים הרבים למינהם , עדכונים , הגדרות [שיעול\] פריצות,קראקים,סריאלים,כוננים וירטואלים וכו' [שיעול] ובעיקר דרישות החומרה ההולכות וגדלות מידי חודש ללא גבול , דברים שהם נחלתם הבלעדית כמעט של המחשב ואשר קונסולות לא סובלות מכך ונהנות מפשטות וחוסר טרחה שגורמים לי לקנאה רבה הבעיה היא שהג'נרים האהובים עלי הם משחקי יריות FPS ואסטרטגיה שלהם אין תחליף לשליטה במחשב ... אז למה עדיין לא ראיתי אף קונסולה רצינית עם מקלדת ועכבר ? שבאמת חדרה לשוק. כמה פשוט ככה טוב , נראה לי שזה יהיה קלף מנצח ויסיר כמעט את כל החסרונות מעל הקונסולות בקרב מול המחשב מה גם שזה יפתח אין ספור של ישומים חדשים מלב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Guy950,

היי, עברתי אתמול לWIN 8 ומחקתי את הכונן הקשיח אז אני מוריד את המשחקים עוד פעם. באופן עקרוני קודם הורדתי את המשחקים שיש לי דרך steam, ארבעה משחקים ירדו לי תוך שעה וחצי אז בכיף. עכשיו אני מנסה להוריד דרך אוריגין את BF3 וזה אפילו לא מתחיל את ההורדה. התקנתי מחדש את התוכנה, בדקתי בהגדרות, הפעלתי את המחשב מחדש. שום דבר לא עוזר, ההורדה לא מתחילה. למישהו יש בעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by peacebringer7,

אקיצר רעיון טוב שכל מי שרוצה שימצאו אותו בסטים חברה מהפורום יכול לכתוב כאן את השם שלו. מי שרוצה להקל על החיפוש יכול לצרף לינק אל עצמו. מי שרוצה יכול להוסיף איזה משחקים הוא משחק העדפות אישיות,זמנים שהוא פנוי,סוגי שחקנים שהוא מעדיף וכו'.. מתחת לשם שלו. בתקווה שזה יהיה לתועלת הציבור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Terminator,

יש לכם מושג איך עושים QUICK LOAD במשחק?! אם אפשר בכלל...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tomerico,

שלום אני שיחקתי כמה ימים במשחק ועכשיו שאני מנסה לפתוח אותו הוא מציג לפניי הודעה כזאת: תכנסו לmm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1-יש לי פינג יחסית גבוהה... אפילו שהורדתי את הHardware Acceleration.יש דרכים אחרים שאשפר לשפר תפינג? 2-לפעמים יש לי את ההודעה הבאה והמשחק נתקע כזה... Warning-Conectiuons Problems איך מסדרים את זה? 3-הFPS שלי אפילו שעשיתי אותו על MAX 100 ובטלתי את הSYUNC (סינכרון אנכי) אז עדיין הוא נמצא על 50 עד 70 ולפעמים 100 שאניט מסתכל על הרצפה (יש לי GFORCE 4 MX 64DDRAM) יש דרך אחרת לשפר FPS? 4-העם יש בוטים לSTEAM.? ובבקשה תעזרו לי אני רוצה לשפר את המשחק כדי שהוא יפעל טוב ברשת... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by WarMachine,

היום נהייתי מודע לראשונה למשחק אסטרטגיה זה שעתיד לצאת ב2007. המשחק יעסוק סוף סוף בתקופה שלא ממש לקחה חלק בהרבה משחקי מחשב והיא המלחמה הקרה. בקצרה אפשר לומר על העלילה על פי מה שידוע כרגע הוא תרחיש שבו בשנת 1989 לא הסתיימה המלחמה הקרה בקריסת ברית המועצות אלא בעצם החלה מלחמה כלל עולמית בין הדמוקרטיות של המערב ובין הגוש הקומוניסטי של המזרח. במשחק יהיו כלי נשק ויחידות אותנטיים מהתקופה ההיא ולא כל מני כלי נשק עתידניים, המפתחים רוצים להיות נאמנים למקור. המשחק הזה יגיע אלינו מהחברה המפתחת של שני משחקי Ground Control, שניהם היו משחקים די טובים שייזכרו בעיקר בזכות הגרפיקה המהממת שלהם והאקשן המהיר והאינטנסיבי שלהם. World in Conflict יהיה משחק RTS אבל לא יהיה בו אלמנט של איסוף מש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ביקורות מלהיבות לפרק השלישי בסדרת The Witcher, דרישות מערכת גבוהות עבור אמצעי המציאות המדומה המבטיח ותאריך השקה רשמי למשחק החדש של טים שייפר - כל זאת ועוד מחדשות הגיימינג החמות של השבוע החולף בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c-oculus-rift-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%9c-the-witcher-3/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.gametrailers.com/player/25063.html תחשבו במולטיפלייר, אתה מרגיש ממש במציאות עם מגוון אפשרויות מגניבות!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Odedb52,

אהלן.. אני ממש מצפה כבר למשחק החדש שעומד לצאת, ופשוט נראה לי מוזר שעד עכשיו שיחררו את הדמו רק ל- 360 ולא למחשב. הסיבה היא שהמשחק יוצא ב- 13 לנובמבר שזה עוד שבועיים וחצי בערך. מישהו יודע האם יש סיבה מסויימת ל"עיכוב"? תודה וסוף שבוע טוב, עודד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IlanF,

כל פעם שאני מדליק את המשחק ומתחיל לשחק, אחרי כמה דקות של משחק מופיעה לי הודעה של just-in-time debugger ששואל אם להתחיל debugging את הבעיה... אני לוחץ NO ואז המשחק יוצא לי אם אני לוחץ YES אז המשחק גם יוצא ונפתח לי הVISUAL STUDIO :s05: צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים