משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים... לקראת צאתו של דיאבלו 3 החלטתי לשחק בפעם הראשונה בדיאבלו 2 (אל תהרגו אותי...) אבל משום מה, אחרי כל יציאה מהמשחק וכניסה מחדש כל המפלצות והבוסים שהרגתי מופיעים שוב... זה אמור להיות ככה או שמשהו דפוק במשחק שלי?? תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את האימולטור למשחק סופר מריו ברוס 3 אבל את האימולטור אני לא מוצא אז מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהביא לי לינק להורדת האימולטור בבקשה ! וגם להביא לי לינק להורדת המשחק בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא מצב מודים מובנה ורשמי (בגרסת בטא) למשחק: http://www.ibtimes.co.uk/fallout-4-gets-official-game-mod-support-pc-creation-kit-launch-coming-consoles-soon-1557159 דבר שני וקטן: מישהו יודע במקרה איך ניתן לשנות בצורה בטוחה את שם הדמות אחרי שכבר שיחקתי בה די הרבה? קראתי שאנשים מציעים לשנות משהו בשמירות אבל אני לא יודע עד כמה זה בטוח. אגב למה הדיון על משחקים שונה בפורום? אין חלוקה לפי תחומים וכולי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה בטא לתוספת של The Crew. יש לי 3-4 מפתחות, וחבל שיישארו אצלי במייל אם מישהו באמת רוצה ונהנה מהמשחק הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה שווה לקנות ב-100 ש"ח, אני קצת מתלבט כי זה קצת ישן....
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אתם מכירים משחק סנוקר / פול או אחד שיכיל את שני המשחקים האלו משהו איכותי ונחמד שאפשר להעביר איתו שעות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אמנם המשחק היה גרוע (לפחות בפעם האחרונה שניסיתי לשחק אותו) אבל עדיין מעציב אותי לראות 8 שנים של עבודה נמחקות בצורה כזו. אולי אפשר רק לקוות שזה מרמז על כוונה שלהם להחיות את המותג לאור ההצלחה(?) של החידוש של אי הקופים. http://kotaku.com/5482221/activision-terminates-fan+made-kings-quest-extension
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יהיה המשך למשחק BATTLE REALMS? סיימתי אותו ואת התוספות וממש נהנתי יש איזה תכנון לעשות המשך? אני יודע שהתוספות יצאו ב 2002 ועכשיו 2005 אז יהיה המשך? :-\
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו כבר שיחק ב Battlefield 2 Armored Fury ? זוהי גרסת הרחבה לבאטלפילד 2 כמו שהבנתי.. תנו ביקורת עליו בהשוואה ל באטלפילד 2..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש מצב שאני לא מעודכן או משהו חחח ,אבל אני חייב לדעת אם יש את המשחק הזה למחשב או שאמור לצאת , אני יודע שיש 1 ,2 ו 3. לא משנה איזה גירסה ,(עדיפות ל3). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיות בהצגת הגרפיקה ב GTA 3 . לפעמים כבישים או בניינים לא מופיעים בכלל או נראים מאוד מטושטש גם כאשר אני מתקרב או עובר עליהם , מה שקורה אז זה בלגן שלם שמסתדר רק כאשר התמונה מתעדכנת בצורה משמעותית דוגמת פנייה לרחוב אחר או משהו . אני רוצה לדעת אם למישהו יש בעיות דומות ואיך ניתן לפתור אותם , כי אני יודע שכאשר התקנתי את המשחק אצל דוד שלי אצלו זה עבד בסדר . הדרייברים להכל מעודכנים .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תמישחק הזה contar striik ניראה לי שרושמים ככה זה מישחק רשת..\ מישו מכיר אותו? אני מחפש להוריד אותו..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שלא הבין (משחקי תאונות כאילו כל אחד נכנס בכל אחד) בבקשה אם מישהו מכיר שיש משחק כזה למחשב בבקשה שיתן לי כמה שמות תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רק 6-10 fps !!! איך אני אמור לשפר את זה ?? ולחבר שלי יש g force 200 ויש לו 30 fps !!! אהה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך intel express chipset 82915g
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן חברים אני הקראקפלייר ,הוצאתי סרטון חדש אתם מוזמנים לצפות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני משחק באינטרנט MapleStory , לאחרונה בשעות בין השעות 17:00 עד 24:00 ויותר מאוחר. קורים דברים מוזרים.במשחק בדרך כלל נראה לאגים.למה זה קורה לאגים? מישהו מכיר את המשחק הזה? מישהו ניתקל בתופעה הזאת? בתודה מראש -מיכאל חג שמח לכולם...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את World of Warcraft קנוי ומקורי רציתי לדעת אם יש פאצ' או קראק שאני יוכל לשחק במשחק לא באינטרנט זתומרת לפני שאני משלם את ה12$ שאני יוכל לשחק קצת אוףליין בשביל ללמוד את המשחק ולחקור אותו ושוב אני אומר המשחק מקורי וחוקי! תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוכרז תאריך יציאה רשמי להרחבה stand-alone של Crysis . תאריך יציאה : 12 לספטמבר באירופה , 16 לספטמבר בארה"ב . המשחק יימכר במחיר מוזל יחסית של 30$ בארה"ב . למעוניינים דרך Ea Store יש הזמנה מוקדמת של המשחק במחיר של 24.95$ . http://n4g.com/pc/News-183457.aspx דרישות מערכת למשחק פורסמו בנוסף : CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista),Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ forVista) or better RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better VRAM: 256MB of Graphics Memory Storage: 15GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP with Servi…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-