עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=780509 עכשיו כל חברות המשחקים לא יכולות להאשים את הPC בפגיעה בשוק המשחקים, אומנם הוא כן פוגע אבל הPS3 לא חפה מבעיות ושלא נדבר על הX360 שהיא נפרצה עוד מימיה הראשונים בשוק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, לאחי הקטן יש מחשב והוא רצה שאני יביא לו משחקים יחסית די ישנים בסגנון: פעולה יריות הרפתקאות מכות אסטרטגיה כיוון שאני שכחתי את המשחקים האלה רציתי את העזרה שלכם שתרענן קצת את הזיכרון שלי ואני יוריד לו.. יש לציין שהמחשב ישם מאוד! משנת 2000(הייתם מאמינים חחחח) יש בו מעבד מסוג פנטיום4 1.5 זיכרון 256 RDRAM וכרטיס מסך מדגם FX5200 128MB אני לא רואה שצריכים להביא מפרט יותר בסיסי מזה... מקווה שתעזרו ליי תודה רבהה ציון

3. Started by oded6188,

המשחק מגיע ב 2 דיסקים מה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני? התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השני גם כשמשחקים זה לא מבקש אותו מה ההבדל? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by karelson,

שלום, אני לא יודע איפה הייתי צריך לפרסם את שאלתי או פה במשחקים או בחומרה,עימכם הסליחה. יש לי מערכת הפעלה XP , מחשב 4200+ AMD וכרטיס מסך X1650 PRO. התקנתי את המשחק black & white 2 והוא עובד לאט ויש הרבה עיוותי גרפיקה פיקסלים שמטעותים, או צורות מוזרות שפתאום מופיעות. וכ"ו. ישנם גם SIMCITY2 ו SIMS 2 שעובדים בסדר גמור? האם למישהו יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אחד ממקימי חברת הפיתוח אשר הפכה למובילה בתעשייה יסיים את תפקידו לאחר יותר מ-21 שנים לכתבה

6. Started by bp9,

אחים שלי אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מישחקי מכוניות שיעבדו לי בהגה שלי הינה הסוג של ההגה אם זה משנה: microsoft sidewinder force feedback wheel תודה רבה למי שיעזור לי.....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ronit54,

יש לי בעיה במשחק Beijing 2008, על ההתחלה הוא שואל אותי אם אני רוצה להרשם לאיזה אתר ואני לא יכול לסמן לו את האופציה השנייה שאני לא רוצה. לא מופיע לי הסמן של העכבר ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mega1234,

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1053402

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by goma,

יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by piro,

מישהו מכיר את המשחק? אני צריך לינק לאחת מהגרסאות, אם מישהו מכיר. תודה piro

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Gnome,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את DUKE NUKEM 3D אבל את ה- ATOMIC VERSION או לפחות את הגרסה המלאה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TicTacToe,

לאחרונה התקנתי את MW2 כדי להסיר טיפה חלודה לקראת BO .. בים הראשון הכל עבד פיקס אבל יום אחרי הופיע לי שהNAT STRICT למרות שהUPNP מאושר.. ולמרות שפתחתי פורטים. חשוב לי לציין שכשאני מבטל לגמרי את הFIREWALL המשחק עובד רגיל. (לא שינתי הגדרות כלל). מישהו עוד נתקל בבעיה? פתרונות? (תציעו הכל מעבר להמתין לBO). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KOBRA CHOPER,

המשחק הענק CZ חוזר ובגדול ווובחינם כמובן ! ללא צורך בסידיקי , החלפת קבצים ושטויות ! יש כבר קהילה ישראלית של מאות שחקנים וסרברים בפינגים נמוכים של 20 +-... אז הכנסו לאתר: http://www.condition-zero.co.il/ תוריד את קובץ התקנת המשחק (לעצלנים הנה לינק פה אבל הכל במסך הראשי של האתר)... http://tinyurl.com/b6574 ואת העדכון: http://tinyurl.com/ott3s תתקינו את המשחק ואז את העדכון - *שימו לב שאתם מתקינים את העדכון לתיקיה שבא הותקן המשחק! כי היא לא מזהה בעצמה ! וזהו ! אתם מוכנים לשחק! * ללינק ליוצר הסידיקי באתר אל תתיחסו לא צריך אותו.... והנה השרתים הישראלים : (כולם תמיד מלאים ומיום ליום גודלים) 84.94.230.205:27015 62.90.168.65:27015 62.90.168.66:27015 80.179.149.115:27999 במשחק פש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני כבר המון זמן מנסה אבל אני לא מצליח לעשות מישו יודע איך? אני מתכוון בתחרות הטבעות לא במשחק רגיל

16. Started by orila,

שלום לכולם אני כותב בגלל שמהמעט שראיתי מהמשחק הזה בyoutube הוא נראה כמו shooter מצויין , גם בגלל כל נושא התיאור הפרטני של כל דמות וגם החידוש של ה"כפתור החכם" שמאפשר לדמות לבצע מהלכי פארקור (קפיצה\גלישה מעל מכשולים) העניין הוא שבאתר כאן אין שום דיון על משחק כזה , אני מתכנן לקנות את המשחק הזה ואני אשמח לשמוע ממכם אם אתם מכירים \ מה אתם חושבים בכל מקרה אני ממליץ למי שלא מכיר לראות קטעים ב youtube נראה ממש נחמד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קניתי לא מזמן אחד בשביל משחקי מירוצים וגוף שלישי נחמדים למינהם.. אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שיהיה נחמד לשחק בהם עם הבקר אני אודה לכם תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Greave,

היי, יש לי בעיה קטנה ב-Halo ואני מקווה שתחסכו לי reinstall. מישהו יודע למה ב-Multiplayer אני לא יכול לראות טקסט? (כלומר, זה שמראה מה כותבים וזה שאומר מי מת ועל ידי מי - מעין log כזה)...

19. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות שמעניינות אותי: 1 אם לדוגמא יש לי משחק מקורי ואני רוצה לשמור על הדיסק כמה שיותר,אז התקנתי את המשחק אבל את הדיסק המקורי גיביתי ואני משחק איתו. א' האם זה חוקי ? ב' האם המשחק יפעל עם אותו דיסק צרוב ? 2 יש משחקים שלוקח הרבה זמן לפרוץ למשל רידיק 2 שעדיין לא נפרץ. למה החברות משחקים לא משתמשים באותם הגנות טובות (כמו של רידיק 2 למשל) ? אני יודע שאותה הגנה עולה הרבה כסף (אם אותה חברה שפיתחה אותה רוצה בכלל למכור) אבל הרי זה אינטרס של אותה חברת משחק שיהיה לה את אותה ההגנה לא ? פשוט אני יודע שאנשים (אמנם לא כולם אבל הרבה) יש להם סבלנות קצרה ואם תוך כמה זמן משחק מסויים לא נפרץ הם פשוט הולכים וקונים אותו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by peacebringer7,

אקיצר רעיון טוב שכל מי שרוצה שימצאו אותו בסטים חברה מהפורום יכול לכתוב כאן את השם שלו. מי שרוצה להקל על החיפוש יכול לצרף לינק אל עצמו. מי שרוצה יכול להוסיף איזה משחקים הוא משחק העדפות אישיות,זמנים שהוא פנוי,סוגי שחקנים שהוא מעדיף וכו'.. מתחת לשם שלו. בתקווה שזה יהיה לתועלת הציבור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Stingray,

משחק תענוג.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Debugger,

הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by JustinCause,

מפרט בחתימה רוצה לדעת אם יש למה להוריד/לקנות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by overload,

יש דבר אחד שאני מקנא בו בשחקני הקוסנולות וזה משחקי מכות מישהו מכיר משחקים טובים מהז'אנר לPC? (לא רק 3D ,אם יש).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Kobi Harosh,

שלום לכל קהילת שחקני BO2 . עקב פניות רבות בנוגע לפתיחת קבוצת ADV בקהילה שלנו , החלטנו לשתף אתכם ולערוך סקר קצר האם וכדאי לפתוח את ה - ADV . היינו שמחים לדעת דרככם " השחקנים " מה דעתכם ? יש להיתייחס לדברים הבאים : 1. מה הוא הקריטריון לשחקן ADV ? 2. איך בוחרים שחקן לקבוצת ה ADV ? 3. כמה שחקנים יכללו בסך הכל ? 4. האם נכון עכשיו להקים קבוצת ADV כאשר GHOSTS בפתח ? 5. כמה גאטרים ADV ירוצו בשבוע ? 6. מה תיהיה ההשפעה על השחקנים שאינם ADV ( בכמות גאטרים ) ? אנו נשמח לקבל את היתייחסותכם , ולשמוע רעיונות חדשים על מנת לאפשר לכולם להנות , כאן איתנו . בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.