משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ב- TW3 ו FO4 כרטיס אחד עובד יותר טוב או לכל הפחות זהה לשניים. זו לא בעית חומרה אני חושב כי בFIRESTRYKE 1.1 קיבלתי ציון של 21K בגרפיקה וזה נראה סביר לשני כרטיסים. הדרייברים וביוס מעודכנים לאחרונים כולל ביתא של AMD. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש דבר אחד שאני מקנא בו בשחקני הקוסנולות וזה משחקי מכות מישהו מכיר משחקים טובים מהז'אנר לPC? (לא רק 3D ,אם יש).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תגידו יש הבדל בין גירסת ה SPECIAL EDITION של SANANDREAS לבין הגירסה הרגילה? ואיפו יש את הגירסה הזאת בארץ ? תודה לכולכם ;D
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מחפש משחקי fps אולדסוקל אתם יודעים שעדיין אוספים בהם חבילות חיים ונותנים בראש לכל המפלצות והאוייבים hell yeah !!!!! משחקים ששחקתי: סדרת doom סדרת quake סדרת hexen halo 1,2 סדרת hl hetric painkiller black serious sam fe,se,2 return to castle wolfenstien מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר ותעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש משחקי סמולציה טיסה כדוגמת כוכב כחול שעולה רק על WIN98 או USAF הישן והטוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התקנתי את MW2 כדי להסיר טיפה חלודה לקראת BO .. בים הראשון הכל עבד פיקס אבל יום אחרי הופיע לי שהNAT STRICT למרות שהUPNP מאושר.. ולמרות שפתחתי פורטים. חשוב לי לציין שכשאני מבטל לגמרי את הFIREWALL המשחק עובד רגיל. (לא שינתי הגדרות כלל). מישהו עוד נתקל בבעיה? פתרונות? (תציעו הכל מעבר להמתין לBO). תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו כבר שיחק ב Battlefield 2 Armored Fury ? זוהי גרסת הרחבה לבאטלפילד 2 כמו שהבנתי.. תנו ביקורת עליו בהשוואה ל באטלפילד 2..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרשת כולה עצרה מלכת לכמה רגעים, על מנת לחלוק כבוד אחרון לנשיאה הנודע של חברת המשחקים היפנית שהלך לעולמו בגיל 55 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-המחוות-המרגשות-לנשיא-נינטנדו-שהלך/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבחירה ביידכם , או שאתם רוצים שכל ליימר' פה יפתח ויהיה בלאגן ובסוף יזרקו פה מלא אנשים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שלא הבין (משחקי תאונות כאילו כל אחד נכנס בכל אחד) בבקשה אם מישהו מכיר שיש משחק כזה למחשב בבקשה שיתן לי כמה שמות תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רגע לפני התחלתם של מבצעי הקיץ הגרנדיוזיים, החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה מחירי מבצע נעים על כמה וכמה משחקים איכותיים סוף השבוע הקרוב אמור להביא מבול של מבצעים ב-Steam, אך גם לפני שמבצע הקיץ הזה מגיע נראה שיש לפלטפורמה האהובה כמה וכמה הצעות משתלמות עבורנו. סדרת משחקי הפעולה הטקטיים ARMA חוגגת 15 שנים (הספירה מתחילה מ-Operation Flashpoint המקורי והמהפכני שהושק ביוני 2001) וכותריה זמינים פעם נוספת במחירי מבצע: ARMA 3 מוצע בעלות של 20 דולר, ARMA 2 נמכר ב-2.6 דולר וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead זמינה ב-4 דולר, ARMA הראשון בגירסת Gold Edition מקיפה נמכר ב-2 דולר וגם הגירסה העצמאית של מוד הזומבים הנודע DayZ נמכרת ב-29.75 דולר אשר מהווים הוזלה קלה מהעלות המלא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך אני מפעיל את המשחק על וינוד XP כי הוא כול הזמן אומר לי את הבעיה שמצוגת בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי תקשיבו,אני רוצה לקנות משהו בPAYPAL... עכשיו יש לי את הויזה הנטענת שיש בה 90 ש"ח והמוצר עולה 190 ש"ח. לקחתי מאמא שלי את הויזה שלה [רגילה כמובן] אז השאלה שלי היא: אם אני קונה את המוצר זה מבזבז לי מהויזה נטענת את ה 90 ש"ח ומהכרטיס של אמא שלי זה לוקח את השאר[100 ש"ח]? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק הענק CZ חוזר ובגדול ווובחינם כמובן ! ללא צורך בסידיקי , החלפת קבצים ושטויות ! יש כבר קהילה ישראלית של מאות שחקנים וסרברים בפינגים נמוכים של 20 +-... אז הכנסו לאתר: http://www.condition-zero.co.il/ תוריד את קובץ התקנת המשחק (לעצלנים הנה לינק פה אבל הכל במסך הראשי של האתר)... http://tinyurl.com/b6574 ואת העדכון: http://tinyurl.com/ott3s תתקינו את המשחק ואז את העדכון - *שימו לב שאתם מתקינים את העדכון לתיקיה שבא הותקן המשחק! כי היא לא מזהה בעצמה ! וזהו ! אתם מוכנים לשחק! * ללינק ליוצר הסידיקי באתר אל תתיחסו לא צריך אותו.... והנה השרתים הישראלים : (כולם תמיד מלאים ומיום ליום גודלים) 84.94.230.205:27015 62.90.168.65:27015 62.90.168.66:27015 80.179.149.115:27999 במשחק פש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החבילה נקראת חזרה לנורמדי והיא כוללת הוספת מפות סוגי צבאות ועוד מעניין לא !!!!! אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה !!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי תמשחק למחשב ועכשיו יש לי פה משהוא מוזר הוא היה קורס לי. אני מקבל בין 90 ל45 FPS על אולטרה הכי גבוהה על רזולוציה FHD. ןבמשחק הפרוץ הוא היה עומד על 70 בלי לזוז. הקטע הוא למה יש לי נפילות כאלה? ואיך אפשר לפתור תבעייה הזאת? אני משחק על מסך 42 אינץ. כאילו זה רץ לי חלק ומגיע ל90 FPS בקרבות עשן ולא משנה מה ופתאום יש נפילות FPS שאני הולך רגיל. ואין משהוא שיוריד את הFPS. ובקריסות שזה היה יוצא לי מהמשחק לא משנה מה היתי עושה לא משנה איזה רזולוציה זה היה קורס לי. עכשיו אני משחק על אולטרה אבל הFPS מדלג לו. ואני יגיד משהוא אין לי אפילו תקיעה אחת הכול רץ חלק חלק זה סתם משהוא שמעניין אותי. ונגיד בNFS RUN אני מקבל 30? חחח איזה שטות למשחק כזה כאילו הFPS תקוע על 30. בMWF אני מקבל 120 …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את האימולטור למשחק סופר מריו ברוס 3 אבל את האימולטור אני לא מוצא אז מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהביא לי לינק להורדת האימולטור בבקשה ! וגם להביא לי לינק להורדת המשחק בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לגבי מישחקים חדשים 2008-2009 בסיגנון COMMAND & CONQUER ? הכוונה למשחקים עם גרפיקה מרשימה של בניית צבאות והתקפות! ואם אפשר גם לציין אם המשחק תומך בתוכנה HAMACHI לרשת מקומית.. תודה ומקווה לאשכול פורה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה בטא לתוספת של The Crew. יש לי 3-4 מפתחות, וחבל שיישארו אצלי במייל אם מישהו באמת רוצה ונהנה מהמשחק הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תומך בDX 10. (בסטיקי בפורום הזה) אבל הבנתי שלא יצאו עדיין משחקים תומכי DX 10. והמשחק כבר יצא לא? אפשר הבהרה בעניין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה שווה לקנות ב-100 ש"ח, אני קצת מתלבט כי זה קצת ישן....
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-